- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
válasz
GrooveHero #35398 üzenetére
Akkor ezt benéztem. Nem tartalmazza. Olyan progit láttam, ami csúszka helyett gomb... De a nevére már nem emlékszem
-
rtzmp
aktív tag
válasz
GrooveHero #35368 üzenetére
Megváltoztatható. Pl.:
- Go locker
- Agile lock
- Magic locker
Stb. -
tvamos
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazast, amin tudok video telefonozni Windows Live-val?
(Pontosabban xBox kinekt live lenne a masik vegen a vonalnak...) -
.:LoMAX:.
aktív tag
-
cintula187
addikt
Goweather-rel kapcsolatban az a problémám, hogy pár napja csak 1 napra jelez előre. Beállításokban nem állítottam át semmit. Reinstall kéne?
-
St3ven
addikt
Akkor nézzük sorban.
"Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?"
Én az ActionVoip-ot használom, a CallingCredit-et csak megnéztem és regiztem rá, fel még nem töltöttem az egyenlegem.
De megnéztem Neked, és ha jól értem a kalkulátorukat (bár nem a szokásos Betamax stílusú), nettó 2×2,5 cent, azaz 5 cent a phone-to-phone hívás díja, kapcsolási díjat nem látok sehol sem feltüntetve, szóval ez elég jónak néz ki."Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)"
Igen, ez phone-to-phone hívás esetében minden szolgáltatónál így van.
De persze indíthatsz neten keresztül is hívást, ha nagyon jó a mobilneted (minimum atomgyors 3G-n) vagy wifid, ekkor értelemszerűen csak kimenő hívás van."Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli."
Nekem a magyar lakossági tarifákat nézve még így is buli.
"Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni?"
Nem, de nekem pl. érdemes, mert a T-s tarifacsomagom szerint csak 11 Ft-ba kerül a vezetékes hívás, jobban jönnék ki, mint a phone-to-phone-nal, csak éppen még egyszer sem jött össze a dolog.
"Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?"
Helyi vezetékesnek. (Én ezért, ha lenne, tuti vezetékesről indítanám az ilyen hívásaimat.)
-
Fagyi
aktív tag
Mondjatok skype alternatívát pls, klienseknek 1 teló és 1 pc is mennie kell!
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35380 üzenetére
Én pl. a Screen off and Lock nevű remek kis progit használom, ott a sok kikapcs-animáció mellett lezárási hang is választható, és amikor kipróbáltam párat, ott vettem észre, hogy lejátszik egy rövid, 1 mp-es kattanást, és utána még vagy 3 mp-ig zörög halkan; innen gondoltam.
De ez egyébként a gyári "Hallható kijelölés" funkció bekapcsolása esetén is jellemző, tehát pl. amikor ráböksz egy ikonra. Én emiatt kapcsoltam ezt ki, mert miután észrevettem a zörgést, csak erre tudtam figyelni, és már idegesített.
-
zarew
senior tag
Barátaim!
Hol lehet azt beállítani,hogy pl. az Operában ha guglizok,az édes anyanyelvű oldalakat hozza be.Nem találom:-) -
grigo
őstag
ti használtok vibert? Mitől függ hogy aktív e a progi vagy sem? Otthon valamiért wifin is tudok hívni, de most egy mcdonaldos wifit használok és a kis ikon a bal felsőben átváltott szürkére és nem enged hívni. Ha kikapcsolom a wifit akkor 3G-n már újra enged. Settingsben nem találtam megoldást. Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm...
-
randras
veterán
válasz
kavics325i #35370 üzenetére
Nem, elindítom a videót, és közben egy másik appot kezdek el használni. Kikapcsolt képernyővel most is megy.
-
randras
veterán
válasz
kavics325i #35362 üzenetére
Hangot.
De a videó sem hátrány, habár azt nem látom, hiszen háttérben van.
-
randras
veterán
Jól gondolom, hogy a YouTube app nem szól a háttérben?
-
atillaahun
veterán
válasz
Sanci789 #35357 üzenetére
Aki sokat játszik, meg szeret bizonytalan eredetű alkalmazásokat használni azok esetleg hasznát vehetik. Részemről semmi értelme, ugyanazokat a jól bevált többszörösen kitárgyalt App-okat használom már közel egy éve, amelyik problémázott az repült.
Meg mi a legrosszabb ami történhet? Kinyírja a rendszerem? Hát visszarakom CWM-ből 5 perc alatt. Nagyon titkos adataim meg jelszóval védettek.
-
Sanci789
aktív tag
Rákerestem a vírus szóra itt a keresőben, elég vegyes dolgokat olvastam.
Még mindig úgy tartjátok sokan, hogy felesleges? Ha esetleg már szükséges, akkor mit ajánlotok?
-
atillaahun
veterán
-
rtzmp
aktív tag
válasz
GrooveHero #35354 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
GrooveHero #35341 üzenetére
Ha a simple tetszik, akkor a SiMi clock is jó választás. Magyarul itt elérheted.
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35351 üzenetére
??? USB-n nem tudsz rá marketről rakni semmit (ha jól tudom) ... Csak WiFi
Illetve a /data/app mappát csak akkor látod ha rootolva van a telefonod
Dehogy meg tudd WiFi nélkül is oldani a dolgot : Parancsolj, itt az apk-ja.
-
GrooveHero
addikt
Na akkor várjunk. A telónak kies módban kell lenni? vagy melyikben?(Galaxy S)
-
fatal`
titán
válasz
Fancy Widgets
(#35344) GrooveHero: Telepíti, amint neten lesz a telefonod. Amúgy a /data/app-ba kerülnek az apk-k.
(#35350) GrooveHero: A Market csak neten keresztül telepít, nem kell rádugni a telót a gépre. Menj fel vele WiFire.
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35346 üzenetére
"De nem tudom továbbra sem, hogy hová szedi le a market"
??? A Market autómatikusan telepíti és csak ott látod,hogy rajta van a telefonodon,ha a főképernyőre hosszan nyomsz,majd Widgetek és ott lesznek
-
rtzmp
aktív tag
válasz
GrooveHero #35344 üzenetére
a status bar-n egy idő után megjelenik, hogy megy a telepítés, majd a programok közé fog kerülni... (PC-ről néha egy kis idő eltelik az OK és a telepítés között) Ha a telódról nyitod meg a linket, akkor a play progi jön be és onnan telepítve egyből indul a telepítés.
-
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35344 üzenetére
-
rtzmp
aktív tag
válasz
ezt mind tudja pl.: Beautiful Widgets
-
YxVs
senior tag
válasz
St3ven #34966 üzenetére
@St3ven
Szia,
Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?
Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)
Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli.Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni? Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani vmi jó kis órát, amiben van időjárás, esetleg magyarul is tud, a háttér pedig átlátszó, hogy ne takarja ki a háttérképet?
Anno bada-ra(Wave) volt egy nagyon jó, de azt eddig nem találtam. Esetleg több szem többet lát alapon vki látta esetleg? -
Jarod1
veterán
van valami progi a gyári facebook helyett?
-
kymco
veterán
válasz
kavics325i #35336 üzenetére
Pedig az csak az időjárás hibája lehet, azt kéne ez esetben törölni nem az alkalmazást
-
akyyy
senior tag
használ valaki gentle alarmot? rádiós ébresztőnél elkezd vinnyogni pedig ki van kapcsolva a biztonsági riasztás. én percekig szeretném reggel a rádiót hallgatni
-
-
TRob1
veterán
-
Gardoni
aktív tag
válasz
hodostamas #35327 üzenetére
az már volt fent, csak nem tudom miért egy idő utána elkezdi hogy a video felvétel nem sikerült. de hogy miért? el sem tudom indítani a felvételt! pedig sd kártyán bőven van hely!
-
Gardoni
aktív tag
hello! tudtok nekem írni egy két jó videórögzítő alkalmazást?
-
domerator
veterán
-
RootRulez
félisten
Debrecen
BW-ben most kapcsolgatom a szolgáltatókat:
Accuweather - 12 fok, Többnyira napos
Google - 14 fok, Derült -
mogyesz
aktív tag
RDP és VNC kliens kellene kipróbáltam párat, de 1ik sem az igazi. Valakinek 5let egy jól használható RDP és VNC kliensre? /Galaxy S2 ICS 4.0.3/
-
R19
senior tag
Beautiful Widgets vagy Fancy Widgets - ki melyikre adja a voksát?
Melyiknek kevesebb az erőforrás igénye?
A Foreca mint adatszolgáltató beállítható-e mindkettőnél? -
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35308 üzenetére
Az nem lehet, hogy a képernyő lezárásakor lejátszik a telód egy hangeffektet?
Nem tettél fel mostanában valami Screen Lock progit?Mert csak úgy magától biztos nem zúg a hangszóró, főleg nem mindig ugyanannál az "eseménynél".
Egy új app magyarázat lehet egyben a gyorsabb merülésre is, főleg, ha beragad...
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Mennyivel jobb ha :ES File Explorerrel jutok be a dropba,mintha a saját parancsikonjával,mi a jelentősége ?
köszi
-
Bobby G.
senior tag
Néhány napja fura jelenségeket produkál a telefonom. Pl. egy újraindítás után eltűnt az app-ok fele, és ha lekapcsolom a képernyőt 1-2 mp-ig zúg a hangszóró. De a leg idegesítőbb, hogy valami nagyon szívja az akksit. Repülő módban olyan 10-15 egységnyit fogyaszt éjszaka, ami régebben 1 egység volt. Milyen monitorozót ajánlotok ami apponként megmutatná a fogyasztás?
-
RootRulez
félisten
válasz
Iga007 #35301 üzenetére
Connectify csak netet ad vagy közös LAN-on is vannak a kütyük vele? Mert egyes fájlkezelők tudnak ám streamelni zenét meg filmet is.
Én pl az ES File Explorerrel szoktam túrni a PC megosztásait a filmekért, rákatt és játssza is a teló.
De ha a Connectify nem tud LAN-olni csak a netet osztja tovább, akkor kell egy Router.
Azzal már tud közös helyi hálózaton is lenni a kért cuccos.
Kapcsolódó anyagok:
- ES File Explorer magyarul: link
- Windows 7 és ES File Explorer "összehozása" helyi hálózaton: link -
Iga007
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne video lejátszást illetően:
Hogyan lehet azt megoldani, h a laptopon tárolt filmeket SD kártyára másolás nélkül Androidos tableten lejátszam?
Jelenleg a laptop wireless adaptere osztja meg az internetet (Connectify nevű programocskával) a tablet és a telefonok felé.Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest