Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs

Aktív témák
- 

St3ven
addikt
válasz

Bobby G.

üzenetére
						Én pl. a Screen off and Lock nevű remek kis progit használom, ott a sok kikapcs-animáció mellett lezárási hang is választható, és amikor kipróbáltam párat, ott vettem észre, hogy lejátszik egy rövid, 1 mp-es kattanást, és utána még vagy 3 mp-ig zörög halkan; innen gondoltam.
De ez egyébként a gyári "Hallható kijelölés" funkció bekapcsolása esetén is jellemző, tehát pl. amikor ráböksz egy ikonra. Én emiatt kapcsoltam ezt ki, mert miután észrevettem a zörgést, csak erre tudtam figyelni, és már idegesített.
 - 

St3ven
addikt
válasz

Bobby G.

üzenetére
						Az nem lehet, hogy a képernyő lezárásakor lejátszik a telód egy hangeffektet?
Nem tettél fel mostanában valami Screen Lock progit?Mert csak úgy magától biztos nem zúg a hangszóró, főleg nem mindig ugyanannál az "eseménynél".
Egy új app magyarázat lehet egyben a gyorsabb merülésre is, főleg, ha beragad...
 - 

St3ven
addikt
válasz

Bobby G.

üzenetére
						Akkor nem tudom, mi lehet a probléma a Handcent-tel nálam. Tegnap este még jó volt a karakterkezelés, ma reggel már nem.

Nagyon nem is frissíthette magát közben, mert az utolsó romcsere óta nem jelentkeztem be a marketre, ezt is apk-ból raktam újra. Újratelepítés előtt jól működött, sőt, utána is egy hétig.
 - 

TRob1
veterán
 - 

törölt tag
válasz

Bobby G.

üzenetére
						1, mitjelent az hogy IRÁNYÍTANI ?
hogy merre menjen ??
2, fájlmásolásra , böngészővel, sok van, pl. én a PAW SERVERT használom. - 

TRob1
veterán
válasz

Bobby G.

üzenetére
						Én a GoLauncherEx Go Contacts Widgetjét használom, régebben meg a Photo Contacts Widget-et.
 - 

aggleány
addikt
válasz

Bobby G.

üzenetére
						Ha a Moon+ Readerben van, az jó, mert azt elküldtem a kérdezőnek, ezek szerint már csak meg kell találnia.

cseppelcs
Látom, nem olvasol el mindent a topikban, pedig érdemes. Akkor újra kérdezem: Valamilyen Galaxy telefonod van? Mert azok átvariálják a sorrendet. Valamiért a 2.3 is így csinálja.

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
 - LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
 - DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
 - Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(talán még a MesterCard se lenne jó)