- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
molnarpeter #34597 üzenetére
igazából én is csak az értesítések miatt használom, bár néha azokat is elfelejti küldeni...
nekem olyan különösebb gondom nincs vele, egyedül a taggelés hiányzik (úgy mint gépen, és iphone-os app-ban van), úgy is csak képeket szoktam feltölteni abból, üzengetésre úgy is a messengert használom.bár a kérdés igazából a nyelvre vonatkozott
-
raziel01
veterán
Friendcaster angol de fasza.
De néha Opera miniből facebookozok, mikor milyen kedvem van. -
Dusee
őstag
válasz
bluobluo75 #34595 üzenetére
annál magyarabbat nem fogsz találni mint a hivatalos.
alternatíva lehet a friendcaster, de azt nem tudom, hogy van-e benne egyáltalán magyar nyelv.
illetve a gyártók által készített facebook appok, lásd facebook for LG, Samsung, HTC, stb.
de igazából miért nem jó a hivatalos app?
annyira azért már illik tudni angolul, amennyire angol az app -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ha valaki tudna Androidra magyar facebook alkalmazást, ami jó is, megköszöném!
Sehol nem találni -
Dusee
őstag
válasz
kali8n #34593 üzenetére
hmm
mást nagyon nem ismerek, esetleg videocam illusion, ezzel is lehet fókuszálni -
nexusking
aktív tag
cm7nightly-ra érdemes rárakni a woodoo controlt?
mert ha belépek a woodooba, menü, és kernel options, ott azt írja, hogy nem kompatibilis a kernellel, mert elvileg már alapbol bennevan.
viszont amikor szűzen felraktam a romot, akkor nem mutatta az alapprogramok közt a woodoo-t. -
-
kali8n
aktív tag
Tud valaki olyan kamera appot ami tud makró videót rögzíteni?
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34587 üzenetére
Jogos, nem figyeltem.
-
Dusee
őstag
válasz
kavics325i #34583 üzenetére
akkor jól tudtam.
köszi azért -
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34583 üzenetére
Nem fogadott hívásokhoz, smsekhez, facebookhoz, k9mailhez tudja (meg gmailhez is, csak az most perpill nem működik, mert machinált a google), ha felrakja a Go Launcher Ex Notificationst.
-
doddencs
senior tag
válasz
kavics325i #34581 üzenetére
-
Dusee
őstag
válasz
kavics325i #34581 üzenetére
igen, azt ismerem én is, csak az az alap dolgokhoz rakja ki, meg a facebookhoz, nekem meg kellene a többihez is (pl. facebook messenger, market, stb.)
vagy tud már ilyet is?
illetve az működik a go launcher nélkül is?(#34580) TRob1: hehe
de akkor a félreértések elkerülése végett erre gondolok:ami a messenger ill. installous jobb felső sarkában van.
-
kavics325i
őstag
Hogy lehet megcsinálni a sugarSync linket rövidre,hogy az aláírásomban értelmesen nézzen ki?,
(#34384) DuseeGo launcher ex notification? -
aero.
veterán
Van egy játék (Modern Combat 3, 109ft most, gameloft) ami megy Xperia Mini-n, de nem megy Live with Walkman-en. A HW ugyanaz a két telefonban, semmi eltérés. Kérdés, hogy nem-e lehet vele valamit kezdeni, apk-ban valami kompatibilitási lista vagy valami?
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Jah, látom. Én ha ezeket láttam, vhogy mindig arra gondoltam hogy az app készítőinek köszönhető a "rögtönzött" magyarítás.
De akkor mi alapján szelektál a Play? Hogy dönti el hogy mit fordít és mit nem?(#34575) lordfreyr :
A "Menj Launcher" az pont ott van a képen rendes néven. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani. -
TRob1
veterán
válasz
Rickazoid #34572 üzenetére
És mitől lett ilyen? Mert nekem a legtöbb esetben angol, nagyritkán látok 1-1 appnál gagyi fordítást. (A telefon nyelve meg magyar) Már ha az appok leírásaira célzol... a keresőben meg az eredeti nevek mennek.
Asszem lehet hogy nem jól értelmezem a problémád.(Vagy magára a Market appra gondolsz hogy magyar?)
-
Rickazoid
addikt
Tudja valaki, hogy le lehet-e tiltani a Marketben... illetve a Play-ben a fordítást? Iszonyúan sz*r az egész, de a telefonomat nem akarom angolra állítani emiatt, azt remekül megcsinálták, csak a Markettől ráz a hideg, valahányszor programot kell keresni, nem találok semmit, mert nem a fejlesztő, hanem a Google fordító fordítgatja őket és minden össze van kavarva, mint az állat. Úgy néz ki, mint a Facebook gyakran, ha látok valakit, akinek magyarra van állítva.
-
TRob1
veterán
válasz
BRIKLY #34568 üzenetére
Szerintem a legjobb ez:
Sports Tracker (Meg az Endomondo se rossz)
-
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34559 üzenetére
Na most az any és az alap két külön app, mint mondjuk a gyári böngésző sem kezeli az opera könyvjelzőit...
Egymástól függetlenek, tehát ne is várd mondjuk a magyar szótárt (nem összetévesztendő az alap magyar nyelvre állitással) az android billentyüzetnél vagy az any-nál! -
gyuszmó
őstag
válasz
kerjani #34564 üzenetére
Tudtok v.mi jó kereső progit,a gyári állandóan kidob.
Olyan kellene ami szinte bármilyen filet megtalál a telón word,exel stbköszi
a gestur-ét ismerem
Az Any megoldódott
Letöltöttem egy magyar cuccot,akkor semmit sem csinált most egy másik csomagot is leszedtem és azzal működik.nem tudom mi volt a különbség talán a 2.van volt a magyar billentyűzet,és külön volt a szótár?
-
BRIKLY
veterán
válasz
tomy86 #34563 üzenetére
Bicikli,és séta...
Csak egy pofon egyszerű kell, ami sebességet,és távot ír. semmi több nem kell.ez jónak néz ki.
-
kerjani
aktív tag
A Quill is benne van a 100Ft-os Google Play akcióan
-
(jan)
őstag
Tudom a task manager dolog lerágott csont...
de szerintetek melikyet érdemes érdemesebb használni?
vagy
-
Kb. 1 évvel ezelőtt amikor még stock 2.1 volt a Defy-men ADW Launcher Ex-et használtam és XScope-ot mert gyors appok voltak a gyárihoz képest. Azóta nagyrészt Go Launcher-t használtam és Opera Mobile-t + Minit most viszont újra visszatértem ADW Ex-hez és xScope-hoz. Előbbihez azért mert Go Launcher tényleg kb. 8-10%-os energia fogyasztást produkált(ADW Ex sose megy 3% fölé), egyedül az a sok téma hiányzik de azokkal is volt gond, sokszor csak 3-4 próbálkozás után volt hajlandó témát váltani, ami viszont a legidegesítőbb volt, hogy folyton visszaugrott a default képernyőrészre(ahol a market ikonja van). Mindegy nem is emiatt akarok kérdezni.
xScope-nál látom ezt a changelog-ban:
Enabled hardware GPU acceleration
Ez gondolom csak ICS-re vonatkozik? Mely böngészők használják aktívan a GPU-t is? Opera, Boat Browser?
Leginkább a Boat Browser érdekelne mert azt használtam eddig. Mi a különbség a Boat Browser és a Boar Browser Mini között? Ugyanaz mint Opera-nál, hogy mobilnethez jobb a Mini?
-
BRIKLY
veterán
Üdv
Olyan app kellene nekem, ami méri a sebességet, és a megtett távolságot. létezik ilyen?
-
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
Az androidos bill szótár adatbázisa kis hozzáértéssel javitgatható, bővithető...
Apeelme és Kelzsoca zte bladre készűlt ia rom-jából én is áttettem egy másik romba és működik
Bár én a fizetős Smart Keyboard Pro-t preferálom az egyéni szótár tökéletessége miatt!
A swiftkey sem ingyenes, viszont most óccsó... -
gyuszmó
őstag
Nagyon profi,csak hiába töltöttem le a magyar plugint és be is állítottam a nyelvet angol szavakat kínál fel
Köszi a tippeket
-
mipityu
tag
Ok, igazad van, a mél méret korlátról elfelejtkeztem. Talán mert magamból indultam ki. Nem emlékszem mikor küldtem utoljára mellékletet, azelőtt is főleg magamnak. Mióta db-ot használok azóta nincs szükségem rá. A db-m meg >50Gb ebben az évben (ajándékba kaptam egy ICS ROM telepítésekor), de nekem a 2 is bőven elég :-)
Mentésre USB-s külső HDD-t használok. 2-3 havonta felakasztom a gépre és átmásolom rá ami kellhet (benne a telefonos mentéseket is). Ha közben elszáll a rendszer, akkor így jártam .-)
-
raziel01
veterán
SwiftKeyX keyboard a legjobb.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
régi alkalmazásokat hogyan lehet leválasztani a marketről? Az a gondom, hogy ha rákattintok a my apps-ra akkor ott van olyan alkalmazás is amit már egy éve töröltem, sok ilyen van.
-
decoati
aktív tag
-
Probert75
addikt
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
AnySoftKeyboard + Magyar AnySoftKeyboard.
Előbb az első, majd a második és mindent tud amit kell. Igaz sok beállítási lehetősége van, ki kell ismerni és nagyon jó. -
gyuszmó
őstag
válasz
decoati #34531 üzenetére
Üdv
Az7 android billentyűzetet ki lehet " okosítani" + magyar adatbázist bevinni valahogy?
Nagyon kevés szóval dolgozik.
Melyik esetleg az az ingyenes billentyűzet amelyiknek kifejezetten jó a magyar modulja?
Pár héttel ezelőtt amikor a miuit használtam sokkal több szót ajánlott fel,pl sms irásakor,mint most a cm7.
.
kösziVan olyan kamera progi amelyik éjjel is tud felvételt készíteni? Vagy alapból kéne ahhoz infra a telóba?
Hol lehet be állítani az ES File Explorernél a Dropbox kezelését?
-
TRob1
veterán
Hello!
Mivel nem én írtam az appot, fogalmam sincs,csak tippelek:
1. Szerintem hiba/bug (nem is vettem észre, csak 1 fájlokat töltöttem vele vagy mappát synceltem, de mindenesetre "érdekes")
2. Valszeg erre nem is gondoltak, hogy ugyan már jó lenne látni is a képet,n em csak 1 ikont (de sztem ha írsz/vagy vki ír a készítőknek, előbb-utóbb megvalósítják)sry hogy nem tudtam érdemben hozzászólni.
-
YxVs
senior tag
szia,
két sugarsync-es kérdés:
1. hogyan lehet egyszerre több local file-t feltölteni a sync folderbe? felül rámegyek az edit gombra, és ha több file-t egyszerre kijelölök, akkor alul a sync gomb inaktívvá válik.
2. ha fotót szeretnék a sync folderbe tölteni, miért nem jelenik meg kis kép, vagyis thumbnail a feltöltendő fotóról? csak annyit látok, hogy jpg file, viszont nem látom magát a képet..
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu #34522 üzenetére
Persze, tudom. Ez egyértelmű. Viszont a méleknek is általában van vmi korlátja... De mindenképp egyszerűbb csak bedobni vmelyik tárhelybe (nekem legalábbis), az illetőnek meg szelektálni "kicsiben" egy galériában, és ami kell, leszedi full méretben.
Sőt, pl. itt is szokott ilyen lenni PM-ben hogy küldd már el mélben. Erre Én: dehogy küldöm, itt a link.
Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.
-
St3ven
addikt
Gyors kérdés a SugarSync-kel kapcsolatban: be lehet azt állítani, hogy csak wifi kapcsolat esetén szinkronizáljon?
-
mipityu
tag
"... Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) ..."
Bocs, hogy belekotyogok :-)
Ugye tudjátok, hogy BÁRMIT néztek meg a gépen, telón olyan nem létezik, hogy ne töltse le az adott szerkezet, esetleg egy cache könyvtárba?
Mondjuk a link küldéssel Te mindenképpen jobban jársz, de ha csak azért töltöd fel, hogy 1 partnerednek elküldd, akkor már egál. A partnered gépére, telójára pedig - ha megakarja nézni - mindenképpen le fog töltődni. -
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #34519 üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)
Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)
Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
-
sittes79
addikt
Olyan progi, ami minden appot hajlandó athelyezni az sd kártyára?
Koszi -
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34512 üzenetére
Nekem is van olyan, azt is vittem át
(#34500) hunfatal:
Egyelőre nem tudtam összehozni semmi viszonylag pontosat se magasságban, se távolságban (pedig ez a 2 érdekelt volna) Eladom neked fél áron.(#34514) F-ECT$:
Remélem holnap már 11,5 felett leszek.(mobilon hogy, mit? Az elején bejött egyszer vmi, de elnyomtam)
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34509 üzenetére
Mr. S.W., részemről a szerencse.
(De szvsz ideje kukázni azt a mélcímet, mondjuk egy gmail-re cserélve.
Pont a hetekben csináltattam meg kötelezően az összes családtagommal ugyanarról a fajtáról, miután sokadszorra játszották el hogy egyáltalán nem kaptam/kaptunk meg méleket, vagy csak vicces 6-8 óra késéssel.
)
-
St3ven
addikt
válasz
kavics325i #34508 üzenetére
Köszi, közben Robi bácsi linkjéről csak összejött.
-
decoati
aktív tag
értem én hogy gőzgép, csak azt nem vágom hogy ha egy olyan fájl publikus linkjét nyitom meg ami egyébként syncelve van a telón, akkor mi a fittyfrászért kell azt a fájltot letölteni még egyszer (és még 20x ha 20x nyomok rá), miért nem lehet felismerni hogy az offline a gépen van? Vagy miért nem lehet legalább a kérést átirányítani az alkalmazásnak (mint ahogy régen a gdocs tudta, de kiszedték belőle, minek az...), mert az már tudja hogy mi az offline?
Ezeken az apró baromságokon bukik meg az egész felhő-mizéria, és válik egy ütőképes, brutál eszközből kínkeserves játékká. Ehh... -
-
basaja
senior tag
hali
van valami jó kis forma 1 app az új szezonra?Olyasmi,ami mutatja a verseny állását,edzést...tavaly volt ilyen,és nagyon jól tette a dolgát
Aktív témák
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest