Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #33198 üzenetére
Nálunk (nálam és a párom telóján is) tökéletesen működik az IMO. Már jóideje használjuk, és eddig mindent megkaptunk mind FB, Skype és IMO reg szinten. Nekem nincs vele negatív tapasztalatom.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #33168 üzenetére
Ráadásként még annyit, hogy a (faszbukk) Messenger nevű App-ot tesztelve mint kiderült, az IMO-s kolléga megállapítása még arra is igaz, miszerint nem minden üzenet érkezik meg rá, tehát a faszbukk chat még önmagával (webes felülettel) sem kompatibilis.
Azért ehhez már tudni kell valamit ott fent.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #33193 üzenetére
Nekem zenék meg képek tárolására tökéletes lesz.
-
dokee78
félisten
Próbálta már valaki, hogy a tapatalk app ad megy a seria fóruma?
Hány GB-nál jársz a Dropboxban?
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
adatmennyiség számlálóra milyen alkalmazást ajánlotok? ICS-re kéne, widget formájában, lehessen beállítni kezdő napot! köszi
-
ERPY
őstag
Van a box esetében maximálisan feltölthető file méret? Vagy akár mehet fel egy 300megás cucc is?
-
Mr X
veterán
Box regisztrációnál mindenképp meg kell adni telefonszámot? Minek?
-
szakmaster
tag
Mivel most eléggé kecsegtető ez a Box 50 gigás tárhely, érdekelne, hogy tud-e szinkronizálni két gép plusz mobil teló között? Jelenleg WIndows Live Mesh-t használok alapvetően, de azzal az a bibi, hogy Androidról nem férek hozzá a szinkronizált tárhelyhez, csak a Skydrive-os részhez.
-
petipetya
nagyúr
válasz
punky10 #33174 üzenetére
Igen.
- Anysoft beállításai / billentyűzet részben csak a "magyar qwerty 4 soros" van beállítva.
- Ha előjön a bill. egy szövegmezőben és mégis ez osztott nézetet látod, akkor bökj a jobb felső sarokban található ->ABC-> gombra (persze ehhez az anysoft beáll. / felső bill. sor / sor típusa / kis gombok legyen bejelölve). -
punky10
addikt
Használ valaki tabletten Anysoftkeyboardot?Fektetett nézetbe bármely billentyüzetre állitom,mindegyik osztott,kétkezes billentyüzetben jelenik meg,igy viszont kicsik a gombok...
Van valami trükk,vagy ne is kinlodjak vele? -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33155 üzenetére
Na közben azért én is rákukkantottam erre a box-ra. Nem is tűnik rossznak, webes felületen PC-ről is minden pakolható/módosítható...
-
stvnppp
senior tag
válasz
szakmaster #33151 üzenetére
köszi
-
atillaahun
veterán
Nos, ami a Messenger App-okat illeti, úgy mint az IM+, IMO, Nimbuzz, Beejive, stb... úgy tűnik megvan a válasz miért nem képesek továbbítani a faszbukk üzenetek egy részét, ha van push üzemmód ha nincs. Idézet az IMO-sok leveléből:
"...If your friend uses the Reply box in the Facebook "Messages" Inbox page to send messages to you, you will only get the first message, and none after this. We are working with Facebook to resolve this problem..."
Ugyan a tag pozitívra fogta a végét, a hivatalos faszbukk App minőségéből szerintem egyértelműen lehet rá következtetni, hogy a dolgozunk rajta mit jelent, legalábbis a faszbukkos részéről.
Szóval részemről igyekszem átszokni a korábban regisztrált Google+ account-omra.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz
fatal` #33162 üzenetére
A WithYou a legrosszabb amit valaha próbáltam.
ha elment a térerő egy pillanatra az meg is szakadt és vissza se lépett. szóval volt h beléptem, a pincén keresztül elmentem otthonról és addig volt belépve... egész nap off voltamTrilliant néztem régebben, vmiért dobtam de megnézem újra.
amúgy aszem az im+ támogatta a pusht és be is volt kapcsolva de nem számított, furcsán is viselkedett és aksit is ette durván az is
-
DemonDani
addikt
MSN-re mi a legjobb vagy ki mit használ mert abba a vicces helyzetbe futtotam h lehetetlen mennyiségű áromt eszik minden, az Im+ reggelre 70%át vitte el az aksinak
felraktam az MSN Mercury-t szintén ugyan ezt csinálja, néhány óra alatt sokat esett az aksi és ki is irja h majdnem annyit vitt el mint az IM+
Ezekhez képest az ebuddy termeli az áramot, vkinek vmi tipp hogy mi folyik itt? mitől vihetik el az aksit az msnes programok? vki vmi reagálás?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolgot vettem észre a kontaktok kezelésében. Gmail szinkronizációval csinálom, az automatikusan gyártódó Starred in Android Gmailos mappában tárolom a névjegyeket. Viszont ha a telefonon lementek egy számot (természetesen a google fiókomra), akkor csak a Címtárba teszi be és a telefonban a névjegyek között nem tűnik fel, hanem nekem kell még a Starred in Androidba mozgatni külön a PC-n.
Ennek így kell működnie vagy én vagyok butuska?
-
TRob1
veterán
válasz
Én meg az aláírásomban lévő 2 dolgot használom, és perpill van 60giga tárhelyem (min.us 49Gb, dropbox 11,25Gb). Mind2-höz van PC-s meg Droidos kliens is, ennyi hely meg bőven kiszolgál (az igaz hogy az elején nem rögtön ekkora tárhellyel indultam, de nem is vagyok telhetetlen.Türelem tárhelyet terem.
) Jah, és ugye Full Ingyenes mind2.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
Nekem egyelőre tárhelynek ideális és az 50 giga az több, mint sok (momentán...)
-
Cartman023
aktív tag
válasz
domerator #33149 üzenetére
A box-ot én is kipróbáltam régebben, de akkor a számítógépre csak a fizetős részben lehetett telepíteni azt az alkalmazást, ami ahhoz kell, hogy ott is tudj módosítani a dolgokon.
Anélkül meg nem túl jó szerintem, mert amit a gépeden csinálsz azt nem lehet feldobni a felhőbe egyszerűen.
-
Luissimo
veterán
válasz
szakmaster #33151 üzenetére
pontosan, a getjaron fentvan az onavo, free, próbálja ki mindenki, aki kiváncsifajta :-)
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
leszedtem a go keyboard-ot, de a swype nem működik.
mit állítsak?
-
domerator
veterán
Urak, sikerült ma valakinek a telójáról akár belépni, akár regisztrálni a Boxba?
A netes felület megy, de a marketről letöltött droidos cucc állandóan sikertelent ír ki.
-
zho-lee
addikt
srácok, tudnátok segíteni?
LG Optimus pro-m van, cm7 rommal, ami még eléggé kezdetleges.
Nem tudok screenshotokat csinálni a legelterjedtebb módokon...
Vagy semmi, vagy színes csíkok tömkelege vízszintesen..
Viszont itt, mintha egy pc-s progi lenne, ami csinál ilyet.
Tudna valaki nekem segíteni, mi lehet ez?
Vagy abban, hogy adb alatt hogy lehet lőni párat a kijelzőről?Nagyon megköszönöm a segítséget!
(a cm7 power gomb/screenshot, a marketes progik, a myphone explorer nem megy, illetve a végső elkeseredésben letöltött z screenrecorder sem tud mást, mint vízszintes nagyon szép színes csíkok tömkelegét
)
-
F-ECT$
titán
válasz
alba-regia #33137 üzenetére
Nem.
-
Luissimo
veterán
válasz
alba-regia #33137 üzenetére
szerencsés ember, aki androidos chrome böngésződ tud felerőszakolni a kütyüjére.
és még azis elégedetlen ?
akko nemköll használnyi -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem egy olyan adatforgalom-számláló programot mondani, ami a telepített programokra lebontva mutatja a felhasznált adatforgalmat?
Amúgy a Vibert szeretném vele tesztelni, azzal mik a tapasztalatok?
Üdv
István -
alba-regia
aktív tag
Androidos Chrome böngészőre nem lehet valahogy "ráerőszakolni" a flasht?
-
robit1973
aktív tag
-
YxVs
senior tag
gmail beszinkronizálta a névjegyeim közé az összes olyan email címet, akiknek valaha is írtam mailt. hogy lehet ezeket úgy eltüntetni a névjegyek közül, hogy a gmail-es fiókomból ne törlődjenek, hanem ott megmaradjanak, csak a névjegyek közül tűnjenek el?
-
half333
őstag
Léci adjatok valami reklámmentesitő programot.
-
zho-lee
addikt
válasz
Luissimo #33124 üzenetére
Biztos jó dolog, én köszönöm mindenesetre, töröltem.
A franc tudja, miért lesnek minket ennyire, eléggé idegesítő azért, a telefonon pl nem csak a gugli, hanem a cm7 is gyűjt adatokat.
Mondjuk van tianium backupom, és véletlen töröltem a cm7 stats appot
Talán itt olvastam, hogy a dolphin browser is..
Meg még ki tudja mi/honnan lesi, mit csinálunk. -
Luissimo
veterán
-
Linkin
senior tag
tudtok egy olyan akksi widgetet ami kevés Ram-ot zabál?
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #33117 üzenetére
Igen van. Erről beszéltem. Annak nem szabadna ott lennie valószínű. De itt a beállítás, hogy hogyan kell kinéznie mondjuk a Galaxy Ace-en.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz
pepe10.10 #33117 üzenetére
Van,mert ezek az APN tilto progik ugy müködnek,hogy átirják a csatlakozás nevét,az Elixir pl pont azt irja elé,hogy elixir...De ezt az Elixir widgetjével lehet(ne)állitani.Prpbáld ki,hogy ha kitörlöd az elixir feliratot,akkor megy-e.De ezt a widgetnek is kellene állitania.Én arra gondoltam,hogy az elözö kapcsolowidget a bünös,de ha csak ezt találtad,akkor ezt nézd meg.Törlés után mennie kellene
-
pepe10.10
tag
válasz
punky10 #33114 üzenetére
megcsináltam, így sem jó, viszont ahogy bemegyek az apn beállitásokhoz, majd az acces point names-re akkor ott kihoz ilyet hogy t.mobile H, t-mobile H DUN és T-mobile H mms , és itt az első kettőre ha rámegyek akkor ott felsololja hogy proxy port username meg iylesmik, és az APN alatt az egyiknél ezvan, hogy -elixir- ( ami kivolt eddig is jelölve a t-mobile H) van valami köze ennek az elixir programhoz?
-
fatal`
titán
Windowshoz biztosan tud, sambat passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
tudnatok ajanlani olyan ingyenes, android-os filekezelot, ami tud kapcsolodni windoze es/vagy samba megosztashoz
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Köszönöm. Akkor marad egyelőre (Probertnél bekavart a go így valószínűleg egyéni a tapasztalata).
-----------------------------------------
(#33109) pepe10.10:
Sajnálom... akkor viszont tényleg az apn beállítást kellene megnézned a wireless networks-ben valahol.
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
hali
Ismeritek a Box nevű appot?Állítólag hasonló a Dropboxhoz,de itt 50(!!!) giga tárhelyet adnak most ajándékba...;-) -
domerator
veterán
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Sima defyn ez úgy működik, hogy kikapcsolod, majd úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő le gombot folyamatosan. Egy háromszögben álldigáló droidnak kellene bejönni, akkor elengedheted és utána egyszerre nyomd meg a két hangerőgombot.
Akkor valami ilyennek kellene bejönnie:
(a sárga és piros feliratokat, meg felül a samsungot ne vedd figyelembe)Itt neked a wipe cache partitionra kellene lépkedned a hangerőgombbal, majd leokézni a bekapcsológombbal. Ha a folyamat végez, akkor szintén a hangerőgombbal ellépkedni a reboot system now pontra és leokézni bekapcsológombbal.
Elvileg újraindul a telefon és remélhetőleg megjavul.
[ Szerkesztve ]
-
pepe10.10
tag
de, tegnap az elixir 2 nevű alkalmazást raktam fel, ekkor az ahoz tartozó apn widgetet akartam kipróbálni, és azóta semmivel sem működik
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Nem használtál valami olyan widgetet vagy progit, rövid ideig, majd letörölted, ami átírta a kapcsolati beállításaidat. Nekem volt olyan progi fenn, a nevére már nem emlékszem, ami csak a kapcsolati dolgok elé írta, hogy disabled, és ezzel lehetetlenítette el a kapcsolódást. Leszedtem, de nem írt vissza és úgy maradt. E miatt nem ment a net. Elég nehéz volt rájönni hol a gebasz.
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #33096 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy előtte is az volt e, mert együtt raktam fel még annó, a rigó progi és hasonlóan beszerzett társai miatt. A GO meg éppen tegnap került le a telómról, mert egy főzöttel rommal próbálkozok éppen, amiben a benne lévő még egyenlőre tetszik. Majd ha megunom, akkor vissza a GO, mert az nagyon bejött, amiből kiléptem utoljára.
A droid varázsa a sokszínűség!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...