- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Tudtok olyan appot amivel a telefonban le tudom menteni a telefon névjegyeket és a Jegyzeteket? Így menthetem le a .ecsv.bak, a .spb és a .smm fájlokat.
Ugyanaz mintha a KIES-sel csinálnám. Köszi.
-
Foose
addikt
válasz
rum-cajsz #32194 üzenetére
Hidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával...
(#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni...Ez van.
-
Nemus launchert ismeri valaki? Elég keveset (szinte semmit) nem lehet olvasni róla. Marketről letöltöttem és egyenlőre nagyon tetszik. Nem túl csiricsáré de cserébe gyors és remélhetőleg kis energiafogyasztású is.
....ja és magyarul is tud! -
Foose
addikt
válasz
baalco #32190 üzenetére
Azért,mert egyszer kipróbáltam,és este 66%-on volt,reggel meg 32%-on. Lehet valami beragadt,de nem fogom minden este azt keresni,beragadt-e valami,mert akkor ugye merül. Nameg,nem árt néha kikapcsolni,mert a memóriát nem lehet "teljesen" visszanyerni,miután mondjuk megy a teló 2 napja...
Egyébként meg,ma reggel is a nemrég említett módon kiválasztottam a billentyűzetet,de ha az alkalmazásokban nézem,nincs ott az "adatainál" alul,hogy alapértelmezett lenne(nincs alapértelmezett adatok törlése) Szóval akkor nincs alapnak beállítva azzal,hogy "kiválasztom".... -
dokee78
félisten
válasz
zoli62 #32176 üzenetére
Ez használom profilokra,időzíteni is tud: Profile Scheduler
-
Foose
addikt
Ha 2 billentyűzet van telepítve a telómon (Smart keyboard pro,és Swiftkey x) akkor be lehet állítani valahogy,hogy melyik legyen alapértelmezett? Mint a progiknál... (pl launcher)
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Bencsi89 #32182 üzenetére
3G Watchdog pro (fizetős) ki lehet zárni alkalmazásokat és így kétféle összesítést kapsz, összes forgalom és számlázható forgalom.
-
R19
senior tag
Az elektronika iránt érdeklődőknek egy gyöngyszem:[link]
A fizetős változat /kb. 580.- ft./ egy kicsit többet tud. -
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Olyan mobilinternet-forgalom mérőt keresek, amihez hozzá lehet adni kivételeket, tehát amit nem szeretném, hogy beleszámoljon. (Azért kéne ilyen cucc, mert a szolgáltatóm nem számolja a bele a facebookot az adatforgalomba, így jó lenne, ha azt kilehetne zárni a számlálásból).
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32172 üzenetére
a SimiClock widget tudja ezt a fícsört
-
saphancs
aktív tag
válasz
spiritex #32174 üzenetére
Köszi, tényleg jó de nem erre gondoltam! Megpróbálom érthetőbben
: a go launcherbe lehet ugye mappát csinálni, amit én ki akarok rakni a főképernyőre! Viszont ott minden ikon fehér, és a mappát is szeretném azzá tenni! Azt szeretném megtudakolni, hogy létezik e olyan go téma, amibe a mappának fehér a háttere, vagy szimplán fehér? Ha nem, akkor megcsinálom simi folderrel, de.jobban tetszene a go féle mappa formája!
(Remélem.így közérthetőbb vagyok)
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan napló appot keresek, amibe lehet fotókat csatolni és nem igényel net kapcsolatot. Mit javasoltok?
Köszönöm.
-
doddencs
senior tag
egyszer már kérdeztem, akkor nem jött válasz. talán most
nem tudtok olyan 4x1-es óra widgetet, mely mutatja a köv. ébresztés időpontját is?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Volt régen egy TV műsor, ahol dominózni kellett, aztán csináltak belőle PC-re játékot is. Nincs az véletlen adnroidra?
Közbe beugrott a PC változat neve Gumidominó volt.
Így talán már tudjátok, na ilyen van-e androidra?
-
flash-
veterán
melyik androidos alkalmazást tudjátok ajánlani?
szeretném rögziteni a telefonos beszélgetéseimet... -
saphancs
aktív tag
Szeretnék go launcherbe egy minimál fehér témát összehozni! Abba kellene segítség, hogy nem tudtok e olyan mappát, aminek fehér a kinézeze? Vagy csak az a két fajta kocka van (fekete, szürke)? Előre is thx!!
Tudom, hogy nem pontosan ide íllik, de annyit emlegetitek a go launchert mostanában, gondoltam a profik talán tudnak segíteni!! -
Martin107
tag
Sziasztok! A Where's My Water? v1.3.5 akarom telepíteni, de azt irja nincs elég szabad hely. Pedig benntvan a 16GB-os kártya. Lehet telefonmemóriára akarja telepteni, de miért? Ott 32MB helyem van. (Samsung Galaxy Ace)
-
Altbrucke
tag
sziasztok,
a következő problémám van, ma feltettem 2.3.6 JVU + Semaphore 2.5.0bm
a droidwall viszont hibára fut ha be akarom kapcsolni.ilyen problémám nem volt a 2.3.5 JVS + Darkcore 4.0 -l
ötlet?
-
fgo
tag
válasz
kavics325i #32155 üzenetére
itt nézd meg [link]
-
basaja
senior tag
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
1. Root uninstaller
Root kell hozzá.Vigyázz,mert én ezzel jártam pórul tegnap...:-) azóta figyel a legfrissebb ROM a Minimen... -
vétó
aktív tag
azt áruljátok már el, hogy alapvetően mik a legfőbb érveitek a gyári böngésző cseréjére, azaz mit tartotok abban rossznak? semmi kritizálás részemről, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, milyen más preferenciáitok lehetnek mint nekem, aki teljesen elégedett vagyok a gyárival is.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32136 üzenetére
Na ez nem sok, mindegy én is azt használom, elkezdtem hegesztgetni, hamarosan többet tapasztalhattok:
Eredeti:
Új:
(megnéztem a Maxthon-t, sajnos iszonyat trehány fordítás, és (szerintem) túl csicsa dizájn párosul, így tökmindegy hogy milyen gyors, szerintem nem jó)
-
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
2.
Kulon appot nem tudok, a Zeam launcher tud fullscreent (eltunteti a statusbart, de csak a home kepernyon) -
Pityke78
őstag
Mit kell ahhoz beállítanom, hogy a facebook-os értesítésekről kapjak jelzést a telón (SGS2)?
A beállításoknál elvileg be van minden pipálva, hogy szinkronizáljon, bár ott a leggyakoribb idő is csak fél óra, de így sem kapok értesítést.Vélemény?
-
Skacok két kérdésem is lenne.
1. Kéne egy olyan progi amivel könnyen tudok törölni cuccokat a telefonról. Van egy easy uninstaller nevü kis bigyóm de úgy veszem észre, hogy csak a memkártyárol tudok vele törölni.
2. Mely launcherek tudják manipulálni (eltüntetni, átszínezni) a felső statusbar-t. (asszem ez a neve, alap androidon a felső fehér sáv az aksi kijelzéssel, térerővel stb.) -
fatal`
titán
válasz
ambudriver #32143 üzenetére
És mégis milyen módon gondoltad ezt kivitelezni? Hogyan kommunikálna egy szoftver egy másik telefonnal? Interneten ugye egyrészt nem feltétlen lehetséges, másrészt ez az egész óriási biztonsági hiba lenne.
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan szoftver létezik ami jelzi hogy a másik fél hangrögzítést használ és felveszi a beszélgetésünket?
Üdv.!
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32137 üzenetére
Na még egyszer(utoljára,mert tényleg pihenöre tesznek a végén a modik)a kiprobált,kész progi elég sok HW-n problémamentesen elfut.Tehát kész van legalább olyan szinten,mint a többi navi.Csak most nem lehet hozzájutni legálisan.Nekik nincs pénz,nekünk nincs(
)IGO...Ennyi...
De hogy megnyugodj:hülyeséget beszélek...Ez van.Hiszen a PNA-k ugyanolyan HW-val jönnek ki... -
szoke12
őstag
válasz
aimettirlz #32139 üzenetére
A futó alkalmazásoknál lődd ki a gyárit!
Azután valami beállítást csinálj a handcenten!
Azután mennie kellene. -
aimettirlz
tag
Üdv, régebben már kérdeztem, de azóta nem sikerült megoldanom, van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek.. kicsit el van csúszva a kezelőfelület gondolom a gyári billnek... felraktam a handcentet hogy lehet azt aktiválni hogy minden esetben ne a gyári billentyűzet interfész jelenjen meg? vagy a handcentnek nem sok köze van ehhez? esetleg rootolni kell már ehhez?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32042 üzenetére
Ha valakinek a mondandójára azt mondod, hogy hülyeség, azzal azt állítod, hogy hülye...
De a lényeg: Én sehol nem beszéltem képernyőméretekről. Ezt írtam: "Apple-nél lényegében 3-4 hardverre kell megírni, optimalizálni az alkalmazást, Androidnál pedig kb. 100-ra vagy még többre."
Nyilvánvalóan nem arra gondoltam, hogy 100-féle képernyőméret/felbontás létezik. Abban ugye egyetértünk, hogy két telefon között nem csak a kijelzőméretben lehet különbség? Sőt, két azonos kijelzőméretű telefon is igen jelentősen eltérhet más szempontokból hardverileg és szoftverileg egyaránt. Szerencsétlen esetben pedig ugyanaz az alkalmazás nem fog futni mind a kettőn valami apró eltérés (pl. hibásan megírt belső driver) miatt. Egy navigációs alkalmazás pedig sajnos elég bonyolult ahhoz (lényegében a telefon minden képességét kihasználja), hogy könnyen belefussanak a fejlesztők valamilyen inkompatibilitási hibába.
-
Tonchi
aktív tag
Van aki közületek Miren Browser-t használ?
-
r4z
nagyúr
válasz
spyduck #32133 üzenetére
Felesleges bezárni őket, a rendszer megoldja. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor használhatsz valamilyen Task Killert is (ezer meg egy van belőlük a Marketen), de szvsz többet árt, mint használ.
A Skype kamerahasználata a készülék drivereitől függ, ha jól tudom, külön nem állítható be.
-
spyduck
nagyúr
Az éppen futó 310203013 alkalmazást, hogyan tudom kikapcsolni? Bocsánat a sok kérdésért de amióta élek iPhoneom van
-
spyduck
nagyúr
skypeon hogyan tudom aktiválni az első kamerát?
Vagy ez a telefon beállításaihoz tartozik? -
spyduck
nagyúr
Hát basszus, 1000000 hála
-
Gedeon31
addikt
válasz
spyduck #32127 üzenetére
Probáld ki ezt CitroMail app
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Androiddal össze lehet kötni a citromail fiókot? Ha igen akkor mik a beállítások?
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abba, hogy a gyári fehér gmail háttér fekete legyen?
Nincs rootolva a telefon, 2.3.4 van rajta. Előre is köszönöm!!! -
Gedeon31
addikt
GO Locker Theme melyik a kedvencetek?
Találtam jó párat vannak közöttük nagyon jók.
-
Verhóó
tag
A LauncherPro-n kívül melyik launcher tudja eltüntetni a nem kívánt progik ikonját?
-
r4z
nagyúr
válasz
domerator #32111 üzenetére
Most csak bedobtam egy találatot, több ismerősöm is használja különböző készülékeken, lehet, hogy nem kompatibilis a verzió a te ROM-oddal.
Itt van a "hivatalos" gyűjtőpost, próbáld ki ezt a verziót is, hátha.Nem azt akarom bizonygatni, hogy ez a legjobb, távol álljon tőlem. Főleg, hogy én is a Smart Keyboard Pro-t használom, szótárak és automatikus javítás nélkül. Csak abban próbálok segíteni, hogy kipróbálhasd, hogy lehessen róla véleményed.
-
megint én
őstag
Hali!
Hogy lehet, ha fenn van alapból a Yahoo Finance, de fenn van az a GO téma, azon belül nem engedélyezett, és ha megpróbálom marketból letölteni, azt írja, hogy az ön országában nem engedélyezett?! -
sittes79
addikt
Mi a helyzet az GO notifier--gmail kapcsolat fejlesztésről, főleg Trob1-ot kérdezném, mint GO launcher ex szakértőt, az volt az ígééret, hogy február elejére megoldják!?
-
domerator
veterán
-
atillaahun
veterán
Ja igen, múltkor kérte valaki az AnySoft régi magyar billentyűkiosztását, mert a legújabbat elkútrák.
ÍME. -
stefi68
addikt
válasz
domerator #32105 üzenetére
Most, hogy mondtad újból végigbogarásztam az összes menüpontot és én is megtaláltam a haladó beállításoknál.
Mondjuk nem túl egyértelmű a fordítás: "Előugró billentyűzet" "Csúsztassa az ujját, hogy kiválaszthassa a megfelelő betűt"
Én úgy értelmeztem, hogy ha ki van jelölve akkor jelenik meg az előugró billentyűzet....
Na mindegy, a lényeg hogy megoldódott.Köszönöm mindkettőtöknek. Most már tényleg a legjobb billentyűzet!
Amúgy a multitouch mire vonatkozna?
-
stefi68
addikt
válasz
domerator #32091 üzenetére
domerator, zsolt72: Smart Keyboard ügyben nem tudtok segíteni?
Én is áttértem egy ideje erre az Anysoft után..."Latin billentyűzet erőltetése" beállításnál az English (International) van kijelölve.
A magánhangzók hosszú nyomásánál így megjelenik az összes ékezetes variáció (jobbra-, balra dőlő, hullámos, kalapos, umlaut-os, stb.). Engem mondjuk csak a balra dőlő érdekel.
Így viszont olyan hosszú a felugró ablakban a választható betűk listája, hogy fekvő módban át kell csúsztatnom az ujjam sokszor a képernyő másik széléig, hogy kiválasszam a kívánt betűt, ez így kényelmetlen.
Próbáltam hátha működik multitouch módban (mert állítólag tud ilyet), hogy mondjuk jobb kézzel hosszan nyomom a magánhangzó gombját, majd bal kézzel megérintem a felugró listából a kívánt karaktert, de sajnos ez így nem működik.Nem tudjátok miért nem működik a multitouch? Az is jó lenne, ha el lehetne érni, hogy a felugró ablak kint maradjon folyamatos nyomva tartás nélkül is úgy mint a Swype billentyűzetnél....
-
domerator
veterán
válasz
petipetya #32100 üzenetére
Na akkor (mivel gondolom egyértelmű, hogy nekem nem htc)... légy szíves mutass nekem egy letölthető, utángyártott htc keyboardot azzal a nagyítós kurzorral, magyar T9-cel, tokkal vonóval együtt...
(ha nem tudsz, akkor tényleg trollkodás volt... ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy vegyek htc-t)
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged