- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vanni
csendes tag
Megcsináltam, de változatlan...
Minden emilt szépen tudok olvasni, de ha válaszolni akarok, akkor pirossal kiírja, hogy "Küldés", de soha nem megy el a levél... A szöveg meg úgy látom, ékezet kódhibás, mindenféle krikszkraszot tartalmaz. (A bejövő levelek remekül megjelenítik a magyar ékezeteket)
Elég gyakran előfordul, hogy úton vagyok, kéne válaszolnom egy mailre. Nincs tippetek egy használható widgetre? (Rootolt Ace, 2.3.5-ös gyári ROM, Go launcher ex) Köszi!
-
BEKAvarangy
csendes tag
-
Tyer
őstag
válasz
BEKAvarangy #32393 üzenetére
Szoval orás widget?
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32393 üzenetére
"Persze", hogy nem gyári van, de gyáriból is van frissebb a 2.3.3-nál. Egyébként most nem az a kérdés, hogy mennyit fogyaszt a telefon, hanem hogy többet fogyaszt-e a BW feltétele után, mint előtte. (Természetesen azonos körülmények között.)
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32391 üzenetére
Onnan, hogy miután feltettem, azután is kibír 2-3 órát a telefon 1%-os akksi fogyasztással 2g + adatkapcsolattal, mint előtte.
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32388 üzenetére
A BW alig eszik.
-
Tyer
őstag
válasz
BEKAvarangy #32388 üzenetére
van orás widgete? mennyire lehet configurálni?
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Melyik weather szolgáltató a leginkább megbizhato? Fancy-t kezdtem hazsnálni, ebben több is választhato, azok közül érdekelne, ki melyiket hazsnálja, mik a tapasztalatok?
Köszi: Tyer -
RootRulez
félisten
válasz
sto1911 #32379 üzenetére
Unified Remote tudja őket.
(legalábbis a fizetős, az ingyenessel nem mélyedtem annyira bele)
-
sittes79
addikt
zsírkirályvageszság:
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
olyan taviranyitot keresek, ami tud:
- touchpadot, kulon gombokkal
- custom remote-ot, amivel a win gombot is tudom hasznalni
- file browsert, amivel a default programot elinditjaKoszi elore is!
-
F-ECT$
titán
válasz
DemonDani #32372 üzenetére
Feladatkezelőben nincs, csak a Futó szolgáltatásoknál. Nem értem, hogy miért lenne rossz, hiszen ez semmi fogyasztásbeli többletet nem jelent. (7.5 órája húztam le a telefonomat a töltőről, ment 19 percet a kijelző, volt egy 9 perces hívásom. Végig 3g/wifin vagyok gtalk, gmail, viber, időjárás frissítés stb, és most áll 94%-on az akksi.)
-
vétó
aktív tag
válasz
kavics325i #32370 üzenetére
hmmm, megnéztem pár launcher leírását, ez mindegyikben ott van. és szerintem eddig is volt, nem új.
-
Melack
veterán
Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy Symbianről szeretnék átállni Androidra, és szeretném a S60v3/v5 rendszerről lementeni az SMSeket, és feltenni droidra. Tudtok abban segíteni, hogy ezt hogyan tudom megtenni? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
VD
őstag
válasz
Mika1227 #32365 üzenetére
A csúszkás hívásfogadás a gyári launcher része, így lehet a Go Launcher kavar be.
Mondjuk Samsungon ez nem okoz gondot, da anno HTC-nél is eltűnt a Sense féle fel-le csúszka és a gyári droid gombok lettek amikor felraktam a LPP-t vagy az ADW-t. Lehet az LG-nél is így van megoldva. -
Mika1227
őstag
-
vanni
csendes tag
Bocsi, azért nem válaszol senki, mert nincs megoldás? A kérdés még egyszer:
Ha a mobilban akarok új gmail-t írni, nem megy el, csak olvasni tudom a leveleket. Amúgy se nagyon tetszik a 2.3.4 -es gmail, de frissíteni nem akarok, mert így műxik a go launcher pro notification-jával.
Szóval tudnátok adni egy tippet, hogy milyen app, vagy widget tudja jól kezelni a gmailt?Köszi szépen!
-
Fehércápa
aktív tag
Ajãnljatok légyszives egy alkalmazàst, amivel jelszavas védelem alà tudom tenni a képeimet! A galery lock és a galery lock lite nem jött be!
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #32355 üzenetére
És a gmail.account megjegyzi?
-
atillaahun
veterán
Mármint hogy érted mit használtál előtte, ami csinálta a hibát? Milyen verziód van?
(#32340) ambudriver
Nincs. Egyébként viszonylag kevés készüléken működik a hangrögzítés úgy egyáltalán rendszer szinten.(#32349) decoati
ES File Explorer(#32354) dokee78
Mintha Google Maps-ben lehetne kedvenceket vagy saját helyeket hozzáadni. -
dokee78
félisten
Olyan app van amin pl be lehet jelölni helyeket?
Pl. A bejelölöm, hogy a Kossuth utcán van egy autosbolt, és azt később látom. -
admin4911
tag
WIFI ANALYZER MÉG A WIFI JELÉT IS MÉRI!:-)
-
janes74
senior tag
Kellene vmi 1xű app,ami kijelzi a statusbaron a wifi sebességét.Tud valaki ilyet?
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32343 üzenetére
"Az teljesen egységes minden Igo alkalmazásnál"
Ez nem igaz. Az iGO 2006-é volt az egyik formátum, az iGO 8 egy másikat használ, a 8.3 és a Primo pedig egy harmadikat.
"Igo által hivatalosan támogatott PNA-ból közel sincs olyan sok, mint ahány androidos teló van"
Ez igaz, de azért te sem gondolod komolyan, hogy minden androidos telefonra rákerülne az iGO.
A többivel úgy nagyjából egyetértek.
(#32345) Tesztelo.hu: Nem tudtam, hogy abbahagyták a forgalmazását, bár őszintén szólva logikus lépés volt, nem is tudom lehet e még kapni WinMO-s PDA-t.
Viszont a Primot még forgalmazzák szerintem WinCE PDA-n, bár a támogatás valóban egyszerűbb rá.
-
decoati
aktív tag
háj skatz
ki mit használ külső gépen lévő (pl.)zenék elérésére/lejátszására? -
Kephamos
addikt
válasz
ambudriver #32340 üzenetére
Nagyon nem így működik ez a dolog. A visszhang az csak egy legenda.
-
punky10
addikt
válasz
kavics325i #32331 üzenetére
Árfolyamfigyelönek pl az aCurrency.Én a pro verziot használom ,nekem megért 700 valahány forintot...Nem tudom már,mi a különbség a sima és a pro között.
tesztelö.hu:mondtam,részemröl lezártam.Nekik nem éri meg,a többinek igen.Majd azokét használjuk...Vagy...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32246 üzenetére
Nem, te nem akarod érteni. Egy alkalmazás "életének" két fázisa van ebből a szempontból. A fejlesztés, majd a támogatás. Egy dolog, hogy az alkalmazás fut x hardveren (azért az Android többé-kevésbé kompatibilis saját magával), de mivel nem tesztelhető az összesen (nyilván nem tudják megvenni az összes androidos telót, jó részük nem is kapható Európában, csak a gyártótól lehet beszerezni a fejlesztéshez, ha lehet), utólag még rengeteg munkát kell felvállalni, mert az egyszeri vásárló szépen reklamál, hogy az ő telefonján nem fut tökéletesen és ő nem ezért fizetett (és lehet, hogy nem is a hardver miatt, hanem mert pl. egy főzött ROM-ot rakott rá). Nem csak a fejlesztéshez kell pénz, hanem utólag, a támogatáshoz is (hiszen a támogatást nyújtó szakemberek, ügyfélszolgálatosok stb. nem ingyen dolgoznak...)
A térkép megint csak nem tudom, hogy jön ide. Az teljesen egységes minden Igo alkalmazásnál, minden platformon. Jó, hogy működik vele. Esetleg ha változik a térkép formátuma a jövőben, akkor majd nem fog... Támogatáson én a szoftver hibáinak javítását, az ügyfelek kezelését (emailes, telefonos ügyfélszolgálat) értem.
Igo által hivatalosan támogatott PNA-ból közel sincs olyan sok, mint ahány androidos teló van (külön számolva nem csak a hardvert, hanem a rajta futó Android verzióját is!). És megint leírom: A PNA-knál a támogatást a PNA gyártója nyújtja első körben, sokkal kisebb gondja (azaz a költsége) vele a NavNGónak. -
pikszel
addikt
válasz
mefistofeles #32327 üzenetére
Az alkalmazások között nincs egy letöltések ikon? Ott megtalálod amit keresel.
-
ambudriver
tag
válasz
ambudriver #32143 üzenetére
Olyan szoftverre gondoltam ami esetleg a visszhangból vagy egyéb akusztikai módon megállapítja,hogy működik a hangrögzítés a másik fél telefonján...lehetséges hogy ilyen van?
-
admin4911
tag
androidra van tv néző program?
olyan program amivel tudok a neten tv-t nézni (rtl klub tv2....stb)ha van akkor adnátok egy letöltő linket?
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #32334 üzenetére
Kafa kis játék, töltsd le az ingyenes verzióját.
A krokodil csöve el van törve és víthez kell juttatni. Ezt úgy oldhatod egy, hogy utat ásol a víznek vagy csappal odaspricceled mandinerrel a falról vagy másról, ami lefolyik. A pályákon van 3 gumikacsa, amiken ha keresztülfolyik a víz, eltűnnek. Mindhármat be kell gyűjtened annál több pontot kapsz és a víznek is el kell jutnia a csaphoz.
De ezzel semmit se mondtam róla, ki kell próbálni.
-
aggleány
addikt
válasz
Shrike7973 #32336 üzenetére
Ilyen rafinált dolog eszembe sem jutott.
Különben is, engem itt mindig diszkriminálnak, ha hülye vagyok.
-
aggleány
addikt
válasz
kavics325i #32333 üzenetére
Addig tudom, meg elolvastam a leírást is, de nem egészen világos. Egy krokodil akar fürdeni, de mindig ellopják a vizét, és vízhez kell juttatni, de nem értem, hogy hogyan.
-
aggleány
addikt
Leírná nekem valaki, hogy mi ez a "Where is my water" nevű játék? Már annyit írtatok róla, hogy kezd érdekelni, pedig nem nagyon szoktam játszani a telefonon. Előre is köszönöm, ha valaki rászánja magát.
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
eBuddy-hoz hasonló programot keresnék Facebook/MSN kliens szerepre. eBuddy-t sajnos nem tudom megvenni, mert a kiegészítőjét nem lehet kívülről elérni Market-ban, a telefonom levő CyanogenMod miatt Market vásárláskor Force Close-l. Lehet free, vagy ésszerű áron fizetős (eBuddy árán kicsit húztam a számat, ha jól emlékszem 900 Ft), a lényeg, hogy minőségi alkalmazás legyen.
Kösz
-
Megvettem egy appot. Ha ne adj isten másik telefonra váltok, vagy a mostanit hard resetelem akkor letölthetem újra ingyen? A megvett applikációkat hol látom?
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Történt, hogy elindítottam egy nagyobb progi letöltését és persze pont akkor elértem a letöltési limitemet (nem figyeltem) Onnantól ugye a szolgáltató csak minimális sávszélességet biztosít max. pár hír elolvasásához elég. Az említett progira már szükségem sincsen viszont ha csatlakozom a netre mindíg automatikusan fojtatja a letöltést ezzel teljesen kihasználva a sávszélességet (és még így sem jön). kérdésem, hogy tudnám leállítani ezt a letöltést? Nem találtam rá semmiféle opciót.
-
saphancs
aktív tag
Hali! Holnap megyek továbbképzésre, erről ugrott be, hogy megérdeklődöm ki milyen unalomüző játékot használ?
(Remélem értitek az összefüggést)
-
Kephamos
addikt
Van most valami 99 centes gameloft akció, de én sehol sem találom. Egyedül vagyok vele?
-
Mika1227
őstag
Elment az a funkció, hogy amikor hívást fogadok akkor elhúzással tehetem meg, most gomb módjára kell megérinteni a kijelzőt nem pedig elúzni. Hogyan lehet visszaállítani?
LG Optimus Black. Go lockert és Go launchert használok. -
vanni
csendes tag
Sziasztok,
rootolt Galaxy Ace-m van. Ha a mobilban akarok új gmail-t írni, nem megy el, csak olvasni tudom a leveleket. Amúgy se nagyon tetszik a 2.3.4 -es gmail, de frissíteni nem akarok, mert így műxik a go launcher pro notification-jával.
Szóval tudnátok adni egy tippet, hogy milyen app, vagy widget tudja jól kezelni a gmailt? (Az se baj, ha jól néz ki. Nálam minden fekete-fehér a mobilon.)Köszi szépen!
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #32270 üzenetére
Ma frissült az imo, -bár nálam eddig is ez jött be- csekkold le, hátha mostmár neked is jó.
Whats new:
use less data and battery
improved user interface
fixed connection issues and crashes
beta feature: voice calls, only works on imo android for now -
punky10
addikt
Csak nehogy ugy járj,mint páran a régi Fancyval.Megvettük a pro verziot,amit gyögyörüen lehetett skinezni(nekem sem azért kellett,mert nem látom,ha esik a ho,viszont tényleg látványos)mindenféle beállitás...stb.Majd jött az uj Fancy,és a régi nemhogynincs továbbfejlesztve,de hiába pro,egy darab skint sem lehet rá tenni...
Fizettünk,utána le vagyunk ....
-
noxon
őstag
Hello!
Olyan pdf olvasót keresek ami normálisan ránagyit olvasható méretre és tördeli is a sorokat... -
fatal`
titán
Ti komolyan azt hiszitek, hogy az időjárásjelzők BP-n belül pontosan jeleznek minden kis kerületre?
Ferihegyről kapják a METAR adatokat, vagy a METtől Lőrincről, nincs minden sarkon mérési pont.
Amúgy nem értem miért a pillanatnyi hőmérsékletre használjátok ezeket az appokat, elég kinézni az ablakon.
Az előrejelzés figyelésének több értelme van.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- iPad topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest