- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #32691 üzenetére
Nekem ott maradt az eszköz hozzáférések (eszköz rendszergazda) menüpontban. Illetve mi van akkor, ha én cserélek sim-et?
-
Edi77
őstag
-
tomy86
addikt
válasz
Potyka03 #32694 üzenetére
Törölni bármilyen fájlkezelővel tudsz SD kártyáról (ha jól értem nem uninstallról van szó). Pl: ES file explorer vagy Astro.
Vagy amit tboldi javasolt. A szükséges programok mentéséhez is használható az ES File Explorer (Astrot nem ismerem) vagy az App Backup & Restore.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan programot tudtok ajánlani(pontosan Galaxy 3-ra kell,2.2-es droidra) ami képnézegető program mely össze szedi a memóriában lévő képeket.Könnyű legyen kezelni,mappa nézet is legyen(ha a memória kártyán külön mappában is van)és lehessen rendezni,pl. név szerint,stb..stb...
A másik kérdésem pedig: Van olyan program(megbízható)amivel a memória kártyáján lévő programokat tudom leszedni?Mert még a BADA-s telómról megmaradt rajta pár alkalmazás....aztán nemtudom hogy szedjem le azokat :S -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #32688 üzenetére
Azt hiszem elrejti magát az eszközhozzáférés beállításaiban és az Appdrawerben is, de most minden részlet nem ugrik már be, mert van hozzá vagy 10 oldal dokumentáció. De tudom hogy nagyon komolynak tűnt a leírás alapján, még elméletileg az USB Debugging-os ADB hozzáférést is korlátozni lehet vele, meg ha jól emlékszem a Recovery-nek is keresztbe lehet tenni valahogy. Bár ezt kitesztelni már tényleg nagyon paranoid alkat szükségeltetik.
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #32684 üzenetére
engem érdekel,várom a teszted eredményét.Mi paranoidok tartsunk össze...;-)
-
petipetya
nagyúr
válasz
És ha törlik az "eszköz rendszergazda" alól, majd inaktiválják?
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
sztem ezért fapados:
"THEFT AWARE IS NOT BEING DEVELOPED FURTHER ON AND IS UNSUPPORTED, PLEASE INSTEAD USE THE NEW avast! Free Mobile Security WHICH IS THE SUCCESSOR OF THEFT AWARE."
1ébként be lehet állítani, h folyamatosan küldje az sms-eket? Csak mert ha mindig 1 választ küld, akkor sim csere után nem sokat ér, kivéve ha tudod a tolvaj számát
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem sikerült megtalálni azt a lopásvédelmi App-ot amit már régóta keresek. Képes WiFi és 3G nélkül is működni. Azt hiszem ez az egyetlen ilyen: avast theft aware, korábban javasolta valaki, mostanra jutottam odáig, hogy kipróbáljam, ezúton is köszönöm.
SMS-ben kell küldeni neki egy jelszó+locate kódot, erre bekapcsolja a GPS-t, és visszaküldi a pozíciót.
Igazából ötletem sincs hogy csinálja net nélkül, kicsit tartok tőle, hogy a tudtom nélkül ír válasz SMS-eket. Mondjuk nemzetközileg asszem csak 44 Ft, úgyhogy komoly költségbe azért nem verem magam, de majd ha megjön a számla meglátom a tesztek eredményét.
A fórumán még egyelőre nem válaszoltak.
Annyi hátránya van egyébként, hogy rendkívül fapados, és mivel nincs netes felülete, ezért az SMS-ben lévő koordinátákat kell bepötyögni a Maps-be, ami nem olyan szórakoztató. Meg igazából olyan nagyon pontos se volt, mert a szomszéd kertjének végébe rakott, bár tartok tőle, hogy ez inkább az Optimus Black-em elkúrt GPS-ének a hibája.
Ja még annyi, hogy rengeteg beállítás és SMS kód van benne, illetve SIM kártya csere esetén is működik, törölni pedig még factory reset-tel sem lehet, esetleg úgy, ha valaki recovery-ből gyalulja csutkára a telefont. -
Sofian
őstag
Bumeráng letöltő app frissült:
[link] -
Sanci789
aktív tag
Melyik progival tudok több programot/játékot egyszerre telepíteni? (úgy értem, h ne kelljen mindegyikre egyesével rákattintani és úgy telepítgetni meg p*csölni)
Köszi -
F-ECT$
titán
Ezekhez a free, de ingame cuccokért fizetős gameloft játékokhoz (pl Rf2012, nfl2012) vannak khm cheatek, hogy ne legyünk annyira lekorlátozva?
Inkább fizetnék egyszer párszáz forintot, minthogy így kelljen játékidöt venni.
-
Fehércápa
aktív tag
Olvastam,hogy vannak alkalmazások fórumozóknak. Melyek ezek és miben segítenek, miért érdemes használni őket?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szükségem volna egy appra, ami figyeli az alkalmazások procihasználatát, riaszt ha túllépett egy beállított százalékot az app. Tulajdonképpen egy Task Manager-re van szükségem, ami nem RAM, hanem a CPU használatot figyeli...
Watchdog Task Manager Lite elég jó, viszont annak Blacklist funkciója csak a fizetősben elérhető....
-
Pro!Petya
addikt
Utána kérdeztem!
Ők meg válaszoltak! -
droti25
őstag
Sziasztok!
Viber használat közben ti nem tapasztaltok drasztikus aksi szint csökkenést?
Konkrétan 1-2 perc beszélgetés után az aksi jelző -10 -15 %-al kevesebbet mutat!De sokszor még ennél is több! -
ERPY
őstag
Tiszta SPB Shell 3D, de ingyenes.
-
Verhóó
tag
én mindent kitakarítottam vele, 320 megát szabadított fel
-
volvoguy
addikt
Utánaolvastam a programnak srácok, csak ugye ez nem egy sima Cache Cleaner amit biztonságosan használhatsz, ez azért mélyebben is tisztít...azért gondoltam hátha vki használta már..
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az SD Maid-ről hallott már valaki? Elvileg ez egy univerzális rendszerpucoló eszköz, (mint Windows-on a Registry) és fájlmaradékokat lehet vele eltávolítani.
Viszont csak ésszel, mert fontos fájlokat is törölhetünk vele.
Éppen ezért...használta már vki? Mit tanácsoltok?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Van valami működő Xfire app androidra ? Amiket Marketen találtam nem engedi feltenni...
-
-
Canonfan
senior tag
TRob1, Dottore, ERPY:
Köszi az infókat!
Akkor a bill-t hagyom a telefonban, szerencsére már sikerült felszabadítanom egy kis helyet, de erre a dual mount sd app-ra lehet ránézek majd.Ha már a frissítésekről volt szó, ti frissítettétek most a legújabb verzsönre az Angry Birds alapjátékot? Pár napja néztem, de jogot kér a telefonhívásokhoz és a telefon állapotához...
Bár nem látok benne nagyon gyanúsat, mert gondolom azért kell neki, hogy ha játék közbe hívnak, akkor fel lehessen venni a hívást, de azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy szerintetek is ok így?
-
Linkin
senior tag
SGS-en melyik GTA verzió működik?
-
frisco
aktív tag
Azt hiszem más is futott már ilyen problémába bele de nem találom a keresővel:
megvettem egy programot - melyet előtte "más"legalitású környezetben használtam- de mindenképpen támogatni szerettem volna a fejlesztőt no meg tetszik is a program.
A telefonos felületen a marketben már nem tudtam megvenni, mert azt írta ki, hogy megvásárolva, eltávolítva a programot pedig a letöltés nem indul el, mondván, hogy nem vásároltam meg a programot.
Tehát itt nem tudtam megvenni.
A webes market felületen azonban igen, elfogadta a kártyát, megtörtént a vásárlás, azonban a letöltés nem indul meg, jóllehet ezt írja ki: This app will be downloaded to your device shortly.
Azonban semmi nem történik és a postafiókomba sem érkezett meg a vásárlást megerősítő mail.
Írtam a fejlesztőnek de hátha már valaki járt így vagy van használható ötlete.
Köszönök minden érdemleges hozzászólást. -
sqpp
őstag
upsz...előző látom kínai
na de találtam egy másik kernelt... írták xda-n ehez a ROMhoz amihez keresel kernel-t
hogy ez kiváló!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468043
-
gyuszmó
őstag
köszi
-
i.s
tag
Sziasztok, Neo-ra keresek működő MIUI ROM-ot, lehetőleg magyar nyelv támogatással és az se baj, ha minden működik benne. Töltöttem már le MIUI ROM-ot, de a kernelt nem tudom leszedni, mivel minden oldal (általam próbált) a multiupload-ra irányít, az pedig letíltva.
Hol lehet még elérni a XperiaMIUI_EngineeringV03-sa ROM-hoz a kernelt?
Üdv: I -
sqpp
őstag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami ics témát meg launchert?
-
TRob1
veterán
De nem csak ez miatt nem ajánlott mindent az sd-re... pont a napokban írta vki, hogy minden újraindítás után ki kell választani a billentyűzetet, akármit csinál... a végén meg kiderült, azért mert sd-n volt. De írtak már több furcsaságot is, ebben a topikban is...
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Amikor megjelenik a marketen,hogy pl. 23 frissítést talált a rendszer akkor egyszerre szoktátok engedélyezni vagy megnézitek külön-külön,hogy melyik mit változott és egyesével frissítetek ?
köszi
-
TRob1
veterán
válasz
Canonfan #32627 üzenetére
Az valszeg pont nem lesz oké, meg semmi más se ami úgymond a rendszer részévé válik (mert ugye a bill.-t pl több más alkalmazásban is használod) Ha nem akarsz különféle anomáliákat, akkor csakis teljesen önálló appokat pakolgass át: játékok, widget nélküli appok, egyéb mindentől független appok... (szebben én nem bírom leírni, majd vki más
)
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mitől függ, hogy egy appot át lehet-e rakni sd-re?
Úgy értem, hogy vannak olyan appok akiket az app2sd szerint nem lehet átrakni, viszont a droid meg engedné áthelyezni sd-re, szóval hogy ilyenkor mi számít inkább,ha a rendszer engedi, akkor gond nélkül át lehet rakni sd-re az appot (persze kivéve, ha van widgetje amit szeretnék használni)?
Például most a GO keyboard-ot szeretném sd-re áthelyezni, mert kb 8 mb-ot foglal az amúgy is szűkös belső memóriámból, és szeretnék felszabadítani helyet, hátha valamennyire gyorsul a telefon...Bármilyen infót előre is köszi!
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
áhh ez az android 4.0 x10 mini pro-n nagyon állat.. csak kár hogy persze a kamera és a wifi nemjó rajta...de amúgy gyorsabb szerintem mint a 2.3-as rendszer -
xSide
őstag
-
dokee78
félisten
Ez sem tűnik rossznak,magyar nyelvű és jól konfigurálható.
Weather, Radar, Alerts, Quakes
-
Gedeon31
addikt
Olyan alkalmazást tudtok ajánlani ami tudja tiltani azokat akik engem hívnak?
Pl. csak a névjegyzékbe lévő listát engedje át.
-
Narxis
nagyúr
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok ajánlani néhány olyan progit vagy általatok kedvelt játékot, ami hasznos illetve szórakoztató? Lg Optimus Black készülékem van -
S. Szabi
őstag
Üdv!
Markettel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ma először vettem egy appot, amit véletlenül le is töröltem (félrenyomtam, nem vettem észre, hogy nem azt törlöm amit akarok
) és ilyenkor a fiókomból "kitörli, hogy megvettem", jött is az e-mail, hogy visszaírják. Ezért megvettem "még egyszer". Remélem eddig érthető. Az lenne igazából a kérdésem, hogy valahol beállítható-e az, hogy ha telefonról törlök egy progit, akkor a megvásárlását ne törölje, csak, ha marketen keresztül törlöm? Vagy ehhez elég az, hogy éppen ne legyen bekapcsolva az internet a telefonon (de akkor meg utólag szinkronizálja nem, mikor újra bekapcsolom a netet)?
-
Bass
addikt
válasz
kavics325i #32605 üzenetére
Áhháá köszi ez tök jó
-
decoati
aktív tag
negatiw:
más: van egy olyan nyűgöm, hogy egy webes hálózati diagnosztikai oldalt kellene elérnem bárhonnan (jellemzően mobilnetről), viszont az oldal csak egy adott tartományból látszik. Van lehetőségem fizikailag berakni egy pc-t a tartományba, ki hogyan csinálná legegyszerűbben? (nem vagyok egy IT-guru)
1., remote desktop, ki mit használ aminek minimális az adatforgalma, hogyan lehet minimalizálni? Van-e értelme errefelé indulni?
2., VPN, a teló elméletileg tudja (sgs), csak én nem hogy ez mi a túró pontosan, és hogyan tudom működésre bírni?
Bármilyen iránymutatást megköszönnék. -
punky10
addikt
válasz
negatiw #32606 üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.
szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
Linkin
senior tag
A launcher pro levan fordítva magyarra?
-
TRob1
veterán
-
negatiw
tag
Anno Symbianon használtam egy nagyon fontos
progit. Kakukkos órát,rendesen bekakukkolt óránként.Esetleg ilyen droidra?
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32602 üzenetére
Telefonon nem is kockáztatnék ilyesmit sztem, max PC-n.
(De most gondolkodván, asszem ott is kihagyom, mivel ha netán vki mégis "bejut", akkor az összes helyet látja ahol jelszavakat használok, enélkül meg az isten se tudja hol milyen jelszavaim vannak (csak én
) Azért köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest