- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
medvezsolt #35682 üzenetére
igo myway még nincs hivatalosan droidra,ezért tiltott itt.
Öröm lesz,ha megjelenik végre.
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
Köszi a reagálást!
Lehet, hogy mondasz valamit, de hogy ez tényleg így van-e, csak akkor fog kiderülni, ha a Samsung-on nem lesz éppen egy 100megás net csomag, mint ahogy most van, és akkor is el fogja küldeni az MMS-t bekapcsolt csomagkapcsolattal.
A fogadást viszont még mindig nem értem, hogy hol van a kép, ami nem érkezik meg rá, és honnan akarja Download-olni? Na de majd felhívom az ügyfélszolgálatot.. -
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35684 üzenetére
rendben, nekem egy közútra tervezett kell ami nem igényel wifit
-
válasz
spiritex #35680 üzenetére
Sony Ericsson Ray, lehet, hogy automatikusan engedélyezi az MMS üzenet erejéig az adatkapcsolatot, ami után természetesen a szolgáltató nem számol fel adatforgalmi díjat, az benne van az MMS árában. De ez csak találgatás részemről, de nagyon valószínű.
Azt sem szabad figyelem kívül hagyni, hogy annak idején a Sony Ericsson fejlesztgette a Nokiával ezt az MMS szabványt. Igaz, hogy a Nokia telefonokban mai napig nincs annyi beállítási lehetőség, mint a Sony Ericssonban. Kíváncsi volnék, hogy tud-e már a Nokia MMS profil képet hanggal együtt lejátszani?
A Samsung az samsung, de lehet, hogy csak beállítási gond. -
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35682 üzenetére
és a Locus ?
-
Richee11
senior tag
sziasztok! tudtok esetleg egy jó térkép programot androidra?
ami jól talál gps jelet és nem kell hozzá wifi..Magyar utcák lennénk a fontosak -
spiritex
veterán
Az miért van, hogy egy Sony Ray telefon elküldi az mms-t csomagkapcsolat nélkül is, egy Samsung pedig csak akkor ha be van kapcsolva a csomagkapcsolat? Mindkettő vodás..
Illetve a Sony egyből meg is jeleníti a csatolt képet, a Samsung pedig csak annyit ír ki mennyi a mérete, és egy Download gomb, aminek megnyomására nem történik semmi...
Ezek a különbségek miből adódnak? -
tybsen
addikt
Kipróbálta már valaki a gaya3d launcher-t? Én éppen tegnap óta nézegetem, elég gyors.
-
xSide
őstag
A minap beszéltünk a File Expert wifin keresztüli fájlküldésről, jelentem működik úgy is ha csinálok egy Hotspot-ot telón (ZTE-Blade), amihez csatlakozik a másik és nála engedélyezzük a wifi fájlfogadást az appon belül, én pedig az adott fájlra hosszan nyomva kiválasztom a küldési lehetőségként a wifin keresztülit...
Azt már nem volt alkalmunk kipróbálni, úgy is működik-e ha csak bekapcsoljuk a wifit!
Lemerűlt a tesztalanyEgyebként frissült és újra működik a telepített alkalmazások mentése, root-olt teló esetében a system appok-é is...
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #35675 üzenetére
Szintén lemaradtam róla anno. Nem csoda, mert mikor megy az offolás (benézek és 40 üzenet ugyanarról a nicktől származott csak hogy hozzászólást gyűjtsön vagy tényleg lámáskodik stb.), akkor egyből lépek ki a topicból. Sajnos ilyenkor elveszik az a hasznos hsz. is, ami ott lapul 40 értelmetlen között.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #35673 üzenetére
Oké, csak furcsa volt a Végre szócska (legalábbis számomra), mikor volt már róla szó - nem csak linkelés, hanem utána beszéltünk is róla.
(Mondjuk azóta se próbáltam ki
Na de majd a mádzsárt talán)
(#35675) RootRulez :
Lehet. Persze lehet hogy sokan mások se.[ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
Hát csak arra, hogy azt mondtad végre, erre már több mint 2 hónapja is volt róla szó.
(#35669) k850 :
Nem értelek. A linken ugyanaz a Kingsoft Office jön be, mint amit Root úr is linkelt (és nem egy alternatíva) Ugyanaz a 4.4.1-es verzió.(#35672) k850 :
Oké.[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
tud valaki olyan task managert (úgy értem pl. GTO, Gtasks stb, tehát nem task killer
) ami szikronizál a google tasks-val/vel, és tud helyérzékeny riasztást? (tehát kiköpi azokat taskokat amik az aktuális pozícióm közelében vannak)
szerk.: Astridot hagyjuk pls[ Szerkesztve ]
-
v_angelus
tag
Ez egy létező app (widget), vagy csak koncepció?
-
TRob1
veterán
-
Mosolyrend
csendes tag
válasz
mrskatejoe #35618 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most fogom megpróbálni.Szép estét!
M. -
TRob1
veterán
válasz
pepe10.10 #35645 üzenetére
A programnak semmi baja.
Ha a gondolatmeneted követném, akkor pont ugyanezt a jelzőt lehetne elmondani a telefonodról.(Tegyél rá olyan Romot, amiben a kernel engedi a 2irányú rögzítést)
(#35646) St3ven:
Pontosan. Én sem töltöm ki ami épp nem kell (szerencsére nem kötelező)
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Használja valaki a Light Flow-ot? Az lenne vele a problémám,h ha egy nem fogadott hivás után is villog,miután megnéztem,csak akkor hagyja abba,ha belemegyek a programba. Valaki hasonlót tapasztalt? Valami megoldás?
-
pepe10.10
tag
Sziasztok!
a call recorder nevű alkalmazásban azt hogylehet beállitani, hogy ne csak az én hangomat vegye fel, hanem a másik partnerét is? -
meko1
tag
válasz
atillaahun #35559 üzenetére
a linket ismételten köszönöm,a 'másik fajta' is létezik,látod,ezért kételkedtem;
a kétféle árlistát a 'te' oldaladról vettem,ha pc-re akarom a programot telepíteni,
előjön egy árlista,ha androidra,akkor is,de MÁS árakkal;az ilyen és ehhez hasonló dolgok
meglehetősen idegesítőek tudnak lenni,ezekután meg jön a kipróbálás,köszönöm,üdv -
-
M0RGI
őstag
Végül is igazad van.
Kipróbálom, aztán majd meglátom más téren is jól használható-e.(#35639) TRob1: Jóvanna!!
Megpróbálom calendar padot is. A gyári naptárban is valóban pár lépés beírni egy eseményt, csak nekem mint mondtam nem kell semmilyen szinkronizáció, meg gmailes xar, ill. a kinézete sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #35637 üzenetére
+1 a Calendar Pad-nek.
Én is azt használom, de kb ugyanúgy kell beállítani az eseményt mint a gyáriban. De a nézetek tényleg jók (és az app telepítője kb. egy tizenkettede a jorte-nak)
(#35638) k850 :
Írtam neki a pléd totyikban is, de ott nem reagált:
"De vazze vzaza (), nem is kell mindent beírni a gyáriban sem. Beírod a nevét, meg egy időpontot (elég a kezdetét) vagy bepipálod az egész napot és kész. Ennyit meg bármelyik naptárban illik megadni (még a papír alapú asztaliban is
)"
[ Szerkesztve ]
-
válasz
atillaahun #35634 üzenetére
Sajnos a dokumentum fájlt nem tördeli a kijelzőhöz, de szerkeszteni, képet beszúrni nem komplikált. A SE Xperia Mini gyors, ill. kellemes a külleme.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35634 üzenetére
Nem elég extra, hogy ingyenes?
-
M0RGI
őstag
válasz
RootRulez #35629 üzenetére
Sajnos szintén minden xart megkérdez egy sima eseménynél.
Más?Egyébként jelenleg a COL remindert használom, letisztult, egyszerű, magyar, de jó lenne ha a beírt emlékeztetőit naptárból is el tudnám érni, ill. látnék egyben egy hónapot. Sajnos ilyen funkció nincsen benne.
(#35632) k850:
Hát ha mindent nem is, de pár felesleges dolgot meg kell adni neki, ill. több szükségtelen gombnyomásora kényszerít.Ahogy írom fentebb, COL remindert használok és igen, jó lenne bármi hasonló emlékeztető, jegyzettömb app, csak jó lenne ha valami naptár szerűséggel egyben lenne. Az sem baj, ha widget.
[ Szerkesztve ]
-
Ez így van, ahogy írod, de nem kell minden rubrikát kitölteni!
"Sem szinkroniáció, sem gyári naptár nem kell"
Lehet, hogy egy jegyzet tömb programmal jobban járnál, ha nincsenek nagy igényeid. pl. Note EverythingJa a Jorte, amit RootRulez javasolt, az talán kielégíti a vágyaidat, de kis kijelzőhöz nem javaslom, nagyon zsúfolt volna.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35630 üzenetére
Ingyenes és szerkesztő is.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Valami normális naptárt keresek, de nem találok.
Most próbáltam a go calendart, ami pofás és jó is lenne, de ha eseményt akarok hozzáadni, akkor a gyári naptár beviteli felületét hozza be, ami rohadtul nem kell nekem. Ugyenis nem akarom kitölteni, hogy kezdete, vége, hol, résztvevők, stb. felesleges dolgokat egy egyszerű eseménynél. Sem szinkroniáció, sem gyári naptár nem kell, de majdnem minden program ezt használja. Help! -
geotom
tag
válasz
kavics325i #35563 üzenetére
Szia!
Én napok óta küzdök a NOLED-del :-(
Van valami furfang amire nem jöttem rá a beállításoknál?
A gondom az, hogy nem mindig jelez! Az egyik elmulasztott hívást (sms-t) jelzi,
majd x idő elteltével a következőt nem . Vagy ha volt elm. hívás (és éppen kedve
van kijelezni) és jön egy sms, akkor ez utóbbit nem jelzi.
Hacsak nem tudsz valami tippet, akkor én feladom :-)
Szintén samu w.
Üdv:Tom -
RootRulez
félisten
Félig OFF, de amúgy mégse...
Sziasztok!
Pár napja ajánlották figyelmembe a
Kingsoft Office irodai alkalmazást, ami egy teljes értékű csomag, ráadásul ingyenes.
A fordító projektet létrehoztam a crowdin.net-en. Akinek kedve és ideje van, az besegíthetne a fordításban.
Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K
Üdv: RR
-
mrskatejoe
aktív tag
nem szokásom az ellenőrzés
viszont szokásom a hozzászólásokat elolvasni
sok okosság van benne mint a csízióban (mármint nem a sajtban )
...sejtettem, hogy régen volt ...de valahol valamikor mindenki kezdi a " szakmát "
... a függőség nagy betegség
" A válaszolók 66 százaléka alvás közben is maga mellett tartja a telefont, míg 33 százaléka filmnézéskor is folyamatosan ránéz „szerelmére".
-
TRob1
veterán
válasz
mrskatejoe #35618 üzenetére
Ellenőrzöl, kedves "misziszkatijózsi"?
Az már nagyon rég volt.
Azóta használtam Handcentet meg Pansi SMS-t is hetekig!!!
.
.
.
De természetesen itt is visszatértem a Go-hoz (mint a kontaktkezelőnél)Pedig mindkettőről megpróbáltam "leszokni", de nem ment. Függő vagyok.
(pedig nem szokásom semmit úgy csinálni mint a "tömeg", nem azt hallgatom, nem azt nézem, nem oda járok... stb., de vhogy a Go cuccoknál ez van
)
Más téma: A sok idióta mit adna fel az okostelefonjáért (Én max a kávét - mert iszok vagy havi 1et
)
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe #35615 üzenetére
Valószínűleg ott lesz...
Tehát kedves Mosolyrend, ha itt vagy még nézd meg a Biztonsági beállításokat, ahogy a képen is van.
Nézd meg van-e olyan menüpont, hogy 'Üzenetek mentése' vagy valami hasonló...
Gondolom kiírja, hogy hova menti, lehet még választani is lehet.
A művelet végén valószínű kiírja hogy a mentés sikeres volt.Szerk.: Na, már tárgytalan lett...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
GOSMSPro sms-ek mentése:
1) GoSMSPro elindít
2) Menü gomb
3) Szolgáltatások fül/SMS M&V
4) Katt a Mentés-re.A mentés helye: sdcard/GOSMS/backup/SmsFolders/ (amit ki is ír, ha a mentésre nyomsz)
(#35615) mrskatejoe :
Hol nézted hogy nagyon bejön?(#35614) stefi68 :
Hihi, haha[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
-
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe #35613 üzenetére
Engem is kérdezett, mivel én írtam a cikket, de már rég nem használom, úgyhogy nem emlékszem már melyik menüpont az pontosan. Azért irányítottam ide...
TRob merre vagy? Még egy ismerkedni vágyó hölgy.
Még lehet, hogy ebéd is lesz kilátásban...[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Mosolyrend #35612 üzenetére
akkor Klikkelj ide
gondolom a biztonsági beállításoknál található , hogy hova mentse az üzeneteket, vagy az egyéni beállításoknál.
Mint írtam én nem használom, így csak tippelek
[ Szerkesztve ]
-
Mosolyrend
csendes tag
válasz
mrskatejoe #35611 üzenetére
Szia
Bocsi de tudod nőci vagyok ...
Szóval?
Nem elég világos a számomra -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Mosolyrend #35610 üzenetére
Ugyan nem használom, de itt találsz leírást. Azt sem tudom, hogy magyar nyelvűt használsz vagy sem, de ezt érdemes átnézned [link]
"Lehetőségünk van a beállítások biztonsági mentésére és visszaállítására (ez nagyon jó dolog ilyen bonyolultságú programnál), valamint az üzenetek archiválására és visszatöltésére is."
[ Szerkesztve ]
-
Mosolyrend
csendes tag
Sziasztok,szép napot!
Még ismerkedem az új Androidos telcsimmel s a Go sms pro-t használom.
Szeretnék egy picike segítséget kérni.
Az smseket mi módon szoktátok elmenteni ha a kártyára szeretném?Minden segítséget köszönök!
M. -
twine
veterán
válasz
Iomega #35607 üzenetére
Halihó
Azzzzleszaz!Köszönöm szépen....
Természetesen a többieknek is,,de ez utóbbi lett a megoldás....mert a "My Android APPs" alatt 17 oldalnyi progit felsorolt,,,(gondolom az összes létező app-ot amit eddig Androidos pályafutásom alatt csekkoltam)
A my orders & devices alatt is van sallang(amik már rég nincsenek a telefonon) de lényegesen kevesebb.....Ez már így használható..erre gondoltam...
Köszönettel még1X -
twine
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék Play-ben (Marketban) lehet e akár telefonon, akár pc-n szűrni valahogy melyik alkalmazásokat vásároltam meg!
Mostanában nekiálltam vásárolgatni, és érdekelne hogy nekem kell e fejben tartanom hogy miért adtam ki pénzt, vagy van erre opció...? én nem találtam
Egyenlőre nincs vele gond, hiszen cca. 4-5 alkalmazásról beszélek, de érdekelne "papíron".....
Köszönettel -
spiritex
veterán
Kérlek benneteket segítsetek, hogy mit és hogyan kell beállítani, hogy a barátnőm tudjon mms-t írni és fogadni, mert most evvel nyaggat, ugyanis a Samsung Galaxy Gio-járól nem mennek el az mms-ek, és nem is érkeznek meg rá. Amúgy független a telefon, és T-s előfizetéses csomagban van.
De most kipróbáltam én is a Galaxy 551-emmel, és tőlem sem megy el az mms, csak bekerül az Outbox-ba, és a küldés nem akar eltűnni, csak küldi, küldi, de semmi. V-s feltöltőkártyás vagyok, de a Mobilhálózatok beállításainál, azon belül is a Hozzáférési pontjaim között van egy V.. Internet és egy V.. MMS, a zöld pötty az internet mellett van, és át se tudom tenni az MMS-re. Mi lehet a gond a két telefonnál?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával