Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
- 

junkpod nagyúr válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreGondolom az a gondod mint nekem is: elkezdek operával olvasgatni, közben jön valami fontos dolog, lerakom a telót, a képernyő ugyan kikapcsol de az Opera nem hagyja alvóba menni a telefont, folyamatos az ébrenlét. Ha közben el is feledkezek a telefonról, akkor pár óra mulva már elég sok akkuenergiát leszívott... 
- 

pockos13 aktív tag Az miért van a vibernél hogy ha kilépek belőle eltűnik a menüből? Eddig nem csinálta.    [ Módosította: Barthezz2 ] 
- 

Probert75 addikt Hátha most többe olvassák a progi guruk közül és tudnak nekem ajánlani valamit. Valaki tudna nekem olyan nagyon 1xű, kis méretű appot ajánlani, ami jelez, ha fullra van töltve a teló? Kipróbáltam a Battery Monitor Widget-et, de a sok adat gyűjtése és jelzése számomra felesleges dolgok, csak a jelzés lenne fontos. 
- 

band1103 őstag Üdv! Van olyan app ami a háttérképet az általam beállított időközönként cserélgeti az általam megadott könyvtár képeivel és jó a Galaxy minimhez is? 
- 

zoli62 addikt Galaxy S (2.1) alapnól tudja a push emailt? Samsung ügyfélszolgálat szerint nem, de a Marketről le lehet tölteni hozzá programot. 
- 

domerator veterán válasz  fatal`

üzenetére fatal`

üzenetéreJaaaj hunfatal... tudom, nem kell mondani...  épp ezért azt írtam, hogy az általam kijelölteket csukja be. épp ezért azt írtam, hogy az általam kijelölteket csukja be.Mondok példát: netezek operaminivel, google tasks organizert használok, mondjuk elfelejtettem kilépni a totalcommanderből is... na ha ezeket és hasonlókat szeretnék kijelölni a display off utáni becsukáshoz.  
- 

- 

fatal` titán Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív. (#32973) domerator: Használj go launchert  
- 

Linkin senior tag tudtok valami jó feladatkezelő programot? 
- 

capulet75 addikt Köszönöm mindenkinek. 
- 

vétó aktív tag válasz  junkpod

üzenetére junkpod

üzenetéreha szinkronizált mappákat használsz, akkor működik ez a megoldás. pl dropbox.. 
 de én egyébként a fapados megoldást használom, SwiFTP-vel vagy AirDroid-al átmásolom a gépről a kártyára, és kész. Volt már egyébként, hogy elküldtem magamnak email-ben, de mivel többnyire itthon egyszerre vagyok a telefon és a laptop mellett, ez eléggé fölösleges.
- 

Nocsesz1 senior tag válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreÉn ezt használom pro verzióba Fast Reboot 
- 

capulet75 addikt Üdv mindenkinek. Samsung galaxy minire fel lehet tenni az Ice cream sandwichet? Van erről valahol leírás? Ebben a témában még nagyon kedző vagyok. 
- 

domerator veterán Urak, Hátha valaki kapásból tud effélét, amit keresek... és igen, keresgéltem a marketen, de egyelőre nem találtam olyat, ami nekem kellene: hót egyszerű task manager/killer... pont annyira egyszerű, mint a miui romok gyári taskmanagere... semmi másra nem lenne szükség, csak kézi kilövésre meg arra, hogy kiválasztott appokat a kijelző lekapcsolása után leállítson. 
 Nem kell se uninstall, se advanced/agressive kill, battery save, hasonló marhaságok, csak ennyi, hogy ha alvóba megy a telefon akkor a kijelölt apokat lelője. Van ilyen valakinek a tarsolyában?    
- 

bajnok001 csendes tag Így most újra olvasva rosszul fogalmaztam: van egy személy akinek megadom ezt a telefonszámot, és az illető akárhányszor akarja az adott számot hívni az vagy kicseng, vagy foglalt stb. Szóval nekem egy ilyen telefonszámra/programra van szükségem. (Amúgy egyik haverom átveréséhez kellene  ) )
- 

- 

junkpod nagyúr már töltöm is  jut eszembe, hogy szoktatok legegyszerűbben letöltött app-ot a telóra másolni? 
 Próbáltam, hogy feltöltöm google docs mappába, de onnan hiába bökök rá nem indítható és letölteni sem tudom. Így most gmailon elküldöm magamnak és így egyből ott van a telón.Tud valaki jobbat? (nem wifi/bt összekapcsolósra gondolok, hanem ilyen netes elküldősre) 
- 

fatal` titán Nálam is jó már, valamiért olvashatóként volt csak felcsatolva az SD, valamit biztos mellényomtam total commanderben.  Ettől függetlenül a PlayerPRO azért lényegesen többet tud.  (#32960) sittes79: Fancyben be lehet állítani, hogyha ráböksz pl. az időjárás képre akkor frissítsen. Vagy a helyszínre.  
- 

vétó aktív tag válasz  junkpod

üzenetére junkpod

üzenetéretessék, akkor itt egy másik: HD Caller ID én korábban egyszer próbáltam a fullscreen caller id-t, de rájöttem, hogy számomra semmi értelme, mivel igen kevés kapcsolatomhoz van (rendes) képem, így én nem élek ezekkel az alkalmazásokkal  de te próbálgasd csak bátran, hátha találsz olyat, ami tetszik! de te próbálgasd csak bátran, hátha találsz olyat, ami tetszik!
- 

saphancs aktív tag válasz  molnarpeter

üzenetére molnarpeter

üzenetéreAz lenne, ha nem vállalati csomagba lennénk... Szóval besétálok vmikor tréékhez! 
 Kösz neked is a segítséget!
- 

stefi68 addikt válasz  bajnok001

üzenetére bajnok001

üzenetéreNeked álhívásra van szükséged amit be lehet állítani, hogy megadott időben/idő múlva csörögjön úgy mintha hívnának? 
 Mert akkor a megoldás a Marketen keresőben "Fake Call", kismilliót kidob, lehet csemegézni, azon kívül, hogy telefonszámot kiír, még képet is lehet hozzá rendelni.... (én nem használtam még ilyet, csak gyors megnéztem)
- 

sittes79 addikt Én is időjárás widget fetisiszta lettem  Olyan kellene amire ha egyet tapizok a főképernyőn akkor frissül a HŐmérséklet. Olyan kellene amire ha egyet tapizok a főképernyőn akkor frissül a HŐmérséklet.
- 

bajnok001 csendes tag Sziasztok! Nem vagyok biztos benne hogy jó helyre írok, de nekem egy olyan megoldásra van szükségem, hogy kellene nekem egy telefonszám ami fixen kicseng. Ha valaki tud szoftveres, vagy bármilyen megoldást rettentően hálás lennék. Ha szoftveres a megoldás úgy kellene megoldani, hogy nem a saját telefonszámom legyen az ami kicseng, hanem egy "kamu telefonszám". 
- 

saphancs aktív tag Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!! 
- 

- 

Fehércápa aktív tag válasz  molnarpeter

üzenetére molnarpeter

üzenetéreHandcent beállítható, átkonvertálja az ékezeteket, csak ujratettem a telót és nem emlékszem hogy àllitom be... 
- 

stefi68 addikt 
- 

club1 veterán válasz  saphancs

üzenetére saphancs

üzenetéreBeállítások, mobilhálózatok, hozzáférési pontok nevei alatt az apn-eket átírod olyanra, amilyen biztosan nincs a szolgáltatódnál (pl: internet.vodafone.net vagy online vagy net vagy internet helyett "holyag"). Egy "holyag" tartalmú apn-nel biztosan nem fog felépülni a mobilnet, hátránya csak annyi, hogy ha mégis szükséged van mobilnetre, akkor vissza kell írni az eredetire. Meg persze meríti az akksit, ha valami netet igénylő alkalmazásod hívogatja ezt a rossz apn-t. 
- 

junkpod nagyúr felraktam kipróbálásra ezt a BIG Caller ID-t, de azt vettem észre, hogy iszonyat mennyiségű proci időt szakít ki magának, tétlen állapotban i sállandóan ébresztgeti a telót és wifizik. Én állítok be valamit rosszul, vagy ennyire szar a BIG vagy trükkös változatot sikerült leszednem? 
- 

saphancs aktív tag Tudtok olyan appot, amivel teljesen letíltható a mobilnet? A Zasszony összenyomkodott egy 12 rugós számlát, mindezt úgy, hogy nem is tudott róla! Természetesen az adatkapcsolatot tiltottam, de az értesítő sávból elővarázsolta :@ 
- 

.:LoMAX:. aktív tag Újonc zenelejátszó 
 (public beta, fizetős lesz)N7 Music Player 
 Cikk: Zenéljünk látványosan – N7 Music Player [AndroidApps.hu]Nekem tetszik, első 5 perc próbálkozás során zökkenőmentesen ment, nincs sok zeném a telefonban  
- 

atillaahun veterán Tudtok olyan órarend programot, aminek jól olvasható és konfigurálható widget-je van? Esetleg valami naptáras elrendezés némi bevihető plusz infóval is jól jönne, de az nem annyira fontos. 
- 

Fehércápa aktív tag Ujratettem a telefonon és nem találom,hogy handcent smst hogyan állítom át magyarra! Letöltöttem a magyar packot és bár az sms és minden magyarra van állítva, handcenten belül a nyelv menüben nincs magyar  
- 

pepe10.10 tag azóta rájöttem és átirtam  
- 

pepe10.10 tag nincs androidra valami tippmixes alkalmazás? 
- 

Martin107 tag Legyen önis milliomos vagy valami magyar qvíz van androidra? 
- 

xSide őstag 
- 

mexel veterán Van olyan itt aki jártas az androidok lelki világában?  Alényeg: ha a gps be van kapcsolva egy telefonon (I9000) akkor amikor keres a gps (pl google maps vagy más progik stb) akkor fent az értesítő sávban (vagy hogy hívják) egy kis antenna jel elkezd villogni. Ilyenkor látszik hogy a gps keresi a koordinátákat. A kérdés az, hogy el lehet-e tüntetni azt a villogó jelet? Pontosabban elképzelhető-e az, hogy egy program használja a gps-t de nem villog a kis jel a fenti sávban? Vagy az fix androidoskijelzés és eltüntethetetlen? (olyan programról beszélek ami nem teljes képernyős, hanem látszik a sáv felül - mert teljes képernyősöknél egyértelmű hogy nem látszik) Alényeg: ha a gps be van kapcsolva egy telefonon (I9000) akkor amikor keres a gps (pl google maps vagy más progik stb) akkor fent az értesítő sávban (vagy hogy hívják) egy kis antenna jel elkezd villogni. Ilyenkor látszik hogy a gps keresi a koordinátákat. A kérdés az, hogy el lehet-e tüntetni azt a villogó jelet? Pontosabban elképzelhető-e az, hogy egy program használja a gps-t de nem villog a kis jel a fenti sávban? Vagy az fix androidoskijelzés és eltüntethetetlen? (olyan programról beszélek ami nem teljes képernyős, hanem látszik a sáv felül - mert teljes képernyősöknél egyértelmű hogy nem látszik)
 Tud erre valaki biztos infót? Olyasvalakire gondolok segítségben aki ért android programozáshoz. 
 Előre is köszönöm a választ. Fontos lenne.
- 

xSide őstag válasz  fatal`

üzenetére fatal`

üzenetéreKinézet az alap Galaxy, épp ezért kérdem hogyan helyezkedjenek el! 
 Amit meg kell oldani az szélességben 10 billentyű lehet, ettől több zavaró és sok a melléütés.
 Amire gondoltam még, hogy 3 sorosban jobb oldalt a
 P mellé +1 vagy törlés fel
 L mellé +2
 M mellé +2 illetve, ha a törlés fel kerül akkor +3 hely lenne...Stefi68 bármi megoldható bárhogyan, az oroszba kezdtem bele mert ebből van alap 3 és 4 soros is. 
- 

stefi68 addikt  Grat előzetesen is Grat előzetesen isLátom az oroszt alakítod át. Nem tudom mennyire tudsz belenyúlni, de ha 4 soros, akkor már jobb lenne felül az összes ékezetes betű, egy sorban el is férne. 
 Jó ötlet a hosszú nyomásra elérhető balra dőlő ékezetes betűk, viszont jó lenne, ha az eredeti billentyűkön is megmaradnának a hosszú nyomásra elérhető egyéb írásjelek és számok.
 A 3 sorba beszorított ékezetes billentyűket álló tájolásnál szerintem nem kellene erőltetni, mert akkor már kicsik lennének a gombok.
 Ideális az eltérő álló és fekvő módbeli elrendezés lenne, állóban 4 soros, fekvőben meg 3 soros.
- 

xSide őstag   Elkezdtem, illetve kipróbáltam tudnék-e billentyüzetet mahinálni smart keyboard alá... 
 Jelentem tudok!
 A kérdés màr csak az, hogyan nézzen ki az elrendezés.
 Tervben az van, hogy alapból jobbra dőlő ékezetet jelenitene meg és nyomvatartva balra dőlőt, de lehet ö és ü nyomvatartva adná a hosszút.
 Négy sor esetén alulra kerülhetne minden ékezetes betünk!
 A karakterek android kódja megvan 
 Aki esetleg használja a smart-ot adhatna tippet miként nézzen ki az elrendezés.
 Lehet 3-4 soros is akár!
- 

F-ECT$ titán Rf 2012-vel játszik valaki? 
- 

nexusking aktív tag Sürgős segítséget kérnék!!! A telefonos Markettel le akartam tölteni egy alkalmazást (a Zombie Survival), és miközben tötöttte le, befagyott a market, és bezáródott azzal az üzenettel, hogy "azalakalmazás nem válaszol:1. bezárás, 2. várakozás", és magától bezáródott. 
 Azóta semmit nem tdok letölteni a telefonra, mert ha megnyitom a marketet, egy pillanatra megjelenik ez a lefgyás ablak, aztán egyből be is záródik. Ha a gépews marketből akarok telepíteni valamit, ugyanez, kiirja a lefagyás ablakot, és semmi.
 Volt már újraindítás, market újratelepítés, titanium backuppal visszaállítás, letöltöttem egy másik verziót és azt raktam fel, semmi változás.
 CM7-et használok, eddig működött benne a market rendesen. A játék egy havaromnak le van töltve, és neki semmi problémája nem adódott.Kérlek, segítsetek, mert eléggé korlátoz a normális használatban ez a probléma.    
- 

Ice_Man22 senior tag Hali!Nemtudtok segiteni?Gyari 2.3.4 es verziot szeretnem vissza allitani a galaxy minimre, az uj firm nem valami nagyon jo nagyon akad.Hogyan tudnam vissza alllitani?Ja es van egy masik galaxy minim azon 2.2 es Froyo volt es azt is szeretnem vissza allitani.Az utobbi telo szolgaltato fuggo telo. 
- 

G4bi89 senior tag Hellosztok Nem rég került hozzám egy SE Xperia mini pro (sk17i) és rootolni szeretném ehhez kellene egy kis help mert nem vagyok otthon a témában. Konkrétan most az addsfree miatt kellene. 
 Illetve még egy kérdés... Erre a spéci SE felületre lehet valahonnan témákat letölteni ?
- 

mukisrác aktív tag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKöszi. 
- 

mukisrác aktív tag Sziasztok! 
 Tudtok ajánlani egy torrent klienst? Nem remote-ra gondolok.
 Köszi
- 

zho-lee addikt válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreOlyan lehet, mint a hőmérő app, ami max az akku hőmérsékletét méri.. 
- 

Mr X veterán válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreIlyen program tutira nincs. Ha van, az kamu. Ugyanúgy, mint az ujjlenyomat-olvasós appok. Nem hallottam még olyan mobilról, amiben lenne megfelelő szenzor, plusz ugye a működési elv miatt a ház sem lehetne fix, hiszen az elejének és a hátuljának külön kellene tudni a mozogni. 
- 

enginev3.0 félisten Jajjjj basszus, jogos, más volt már a beillesztésnél, javítottam És lenne egy programos kérdésem is 
 Tudtok mérleges programot? elvileg van olyan, hogy ha ráteszel valami a kijelzőre akkor megméri a súlyát, vagy is oszttársam mondta, és neki kellene Mr X - Örülök ha már olvastad a cikket  
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, hogy iszonyatosan rühellem a go cuccokat), de azért megkérdezem, hogy a go launcher tudja ezt:
 , hogy iszonyatosan rühellem a go cuccokat), de azért megkérdezem, hogy a go launcher tudja ezt:

meglesem, bár ez első olvasatra nem az, amit én keresek...
 meglesem, bár ez első olvasatra nem az, amit én keresek...  

)
 )