- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Aktív témák
-
-
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem ez tetszik:
-
aggleány
addikt
Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. Összesen annyi van, amennyit leírtam, de eddig nem zavart, mert amikor feltettem a Handcent SMS-t, akkor rögtön belőttem, hogy az az igazi, és jól is működött. Most a szoftfrissítés után meg megjön mindkét verzió
Na meglett! A beállítások menüpontban (nem az üzeneteken belül, hanem a sima beállítások pontban) vagy egy olyan, hogy SE alkalmazás beállításai, és ott figyel eldugva az összes ilyen lehetőség
Gyorsan kikapcsoltam mindent
Köszönöm a segítséget
-
aggleány
addikt
Nem megy. SE X10 Mini-m van, és nem jelenik meg ez a lehetőség. Ha nyitom az Üzenetek menüpontot, ott nemes egyszerűséggel csak az Új küldése, és az eddigi üzenetek jelennek meg. Vissza gombra kilép, Menü gombra törlést ajánl fel. Egy árva Settings-hez hasonló dolog nincs benne. A szoftfrissítés előtt jó volt, de most valamiért nem tudom kilőni, hogy jelezzen.
-
delbarta
senior tag
Nemrég tettem fel a 3CXPhone for Android (VoIP) programot. Abban van egy hívás rögzítés funkció. Tökéletes felvételt készít a beszélgetésekről automatikusan. Mindkét fél rendben hallható kihangosítás nélkül. Wav fájlba menti az sd kártyára. Szóval nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
quasimidi
aktív tag
Hmmm, lehet hogy igazad van (sztem mindkettőnknek) mivel a Google keze meg van kötve az androidnál az amerikai jog szerint hogy rögzíteni lehessen a hívásokat.
Ezt találtam, olvasd végig:
http://androidforums.com/t-mobile-g1/3228-possible-record-your-phone-conversations.html#post19989
-
Balinov
titán
8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos
-
Balinov
titán
pff...igaz,ott volt a menuben....koszi
Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?
Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?
-
Balinov
titán
Kulonoskepp ugy semmi, csak Hero-n a default HTC-s widgetet hasznalva mindig megtalalta a tartozkodasi helyet es 2/3G-n lehuzta hozza az idojaraselorejelzest, de Legend-en hiaba allitom be helynek Dublin-t (a tobbit eltavolitom), mindig Ireland-ot jelez es annak is mutatja az idojarasadatait.
-
Rickazoid
addikt
Milestone, 2.0-ás Androiddal. A ROM frissítési lehetőségeknek csat hétvégén akartam utána nézni, most nincs időm arra.
(#1057) Tonyo: nem, csak ha az alap programmal küldöm. Ha nem, akkor nincs pipa, se információ erről az sms adatai közt.
-
-
-
kaller1
veterán
Nálam egyéb gubanc is volt,még hívást sem tudtam fogadni,amíg futott a program.Az,hogy ez androidon nem megoldott még,picit csalódás nekem,főleg azok után,hogy még winmo smartphone-on is profi megoldások vannak erre,és ott kristálytiszta hangminőségű felvételt kaptam vissza...
PPC-n dettó.
-
Szafi77
tag
Aktív témák
- BMW topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest