Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz volvoguy #4523 üzenetére
Van több féle. Jobbakat nagyon nem lehet találni. Van még egy ami free és több funkciója van (de sajnos most nem találtam meg, pedig kerestem), meg van még fizetősben is ami jobban konfigolható. De én nem láttam benne fantáziát így nem vettem meg. Én a gyárit használom egyedi háttérrel plusz még a Curve fish-nek két widgetjét.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
VD
őstag
válasz volvoguy #4594 üzenetére
Normális.
Ezért is hülyeség a task manager, mert csak a paranoiát erősíti!Más:
Youlu Address Book-ot használ valaki huzamosabb ideje?
Én ma találtam rá és egyenlőre egész használhatónak tűnik. Egy hülyeséget viszont nem értek benne. A Sense által a Facebokkal összelinkelt kontaktoknál, van egy krix-krax txt bejegyzés, ami nem csinál semmit, csak a szépérzékemet bántja. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
james008bond
őstag
válasz volvoguy #4587 üzenetére
Jorte. Tuti.
Pocket informant, egyelőre béta, de jól működik és jan 24.-ig ingyen használható.
Agenda Widget.
CallWidget.
A legtutibb a Pocket Informant, de ez fizetős lesz. Utána az ingyenes Jorte a befutó nálam. Próbáld ki őket!Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
ERPY
őstag
válasz volvoguy #4973 üzenetére
Ilyen alkalmazás engem is érdekelne. A WeFi-t használom én is, ami jól is végzi a dolgát, de csak akkor hajlandó új ingyenes hálózathoz csatlakozni, ha aktív a képernyő, a háttérben sajnos nem. Beállításokat nemigen találtam erre. Szal nekem már ez is jó lenne, ha kikapcsolt képernyő mellett is tenné a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz volvoguy #5368 üzenetére
Taskkillerről egy kis olvasmány.
De amúgy igen, felülbírálja, az mindig ki fogja lőni az ignore listán kívüli programokat.
Ha jól működik a telód, felesleges rá... -
doc
nagyúr
válasz volvoguy #5376 üzenetére
mitol fogyna el annyira? olyan program nincs (remelhetoleg) ami az osszes ramot felzabalna
ha meg a hatterben fut valami, azt kiloheti ha kell a memoria (a widgetek nem tartoznak ezek koze)
raadasul ha mar semmi mast nem lehet kiloni, csak a widgeteket, akkor az mar regen vesztett helyzet, le kell torolni a *csaba a memleakes vackot[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
deino
csendes tag
válasz volvoguy #5546 üzenetére
Ha csak egy-egy (külföldi) szám kell, akkor szerintem a [Music Junk] jó választás. Esetleg még a Tunee Music, én ezeket próbáltam.
http://appdroid.blog.hu
-
lzoli78
csendes tag
válasz volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet? -
r0by
addikt
-
vétó
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest