- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi az új market verziószáma?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Willhunting #34194 üzenetére
50 cent.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Willhunting #34194 üzenetére
~100Ft.
-
Willhunting
aktív tag
most akkor 25 vagy 50 cent egy akciós app?
-
sunahunter
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan progi kellene, amivel netes rádiót hallgathatok. pl mint Winamp-al. hivatkozási file letöltve(.m3u), de semmi se nyitja meg.
-
fatal`
titán
-
v_angelus
tag
lehet valahogy másnak is venni dolgokat, ajándékba?
-
kokyt
senior tag
Ezeken felül a Where's My Water? is akciós, 55 Ft-ért adják. Gyorsan be is vásároltam a családnak
Szerk.:
Hopp, megelőztetek. -
rum-cajsz
őstag
válasz
v_angelus #34178 üzenetére
én is pont most találtam meg az infót:
To celebrate, we’ll be offering a different album, book, video rental and Android app at a special price each day for the next week in our “7 Days to Play” sale. In the U.S., today’s titles include the collection of top 40 hits Now That's What I Call Music 41, the popular game Where's My Water, the novel Extremely Loud and Incredibly Close and the movie Puncture for just 25 cents each. In addition, you'll find great collections of hip-hop, rock and country albums for $3.99 all week, detective novels from $2.99, some of our editorial team's favorite movies from 99 cents, and our favorite apps from 49 cents.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Swiftkey X-ben a free verzió miben különbözik a fizetőstől?
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS alá kéne valami jó kis Volume Control/Manager app.
Ezt és ezt próbáltam, egyik se vált be:
- Mindig fagyott, pedig jó és letisztult ICS design Volume Control
- Abszolut nem jött be külsőre AudioGuruVmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS alá kéne valami jó kis Volume Control/Manager app.
Ezt és ezt próbáltam, egyik se vált be:
- Mindig fagyott, pedig jó és letisztult ICS design Volume Control
- Abszolut nem jött be külsőre AudioGuruVmi tipp?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
toth_janika #34165 üzenetére
Volt rajta? Szimplán csak reseteltem.
Ez mond valamit? :Firmware változat: 2.1
Kernel változat: 2.6.29
Build azonosító: LR845 1.9 exoticMert nekem nem.
-
TRob1
veterán
válasz
v_angelus #34161 üzenetére
Viszlát, Android Market! Helló, Google Play!
Tényleg, ezentúl mit írunk majd? Play-en megtalálod? Play-en fennvan?... stb.
-
toth_janika
őstag
válasz
Stylewars_kp #34164 üzenetére
Milyen rendszer volt rajta?
a telefonod topikjában próbálkoztál már? -
Stylewars_kp
őstag
Helló!
Nem találtam megfelelő témát neki ezért ide írok.
Olyan segítség kéne, hogy reseteltem a telót, hogy a következő tulaj ne lássa a személyes dolgaimat, resetelte is magát a telefon aztán beragadt a fő menübe és nem csinált semmit. Pontosabban eltűnt a menü gomb. Újraindítottam elkezd betölteni utána az android logónál lefagy. Tipp? Megoldás?Köszi!
Üdv!
-
atila4
senior tag
Mi annak a widgetnek a neve ami egy vonalkódban mutatja az akú töltöttséget?
-
v_angelus
tag
andriod market = google play sok jó game csak 107HUF pl.: World of Goo, Sprinkle, Need for Speed™ Hot Pursuit, Asphalt 6: Adrenaline, Dead Space™ ...
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #34154 üzenetére
Már válaszoltam, hogy Fancy Widgets Pro + H7C Weather és H7C Clock skinek.
(#34156) alexander12: Na mondjuk azt a magyarítást, hagyjuk, ami ilyeneket írkál, hogy előfordul havibaj meg "szar" az idő. Plusz warezra buzdít az egyik menüpontban.
Inkább angolul használom.
-
alexander12
aktív tag
válasz
ez egy sima fancy widgets, szerintem.alapból tud magyarul ;-)
-
petipetya
nagyúr
válasz
Pedig már írtuk: Beatiful widgets + supersense óra skin
kép (felül az igazi, alul a bw)
Érdekesség az időjárás közötti különbség
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ez a jellegzetes HTC Home widget elérhető magyarul is androidra?
Korábban már kértem, de a belinkelt verziók nem jutottak eredményre sajnos
[link] -
pockos13
aktív tag
Senki se tudja hogy hogyan kell a VLC -t használni????
-
sunahunter
senior tag
válasz
Melack #34134 üzenetére
Nem kell semmit sem telepiteni.... Ezt hasznalom miota ratalaltam.
Mert ugye ha felrakod az app2sd-t, meg nem minden megy at az sd-re, viszont a fenti modszerrel ugyanannyit birsz atrakni mint root alatt, csak ez nem igenyli a rootot.ennyit az ext particiokrol
-
pockos13
aktív tag
Valaki legyen szíves mondja el hogyan kell a VLC playert szóra bírnom,hogy tudom beállítani hogy lejátssza a videókat a telefonomba.Köszönöm.
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #34114 üzenetére
Szóval? Valaki?
-
punky10
addikt
válasz
medvezsolt #34099 üzenetére
A ROM egy háttértár,amire programokat telepitesz.A RAM a müveleti memoria,amibe az épp futo appokat betölti.A ROM-ot ugy tudod növelni,hogy átraksz pár appot az SD-re,a RAM-ot pedig hagyd,azt a rendszer intézi.
-
TRob1
veterán
-
fatal`
titán
válasz
Melack #34134 üzenetére
Mindegyik megy ezt az egyet kivéve, de csak azokat az appokat tudod velük áthelyezni, amit a beállításokban is (sőt, igazából mindegyik csak abba a menübe dobál, annyit egyszerűsítenek, hogy nem neked kell bóklászni az appok között, meg egyből látod mi az, amit át lehet helyezni).
-
fatal`
titán
Ha valaki többet át akar helyezni, akkor egyszerűbb, mint a menüben bóklászni. Mondjuk én droidsailt használok (rootolt telóhoz), evvel azt is át lehet pakolászni, amit egyébként nem enged.
De a legtöbb app nekem is a telefonon van.
(#34132) xSide: Én csak megjegyeztem, hogy az rinyál, de régóta DroidSailt használok, ha jól emlékszem még én ajánlottam itt a topicban először.
-
xSide
őstag
válasz
fatal` #34127 üzenetére
DroidSail, előnye más ilyen jellegű appokkal szemben csak kijelölöd mit akarsz átmozgatni és "magától" átrakja (azokat is, amik pl nem engedélyezettek alapból tehát a droid alkalmazáskezelője nem engedné átmozgatni)...
"Megoldás lehet, ha letöltesz egy menetrend appot, amin van térképes kijelzés. Ok, nem annyira jó, mint a cellainfó - azonnali és gyors, de ez lehet még megoldás."
- nos az időjárás appom (Fancy) geo lokalizációja is elég rá a GeoCoder-nél a GeoNames-t választva -
TRob1
veterán
válasz
flash- #34129 üzenetére
Ültem már vonaton éjszaka, csak arrafelé mindig ki voltak írva az állomásokra a nevek, és még ki is voltak világítva.
De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.
Vagy pl: TElvira app, GPS pozíció alapján (vagy ha az nincs épp, akkor hálózati hely alapján) legközelebbi állomás keresés... de térkép is van benne ha jól tudom.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #34127 üzenetére
Na ilyen felesleges progikat eleve nem használok, hisz alapból is át lehet mozgatni sd-re az appokat (De elsődlegesen a telefon memójába tartok mindent, az mégis csak gyorsabb. Csak ha kezd fogyni a hely, akkor átmegy 1-1 az sd-re, de olyankor el is kezdek mindig gondolkodni, hogy kell-e nekem minden ami fel van installálva.
)
Egyébként meg, jah, az a jó a Droidban, hogy mindenre van ezer más alternatíva
És aki ezek közül nem találja meg a magának megfelelőt, ott már lehet hogy nem az appokkal van a hiba(Ezt általánosságban írtam, nem konkrétan vkire, mielőtt még jönne a sértődés
)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34124 üzenetére
Hát azok lehet, de Én nem.
Nem vagyok fanatikus Go-s, ha vki csinál jobbat az ő appjaiknál, akkor azt használom.
(Lásd. pl naptár widget: Simple Calendar Widget).
De pl. az időjárás appjukat se használom, mert az meg ugyanolyan bullshit, mint az összes többi.
(#34126) kymco :
Jah.
Én inkább megetetem a gyerkőcöket a DW árából. (És talán még nekem is jut belőle) -
TRob1
veterán
Úristen! Képes lennél annyi pénzt kifizetni azért? (Mondjuk én még ingyen sem használom, mert nem tetszik. Maradok a jó öreg GoContacts-nál. Illetve még az exDialer a bejövős, de előbbi jobban, ezért az exDialer kb 2 hetes használata után visszament)
(#34119) xSide :
Pontosan. (Nálam a PC-n is müxik AdBlock, már nagyon untam ott is a sok reklámot mindenfelé) -
kymco
veterán
Én nem használok adfree jellegű programokat. Egyszer egy program telepítéskor problémázott, hogy reklámblokkolóm van, és az neki nem jó, ezért a korábban telepítettet leszedtem, mert kellett a progi. Így most elviselem a nem túlzottan zavaró reklámokat...
-
TRob1
veterán
Akkor oké. Mert AdFreevel így néz ki:
Akkor nyugodtan maradhatok a kisebb, már bevált AdFree-nél.
Ahogy pl. a QR kódok olvasására is tökéletes a még telepítve is csak alig 1 megát foglaló Barcode Scanner, ellentétben a telepítés nélkül is 3,7!!! mega méretű QR Droid-dal.
-
xSide
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #34034 üzenetére
UP
-
TRob1
veterán
Na ezt se értem... amit linkeltem az nem böngésző, hanem egy hírportál. Híreket lehet olvasgatni vele.
(#34108) xSide:
Na jól van, asszem hagyjuk inkább ezt az origo témát... te írtad hogy origo, én meg arra kérdeztem hogy az a linkelt origo-e (mert van origo időjárás is pl.) De ami a lényeg, nincs 1 szál reklám se benne annak ellenére, hogy nincs Adaway-em. -
xSide
őstag
válasz
dokee78 #34098 üzenetére
Az AdAway javára a menthető, bővíthető egyéni lista döntött...
Az AdFree nem választja szét a készülékek támogatott funkciót, továbbá a bt filetransfer, origo és sok más appok reklámjait nem tüntette el, ellenben az AdAway igenKavics, akkor nem jól
Pár száz métert is érzékel cella alapján! Az én területem, mint kutya jelölöm ki a megfelelő sugarú körrel... Amelyik cella beleér váltja a profilt!
Sokmindenkinek segítettem privátban, így volt időm szórakozni ezzel is...
Ne a cella döntse el hol vagyok, hanem a hozzá viszonyított helyzetem
A köreim wifi 300m, otthon 800m, munkahely 800m és minden más úton!
Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest