- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Régen használtam már AirDroidot. Most látom, hogy már csak 200MB-ig ingyenes. Van valami más wifin keresztüli fájlküldő ingyenes alkalmazás, ahol nincs ilyen korlátozás?
-
vacs
veterán
válasz
abdulka1 #157597 üzenetére
A Google Tárcsázó blokkolja a privát számról érkező hívást is, illetve konkrét számokat is lehet blokkolni!
A Google Üzenetek pedig az sms-t tudja blokkolni.
Magyar nyelvű mindkét app. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Régebbi rendszereken megelégedéssel használtam a "Blocker" hívásblokkoló appot.
Sajnos Android 10 rendszeren már nem fut, de szeretnék valami hasonló alkalmazást a telefonra, kérlek ajánljatok valamit.
Lényeges lenne a Magyar nyelvű felület. Sajnos elég gyenge az angolom, én még az oroszon nőttem fel. -
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #157592 üzenetére
"Böngésző nem tudja, milyen tartalom van, így nem tiltja le." -- normálisabb böngészők inkognító módja eleve bekapcsolja a FLAG_SECURE-t vagy legalábbis beállításokban lehetővé teszi hogy inkognítóban ne lehessen se taszkváltóban látni a tartalmat se screenshot-ot csinálni se böngészőablak felett rajzoltatni / megjeleníteni (chat fejek, kék filter, stb).. Így gyorsan ami eszembe jut az pl. a Google Chrome meg Chromium alapú böngészők általában.
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #157588 üzenetére
Szerintem ez inkább gáz, mint előny. Mindig ömlengtek, hogy milyen biztonságos az iOS, közben többször kiderült hogy nem. Ott volt a Fappening botrány az iCloud feltöltéssel is például. A legtöbb bank engedi az adatok PDF-be konvertálását, ha kivonat kell. Akkor minek screenshot? Nagyon nem ajánlott, mert csak egy programot kell írni, ami tud futni az alkalmazás felett és rögtön lehetne lopni az adatokat, ami nagyon nem hiányzik senkinek. Így is a buta usert saját magától kell megvédeni, aki mindent szart feltelepít.
Amúgy is ott a kiskapu, hogy böngészőn keresztül lépsz be netbankba és azt fotózod le. Böngésző nem tudja, milyen tartalom van, így nem tiltja le.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #157588 üzenetére
Az, hogy nincs letiltva meg hogy engedélyezve van az nem ugyanaz
De az összehasonlításnak se nagyon van értelme, mert a rendszer se ugyanaz. Nem tudok olyan banki alkalmazásról Android-on -személy szerint- amiben kapcsolható ez a funkció hogy ne lehessen screenshot-ot csinálni. Szóval akkor a banknak kell írni hogy iOS-en is tiltsa le
Ha nagyon nagyon kell akkor adb-vel PC-re ott van az scrcpy vagy a guiscrcpy (mindkettő alapvetően a screencap és screenrecord parancsokat használja), azzal megy általában. Esetleg ha a WebADB-t be tudod kapcsolni a készüléken akkor talán "kis trükközéssel" LADB-vel is megoldható vagy egy másik PC-n a webadb.com-al.. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #157585 üzenetére
Ha direkt letiltja a fejlesztő (FLAG_SECURE).. akkor nem.. akkor csak Magisk + LSPosed + Disable_FLAG_SECURE és figyelmen kívül hagyja és csinálhatsz screenshot-ot. Régen a Google Assistant-el volt egy "bug" amivel rá lehetett venni hogy csináljon működő screenshot-ot de az már nem megy (mert ugye pl. felolvasó kisegítő lehetőség elvileg felolvasáshoz kénytelen a képernyő képét használni) másról meg nem tudok.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Van olyan screenshot alkalmazás, amivel egyébként nem engedélyezett (bank) alkalmazásban is lehet képet készíteni?
Kollégám iPhone-al tud ugyanazon banki alkalmazásban screenshotot csinálni, én nem. -
-
Faby
senior tag
válasz
mizoli #157580 üzenetére
De működik, csak nem frissít automatán.
És hiába húzod le pop3 vagy imap kapcsolaton keresztül a leveleket, be kell jelentkezni 3 havonta weben.
Illetve bizonyos klienseknél valami hibaüzenetet ad:Pl FairEmail:
* BYE Jakarta Mail Exception: java.io.IOException: Connection dropped by server? * BYE Jakarta Mail Exception: java.io.IOException: Connection dropped by server?
másoknál meg nem, pl az említett MIUI mail, Email kliensekkel.
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Email nevű e-mail alkalmazást? com.easilydo.mail a csomag neve.
Frissítésekkel, és/vagy értesítésekkel van gondom.
Több fiókot használok, 2 Google, 2 Indamail.
Ebből a 2 Google fiók működik rendesen, megjönnek az e-mailek, értesítések.
Viszont a 2 Indamail fiókkal meggyűlik a bajom. Nem jönnek meg az értesítések, és úgy néz ki, azért, mert nem szinkronizál, pedig minden ugyanúgy van beállítva, mint a Google fiókok esetén (annyi, hogy kézzel kellett megadni a fiók/szerver adatokat)
Ha belépek a fiókba, akkor tölti le a leveleket.
POCO X3 NFC, xiaomi.eu, MIUI 12.5, MIUI kanossza megvolt.
Sokáig a MIUI beépített levelezőjét használtam, de az egyszercsak összeszavarodott a két Google fióktól, régebbi verziót meg nem tudok feltenni, mert azt írja, hogy újabb verzió van telepítve a Second space vagy Kids space-re, holott nincs sem második asztal, sem gyerek fiók beállítva.
Megnéztem a többi ajánlott alkalmazást is, vagy nem jöttek be, vagy pl nem kezelték az indamail fiókokat, hibával elszálltak. Egyelőre ez tűnt a legjobbnak, de ez is vérzik.
Ötlet? -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
van olyan Facebook app vagy beállítás amivel a fent lévő gombokat (home, csoportok, videok, stb) alulra lehet tenni? -
jbl
senior tag
Keresek olyan widget -et, ami kiírja, hogy milyen szolgáltatói hálózaton vagyok.
köszönöm -
Aurig@
őstag
válasz
svgyula #157569 üzenetére
Ok, köszönöm neked is!
A fejlesztői be volt már kapcsolva.
Egyébként az ADB-vel az app-ok letiltásán, törlésén és visszaállításán kívül, van más lehetőség is?
Nem mintha össze-vissza szeretnék mókolni, csak kérdezem?
A parancsokat a "Consol" menüben lehet megadni, jól gondolom?
Jelenleg így áll a fogyasztás, 97%-ról indulva:
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A google Drive -ot szeretném kicsit lekorlátozni , hogy ne tudjanak vad idegenek csak úgy fájlmegosztást eszközölni részemre. Hol mit kell keresnem beállítanom google-n belül? -
svgyula
addikt
válasz
Aurig@ #157566 üzenetére
Szia! Nem a CPU hanem a Build számon kell tapizni. A 10. után feljön a fejlesztői menü abban tudod bekapcsolni az ADB kapcsolatot. Utána rádugod PC-re és kiválasztod a file átvitelt(bár azt hiszem simán megy) és működni fog az ADB parancssor nem kell root szinte bármelyik alkalmazást lehet uninstallálni. Csak írd fel ment ha mégsem az akkor vissza tudod állítani. A Realme GT-n én is azzal kezdtem, hogy takarítottam. Az meg nagyjából OPPO+ONE+ gyurma....
-
Aurig@
őstag
Egy hete feltettem, de nekem sajnos full kínai! Egy kukkot sem értettem abból, amiket állítani vagy csinálni lehetett vele. Vannak nálam sokkal rutinosabbak, akik tudják mit csinálnak éppen. Mindössze annyit csináltam, hogy a Google Play Zene appot letöröltem, mert bosszantott. Letiltani nem tudtam mert állandóan újratelepítette magát. Ezzel az adb-vel legalább végleg megszabadultam tőle.
Én csak használom a telefont, nem bűvészkedek vele. -
Aurig@
őstag
Sajnos OnePlus 7-en nem működik ez a 8-10-szer tapizós dolog a CPU-n, semmit reakció. /40-szer koppintottam rá, gyorsan is lassabban is, de semmit, ezek szerint nem minden telefonon működik!/
Rootolni nem fogom a telefont, úgyhogy azok a parancssoros dolgok sem fognak összejönni.
Csinálok egy gyári visszaállítást, talán segít valamit.
Azért köszönöm a választ! -
efi99
őstag
válasz
VANESSZA1 #157550 üzenetére
Nincs. Semmiből nem állna az Androidnak ezt natívan támogatnia, a 12-esbe nagy kegyesen bele is tettek egy olyan opciót, hogy 85% felett ne töltsön, szóval simán menne.
Elég sok lehetőséget rejtene magában, pl töltés célidőpontra (mondjuk reggel 7-re) és akkor elég lenne nagyon lassan tölteni éjszaka. -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van olyan app, amivel meg lehet nézni, hogy mi mennyire meríti az akkut?
Ugyanis az elmúlt 5-6 hétben valami nagyon zabálja, de nem jövök rá, hogy mi.Vagy csináljak egy gyári visszaállítást, ami még sosem volt?
Mióta megvan a telefon /2,5 éve/ volt már két főverzióváltásom /Android 9-ről 10-re, és arról pedig 11-re./A készülék OnePlus 7, Android 11
84%-os akkuállapot.
Köszönöm -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #157556 üzenetére
Múltkor ez elkerülte a figyelmemet. Ez nekem is jó lenne, mert nekem az egész okos otthon rendszerem Sonoff alapon megy, ami eWeLink integrálással megy SmartThings alatt is. Ha meg azzal megy akkor ezzel a segéd programmal be tudnám állítani Taskerrel vagy Macrodroiddal. Köszönöm a tippet.
-
p.t.r
aktív tag
-
antal750
senior tag
válasz
Jungle Man #157545 üzenetére
Kisegítő lehetőségek majd mozgás vezérlés.. Átfordítás, itt ez a menüalatt találod meg amit keresel
-
Jungle Man
junior tag
válasz
Valaki tud erre megoldást Huawei telefon esetén?
-
Létezik olyan Androidos program amivel szabályozni tudom, hogy autós navigáció (Android Auto) használata közben ne folyamatosan töltse a telefont, hanem ha lemerült x%-ra akkor kezdje el és ha feltölti x%-ra akkor kapcsoljon ki ha kábelesen össze van kapcsolva az autóval.
Köszönöm előre is
-
Probert75
addikt
válasz
Jungle Man #157548 üzenetére
Nem rossz helyen keresed a samsungon?
Mert nekem Telefon Beállítások/Speciális funkciók/Kéz- és egyéb mozdulatok/Némítás mozdulatokkal menü. -
Jungle Man
junior tag
Köszönöm, végül megtaláltam, egyébként Huawei telefonon is érdekelne.
-
kovisoft
őstag
válasz
A Samsungomon az Advanced Features menüben van ez a beállítás és Easy Mute a neve.
-
nullpoint
őstag
válasz
Miuinál "Incoming call settings"-en belül, "Flip to silence ringer".
-
Jungle Man
junior tag
Angolul és magyarul is érdekelne annak a beállításnak a neve hogy rákeressek, amivel a csörgéshangot lehet elnémítani úgy, hogy fizikailag megfordítjuk a telefont. Sajnos nem találom a menüben.
-
aldebaran
addikt
Van arra app, vagy valamilyen mód, hogy a google fotók -ból egyik account-ból áttegyem az összes képet egy másikba?
Tudom, hogy le lehet tölteni zip-el, majd kicsomagolni és visszatölteni, de esetleg egy közvetlen megoldás? -
Oldman2
nagyúr
-
w.miki
veterán
Samsung Galaxy Xcover 4 hogyan lehet képernyő mentést csinálni?
A Power + Home / Le nem működött. -
kalasz
tag
Üdv!
Érdeklődnék miként lehet második email címet hozzáadni az aquamail app-hoz anélkül, hogy a meglévőből kilépnék? -
mm89
őstag
válasz
Tomikaa. #157503 üzenetére
Sziasztok! Van arra mód hogy a youtube vanced legyen az alapértelmezett lejátszó?
Eddig magisk modulként volt telepítve de már régi volt a verzió és ugye nem működött pár nap óta. Mivel modulként nem találtam (legalábbis megbízható helyről) így felraktam apkmirror appon keresztül a microg vel együtt, de így nem ezen indulnak a linkről megnyitott youtube videók.
Vagy van valakinek magisk modulként telepíthető vanced linkje? 🤔
Köszönöm! -
crok
Topikgazda
válasz
nullpoint #157522 üzenetére
Ahogy én értelmezem szerintem egyáltalán nem lesznek kuka.. sőt, pont most indulnak majd be igazán! A Vanced egy teljesen cinkes dolog volt még szerintem is.. ugye az eredeti alkalmazás volt durván moddolva. A NewPipe / NewPipeX / Skytube / SmartTubeNext / SmartYouTubeTV / VueTube / LibreTube / stb. mind teljesen különálló és önálló alkalmazások, nem is használják a Youtube API hívásait se, gyakorlatilag wrapper-ek / parser-ek amik kinyerik az eredeti (olykor mobilra optimalizált) oldalból a hasznos infót és megjelenítésnél kihagyják -a felhasználói élmény javítása érdekében- a nem kívánatos részeket
Viszont nem a Google konkrét termékét (itt a Youtube app-et) módosítják és rebrand-elik - ez nyilván nem tetszett nekik, én se értem hogy hagyták eddig (de mondom, engem az is meglepett hogy ennyire megszerették..). Igazából nem nagyon tudod megfogni őket.. a böngészőkiegészítőket se, max. nem kerülhet be pl. a Chrome Store-ba de még ez se igaz mert pl. az ImprovedTube (GitHub / website) vígan elérhető Chrome Store-ban is és amúgy is, bármire is, GitHub-ra az API szerint pont 4 éve került fel mégse volt még szó se róla hogy leszednék (koppkopp). Mivel az eredeti Google fejlesztésű alkalmazás úgy lett módosítva, hogy gyak. belépni is be tudtál és reklám se volt (amennyire megoldható volt..) meg még meg is nyírbálta a profilozhatóságot is így ez többszörösen se volt nyerő.. mármint nekik.. De ilyesmit nem tudnak a fent említett app-ekre ráhúzni. Vagy majd kitalálnak "valamit"..
-
nullpoint
őstag
válasz
Viktor0610 #157523 üzenetére
Az érdekelne, de csak privátban!
-
-
válasz
Nandivagyok #157518 üzenetére
Én azt csináltam, mikor foglalkoztam a témával, hogy minden adatot kitöröltem a telóról (pl. gyári visszaállítás), majd feltöltöttem a memóriát "üres" fájlokkal, majd ismét csináltam egy gyári visszaállítást.
-
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van Fisotech riasztónk. De azt írja, hogy a program az Android régebbi verziójához készítették és valószínűleg nem fog működni...és nem is működik. Valami ötlet?
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható file shreddert? Teló eladás előtti háttértár daráláshoz kéne. A Playt végignézve nem jött meg a kedvem egyikhez sem, viszont Fdroidon fél éve még volt egy jól működő, amit azóta nem találok.Másrészt létezik valami alap android 12 óra widget ami úgy néz ki hogy a perc két számjegye az óra számai alatt van?
Előre is köszi? -
-
cidalain
veterán
válasz
t72killer #157514 üzenetére
miből gondolod?
A verziókód alapján ez egy valid gyári samu update, 2021 szeptemberben jelent meg.
Simán előfordulhat olyan frissítő csomag, ami csak bugfix, ÉS nem tartalmaz security patch-et. Mivel a tableted már régi (2016-os modell), ehhez már nem tartozik szoftvertámogatás. Az, hogy mégis kiadtak rá valami hibajavítást, az jó, de ezzel a security patch level nem változik. -
feltörték volna az öreg tabletemet?
2020 novemberében kaptam egy frissítést, ami 2020 áprilisi biztonsági státuszt ígér, 12,58MB fájlmérettel:
és par napja egy ugyanilyen szintre hozót 11,92MB-os meretben:
-
Probert75
addikt
-
vacs
veterán
válasz
neo81 #157501 üzenetére
Miért nem a Google felhőbe mented?
Ha össze törik a telefon vagy ellopják, akkor felhő mentés nélkül az összes telefonszámod kuka lesz!
Nekem már több ismerősöm is megszívta... telefonon vagy sim kártyán voltak a számok és mindet bukták, utána jöttek hozzám, hogy állítsam be a felhő mentést. -
válasz
neo81 #157506 üzenetére
Persze.
A SIM contacts kifejezésre sok találat lesz a Playen.
Letöltöd a neked tetszőt, és kész! Pl. SIM Contacts. -
neo81
senior tag
válasz
Viktor0610 #157502 üzenetére
Aha!
De, ha nem menne a dolog a Névjegyzékből, akkor talán valamilyen alkalmazással lehetne megcsinálni? -
svgyula
addikt
válasz
Tomikaa. #157503 üzenetére
Most próbáltam. Működik minden mókolás nélkül. Pár hete telepítettem. Telepítés után minden sallang törlésre került. megy a keresés, lejátszás. Én itt ezen kívül semmit nem csinálok. Komment stb->PC. Nekem pl ott sincs reklám. Viszont az életkor ellenőrzést már y alkalommal nem sikerült kiviteleznem->tehát még tini vagyok
-
Tomikaa.
tag
A Google rászólt a Vanced csapatára, hogy hagyják abba a fejlesztését és szedjék le a letöltési linkeket, különben jogi útra terelik.
Frissítettem a Vanced-ot és a microG-t a legújabb verzióra. Most így nálam működik, úgyhogy akiknél problémák vannak, frissítést javaslok. A Vanced Manager még le tudja húzni az apk-kat, úgyhogy érdemes vele sietni, mielőtt abból is törölnék. A Vanced Managert az Internet Archive Wayback Machine (Vanced honlap korábbi verziója) segítségével szedtem le.
-
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A telóra vannak lementve a számok.
Tudja valaki, hogyan lehet a legegyszerűbben onnan a SIM kártyára menteni azokat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest