- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mobilizmo #159497 üzenetére
Nem erről van szó. Tudni fogják, hogy mobilizmo naponta 12x nyitja meg a Facebookot, 20-at telefonál és minden szabadidejében a Tindert bújja. Toyotával jár, mert abban az appban nézi az útjait, a Burger Kingből rendel havonta ötször, stb... Aztán ezt szépen eladják mindenkinek is.
-
Somatom
veterán
válasz
smrtprjcts #159492 üzenetére
Érdekes. Honnan van az adatbázis?
-
smrtprjcts
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy Android appot EPG (TV guide) használatra. Jelenleg még nem publikus Play-en, de akit érdekel az tud jelentkezni kiadás előtti tesztelésre az alábbi Discord szerveren.https://discord.gg/NMhBMwVpgG
Aki Sony TV-vel rendelkezik annak érdekes lehet még egy másik folyamatban lévő app fejlesztése is. Bővebben itt:https://discord.gg/nJzN2Dzmty
A lehetőségek Play szabályok miatt korlátozottak.
Előre is köszi ha visszajelzésekkel és javaslatokat tudjátok az appok fejlesztését segíteni. -
Fall-N
veterán
válasz
7Sony7 #159487 üzenetére
Lényeg, hogy megvette egy analitikai cég. Az összes keresést, amit a Nova keresőjében indítasz (vagy ha a Sesame search telepítve van, akkor onnan, azt is megvették) meg a telepített alkalmazások listáját küldi a szerverre és eladják reklámcégeknek. Így csinál pénzt az új tulaj meglovagolva a Nova népszerűségét.
-
aldebaran
addikt
Van egy NASom a local hálózatban. A telóval wifin rajta vagyok a hálózatomon, de nfs-sel valamiért nem érem el, de pc- n és médialejátszóval elérhető. Milyen fájlkezelőt, vagy lejátszó tudtok ajánlani? A vlc-t próbáltam, de az se akarja elérni, hálózati hibára panaszkodik...
-
Plug Life
senior tag
válasz
Viktor0610 #159485 üzenetére
Én pont ezt.
-
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #159482 üzenetére
Remélem, köszi.
-
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #159479 üzenetére
Ebben a menüben az van, mint neked. Semmi.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Az összefoglalóban lévő Evernote jegyzet appot leszedtem. Feltelepítve a "Start free trial" opció elindítva feldobta, hogy évi 25000 forint lesz, amivel megterhelné automatikusan a bankkártyát. Egy perc múlva töröltem, mert ilyen lehúzós programért nem fizetek.
Ebben az esetben már nem terhelik meg a kártyát ha jól gondolom?
Köszönöm -
Narxis
nagyúr
Adaway-hez van MIUI blocklist, szerintem vannak ilyen adatgyűjtés elleni listák több is, használjátok.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #159473 üzenetére
Pont ez az ami engem is zavar, hogy benne van pl. a Xiaomi meg az Oppo gyári launcher meg hogy "The Nova community will us learn which products are good and which ones are bad before we scale them" - mint analytics.. Hát pont nem szeretnék ilyenből kérni egy launcher-től hogy őszinte legyek.
-
Fall-N
veterán
Ahogy olvasom Redditen a Branch CEO-ja szerint, a legtöbb telefon gyári launcherével is kapcsolatban vannak:
"We've been so lucky, and our app search product is now being scaled up across every major Android OEM around the globe. We work closely with the launcher teams from Samsung, Moto, Xiaomi, Oppo and many others to distribute this product.Nova is a extremely passionate community of people who can help use develop features to scale to the billions of devices through other OEM launchers. The Nova community will us learn which products are good and which ones are bad before we scale them."
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan számláló appot mint a droidstats, hogy mindent is számol, várható költség, sms, mobil adatforgalom, beszélgetési idő.
A droidstats már jó régi az új telefon már nem kezelési olyan jól, pl az adatforgalom számlálója katasztrófa.
Vagy külön külön alkalmazások amik ezeket tudják?
- mobil adatforgalom számláló
- beszélgetési idő számláló
- sms számláló
- várható költségKöszönöm
-
Fall-N
veterán
Hivatalos Discord csatornán azt írják, hogy nem változik semmi a Prime-mal és nem lesz sem IAP sem subscription model. Az viszont lesz, hogy a Branch dolgait integrálják a Nova és a Sesame keresőbe. Az adatokat meg a Branch fogja használni állítólag anonim módon.
Szóval valószínűleg a Branch tracker küldi az adatokat, hogy ki mit keres a weben, miket telepít és használ, majd eladják. De Redditen láttam, hogy pár launcher már alapból tartalmazza a Branch trackert csak nem reklámozzák. A Smart Launcher 6 is tartalmazza például.
Viszont van alternatíva. A Lawnchair 12 már béta állapotban van és a Hyperion Launcher alfa is készül lassan béta státuszba lép. Aki használja azt mondja, hogy jobb, mint a Lawnchair, smooth, tudja a Material Yout, gyorsan vált ikonokat, Android 13-at is támogatja stb.
-
crok
Topikgazda
válasz
consono #159467 üzenetére
En is.. foleg az alapjan ahogy a sajat oldalukon is irnak a dologrol [link] mert elegge igy is ugy is ertheto az egesz, research and development meg analytics alatt "elkerulhetetlen" es kiserleti valtozasokrol is beszelnek, persze semmi konkret.. de pont irjak hogy ez innentol kicsit kiserleti projekt lesz, aki Prime-ot is vett azzal lesz majd gond hogy mi az ami stabil egy vasarolt alkalmazashoz vagy mi lesz akkor experimental.. erdemes a fogalmazasra figyelni a leirasban.
-
kovisoft
őstag
válasz
-FreaK- #159462 üzenetére
Nem kimondott hangnyomásmérő, hanem inkább hangspektrum-analizátor a Speccy Spectrum Analyzer. Fizetős, de emlékeim szerint valami ingyenes akcióban zsebeltem be.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Látott már valaki olyan hangnyomás mérő (vagy hasonló) app-ot, ami a frekvenciát is méri/ jelzi? Legjobb lenne egy grafikonon látni, hogy milyen frekin mit "hall" a teló. -
kispe82
tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van e olyan app, amivel pl úgy tudok valakivel megnézni egy filmet, hogy felhívom mint a messengerben van a videó szoba és ott a kijelzőmön menne a film és közben beszélhetünk. A messengeren csak jutubot tudunk közösen nézni.
-
DS39
nagyúr
TikTok app esetén régió függő lehet a dark mode? Nálam nincs benne ott ahol a weboldaluk leírása mondja.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
WhiteWalker #159458 üzenetére
"nyerjen"
-
-
GEPESZ66
veterán
A Google Térkép-ben hol van az a beállítás, hogy pl. az autópályát kivegyem az útvonaltervezésnél?
-
Faby
senior tag
A Chrome-ban a régi lapváltót vissza lehet varázsolni valahogy?
Most már ott tartok, hogy a rácsos elrendezést is visszasírom.Sokáig a 90.0.4.430 verziót használtam, nem frissítettem, működött a kártyás elrendezés, de mostanában valami más is frissült a háttérben, és már ezzel a verzióval is ez a listanézet fogad:
Igazából a régi kártyás nézetet szeretném visszakapni, de ezzel a rácsos nézettel is beérném:
-
Somatom
veterán
válasz
kmarci25 #159447 üzenetére
Sztem ezt inkább bringás oldalról kéne megközelíteni.
-
kmarci25
veterán
Balaton körüli bringázásra mi a javasolt alkalmazás? Semmi fancy, csak amivel még lehet nézni, hogy merre van a körút és tervezni is tud.
-
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #159440 üzenetére
Itt még nem. Én az Androidpolice -on láttam.
-
D1L1ZS
őstag
Vótmá'?
[link] NOVA Launcher 8.0 beta!
-
kispe82
tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van e olyan app, amivel pl úgy tudok valakivel megnézni egy filmet, hogy felhívom mint a messengerben van a videó szoba és ott a kijelzőmön menne a film és közben beszélhetünk. A messengeren csak jutubot tudunk közösen nézni.
-
Somatom
veterán
válasz
consono #159435 üzenetére
Majdnem. Az a TeamViewer Quick Support, de készülékfüggő.
-
consono
nagyúr
válasz
DrojDtroll #159430 üzenetére
mintha pont a TesmViewer-rel lehetne telóra is kapcsolódni, de sosem próbáltam...
-
Somatom
veterán
válasz
DrojDtroll #159432 üzenetére
Én magam nem használtam, de itt, a topikban az Anydesket szokták ilyenre ajánlani.
-
Cs1csó
titán
válasz
DrojDtroll #159432 üzenetére
Ha igaz van ilyen app: AirMirror vagy az AirDroid
-
Cs1csó
titán
válasz
DrojDtroll #159430 üzenetére
Mármint egy Android telefonon kellene távolról matatni, vagy egy PC-t kellene irányítani egy Androidos telóról?
Nekem AnyDesk van az Androidos telóra telepítve meg a PC-mre - Windows - és néha távolról ránézek a PC-mre a telómról. -
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek ami olyan mint a teamviewer csak itt androidon kellene segítenem távolról. Jó lenne ha ingyenes lenne, de fizetős is belefér kb 1500ft-ig. -
Ablakos
őstag
Windows távoli elindítására (több platformon is) sok jó alkalmazás van. Az igényem az lenne, hogy (mint a wol egy kattintással) le is tudjam állítani (hibernálni) a gépet távolról.
Nem akarok loginolni/ssh-zni.
Van ilyen alkalmazás? -
svgyula
addikt
válasz
jupp008 #159426 üzenetére
Szia! Ha van a telefonon egy alkalmazás zár, vagy privát széf amit a te jelszavaddal le tudsz védeni akkor tiltsd le a játékoknak a mobilnet használatot utána zárold a telefon beállítását, vagyis húzd be a privát széfbe a kugli play-al együtt. Ezután csak akkor telepít és játszik a mobilneten ha te engeded. Ez sajna azzal is jár, hogy csak akkor babrálhatja a telefon beállításait ha feloldod a beállításokat.
-
jupp008
senior tag
Létezik a a Family Link -hez hasonló ingyenes alternatíva gyerek telefonjára ?
Számomra a Family Link is megfelelő, csak egy dolgot nem tud ami viszont nagyon hiányzik:
ha a gyerek új játékot telepít, akkor a régebbi android verzió miatt manuálisan ki kell kapcsolni, hogy a háttérbeli adathasználat ne legyen engedélyezve ... mert szép sunyiban elfogy mindig a mobilnetje. Szal kellene valami olyan progi ami globálbeállításba tiltja az újonnan letöltött programok háttérbeli adathasználatát. -
crok
Topikgazda
Na. Van megint egy kis újdonság: Vanced Manager Origin.. volt/van Telegram-on egy csatorna (@Vanced Extended) ahol piszkált Vanced Manager-t tettek fel és egyfajta archívumként használták a csatornát. Ezen a csatornán piszkált manager volt letölthető amit a csatorna adminja csinált. Na.. ez lett most a Vanced Manager Origin.. a forrása nem volt nyílt.. elvileg eddig. Viszont most ennek a Telegram csatornának adminja úgy döntött, hogy GitHub-on közzéteszi az apk mellett a forrást is a release-ek mellett. De hogy a mögötte levő dolgokkal mi hogy van még nem teljesen értem / látom át. Szóval ezt is offba teszem mint egyfajta megjegyzést a jegyzőkönyv kedvéért ugyanis homályos egyelőre a háttér is (a Youtube split APK-k erre vannak ehhez az új manager-hez de forrás nincs meg van benne egy ilyen hogy userpasswords.txt amit nem tudok egyelőre mire vélni..) meg hogy ha a Vanced csapatát a Google kipiszkálta.. akkor vajon ezt miért ne piszkálná?.. Mondjuk a Telegram chat csoport gyak. full orosz/cirill.. lehet ezért..
A ReVanced GitHub oldalán egyre több a dev, egyre több a kód : D Csak valahogy a manager nem akar még összeállni stabilra, de gyanítom azért mert még vannak gondok a reklámeltávolítással, pl. volt olyan bug aminél jött reklám de nem jelent meg a skip gomb :' D
-
niklebi
senior tag
Szerintetek [link] evvel tudnám törölni a telefonról a TWRP-ét? Ismeri valaki ezt a programot?
Mivel lehetne egyáltalán törölni? -
F.E.K..
senior tag
válasz
SunMount3r #159414 üzenetére
"
A "lokális dns feloldás" alatt mire gondolsz?
"Pontosan azt, hogy ha olyan hálózaton van az eszköz, ami saját dns feloldással rendelkezik, azt nem fogja elérni a telefon --> hiszen a privát dns-t használja.
Ha nem tudod mi ez, akkor valószínűleg nem fog zavart okozni - ha mégis, ugyanitt deaktiválható.
Viszont ez (és a vpn-es megoldások sem) nem tudnak mit kezdeni a videóba begyazott reklámokkal (de az alkalmazásokban felbukkanókat nagyon kevés kivétellel eltüntetik)
"
Vajon melyik lehetett?
"adaway, adguard, de akár ez is, igen.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
F.E.K.. #159410 üzenetére
A "lokális dns feloldás" alatt mire gondolsz?
Egyik ismerősöm telóján láttam valamelyiket, vagy az Adguard-ot, vagy a vagy valami Ad-kezdetűt (Adblocker?) és mielőtt elindította a YT-ot azt is elindította, így nem volt reklám. De utána bel lehetett zárni. Vajon melyik lehetett? (A PlayStore ebben nem sokat segít). Azt tudom, hogy piros-fehér színű volt az ikonja. Tán egy amolyan "piros tiltó tábla" szerűség?
Tán épp ez volt? Ennél jobb az Adaway, vagy az Adguard?
-
F.E.K..
senior tag
válasz
perempe #159408 üzenetére
adaway, adguard esetleg? (lokális vpn segítségével fogja meg a reklámokat).
Esetleg ha frissebb android, akkor private dns beállítása:
Beállítások --> Egyéb vezeték nélküli kapcsolat --> Privát DNS, és itt mondjuk: dns.adguard.com
(persze ha valamiért valami lokális dns feloldás szükséges, akkor ez nem lesz jó, de ha nincs ilyen akkor ez nem fogyaszt plusz erőforrást)
-
crok
Topikgazda
válasz
perempe #159408 üzenetére
Akkor Kiwi böngészőből a Youtube gyak. ugyanezekkel a kiegészítőkkel és beállításaikkal ugyanúgy mehetne [link több infoért].
-
perempe
veterán
Samsung A9-en kéne a YouTube reklámjaitól megszabadulni,
egy nyugdíjas gyermekgyógyász főorvosnak segítenétek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest