Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
kanyi51
üzenetére
Az alkalmazás memóriában rögzítését is megcsináltad? Ennek nincs összefüggése az aku kiméléssel. Simán a rendszernek elgurulnak a bitek és kiszór mindent a memóriából ami nincs lakatolva! Ez ugye több féleképp működik a futó alkalmazásoknál. Van ahol három pötty-nél van erre opció, van ahol az alkalmazást kell meghúzni lefele addig amíg a lakat megjelenik a jobb felső sarokban.
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Egyelőre nem tudom pontosan milyen teló és mi még a gond vele, ma hozzák hozzám, hogy segítsek "helyrehozni". Egyelőre annyit mondott a tulaja, hogy néha "visszhangzik" a telefonbeszélgetés és hogy a tárhelye valamiért szinte teljesen megtelt, amit szintén nem ért, hogy mitől. Erre gondoltam, hogy főleg ezt a "visszhangozást" szerintem csakis egy Reset-el lehetne (már ha egyáltalán) helyre rakni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
A REpont appban készítettem egy regisztrációt, ott megadtam a bankszámla számom, aminek az eredménye egy QR-kód. Mivel 2 telefonom is van, illetve nem szeretném minden kereskedelmi lánc appját a telefonomon tartani, így a QR kódot beszkenneltem a Google Wallet alkalmazásban. Wallet - Hozzáadás a Wallethez - Fotó. Végülis ennyi elég, a QR-kód lényegében véve én vagyok az automata számára, a REpont app a továbbiakban nem kell hozzá. Nekem az összes hűségkártya ott van a Walletben, a REpontos QR-kódom is. Így nem kell mindenféle hülye (instabil) appot az üzletben nyitogatnom, elég a Walletet megnyitni. Amit egyébként a legtöbbször amúgy is megnyitok, mert gyakran különböző kártyákkal fizetek NFC-vel.
Ezután már csak annyi a teendő, hogy visszaváltáskor bemutatod a QR-kódot, a visszaváltó automata felismer, keresztneveden köszönt, és elindítja a futószalagot. Bepakolod a flakonokat és a végén megnyomod, hogy átutalás bankszámlára; ennyi, azonnal utalnak. Most megnyitottam a REpont appot, ott látszik, hogy 34 flakont váltottam vissza eddig, 1700 Ft-ot utaltak a számlámra.
De a terveim között szerepel az, hogy egy sima, fehér, bankkártya méretű plasztik kártyára nyomtatotok 2 QR kódot. Az egyik oldalára teszem a Lidl-ös-, a másik oldalára a REpont QR-kódom. Így nem kell a telefont előszedegetni mindig.
-
joelke HU
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
Nálam például fontos volt váltani. Android 12 esetén nem volt a 7.0.58 alatt görgethető a háttérkép. Amúgy is furán állította be. Hiába ugyanaz volt a lezáró képernyőn is mégis másképpen más méretben jeleníti meg.
Azon felül a 8-as verzió már színtémában is tud igazodni a háttérképhez. Ilyen téren jobban testreszabhatóbb -
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
#167685-ben a vissza gombra bezárást nem a launcher csinálja hanem a rendszer (a navigation key-t nem kezeli a launcher, azt a rendszer kezeli és metódust nem ismerek (legalábbis én) arra hogy ez elérhető lenne 3rd party-nak). A fejlesztői menüben szoktak olyat hagyni hogy vissza gombra bezárás.
-
válasz
kanyi51
üzenetére
Nem kell törölni a memóriából semmit!
Azért van a memória, hogy használja a rendszer, nem fog megtelni, vagy belassulni!
A többség valójában nem fut a háttérben, hiába van ott.
Én soha nem törlöm, csak akkor ha konkrétan be akarok zárni egy appot.
Egy régi megszokás, hogy törölni kell a memóriát. -
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
Ilyen feladatra még a 10 éve megvett Smart Tools-t használtam aminek azóta van újabb változata ami sajnos 2200JMF most.. de ha csak egyetlen mérésre kell akkor van nekik egy külön szögmérő alkalmazásuk, ránézésre a toolbox összes eleme egyesével elérhető külön is.
-
-
válasz
kanyi51
üzenetére
Ha MIUI, akkor lehet, neked válaszoltam már, de a MIUI kanossza eljárása segíthet szerintem: automata indulás bekapcs., MIUI akkukímélő kikapcs., lakatolni az alkalmazásváltóban.
-
efi99
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
Hát akkor ez nem az app hibája, hanem a telefon miatt van. De semmiképp nem a GDPR miatt, mert akkor egyiken sem menne. Nálam a Voice recognition (software) módban van. Elképzelhető, hogy van megoldás minden telefonra, csak a fejlesztő sem tud 100 telefonon tesztelni egyszerre. OS melyik? Főleg a 9-esen volt sok a panasz.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Szerintem nem beállítás kérdése, én végizongoráztam korábban az összes beállítást egy csomó programnál, eredménytelenül. Van olyan készülék amin megy és van amin meg nem. Nálam korábban használatban volt a Cube ACR, egészen jól (nem tökéletesen, de elfogadhatóan) működött. Utána jött két rendszerfrissítés és meghalt. Letöltöttem egy másk progit, az működött egyszer, majd azt is kilőtte a rendszer. Ezután újból leszedtem a Cube-ot, most az van fent és működik, úgy mint régen. Tehát nem tökéletesen, de egészen elfogadhatóan. (néha nem tudja azonosítani a számot, néha a hívó nevét sem és nagy ritkán el sem indul a felvétel, de ez elég ritka már.)
-
-
Szabó András
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo