- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Orosz-Ukrán helyzet követésére keresek egy jó appot amelyik nem alszik be ki kapcsolt képernyő esetén sem.
Plusz valami RSS csatorna is jöhet ehhez az orosz-ukrán helyzethez. -
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van olyan app, ami nem csak méri az aktuális hőmérsékletet (akku cpu), hanem tárolja is, hogy vissza lehessen nézni?
-
Faby
senior tag
válasz
svgyula #156989 üzenetére
A xiaomi.eu alap launchert használom, MIUI kezdőképernyő, nincs is más telepítve.
A legfőbb gondom, hogy semmi nem változott (mármint semmi olyan, amire lenne ráhatásom) és egyik napról a másikra elb@szódott.
Szinkronizál rendesen, de a névnapokat egy nap csúszással jeleníti meg. Ha kézzel felviszek valamit, azt jól hozza.A fiókból elővett Mido-n minden ok.
-
Faby
senior tag
Köszönöm az ötleteket, megpróbálok mindenkinek szép sorban válaszolni:
#156983crok: mindenhol, ahol néztem, a hét első napja a hétfő
#156985PitLee: megpróbálok valakit megkérni, bár #156940Per Me szerint neki tiszta telepítéssel jó volt (nem írta milyen telón, milyen rendszeren)
#156986mizoli: gyanúm szerint nem az app frissítésével van gond, annál is inkább, mert az alkalmazás utolsó frissítése 2018 szeptemberi. Google frissítés problémára gyanakszom, csak valahogy igazolni kellene.
+1 ötlet, előszedem a jó örg Redmi Note 4-et (Mido) a fiókból, és megnézem azzal mi a helyzet.
-
-
Somatom
veterán
válasz
dzsordzs69 #156982 üzenetére
Igen, köszönöm! Úgy tudom, hogy ez pro feature. Hozzáadtam, működik, bár kicsit nehézkes az elérése. Nem tesz ki ikont a kedvenceknél, be kell menni a listába és onnan már előhívható a megadott, custom url. De, így is jobb, mint a Rádió1.
-
Faby
senior tag
Ismét Smooth calendar.
Kicsit el voltam havazva, nem foglalkoztam vele, viszont most rászántam egy kis időt.
Fiam ugyanilyen Poco X3 NFC telóján szintén ugyanez a hiba (gyári mókolatlan rendszer), feleségem Redmi Note 10 5G készülékén viszont jó! Szintén gyári, mókolatlan rendszer.
Nála annyit láttam a Play store-ban, hogy (sok minden más mellett) van telepítésre váró Google frissítés. Nem merem frissíteni, mert mi van, ha nála is elrontja? Igazándiból talán az lenne a legjobb teszt, de félek a végeredménytől.Innentől kezdve tényleg nem tudom, mi lehet a megoldás.
Kösz, hogy megnézted.
-
tlala
addikt
Tudtok ajánlani egy appot, amely megmutatja, hogy a kínai telóm modemén milyen 5G-s sávok ill. sávösszefogások vannak engedélyezve (5G feljelentkezés és root nélkül)?
Egy Mi11 Ultra, 888-as procival. Köszi. -
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #156978 üzenetére
Teljesen jól olvasok angolul, csak az írás necces.
Nem szeretek ilyet a Playen jelezni, mert sztem nem fair. Több fejlesztő külön ki is írja, hogy ha hibát találunk, akkor ne a Playen csillagozzunk, hanem közvetlenül jelezzük feléjük. Írtam nekik mélt a Playes kapcsolattartási címükre (angolul). Meglássuk.
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #156976 üzenetére
Nem. Egyrészt nem túl jó az angolom, másrészt ezt tegnap fedeztem fel és azóta 700Km -t vezettem, három rakodással.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #156970 üzenetére
Csak a zenei stílus miatt javasoltam.
Általában csak a zene érdekel út közben, ezeken alig van szövegelés. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #156967 üzenetére
A TuneIn alkalmazásban nem találom...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Sikerült már vkinek TuneIn -ben megszólaltatnia a 103.9 A Rock rádiót? Keresésre kiadja, a logója is megjelenik, de a Rádió1 szól.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Visszaolvasgattam, az apkpure még mindig biztonságos? Frissítések jönnének onnan. Hua Mate 20X 5G.
-
koves_ist
csendes tag
Sziasztok!
Teljes képernyős videó lejátszásnál (Youtube app, Chrome-ban történő videó lejátszás) jön elő az a probléma nálam, hogy a színek hirtelen "túl-szaturáltakká" válnak. Túl sok lesz bennük a vörös (minden embernek borvirágos lesz az arca) és mintha elmosná a rendszer a videóban a színeket. Próbáltam generál állítani a színeket a telefonban, de azok a lejátszóknál mintha nem jutnának érvényre. Ha pl. egy Messenger buborék is beúszik a videó nézése közben, akkor azon is eltorzulnak a színek.
Telefon pontos típusa: Huawei P20 (EML-L29)
EMUI verzió: 10.0.0
Android verziója: 10
Biztonsági javítás szintje: 2021. július 1.Találkozott esetleg már ezzel a jelenséggel? Javítható?
Köszönöm előre is a segítséget, és további szép napot!
I. -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni olyan programot, ami pl játék indítása után, a képernyő felső részén mondjuk, kijelzi a cpu-gpu kihasználtságot, illetve az fps értékét?
Asus Rog Phone -nál láttam ilyet gyári megoldásként, de egy külföldi youtubernek egy Realme telefon tesztjénél is hasonlóan mutatta. Előre is köszi! -
-
batagy
őstag
Sziasztok! Felraktam ezt a Hangrögzítő alkalmazást. Poco X3 Pro, Android 11.
Iszonyat hibás a magyar nyelve ennek az app-nak. Hogyan lehet angol nyelvűre állítani az appot?
Nincs benne ilyen opció.
-
laca223
csendes tag
Sziasztok!
Azt a helyzetet szeretném megoldani, hogy vettem egy új mobil, de sajnálom a műhelybe vinni, a koszba, porba. A réginek semmi baja, működik ahogy kell, csak a tárhelye rettentően kicsi, pár app és reklamál. Szóval valami olyan lehetőséget keresek, amivel bluetooth-on, de inkább wifi-n el tudnám érni, hogy ugyanúgy tudjam használni hívásra, hívás fogadásra az egy szál sim-kártyámat.
Ugyan van egy kínai "okos órám", ami bluetooth-on ezt tudja, ám én nem vagyok már az a sasszemű fiatal, aki azon is könnyedén elboldogul.
Ha valakinek van valami jó ötlete az adott problémára, kérem ossza meg velem.
Üdv,
Laca -
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #156949 üzenetére
Engedd szabadon a Térképet! Az ám a meglepő. Pontosan jegyzi, hogy mennyit gyalogoltam, bringáztam, buszoztam, autóztam. Mindezt úgy, hogy nem volt aktív a navi, csak a zsebemben volt a teló. Csak lesek, amikor küldi az idővonal jelentéseket.
-
Ellia
addikt
válasz
zsoltzsolt #156943 üzenetére
Alapjaraton cellainfot használ, GPS-t akkor, ha bekapcsolod. A Google meg amugy is tud rólad mindent azt is amit még magad se :D
Mi is használjuk, sokszor jól jött már.
-
vacs
veterán
válasz
angelus8925 #156941 üzenetére
Szia.
Vírusirtóra a topik összefoglaló végén találsz leírást (oldal tetején)! -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Nálunk is folyamatosan be van kapcsolva, nincs észrevehető, feltűnő fogyasztása.
-
csipuka
senior tag
válasz
Igen. Nekem nem tunt fel szamottevo valtozas, mert mar evek ota megy.
-
csipuka
senior tag
válasz
angelus8925 #156941 üzenetére
Joanyam 70 eves, nincs a telojan virusirto.
Mi a Google Maps location sharing-et hasznaljuk, csak 1-2 perc kesese van max. -
angelus8925
tag
Sziasztok,
a családban több régi, köztük már nem támogatott Android telefon van, az idősebb szüleim, anyósék, sőt a nagymama is (!), aktívan használja, főként netezésre és Messenger, Telegram, néha Viber fut rajtuk.
Böngészőnek a Microsoft Edge megy, reklámblokkolóval, bár személy szerint a Firefox-ot Ublock Origin-nel jobban ajánlanám nekik, nehogy valamire kattoljanak, de örülök, hogy már ennyit megtanultak kezelni, nehezen állnak át, vagy csak szimplán nem akarnak.
Tudnátok javasolni olyan vírusírtót, ami ér is valamit nem csak a böngészőbe, de bankoláskor, és mondjuk a csevegő platformokon is, mert mindig mondom nekik, hogy a gyanús tartalmakra ne kattintsanak, de az ördög nem alszik, derült ki tegnap anyósnál is.. 😂
Eset Security-re gondoltam. Jó választás lehet? Jó lenne, ha tudna magyarul, mert ők angolul nem beszélnek/olvasnak. Láttam van rajta LiveGrid vagy ilyesmi, meg teljes hozzáférést kérne a fájlokhoz, ez szükséges? Hogyan lenne érdemes beállítani?
Esetleg PC-re is érdemes lenne telepíteni, vagy ott elégehet a Defender?
A másik kérdésem az lenne, ha milyen olyan biztonságos progit tudnátok ajánlani, amk bitang pontosan mutatja, hogy ki hol van. Rá szoktunk nézni a másikra, hol császkál, kb. hazaért-már, minden OK, lehet hívni stb.. Erre jelenleg a Microsoft Family Safety-t használjuk. Nem is lenne rossz, ha nem 8-50 perces késéssel jelezné, hogy ki hol van, ami mondjuk picibabával kevésbé vicces. 😅
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
További szép napot kívánok Mindenkinek
-
Per Me
tag
Szia! Megnéztem, nálam jó. Semmit nem állítottam telepítés után, csak a színezést kapcsoltam be, és engedélyeztem a naptár elérését. Próbáld meg esetleg egy másik widget-tel, azzal mit csinál. Mondjuk a G sajátjával. A Play-en is van egy elég új bejegyzés ezzel a hibával.
-
Faby
senior tag
válasz
Zototh64 #156937 üzenetére
Elvileg nem, az utolsó néhány nap kivételével hibátlanul működött több telefonon, ROMon, android verzión keresztül.
Megvettem a prémium verziót is, azzal sem lehet gond elvileg.
Most azt próbálom kideríteni, hogy volt-e valamilyen andriod keretrendszer frissités akkor, mikortól hozza a hülyeségeit.
-
Tökimanó
senior tag
Előre is elnézést kérek! Tudom nem ide való de a olyan hogy opera topik kihalt egy ideje. Telefonon rendesen működik az opera böngésző, viszont laptopon 2 perc gondolkodás kell neki mire reagál valamire. Teljesen be van lassulva. Más böngésző ( Edge, Vivaldi) rendben működik. Viszont az Opera az elsődleges nálam mindenhol. Valaki aki használja pc-n ránézne hogy működik nála? Még egyszer bocsánat és köszönöm!
-
Faby
senior tag
válasz
szimi57 #156934 üzenetére
Kipróbáltam, sajna visszaállított dátummal is ugyanaz az eredmény.
Valami más hibának tűnik, talán a Google, nem tudom.
Tesztelgettem kicsit tegnap este, és a kézzel rögzített eseményeket jól mutatja, akár egésznapos, akár adott időpontra, csak a névnapokkal van baja, de több fiókban.
Bár a névnapok jól szerepelnek a Google naptárban, valahogy a szinkron nem az igazi.
A névnapokat külön naptárba így húztam be [link] régen, most töröltem a teljes naptárat, hozzáadtam újra egy újonnan letöltött fájlból, innen, de az eredmény ugyanaz, több fiókban is.
Nem nagyon értem…
Van ugyan egy offset beállítás, ami ilyesmi hatással van, de az 0-n áll, ha átállítom 1-re, 2-re pl, akkor még egy, két nappal előre siet. Sajna -1-et nem fogad el…Tudna valaki egy próbát tenni?
-
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #156931 üzenetére
Jajj, nem-nem, félre ne értsd, nem kioktatni vagy bármi ilyesmit akartam! Tudtam, hogy Google találat volt mert még a Play-t is US-el pásztázza ("unintelligens") így a linkek is általában US-el jönnek a találati listába. Csak arra utaltam, hogy ezt a linket így PC-n megnyitva nem tudja az ember a készülékére letolni az app telepítését mert belépett fiókkal is szürke lesz a gomb. A telepítés magában a Play Store-ban a készüléken már nem fog problémát jelenteni ennek ellenére mert ha ebből a linkből lesz a készüléken a Play Store-ban megnyitva ott már minden okay lesz, nem nézi csak a package ID-t.
-
efi99
őstag
Ok.
A célom a linkkel igazából csak annyi volt, hogy a részletek is megjelenjenek, a nevét tudtam, mert én is használom, aztán így dobta a gugli. A telepítés azért gondolom nem fog problémát jelenteni ennek ellenére.
Igazából nem nagyon értem miért ilyen unintelligens az algoritmus, az app szerintem globális, a fiókomból meg tudja, hogy fent van-e nekem vagy sem, ergo csak utóbbinak kéne számítani abból a szempontból, hogy van-e létjogosultsága az aktív telepítés gombnak. -
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #156929 üzenetére
Mind PC-n mind mobilon böngészőben megnyitva a végén levő
&gl=US
miatt lesz gond [kép] de pl. csak az&hl=hu
-val (vagy nyilván totál a teljes trailing nélkül) működik rendesen mert akkor a belépett fiók preferenciája alapján mutatja (ha az nincs akkor a böngészőből kinyerhető adatok alapján) [kép&gl=US
nélkül] ugyanis az&gl
-el országot adsz meg, az&hl
-el pedig nyelvet. Így működik pl. a Play Scraper is. -
efi99
őstag
-
Faby
senior tag
Smooth Calendar widgetet használ valaki?
Eddig teljesen jól működött, de pár napja elkezdte azt csinálni, hogy mindig egy nappal előrrébb jár, azaz ma a holnapi eseményeket mutatja.
Jellemzően névnapok megmutatására használom, így ma Julianna helyett a holnapi Donát az első bejegyzés.Adattörlés, alkalmazás újratelepítés megvolt, nem segített, tettem fel régebbi verziót, az is rosszul mutatja, míg magán a widgeten jó a dátum (ahogy a készüléken is jó)
Korábban így nézett ki, a dátum szinkronban volt a kijelzett eseményekkel (névnap)
Elvileg semmi nem változott, sem az alkalmazás, sem alatta a rendszer nem frissült.
Poco X3 NFC, xiaomi.eu 12.5.4.0 RJGMIXM stable ROM, no root.
Mi lehet a gond, de méginkább mi lehet a megoldás? -
tknof1871
őstag
válasz
spiderpig820 #156903 üzenetére
Üdv! köszönöm a válaszokat!
A MÁV alkalmazásban nem lehet letölteni a jegyet? A jegyet már megvásároltam az alkalmazásban, de nyugodtabb lennék ha papírra is kinyomtatnám és azt is magammal vinném. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami kilistazza azokat az alkalmazásokat, amik mennek mobilnettel? És hogy mennyit fogyasztott eddig?
Tudom van alapból a telefonon ilyen, de ott nem listázza ki ahogy én szeretnem. -
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan youtube app vagy a vancedben lehet valamit mókolni, hogy mint asztali gépen a feliratot be lehessen állítani magyarra? Gépen ugye működik, appban viszont semmi fordítás nincs max az angolt rakja ki -
denko
senior tag
örülök hogy meginditottam a témát, de akkor van közte ajánlott és bevált app?))
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #156915 üzenetére
Ha ekkora tévedés belefér, akkor hajrá
Somatom
Köszi, az elmélettel teljesen tisztában vagyok, de nálam nem fér bele 3 centi sacceltérés ezért van lézeres távolságmérőm
De meglepő, hogy ennyire jó a saccolás
Kicsit olyannak tűnik ez nekem, mint vérnyomásmérés erőltetése okosórába -> tudja, hogy semmi értelme, mert pontatlan de KELL!!!444
-
válasz
AtHoS #156913 üzenetére
Nem jó appot linkeltem, de egy másikat letöltöttem, és 3 centi(!!!) eltéréssel számolt egy magasságot a kamera segítségével. 2,6 m valós vs. 2,57 m volt az app által mért érték.
Nyilván nem hiper-szuper pontos, de ha pl. tervezed, hogy mennyi anyag, festék szükséges, akkor ezzel azért teljesen jól lehet számolni.
-
Somatom
veterán
válasz
AtHoS #156913 üzenetére
Késdobálóknak nem ajánlott mérőeszköz.
A fal és a padló találkozási pontjára kell irányítanod a kamerát. Előzően lemért szemmagasságot javasolják megadni és ebben a magasságban tartani a telót. A szemmagasságod az egyik befogód, a fal és a padló találkozásának tőled való távolsága a másik befogód, a szemmagasságban levő teló és a padló és fal találkozási pontja közti egyenes pedig az átfogó.
Persze, egy tűsarkúban történő mérés csúnyán belerondíthat az eredménybe. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #156912 üzenetére
Aha, biztos így van és még a lencse torzítást is gondlom belekompenzálja....tudom, hogy minden igényre megpróbálnak eladni valamit
szerk.
Meg mondjuk egy fallal állok szemben, ráirányítom a kamerát, ami nem lát csak a falat. Milyen dőlésszöget fog itt mérni? A telefonét ahogy tartom a kezemben? Attól még nem lesz meg a fal távolsága...de biztos erősen hiányosak a mértani ismereteim, azt nem kétlem
-
Somatom
veterán
válasz
AtHoS #156910 üzenetére
A módszer adott (trigonometria), a pontosság viszont ...
Ha függőlegesen állsz, ismert magasságban tartod a telót, a kamerát a mérendő pontra irányítod, akkor a teló képes mérni a dőlésszögét. Így egy derékszögű háromszögben ismert egy befogó hossza és két szög, amiből kiszámolható a másik befogó hossza, vagyis a távolságod a mért ponttól. -
válasz
AtHoS #156910 üzenetére
Vannak ilyen appok. Pl. Prime Ruler - length measure by camera, screen
Nem próbáltam, csak kerestem egyet. -
gyulank
addikt
Hogy lehet kiírni RFID-re az ujjlenyomatot? Mint az eID-be. Van egy Doogee s40-em, amin van ujjlenyomat olvasó.
-
denko
senior tag
tudtok ajánlani alkalmazást ami helyettesiti a mérőszallagot?
Pl fal magasságát vagy szoba hosszát szeretném megmérni. Van bevált?
-
GEPESZ66
veterán
Egyik ismerősöm telefonjára feltelepült valami kártevő, s a nevében elkezdett a Messengeren küldeni videos tartalmú üzenetet.
Én is megkaptam, s ekkor még nem tudtam ezt.
Rákattintottam, s egy olyan felületre vitt, ahol a Facebook-ra kellett volna bejelentkezni.
Ide nem jelentkeztem be.
A Bitdefender-t használom, ami vizsgálja ezeket a linkeket is.
Nem jelzett rá.
Csináltam a Bitdefenderrel vizsgálatot is, s nem talált kártevőt.
Bízom benne, hogy akkor nem kaptam fertőzést.
Gondolom, hogy akkor a Messengerben is megkellene jelennie az elküldött üzenetnek? -
crok
Topikgazda
válasz
Ellia #156904 üzenetére
Anydesk Remote Control - távvezérlés, kb. bármiről bármire: Android, Windows, macOS, iOS, Linux (Arch-ra AUR, Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, CentOS, RHEL és generic), FreeBSD, Raspberry Pi, Chrome OS
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható távoli asztalt kezelő programot? Leginkább arra kellene, hogy szükség esetén 1-2 alkalmazást elindítsak.
Huawei P30ra menne, a telefon itt nem lesz szűk keresztmetszet szerintem.
Köszi!
-
Aurig@
őstag
válasz
tknof1871 #156899 üzenetére
Több, mint három éve használom a MÁV appot, még egyszer sem hibázott!
Ha olyan jegyet veszel, amihez kell pót- és kiegészítőjegy azt automatikusan beleveszi a jegyvásárlásba, nem kell külön tökölni vele. Volt sokszor, hogy indulás elő 2 perccel vettem jegyet, mert nem tudtam hogyan ér be a csatlakozásom. Vagy elérem vagy nem.
Engem sosem érdekel, hogy mit mire értékeltek, ha én hibátlanul tudom használni. Részemről 5 csillag.
Ez olyan, mint a film. Ha nekem tetszik és számomra többször nézhető, az nem biztos, hogy másnak is tetszeni fog. Pl. a Matrix: ha bottal ütnének, akkor sem tudnám végignézni. Van, aki pedig többször is megnézi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest