- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Van olyan program, ami megmutatja, hogy éppen melyik folyamat használ adatforgalmat (és mennyit)?
Ja és szerintetek hogy lehet az, hogy az aksi figyelő szerint a google calendar sync 644x ébresztette a rendszert (wakelock), pedig a titanium backupban lefagyasztottam... -
Ronyn
senior tag
Hali:-)
Ha valaki használja a Droid Notifier Pro-t, meg tudná mondani hogy a facebook értesítésekhez, fennt kell legyen a facebook app is a telefonon, vagy esetleg közvetlen a facebookkal kommunikál??
Mert ha a face app is kell akkor nem veszem meg:-) -
zho-lee
addikt
Rossz helyre ment srry!
-
spiritex
veterán
Frissítettem a Boat Browser-t és a kezdőlap gyors-hívói sokkal nagyobbak lettek, mint voltak, pedig már nagyon megszoktam a kis ikonokat. Észrevette más is? Nem lehet valahogy visszaátállítani a régi méretűre az indító ikonokat anélkül, hogy visszaraknám a régi verziót?
-
tomy86
addikt
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a ZDclock-ot? Nekem az elmúlt pár napban nagyon felzabálja a memóriát. 70-80 Mb-ot is megeszik néhány nap alatt. 1 nap alatt is simán felmegy 40-60 Mb-ra a memóriafogyasztása. Néhány napja frissítették Play-en, azelőtt 10 Mb körül fogyasztott. Gondolom valamit elrontottak a frissítéssel.
Ti tapasztaltatok ilyesmit? Esetleg a frissítést le lehet törölni valahogy? -
Toobee
veterán
Miert van az, hogy netrol letoltott app-ot nem tudok telepiteni? Az install felirat nem kattinthato, csak a cancell. XBMC-t szeretnem felrakni, ez nem elerheto marketbol.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani egy pontos, egyszerű akkumulátor szint mérő progit? (Huawei y200) Előre is köszi.
-
handrash
őstag
válasz
OgKush #12075 üzenetére
esetleg ez
Vagy a play keresőbe beírod: 360... -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok alternatív appot ilyen panoráma fotó készítéséhez?
[link] -
dokee78
félisten
Free RSS-olvasót keresek:
-magyar nyelv
-4x4 méretű scrollozható widget
-gmail accountot kezelje -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy tényleg jó panorámakép appot, amelyben van időzítő is? Nem baj, ha fizetős.
Köszönöm
-
chab7
addikt
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
A beach buggy játékban megvettem egy repülőt 2000 pontért de csak egyszer tudtam használni + egy extra életet is 2000-ért és azt is csak egyszer. Én vagyok béna, vagy tényleg csak egyszer lehetett őket használni? -
Szaurin
csendes tag
válasz
maggi1886076 #12057 üzenetére
Gyári. Amit lehetett már átraktam, de még mindig kevés a helyem.
-
Szaurin
csendes tag
Sziasztok! 2.3.6-os Androidon szeretnék áthelyezni appokat sd kártyára root nélkül valamilyen app-pal. Megoldható valahogy?
Előre is köszi!
-
darvinya
titán
válasz
stickermajom #12048 üzenetére
.nomedia file abba a mappába ahol GPS hang
van.
Music mappa nem árt, mert az a elsődleges zene mappa ahol keres minden lejátszó. -
válasz
Ha a zeneszámaid fel vannak címkézve (MP3 tag), akkor tudsz előadó, album stb. alapján keresni, létrehozol lejátszási listát, vagy listákat és már meg is oldódott a probléma, de legegyszerűbb egy olyan lejátszót használni, ahol a beállításokban ki lehet jelölni, hogy melyik mappából olvassa be a fájlokat.
-
spiritex
veterán
válasz
Meg kell adni, melyik az alapértelmezett zene könyvtár. Ha ezt nem tudja a gyári, akkor le kell cserélni, mert ez tényleg egy teljesen alap feature.
-
stickermajom
addikt
4.0.4-en azt hogy lehetne elérni, hogy a zenelejátszó pl. a GPS hangjait ne vegye zenének? Elég sokat hallgatom véletlenszerűen a telefonon található zeneszámokat és a két szám között lejátszott 3-4 "túl gyorsan mész" elég idegesítő.
Szóval amit szeretnék: kizárólag a belső memóriában és a memóriakártyán található Music mappát rakja be elérhető zenének. Vagy használjak mást a gyári lejátszón kívül?
-
klambi
addikt
szevasztok!
oylan boot animációt keresek, ami parancs sor szerűen mutatja az indulást, iphoneon láttam hogy van ilyen és megtetszett, droidra nincs ilyen? -
club1
veterán
válasz
sumsang #12034 üzenetére
Én a legjobban a gyári akkukímélő alkalmazásra vagyok berágva az Alcatel-emen, mert ez olyan mélyaltatásba viszi a telefont, amit semmilyen telepített alkalmazásom nem tud ébreszteni, így alvó módban az alkalmazásaim nem frissítenek, ráadásul a wlan-t is néha úgy leveszi, hogy nem tud ébresztéskor felállni.
Persze se letiltani, se törölni nem lehet ezt a csodás alkalmazást... -
válasz
#46372352 #12039 üzenetére
Ha letölti, akkor választhatod a DX playert. Nem tudom, hogy melyik oldallal nem boldogulsz, nekem a You Toube videónál felajánlja a választási lehetőséget. Próbáld ki a Opera Mobilt Flash Playerrel, ha alkalmas a telód rá. Az akár a weblap felületén is lejátssza a filmeket, természetesen számára fogyasztható formátumot.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Arról hallott valaki valamit hogy a samsung tulajok, ha regisztrálnak a dropbpxba, ingyen kapnak 50 GB helyet 2 évig?
(valahol olyan appról is hallottam, ami pl egy htc telefont átkeresztel és a play pl. samsungnak látja) Tudja valki hogy hogy hívják az appot? (remélem ez nem warez..) -
sumsang
aktív tag
válasz
spiritex #12031 üzenetére
Hát sztem ez nagyon egyén függő. Én úgy csináltam, hogy amire tuti hogy nincs szükségem, valamint amiben bizonytalan voltam, azt első lépésben lefagyasztottam. Egy intenzívebb teló használat után kitapasztaltam, hogy van e zavar a rendszerben. Ha volt visszaállítottam, ami okozta, ha nem azokat véglegesen töröltem, amikre a későbbiekben nem lesz szükségem. Van olyan is, amit a fagyasztóban tartok, hátha majd 1x szükségem lesz rá.
Mindenesetre az akció előtt egy backup nem árt.(#12032) club1
Fagyasztani, törölni pl. mit nem tudsz? -
ra^ven
senior tag
válasz
Melack #12028 üzenetére
Titanium Backup leírások.
-
Melack
veterán
Ha már felmerült a TB: tud valaki adni nekem egy magyar nyelvű leírást hozzá, hogy miként lehet használni az adatmentést,biztonsági mentések, stb? Nagyon megköszönönném!
-
dokee78
félisten
Magyarul tudó tőzsde appot tudtok?
-
arti1121
senior tag
fiúk, titanium-mal hogyan tudom jegelni a szükségtelen appokat?? nem rég töltöttem le. köszi
-
sumsang
aktív tag
válasz
artiny #12008 üzenetére
flash player kell hozzá, válaszd ki a megfelelőt.
-
gabitoo88
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne hogyan tudok csatlakozni Windows 7 otthoni csoporthoz android telefonnal? Kell ehhez valamilyen szoftver?Az astro-val ha csatlakozni akarok és beírom a jelszót nem enged be! -
petipetya
nagyúr
válasz
Leonardo91 #12009 üzenetére
A simában itt van: Nova beállítások / alkalmazásfiók / háttér áttetszősége.
-
Leonardo91
őstag
Erre valaki??
-
artiny
őstag
Van olyan bongeszo ami lejatsza a flash videokat? (keptelenseg.hu -n amik vannak videok)
vagy le kell tolteni valamit az adobre-rol vagy java-rol....?ha ki akarok probalni mas bongeszot ....mit ajánlotok?(opera? a delfint regen probaltam...csak kezdett zavarni az hogy mindig kiugrott az ablak ahol volt a bookmarks-k.)
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Aki vodás attol szeretném kérdezném, hogy 500megás mobilnettel megy a viber és a skype hanghívása? Mert a voda honlapjukon azt írják, hogy a voip szolgáltatást csak 1gigás mobilnettel lehet használni. -
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged