- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mcsm88 #40090 üzenetére
Ebben én semmilyen bűncselekménnyel nem látom a közvetlen párhuzamot. Attól, hogy proxy mögül rendel, még lehet jogosult a Magyar áfa nélküli árra, hisz egyáltalán nem bizonyított, hogy nem ott kívánja használni a terméket. Sőt, még az sem, hogy magának vásárolja. A torrent is csak akkor bűncselekmény, ha jogsértő módon használják. Linux disztrót pl. nyugodtan csereberélhetsz. Amíg nem bizonyosodik be jogsértő cselekedet, addig mindenki törvénytisztelő és alaptalan rágalom bármilyen jogsértő cselekedet feltételezése.
-
-
fatal`
titán
válasz
LordRajZoL #40093 üzenetére
Valószínűleg nem lehet vele neten fizetni.
-
Prien
addikt
Akciós Paper Camera app, ha valakit érdekel. Én imádom!
-
válasz
FZsolt15 #40087 üzenetére
Első fizetéskor zárolják a 400 forintot + levonják a program vételárát automatikusan, ha van rajta ekkora összeg. Ha pont a vételár van a kártyádon, akkor kapod azt az üzenetet, rakj rá még 400 forintot. Ez csak első alkalommal szükséges, és zárolják, pár nap és felhasználhatod a 400 forintot is a kártyádról.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vegyszer #40082 üzenetére
Köszi.
Sajnos nem működik.
Torrenten is néztem már, de nem települ fel.
Meg szoktam vásárolni az alkalmazásokat, ezért erről a játékról nem fogok elvi vitát folytatni, akárki-akármit mond is ezzel kapcsolatosan.
Ám ha 1500-ért van kiírva, akkor nekem annyiért kell. A boltban is annyiért veszem az árut, amennyiért ki van írva, függetlenül attól, hogy elrontották az árát.
-
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám; szerettem volna vásárolni a Google Play-en de mindig ezt az üzenetet kapom: ''Elutasították a(z) xxxx számra végződő hitelkártyát. Kérjük, válasszon más fizetési módot.''
VISA kártya, van rajta pénz és most regisztráltam be. Origin-en, Humble Bunlde-n működött, mi lehet a baj? -
vegyszer
addikt
válasz
petipetya #40047 üzenetére
Szia!
A megfejtés itt van: VPN, azaz lehetsz amerikai is az interneten.
Engem is érdekelne, de élesben nem teszteltem.
Elvileg IP cím ellenőrzés során döntik el, hogy USA béli, vagy sem a címed. Ha igen, akkor vámmentes (és áfa mentes) ár jár. -
rjg
őstag
válasz
atillaahun #40072 üzenetére
Ez - egyelőre - tudtommal a 4.4-re igaz. Nálam az S4 4.3 GE alatt AOSP böngészővel és Flash Player-rel eddig mindent megevett.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40077 üzenetére
Azért túlzásokba ne essünk! Sajnos, nem minden oldalnál működik. De ennél a tévénézősnél igen. Nem néztem ramhasználatot, processzorterhelést, de érzésre sokkal könnyedebb a beépített webes lejátszó, mint a flashplayer.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40066 üzenetére
Egyáltalán nem bukó. Sőt, pont ennél az oldalnál szoktam a Dolphinban átkapcsolni mobil nézetre, mert akkor nem a flashplayert használja. Egyébként Dolphin -nal még 4.4 alatt is van flash.
-
mcsm88
senior tag
válasz
atillaahun #40072 üzenetére
Próbáld ki a puffin browsert.
Abban alapból van flash, nekem ezzel az egy browserrel sikerül flashes játékokat játszani, mint pl a farmerama. -
törölt tag
válasz
domesz #40068 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy az alkalmazásokat az új készülékre a Play -ről telepíted, majd csinálsz egy mentést. Aztán a Titanium menüjében átállítod a mentés mappát az előző telóról készült mentés mappájára (amit persze előzőleg átmásoltál) és a szükséges alkalmazásoknak csak az adatait állítod vissza (a verziószám legyen azonos, szóval ne egy ezeréves verzió adatait állítsd vissza a friss telepítésre).
Aztán visszaállsz az új teló mentésmappájára. Figyelem! Mindkét alkalommal megkérdezi TiBi, hogy akarod -e, hogy a jelenlegi mentés fájljait átpakolja az új mentés mappába. NEM AKAROD!! Nehogy összekeveredjen a két mentés! Lehetőleg minél kevesebb programnál használd TiBit és rendszeralkalmazásokat semmiképp se tegyél át másik romról, telóról! Még egy javaslat. Állítsd be, hogy több verziót ároljon egy adott alkalmazásból. 1 az alapértelmezett, én hármat szoktam tárolni. -
DonMarco
aktív tag
válasz
atillaahun #40066 üzenetére
Ūdv ! Igen,flash player kell hozzá,de az könnyen leszedhető és teszi a dolgát a háttérben ha szükség van rá
-
fatal`
titán
válasz
freemanone #40032 üzenetére
Pont a romcserével van a gondom, akkor marad a fizikai token, bár mobilról nem szoktam bankolni, csak pc-ről. De azért néha előfordul, a felvázolt folyamat pedig agyrém.
-
domesz
aktív tag
air: okés, megpróbálom, egyébként titaniummal már próbáltam egyszer és csak azon a telefonon láttam az alkalmazás mentéseket amelyiken csináltam magát a mentést
mcsm88: sajnos sok alkalmazásom/játékom van amikbe elértem már valamit vagy fontos adatok vannak benne így sajnos hiába töltöm le újra, előlről kellene kedzenem
-
handrash
őstag
válasz
zsloti #40061 üzenetére
Ez nem egészen az,de én ezt használom.
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Akit érdekel,nézheti az M3-at vagy akár az RTL klubot a telón itt: [link]
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőségem hogy lementsek egy telefonról alkalmazásokat /adatokkal együtt/ majd egy teljesen más típusú telefonra feltegyem őket?
köszi
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Egy jó kis képszerkesztő program kellene nekem. Semmi extra csak amivel fóliákat tolhatok rá vagy színeket állítgathatok. Szóval nem kell szerintem egy photoshop(ha nincs más persze jólesz ez is), hanem csak egy kis egyszerű amivel miután lőttem egy képet kicsit igazíthatok rajta és már oszthatom is -
zsloti
senior tag
válasz
handrash #40034 üzenetére
A widgetteket megnézem bár sokukkal az a baj hogy kicsik az ikonok mert a 6.44" csak 6.44" xd
Az osztott képernyőre meg megvan a vas csak progi kellene
Sony z ultra :Qualcomm Snapdragon 800 chipset, négymagos Krait 400 proci, magonként 2,2 GHz-es órajel, 2 GB RAM ,Adreno 330 grafikus gyorsító -
SamS20
senior tag
üdv
olyan programra lenne szükségem ami dokkolt vagy töltőn levő állapotkor bizonyos álmodozást csinál, csak úgy hogy a képek váltakoznak, de a képeken legyen óra is.(a fotótáblázat azért nem jó mert nincs rajta óra)
remélem érthető voltam h mit szeretnékköszi
-
whiskeys
őstag
Imo már nem kezeli a Skype - ot?
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, mert biztos olyant fogok kérdezni, ami már soxor felmerült itt, de vásároltam egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 wifi-t és ez az első komolyabb találkozásom az Androiddal. (okostelóm nincs, csak egy öreg Nokia
). szóval wifin kersztül szeretném elérni a PC-met, hogy arról tudjak zenét hallgatni. Rágúgliztam a dologra, több találat is volt a Ghost Commanderre+samba plugin. No ezt letöltöttem a tabletre és tényleg látja a windózos megosztásokat, csak épp azt nem tudja amit szeretnék. Ha rákattintok egy mp3-ra és hozzárendelem az andoidos zenelejátszót azt írja: "nem ismert fájlformátum", de ha ugyenezt az mp3-at átmásolom a tablet meghajtóára, akkor már simán lejátssza. De nekem úgy nem jó...én közvetlen PC-ről szeretném. Van valami alkalmazás erre?
A 2. kérdésem: milyen jó offline, csak GPS-t használó navigációs appot tudtok ajánlani?Kösz előre is!
-
petipetya
nagyúr
Még mindig nem értem, hogy miért van rajta a 27%-os áfa, és miért csak akkor lehet látni, amikor a vásárlásra nyomok? kép
-
Pikkolo^^
addikt
Ki használ nyomógombos felvevős appot és milyet?
-
törölt tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
freemanone #40032 üzenetére
Pontosan így működik.
Ráadásul nekem több éve lejárt a személyim (a kártya alakú jogsit használom), így mindig le kell egyeztetniük velem szinte az összes személyes adatomat, mielőtt sms-ben kiküldik a kódot a token alkalmazás újbóli aktiválásához.
-
handrash
őstag
-
goom
senior tag
válasz
zsloti #40033 üzenetére
Az első kérdésedre én a Contact Widget-et használom (és ajánlom). Igen kellemes; mindamellett igen egyszerű is.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az XBMC androidos távirányító appja finomhangolásában tudtok-e segíteni?
Mert, ha kikapcsoolom a tűzfalat a pc-n, megy, ha nem, akkor meg nem.
És nem tudom, hogy hol lehetne a megfelelő portot az eset-ben kinyitni.Köszi!
-
zsloti
senior tag
Még mindig keresek olyan appokat:
1.a kontaktokat widgetként ki tudom rakni(de én rakom bele melyeket)
2.a képernyőt meg tudom felezni(mint a note-oknál) két különböző alkalmazást futtatva
Zs -
freemanone
addikt
válasz
fatal` #39961 üzenetére
Számomra rém idegesítő, mert ha pl telefonon akarok mobilbankozni, egy agyrém az egész. Nem marad memóriában az app, ha átváltasz rögtön kilép.
Fellépsz a webes oldalra, user név beír, elindítod az alkalmazást, pin kód megad, kérdésre válaszol (ez volt-e az a zászló amit a regisztráláskor mutattunk, képpel illusztrálva, igen/nem), kód generálására rábök, kód megjegyzése (8 szám), vissza a böngészőbe, kód beír, majd be is léptél.
Ez után pedig ha utalni akarsz, vagy bármilyen aláírással járó műveletet végezni ismét szükséged van egy kódra, amihez el kell játtszani a fent leírt műveletet...
Az ünnepek után megyek tokent kérni a bankból, mert a mobilapp idegőrlő.
A romcserével, factory resettel járó visszaregisztrálási folyamatról nem is beszélve... -
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #39991 üzenetére
Ha nem kell a géphez illeszteni a fizikai tokent, akkor visszaszívom a kijelentést.
Úgy emlékeztem, hogy anno a számlám nyitása során a fickó ilyesmit mondott - valószínűleg az valami régebbi modell lehetett.
Ám így is csak telefon lopás esetén látom értelmét. Nálam csak egy újabb eszköz lenne, amit folyton keresgélnem kellene. Sőt ha nem vinném magammal, akkor nem is tudnék utalni - pedig ez előfordul időnként.
-
bozont
veterán
Androidra létezik valami jóféle kártyajáték? Olyasmire gondolok mint pl a Blizzard féle Heartstone és hasonlók.
-
San398
őstag
Tudnátok mondani egy olyan kamera appot amiben ki lehet kapcsolni az auto fókuszt?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
S4 minire keresnek olyan fotos alkalmazast ami jol es megbizhatoan mukodik ill vannak kulonbozo effektek.
Mit ajanlanatok?
Elore is koszonom!
-
Allitolag a Snap Camera Hdr programmal lehet lassitott felvetelt kesziteni. Nem tudjatok veletlen hogyan kell beallitani? ( nekem nem igazan akar osszejonni )
koszi elore is!
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Volume Ace-het hasonló app-ot keresek. A telefonom stock HTC One V, nemrég factory reset-elni kellett, a fent említett program újratelepítését követően eltűnt belőle az addig általam addig használt 1x1 méretű widget. Csak sokkal nagyobb, majdnem fél képernyőt betakarók közül lehet választani.
Olyan alkalmazást keresek, ami tartalmaz 1x1 méretű widgetet, mellyel egy érintéssel lehet választani Néma, Hangos és Rezgő funkciók közül. Ha fizetős, az sem baj, csak működjön. Köszi! -
fdisk
őstag
válasz
Dávid78 #40018 üzenetére
A telóra felteszed az Ftp server-t.
A pc-n a tc-ben az új ftp kapcsolatnál megadod az ip címedet és portot( amit kiír az ftp ha elindítod,pl.192.168.100.100.5566)
Ezután már működik is. -
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
2.3 as Android-ra tudtok valami jó ingyenes angol oktató, gyakorló programot. Gyerkeknek 10-év felett, és vagy kezdő, alapszintű felnőtteknek is jöhet.
Sok van a play-en, de nem igazán van idő mind tesztelni, a kommnetek és vélmények meg nem mindig eléségesek. Örülnék, ha valaki saját tapasztalatából adna ötletet tanácsot.
Köszi
-
air
nagyúr
válasz
Dávid78 #40018 üzenetére
Semmit. Ha a PC-ről indítod a kapcsolatot, akkor a telefonra FTP szervert kell tenni.
A telefonon a TC + FTP plugin arra való, hogy FTP szerverhez tudj kapcsolódni. Ebben az esetben a PC-re kell FTP szervert tenned.
De ennél sokkal egyszerűbben lehet fájlt küldeni a telefonra. -
Dávid78
tag
Szeretnék Total Commanderrel fájt át küldeni a telefonra.
Telefonra is fel tettem a Total Commandert és FTP Plugin for Total Commandert.
A Total Commanderben a PC-n mit kell be írni a kapcsolat és a kiszolgáló nevéhez?
-
artiny
őstag
Másnál is ropog a GTA SA es, most a processzor ropog a telefonban vagy a játék?
htc desire 300 -
LonGleY
veterán
válasz
Frozzy #40011 üzenetére
Állítsd be a saját fiókod, vagy egy újonnan létrehozottat a rendszerében (letiltott szinkronizálással). Ez a fiók megjelenik a Play alatt is, így ezen a másodfiókon lévő - vagy arra vásárolt - appok is telepíthetők lesznek. A saját odaadott fióknál hátrány, hogy ez mozdulattal visszakapcsolható rajta az e-mailek szinkronizálása. De ha nem turkálná ezt, és különben sem számítana, akkor jó megoldás lehet, hogy csak egy fiókra vásároltok.
Viktor0610: Nem kell a rinya.
-
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
barátnőmnek vettem karácsonyra egy sony fejhallgatót. de a telefonján (xperia P) eléggé fapados a zenelejátszó!
szivesen vennék neki egy Power AMP-t a füles mellé. De neki nincs googleplayre aktiválva bank kártya. valami gift kódot vagy valami ilyesmin keresztül nem tudnám neki meg venni? vagy abban az értékben amenyibe kerül a power amp abban adnék valami kis ajándék (virtuális) kártyát.. vagy valami ilyesmit meg lehet oldani?
Köszi szépen előre is a válaszokat!
-
zoli62
addikt
válasz
atillaahun #39986 üzenetére
Köszi.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged