- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis mélyvíz kérdés:
Google fiókba való belépés nélkül mivel tudnék chatelni? Nem feltétlen szeretnék a Hangouts-al, Whatsapp-al vagy az ócska Viber-el, különösen nem a Facebook Messenger-el. Tehát nem feltétlen Play-ben található app .apk-ja kellene. Jó lehet az F-droid repóból valami (mi?) vagy bármi máshonnan, lehetőség szerint valami megbízható, első sorban vagy akár valami független megoldás.
Eszköz: Nexus 4, CyanogenMod 11-el.
-
aizen92
addikt
Boat Browseren ha kikapcsolom, hogy a képeket ne töltse be, akkor az tényleg csökkenti az adatforgalmat? mert ugyanolyan "lassan" tölti be, mintha ez be lenne kapcsolva.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
norbert1998 #58097 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
a 2.3.6-on futó régebbi aplikációk (akkori verziószámaikkal együtt értve), futni fognak-e 4.4.2-ön?
(mindig / általában / attól függ / nem.) -
bogil99
aktív tag
Scácok!
Tud valaki arra megoldást, hogy a TOTAL COMMANDER -ben hogyan lehet lekicsinyíteni ismét vonalnyi vékonyságúra a két oszlop közötti elválasztó sávot? Csak portraid elrendezésben vastagszik meg, de akkor a jobb oldali mezőt nem is tudom használni, mert mindig vissza "rugózik" és a jobb oldali hasábot nem látom ilyenkor teljesen.
-
törölt tag
Üdv!
Használ valaki QuickPic-et?
Az lenne a kérdésem hogy normális jelenség e ennél az alkalmazásnál,hogy a képek megjelenítésénél,először kicsit homályosabban jelenik meg a kép,aztán látszik hogy szépen kitisztul.Ez kb 1 másodperc alatt lezajlik,de látható a jelenség. Bocs de csak így tudom leírni a jelenséget. A telefon (LG Optimus L7 II) saját képnézegető alkalmazása nem csinál ilyet,rögtön normális tiszta minőségben jeleníti meg. -
tonyrulez
őstag
válasz
LLKobe #58081 üzenetére
Közben nagy nehezen megtaláltam, hátha még működne:
hu.dallosd.szepegyenleg.apk Zippyshare -
Probert75
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
ajánljatok nekem képszerkesztő/rajzoló programot.
ps touch-nál egyszerűbbet, de azért eleget tudjon
körbevágás lehetősége nem ártana bele. -
LLKobe
veterán
Köszi, de én pont azt keresném. Azt csak elindítod, mutatja az egyenleget, bezárod. A többinél folyton be kell jelentkezni stb.
-
tomy86
addikt
válasz
LLKobe #58076 üzenetére
Kimondottan azt a progit keresed vagy más is jó? OTP SZÉP kártya vagy SZÉP egyenleg
-
scream
veterán
válasz
aprokaroka87 #58075 üzenetére
Most így gyorsan megnézve én sem találtam ezt a funkciót.
Bár amúgy sem használnám telefonról, max gépről. (Ha annyira kell és nem megoldható, hogy gépről menj fel, akkor valamelyik böngészővel menj fel rá. )
Gyakori használatra gondolom úgy sem kell. (Legalábbis nem tudom, mire kéne egy-két alkalomnál többször)
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Nincs meg véletlenül valakinek ez a Szép egyenleg lekérdező apk? Szarrá keresem, de mindenhol törölve lett...
Köszi előre is!
-
aprokaroka87
nagyúr
Erre senki?
http://www.mobilarena.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/hsz_58069-58069.html
-
Eternitys
aktív tag
Dottore, rjg köszi a tippeket.
-
Dottore
addikt
válasz
Viktor0610 #58067 üzenetére
Én már nagyon udvarias gyerek lettem.
Régebben a "had keressem meg neked" linket küldtem volna, de már megjavultam. -
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik tabletet egy barátomtól vettem néhány hetesen rootolva és firmware-ezve. Talán ezek miatt (talán nem) de nem működött rajta a kijelző fényerő szabályozás akárhova állítottam a csúszkát, mindig max fényerőn maradt sötétben majd kifolyt a szemem. ... Egy rakás alkalmazás telepítettem a playről, egy sem működött, mire rabukkantam erre, ami végre szuperül teszi a dolgát:
[Shades] -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Gyári gmail appban most nincs benne az "összes kijelölése" funkció vagy én nem találom?
-
Dottore
addikt
-
válasz
blt.62 #58066 üzenetére
blt.62:
Root kellhet hozzá, mint pl. ehhez: Auto RebootDottore:
Bennem is volt fricska vágy, hogy Google keresést linkelek, de aztán nem tettem. -
blt.62
őstag
Létezik olyan Marketről letölthető program ami időközönként újra indítja a mobilt? Mondjuk 2 naponta belehetne állítani.
-
rjg
őstag
válasz
Eternitys #58060 üzenetére
Igen, jól látod, erre van két widget-je, - 4x1 és 2x1 - illetve a profilváltásra egy 1x1 és a hangerő rögzítésére szintén 1x1 méretben.
(#58058) Somatom
Egy HTC Hero volt az első droidos vasam, 2009 év végén. Most visszanézve, olvasva, az első verzió még 1.5 volt rajta, majd jött az 1.6 és nagy dolog volt, amikor megjött rá a 2.1. -
Eternitys
aktív tag
válasz
Dottore #58063 üzenetére
Ha nem is létezik ilyen, ez szerintem egy szép hasznos alap widget lenne. Biztos volna rá igény. Ha értenék hozzá én meg is csinálnám.
Viszont egyenlőre most egy ilyet találtam: Linked Volume Control , ez kinézetre hasonló amit én keresek, de ez is sajna pop-up volume bar-os (mint a slider widget). -
Roottal, Xposed framework és pl. GravityBox installal kiváltható.
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a telefonom alsó gombsora egyik pillanatról a másikra felmondta a szolgálatot. Tudtok olyan app-ot ajánlani, amivel ez kiváltható? Próbáltam a button savior-t, ami a célnak ugyan megfelel, de nem nyerte el a tetszésemet. Olyasmire gondolok, ami azoknál a telefonoknál van, aminél nincs alsó fizikai gombsor, hanem az érintőképernyőn alul fekete sávban látszódik.
Köszönöm!
-
Eternitys
aktív tag
Köszi, ez funkcionálisan tényleg jófajta, viszont ahogy látom ennek olyan widgetjei vannak amik csak egyben mutatják az összes hang profilt, tehát nincs külön widget csak a csengésre. Jól gondolom? Igazából lockscreenre kellene nekem valami egyszerű kis szép.
Dottore : Na egy ilyen volume bar-al már kiegyeznék én is.
Sajnos taskert nem használom, nem ismerem, de ez a brightnes bar jól néz ki amit csináltál. Amit én keresek (a fenti tipusú minimal volume bar widget) az ha jól emlékszem ICS-en vagy Jelly Beam-en lett prezentálva.
-
rjg
őstag
válasz
Eternitys #58051 üzenetére
Én 1.6 óta az AudioManager Pro verzióját használom.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SziberTomi #58046 üzenetére
A GPS Navigáció & Térképek Sygic IDŐKORLÁT NÉLKÜL INGYENES funkciói: offline TomTom-térképek, közhasznú információk (POI), útvonaltervezés és ingyenes térképfrissítés;
[link] -
SziberTomi
tag
válasz
Quasi_modo #58043 üzenetére
Ezek Milyen árban vannak? Ingyenesek közül melyik használható jól?
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SziberTomi #58029 üzenetére
A Sygic-et javasolnám.
-
andorra
őstag
válasz
Logeeen #58040 üzenetére
Mindenesetre, hasonlítsd össze az UC browser-el! Azután kíváncsi leszek, melyiket uninstallálod.
-
Bozek
nagyúr
-
Logeeen
senior tag
Annyian dicsérik a Dolphin-t, hogy kipróbálnám.
Kérdés.
Ugyanolyan motort használ mint a Chrome?
Lehet a google könyvjelzőket automatikusan szinkronizálni hozzá? Esetleg egy automatizálót is beengednék a telefonra, ha tetszik, és működik a dolog. -
birooo
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel meg lehet tudni, hogy melyik program zabálja fel a Ramomat?
1 Gb Ramból, olyan 20-50 Mb Ram marad.
Már alig van rajta program, mert töröltem sokat hátha. Csináltam CCleaner, MemoryCleaner tisztítást, természetesen kikapcsolással is próbálkoztam és a futó alkalmazásoknál sincs semmi rendkívüli. Nem nagyon értem a dolgot. THL W100 a teló. -
James67
aktív tag
válasz
SziberTomi #58029 üzenetére
Akkor szerintem mindenképpen offline navit használj. A playben van Sygic, Navigon. Mindkettőt használtam már, mindkettő jó.
-
air
nagyúr
Akkor n+1-edszer is leírjuk.
A vásárlás a fiókhoz kötődik. Amelyik készüléken beállítod az adott fiókot, és a készülék és a rendszer kompatibilis az alkalmazással, azon tudod telepíteni. Mennyiségi korlátról nincs tudomásom, nekem eddig 4 készüléken biztosan működött.
A frissítéseket mindenhol megkapja az alkalmazás.
Gmail címet válthatsz, senki nem kötelez, hogy arról levelezz vagy csinálj egyéb dolgot, amivel vásárolsz. Sokan külön címet tartanak fenn kizárólag a vásárlásokhoz.
A lényeg, hogy az a fiók is hozzá legyen adva, amivel vásárolni szoktál.
Hogy muszáj-e elsődlegesnek lennie abban nem vagyok biztos.Zsolt_72:
"ami a fiókoddal került megvételre, az bármilyen telefonon elérhető, amihez hozzáadod az adott accountot"Ez így nem igaz. Úgy igaz, ahogy feljebb írtad, csak a kompatibilis készülékeken lesz elérhető.
-
oncsi
őstag
Ha egy google fiokkal megveszek egy alkalmazást, az hány telefonra tehetem fel? Kellenek hogy azonos mail ciműk legyen? A frissitések meddig járnak hozzá?
Bocsi ha evidens dolgot kérdeztem
Ha gmail cimet váltok, bukom a vásárlásaim?
. -
Dyrtyho
őstag
válasz
Pocak89 #58023 üzenetére
A Dolphint én is próbáltam, még január elején, de nekem nem jött be, ha már mobilos böngésző, akkor opera, chrome, vagy mozilla, bár inkább az előző kettőt javaslom
(#58029) SziberTomi MapFactort javaslom, bár a vélemények alapján nem minden települést talál meg, meg van benne 1-2 vicces apró hiba, de még mindig jobb mint társai
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Szerdán utaznék a Balatonhoz, ezért kellene egy kis információ, hogy melyik GPS-es navi programot használjam szerintetek? Z1 Compact telefonom van Like díjcsomaggal és lassított mobilnettel.
Szerintetek melyik a leghasználhatóbb?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
norbert1998
nagyúr
Nos akkor nem tudtok hasonló, kulturált elkészítésű játékot a roomhoz megfelelően?
-
Mzombi
aktív tag
-GravityBox/Kijelző módosítások/Kiterjesztett asztal/Imerzív navigációs sáv(felhúzod az ujjad a képernyő aljáról és megjelenik a navbar)
Amikor ezt kipróbáltam először, akkor működött. Kipróbáltam az elsőt is, de mivel az nem tetszett, gondoltam visszarakom a 2-t (amit ide másoltam), de azóta képtelen vagyok elérni, mit kellene átállítani??
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Jókat hallottam a Dolphin böngészőről így feltelepítettem. A probléma ott van, hogy ha a facebookot használom rajta mobil nettel nem jeleníti meg a híreket. Minden más része( pl. üzenet, saját profil) működik, de ha rámegyek a "hírfolyamra" azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat. Wifin keresztül viszont működik ez a része is. Android 4.4.2 a rendszer.
Tapasztalt már vki hasonlót? -
törölt tag
Mivel nem találtam a topicban, de már ilyen is van, Google hitelesítő helyett MS fiókhoz: Microsoft-fiók
-
Buster17
addikt
Hali!
Magyar gmail fiókom van és magyar Play-em is és vásárlásnál is forintot ír, de amióta külföldi kártyás internettel mentem fel a Play-re azóta át állt németre és eurós árfolyamra (Külföldön vagyok) és olyan kérdésem lenne, hogy veszek 20eurós feltöltőkártyás és beváltom és veszek valamit és idővel haza megyek és minden forint lesz akkor a megmaradt eurómmal mi lesz? Eltűnik vagy átváltja forintra? -
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan egyszerű widgetet ami nem mutat mást csak az aktuálisan beállított csengési hangerő szintjét? Olyan keresek ami csak a ringer volume-t mutatja, mert a többit úgyse állítgatom. (Slider Widget-en kívül...)
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok !
Egy olyan programot keresek amivel pl kereső gombot vagy home gombot, back gombot mind1 pl. hosszan lenyomva tartva lezárná a képernyőt. Root van illetve 4.0.4.
Köszi segítséget ! -
zeon.hu
nagyúr
P6-on a Sketch Guru reggel óta rossz. Képszerkesztőben mentés után mindig azt írja, hogy "Ooops,fail to load, try again", nem menti a képet és be sem tölti utána.
adatokat töröltem, aztán az egész appot le, majd megint föl, de semmi javulás.
ötletek?
(tableten is rajta van, de azon csak holnap tudom megnézni, hogy jó-e) -
zeon.hu
nagyúr
udv!
repülőgépes üzemmódból hogyan lehet normál üzemmódra váltani előre beállított időpontban, tehát automatikusan megoldani?
root most nincs, 4.0.4 min pro sk17i-re kellene. -
törölt tag
válasz
fattyu666 #58004 üzenetére
Sztem erre nincs API, így általános program sincs rá. Gyártóspecifikus, hogy a gomboknak milyen funkcióik vannak. Van olyan készülék (nem emlékszem a gyártójára), amelyiken alapból variálhatóak a funkciók. Elméletileg, ha ismerjük az összes funkciót, akkor átprogramozhatók. De programozó legyen a talpán az, aki belevág. Ráadásul az eredmény csak az adott készülékre/típusra lenne jó. Ha csak fel kellene cserélni őket, akkor az talán megoldható úgy, hogy az összes funkció keylayout -jában átírjuk a gombok kódjait. De ez sem annyira egyszerű.
-
fattyu666
tag
Van olyan app amivel át lehet állítani egy androidos eszköz fizikai gombjainak funkcióit?
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #58000 üzenetére
Valamint házira és vadra. Az egyikre állandó vadászati tilalom van. Elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest