- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #156198 üzenetére
Wow, droidon sose próbáltam
.
A here megvan, van pár nyűgje de szeretem
.
-
-
batagy
őstag
Sziasztok!
BÚÉK!
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 okosmérleghez, van-e a MI Fit appnak alternatívája, ami támogatja ezt az eszközt?
Ugyanis az a gondom, a MI Fit alkalmazás régebben (pár hónappal ezelőttig) mindig automatikusan megjelenítette realtime-ban a mérési adatokat , ahogy a mérlegre ráléptem. Most egy ideje a MI Fit app nem reagál , ha rálépek a mérlegre. Nem ugrik fel a mérés!
Vagyis elég fura, belekerülnek az adatok az appba és az adatbázisába, de mindig újra kell indítani az APP-ot, hogy látszódjon a friss mérés.
Másnak is van ilyen gondja? -
-
Fall-N
veterán
válasz
t72killer #156190 üzenetére
Böngészőnek ott a Samsung Internet, médiára VLC (esetleg ha belefutsz EAC3 vagy AC3 hangsávú videóba, akkor azt csak az MX Pro + kodek tudja).
Navigáció, meg attól függ, hogy mire kell. Online, Offline, kell-e forgalmi adat élőben stb.
Azért is írtam az előre telepített Samsungos böngészőt, mert nem kell másik alkalmazást pluszba telepíteni, ugyanúgy Chrome alapú és nem rossz.
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #156192 üzenetére
Használat közben sztem a modem és a kijelző igényli a legtöbb energiát. A böngészők között nem lesz akkora különbség, amiért érdemes lenne a másikat használni. Médialejátszók között is csak akkor, ha az egyik hardveresen támogatja az adott kodeket, míg a másik nem.
-
-
Új teló fogyasztását próbálom minimumra belőni, 11es droidon (samu a52s) melyik a legkevesebb akksit fogyasztó
- böngésző*
- médialejátszó
- navigációs progi?
(+esetleg egyéb 5letek is jöhetnek, arra pl rájöttem, hogy samunál a dual-SIM mód elég sokat eszik, ha hosszabb ideig nem használom az egyik simet, akkor azt deaktiválni fogom).
*+a facebookot eddig nem az appon, hanem a mobil weboldalán böngészőből használtam. Ezt érdemesebb így?
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazást keresek amivel a Play Áruházat tudom blokkolni/zárolni és távolról is ki oldani esetleg.
Family Linket használom,de ott csak korhatárt lehet be állítani 3-18 éves korig.
-
poirot
őstag
válasz
urbanjozsi #156181 üzenetére
Azért ne felejtsd időnként "feltölteni", vagyis az internetre fel, simple-be bemenni, mert szerintem úgy müködik, hogy van internet nélkül azt hiszem kb. 10 vásárlásod, viszont az apk-nak azért tudnia kell "képben" lenni, vagyis ellenőrizni a számlád, hogy van-e rajta zseton és úgy engedélyezni a vásárlást. Ismétlem, amig a widget-en látod a kártyád képét, addig oké, ha nem, akkor NET-re fel.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
urbanjozsi #156169 üzenetére
poirot; Viktor0610
Hogy Ti mekkora császárok vagytok!!!
Mükszik!
Köszönöm! -
Sanyi.mTs
addikt
Létezik "gyerek mód" app? Amit ha elindítok, akkor lesz egy külön felület (nem feltétel) és csak az engedélyezett app-okat tudja elérni a gyerek?
Van ilyen gyerek mód alapból Samsung és Huawei tableten, de most nem ezen eszközre kellene.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
A régi telefonomon tudtam csoportos SMS-t küldeni, de most nem jövök rá, hogy milyen módon lehet, már nézegettem a névjegyzéket, a True Phone-t is, és nem találok semilyen menüpontot ehez. Valaki tudna ebben segíteni? Köszönöm előre is. -
helixP
nagyúr
válasz
viewdetails #156176 üzenetére
4.1.1.0.5. - elméletileg ennek már nem kellene összeakadnia a 12-es droiddal.
Igen, a "A készülék megfelel a szabályoknak".
Szerintem Exchange (gépen Outlook a kliens).
Köszi, ez utóbbit megkérdezhetem tőlük, bár kétlem, hogy ennyire vágnák. -
Olyan kamera appot tud valaki javasolni, ami stackelt fotókból képes Szuperfelbontású/HDR képet csinálni? a52s-re nézelődök, milyen lehetőségek vannak a gyári kamera appon túl
GCam tapasztalatok is jöhetnek, az bár nem kifejezetten a jobb részletesség miatt stackel tudtommal.
-
helixP
nagyúr
válasz
viewdetails #156174 üzenetére
Talán van ötleted, előre is köszi!
Rendszergizda felrakja a szűz Mobile iron ökoszisztémát a telefonra, Email+ app az elején megy, aztán ahogy' kezdem belakni, egyszer csak crash-sel az app e-mail megnyitásakor. Hiába szedtem le egyesével az összes felrakott appot, és lövöm vissza a beállításokat a gyárira, az Email+ instabil.
Közben jött egy Android frissítés, de csak security patch, semmi extra, nem hiszem, hogy az kavart volna be. -
helixP
nagyúr
Mobileiron-t esetleg használ valaki?
S21-en kicsit bukdácsol a dolog, szívesen kérdeznék.
Előre is köszönöm! -
-
urbanjozsi
senior tag
poirot; Viktor0610
Köszönöm a segítséget!
Kiraktam widgetbe.... nem látszott a bankkártya képe.
Hozzáadtam, most látszódik.
Holnap kipróbálom így widgeten keresztül!
Így olyan, mint ios alatt a wallet!
Köszönöm!
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #156161 üzenetére
Nekem is widgetben van kint, ha nem látom a bankkártya képét a widgeten, akkor nem elérhető a fizetési mód olyankor, gyorsan bekapcsolom a NET-etet és Simple-be belépve onnan indítom a fizetést, és akkor már müködik a fizetés. Mindig megnézem a telót, mielőtt a pénztárhoz érnék.
-
efi99
őstag
válasz
urbanjozsi #156159 üzenetére
A Simple appnak frissítéskor egyes esetekben szokása kidobni a kártyát és újra be kell regisztrálni. (Meg az összes pipás adatvédelmi hülyeséget, mintha elölről telepítenénk az egészet). Pénztárnál gáz, mert először csak az igényt fogadja be, aztán változó, hogy 5 mp után meg is jelenik a kártya vagy csak 5 perc után. Botrány.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel a telefonomat biztonsági kameraként tudnám itthon működtetni?
Úgy is jó ha később visszanézem, ha hazaértem.
A legjobb az lenne ha online el tudnám érni a képet. -
válasz
urbanjozsi #156159 üzenetére
Olyan "trükköt" is olvastam, hogy kitette widgetbe, fizetés előtt rákattint, és úgy nincs gond.
-
poirot
őstag
válasz
urbanjozsi #156157 üzenetére
Próbáld meg úgy a fizetést, hogy már előtte legyen rajta a NET-en. (Lehetséges, hogy a tokenek elfogytak, és nem tud "töltödni" a Simple?)
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #156158 üzenetére
"Gondolom, Simple? " Aha........
Szokott gond lenni vele?
Google pay nem támogatja az otp-t....Nem emiatt akartam legyalulni, azt csak úgy kérdeztem....
-
válasz
urbanjozsi #156157 üzenetére
Gondolom, Simple?
Újratelepíteni próbáltad?
Szerintem emiatt gyári visszaállítást végezni eléggé ágyúval verébre megoldás. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Soksok évnyi ios után, ismét androidozok.....
Olyan kérdésem lenne, hohy androidnál(android11+Realme ui v2.0)
is van olyan lehetőség, hogy a jelenlegi beállításokról csinálok egy mentést,
és egy "szűz" rendszerre visszaállítom azt?
Illetve még egy. NFC problémáim vannak.....
Két hétig működött a kártyás fizetés telefonnal, azóta viszont nem. Az NFC chekker app mindent rendben talál a telefonnal, de a terminálok folyamatosan elutasítják....
Ellenőrizze mobilkészülékét hibaüzenet van, vagy azt írja a terminál, hohy kövesse a telefon lépéseit, de a telefonon nem jelenik meg semmi üzenet.... -
válasz
neo81 #156152 üzenetére
A teló saját topikját.
[Re:] Huawei P20 Lite - friss forma, régi vas -
neo81
senior tag
válasz
Viktor0610 #156151 üzenetére
A telefon típusa Huawei P20 Lite.
Melyik topicot tudnád ajánlani hozzá?
Köszi! -
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet legkönnyebben root módba tenni egy Android 9.1-el működő telefont? -
Dexter68
addikt
válasz
kmarci25 #156148 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Precise Volume appot.
-
Sanyi.mTs
addikt
normális, hogy aptoide.com-ról minden letöltött apk mérete 21.6MB?
-
fjudors
aktív tag
válasz
marco0007 #156130 üzenetére
van olyan játék, ami a memóriába ment.
én az olyanoknak a mappáit kikeresem (ált/android/data vagy /android/obb) és átmásolom
utoljára pl a stardew walley-t költöztettem így, az három helyen volt
Tc-ben rákerestem:walley
/android/data/
/android/obb/
/started waller/mindhárom mappát átmásoltam, megvan az új telefonon az állás
ha helyi a mentés, kézzel átrakható, nem kell program
ha felhő, meg kell nézni, milyen felhőbe ment.
-
vacs
veterán
válasz
kiraly.andra #156141 üzenetére
Igen olvastam, hogy account nélkül játszott, de még mindig egyszerűbb most bejelentkezni a google fiókkal és megnézni, hogy menti-e a játékállást, mint 10-20 backup appot kipróbálni!
-
Dr.NX
addikt
válasz
Laraxior #156127 üzenetére
Macera, nem éri meg.
https://www.makeuseof.com/tag/change-country-region-google-play-store/
How to change your Google Play countryVPN-nel be tudsz lépni másik országból, de évente csak egyszer válthatsz országot.
-
Yager01
senior tag
Tudtok ajánlani mobil security és vírus védelemre alkalmas ingyenes appot?
-
pok.tom
aktív tag
Van olyan app, amivel a bluetooth headsett hívás kozben hangerőt lehet növelni?
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Szeretném a feleségem 1-2 játékát, mentését átvinni egy új telefonra. Sajnos account nélkül játszott... 20.000-dik pályán jár az egyiknél és hát érthető, hogy nem szeretné újrakezdeni... Nem rootolt megoldás érdekel. A Héliumot használtam régen, de most az istenért sem akar működni... Esetleg van másik ilyen app ami root nélkül megy, vagy próbálkozzak továbbra is a Héliummal? Köszönöm előre is a segítséget!
-
hochman
csendes tag
válasz
poirot #156102 üzenetére
A két telefonos app + csoportok/névjegyzék kiválasztás jó ötlet, köszönöm!
Annyi extra igényem lenne, hogy a híváslistában se látszódjanak azok a névjegyek, amik a névjegyzékben se látszódnak. Pl. Ha lenne olyan app, ami a híváslistát tudná szűrni (függetlenül, hogy fogadott/nem fogadott/elutasított) úgy, hogy SIM1-en keresztül vagy SIM2-n keresztül történt a forgalom, az már jó lenne (plusz az alap dolgok, hogy megjegyzi a legutóbbi SIM-et, első hívásnál ki tudnám választani a SIM-et, esetleg manuálisan hozzárendelni...)#Dexter68
A TruePhone app egész jó, próbálgatni fogom. -
vacs
veterán
-
Laraxior
titán
Sziasztok.
Le kellene töltenem egy appot, de a play azt írja, hogy az én régiómban nem lehetséges. Meg lehet ezt változtatni valahogy? Ez a kovidos vacak app kellene (covpasscheck)
Német alkalmazás, német területen vagyok, nem igazán értem, van valami régiós beállítás, mert nem találom -
kmarci25
veterán
Arra létezik bármiféle megoldás, hogy a telefon hangerő léptetésének közét módosítsam? Túl nagy a különbség a 2 lépcső között, ezt szeretném csökkenteni. A készülék egy Mi 9 Lite, 12.5-ös MIUI-val és root nincs, nem is szeretném.
-
szimi57
őstag
válasz
Krystal_s #156121 üzenetére
Google Camera? Eléggé felkapott.
-
Jazz
veterán
Miyen progival lehet a saját mentett wifi hálózatok jelszavait megjeleníteni?
Köszi
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Help! 🙂
Sony Xperia gyári kamera szoft. nem túl megbízható. (évek óta ismert hiba elvileg minden típusnál)
A lényeg, hogy szeretnék egy másodlagos (free) kamera appot vészhelyzetre, ami jó minőségű képet és videót tud készíteni. A Play Storeban több 100 ilyen program van, de ennyit nem lehet kipróbálni. Kb 20 félét próbáltam és mindegyik rossz minőségű (zajos, kis felbontású) képet készített. Itt az összefoglalóban ajánlottak sem jók, vélemények, pontozás alapján sem. Egyet találtam (HD camera), ami elég jó, de úgy néz ki miatta nagyon merül az aksi akkor is, amikor le van állítva.
Nem tudna valaki ajánlani egy használhatót? -
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Maki Facebook eltűnt, Simple for Facebook app-ot nem találom a Play Storeban. Ki mit ajánlana a hivatalos Facebook app helyett? A FB Liteot próbáltam, de nem tetszik.
-
mexel
veterán
A facebook helyett működik még a simple social browser? Olyasmit olvastam hogy afacebook nem engedi és felfüggeszti az acc-át annak aki használja. Ez most még igaz vagy már ismét megy? TV boxra kellene valami ami aránylag normálisan néz ki akkora méretben és erre ez lenne jobb.
-
Aurig@
őstag
válasz
AtHoS #156110 üzenetére
Feleségemnek úgy állítottam be a TruePhone-t, hogy bizonyos számoknak más az alapértelmezett SIM, mint egyéb számoknál. Ez bármelyik számra beállítható.
Nem csak egy SIM-en mehet kifelé hívás. Mindig azon megy ki, ami az adott számra be van állítva.
/Mivel van Telekom családi csoport, így az oda bevett számok mindig Telekom kártyáról fognak kimenni, függetlenül attól, hogy a többi számnak a másik SIM van megadva alapértelmezettként./ -
Dexter68
addikt
válasz
tibaimp #156112 üzenetére
Én a Super Backup and Restore appot szoktam használni, ez tudja az SMS-eket, a híváslistát, a naptárat, az appokat... kurvaidegesítő reklámblokkok vannak benne, de 2-3 évente egyszer pont leszarom, hogy ki kell bírni, mert amúgy meg tök jól teszi a dolgát.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Az SMS-ek illetve naptárbejegyzések, jegyzetek, hogy vihetők át?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Viktor0610 #156109 üzenetére
Köszi!
Próbálkozok, de mindig ledobja a régi telefont a hotspot-ról, vagy mi... -
AtHoS
nagyúr
válasz
svgyula #156105 üzenetére
Truephone-ban van lehetőség alapértelmezett SIM-et kiválasztani, így minden hívás azon fog kifelé menni.
2 példányban nem tudom lehet-e telepíteni, de mintha lett volna valamelyik Android verziónál valami klón típusú telepítés. Ha ez megoldható, akkor egyikben egyik SIM az alapértelmezett másikban pedig a másik SIM, így a kimenő hívások biztosan elkülönülhetnek. Névjegyzékre megoldás 2 külön google fiók és a forrásnál a megfelelőt kell majd kiválasztani.
Bejövő hívás viszont ebből a szempontból problémás, mivel egy alapértelmezett tárcsázó lehet a rendszerben és a bejövő hívások oda fognak befutni mindkét SIM-ről
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Viktor0610 #156107 üzenetére
Erre gondolsz: [link]
Ez működik a Honor készüléken is, csak mert először a Phone Clone programot próbáltam, ami meg Huawei-es, és nem látta az új telefont normálisan!
-
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem, hogy a régi androidos telefonomról, Honor 8, melyik programmal tudnék mindent IS átköltöztetni az új telefonra, ami egy Xiaomi Redmi Note 10S?
-
svgyula
addikt
válasz
Dexter68 #156103 üzenetére
Ez csak akkor lenne működőképes ha mindegyik tárcsázóban alkalmazás szinten lehetne tiltani az egyik sim-et- De ez biztosan nem fog működni. Mert ha tiltod az egyik tárcsázóban akkor az rendszer szinten fogja tiltani és ergo a másik tárcsázó sem látja. Ez még a dual aktive telóknál sem ment ahol a két sim+2db rádiós egység vagyis hardveresen is el voltak különítve. A dual standby pedig 2db sim 1db rádiós egység vagyis mindkét sim ugyanazt a ki-be menetet használja. Ezt pedig a rendszer kezeli. Csak ott tudod tiltani és innentől azt semelyik apk sem látja.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #156101 üzenetére
Esetleg két telefonos app-pal? Mondjuk a pár napja itt beszélt True phone-nal, ahol ki lehet választani, hogy milyen forrásból dolgozzon a telefon, és egy másikat app-ot használni, amelyik szintén ki tudja választani a névjegyzék forrásait. Egyik mondjuk a Viberes névjegyzéket, másik a Google névjegyzéket használná. Persze ehez szigorúan rostálni kellene a névjegyzékeket.
Vagy nem jó az elgondolásom? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest