- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
snowdog #143538 üzenetére
Bocs, de szerintem ez nincs teljesen így. Nagyon is lényeges a szoftveres AI, ami az útvonalakat megtervezi és ráilleszti a térképre.
Nem beszélve az online jelentésekről, aminek hatására jelentős forgalmi dugókat lehet elkerülni.
Vagy az üzembiztonság. Ma reggel pl. a Waze percekig nem talált GPS jelet, így át kellett váltani Gmaps-re.Plusz ott van a Gmaps előnye, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő boltokat, éttermeket stb. ajánl.
-
Somatom
veterán
válasz
snowdog #143265 üzenetére
Köszi!
Ebben hogy fizetek? A Walletet próbáltam. Nagyon király funkció, hogy rázásra kitölti a szelvényt. A bukta az, hogy az egyenlegből akar vonni, holott bankkártya is van benne regisztrálva. Az a baj az egyenleges levonással, hogy csak egy SIM -et lehet benne regisztrálni és az nálam a flottás net, mivel azt fizetem Wallet -tel. A másik SIM feltöltős, amit Wallet -ben símán tudok tölteni kártyáról. De, a lottót már nem lehet kártyáról fizetni. Simple -ben nincs lottó? -
Panthera
őstag
válasz
snowdog #142817 üzenetére
Egyet már találtam (motion detector, narancs színű az ikonja, mobile toys & tools a fejlesztő), de sajnos bekapcsolva marad a kijelző, amit jó lenne valahogy orvosolni.
MADcat:
Néztem ezt a progit is, csak ott akadtam el, hogy kérte a Gmail fiók adataimat. Meg szabad adni neki? Mindig tartok az ilyen alkalmazásoktól. -
junior11
veterán
válasz
snowdog #134878 üzenetére
PC-n Chrome nekem is a főböngésző (de használok mellette néha Edge-t és FF-ot is), ott nekem az uBlock Origin és egyebek ezt megoldják, androidon Chrome-hoz ilyen nincs, csak Firefoxhoz, azt pár hete próbáltam, és lassúcska volt nekem. Brave nem rossz, gyors, FF focus is jó - bár ezt max másodlagos böngészőként érdemes szerintem meghagyni egyes esetekre, Operát nézem még, majd este felrakom kipróbálni pár napra, de ahogy olvasom van háromféle is - a sima, Mini és Touch.
Vagy Chrome+Adguard kombó még esetleg, régebben olvastam, hogy vpn-en keresztül szűr, bár nem tudom, hogyan működik ez a dolog és mennyire biztonságos a magánszféra és adadvédelem szempontjából... -
kano
nagyúr
válasz
snowdog #132956 üzenetére
Köszi. Sajnos én sem találtam ilyen képnézegetőt ami tudna az Exif információkban keresni.
Pedig annyira jó volna, ha pl. egy lefényképezett tárgy exif infójába beírnék 5-6 szót és azok kereshetőek lennének.
Miért nincs ilyen prg? Nem hiszem el, hogy senkinek nem volt még erre igénye... -
szabog4
aktív tag
válasz
snowdog #130615 üzenetére
Én csak próbálok megoldást találni. Sosem volt ilyen gondom.
Nem tudom mit vártam igazából...megoldást?Letöltöttem egy játékot. letölti, letöltés közben kiírja, hogy nincs elég hely, de letölt, majd a végén, amikor 100% elér, kiírja, hogy nincs elég szabad terület. SD-re van állítva beállításokban. Azaz elsődleges. 32gb, Kapott +1 8gb kártyát, de nem akaródzik.
Modellszám
p20Hardware
MT6580Kernel
Octa coreAndroid 6.0
3,8gb ram
-
-
csipuka
senior tag
válasz
snowdog #130049 üzenetére
Ha mar ugyis irod az oraallast nem lenne egyszerubb a szolgaltatonal beirni, es akkor tenyleges szamlat kapsz, nem kell altalanyozni.
A fogyasztas csak egy dolog, de a tobbi dij meg ezen felul jon a szamlahoz, nem tom ezek mennyire variabilisak. Vagyis nem biztos, hogy talalsz megbizhato kalkulatort.
Nem kekec, csak tenyleg erdekel. -
tylerddd
veterán
válasz
snowdog #129512 üzenetére
Valami ilyesmire. Ez az aktuális árfolyamok alapján váltja a pénzeket. De ez az app más okból nem jön be. Logikátlan, macerás, nem tetszik a dizájn stb.
A SmartBankot használom, de ezt a lehetőséget nem próbáltam még.
-
Somatom
veterán
válasz
snowdog #128285 üzenetére
Ezekkel az a bibi, hogy root nélkül mindegyik a rendszer screen mirroring funkciójára alapoz, amit a Google a 6 -os Android -tól kezdődően, a build.prop módosításával, szoftveresen letiltott (biztos nem fogyott eléggé a Chromecast). Viszont, néhány gyártó (pl. a Samsung is) engedélyezte. Ezért nem mindegy, hogy milyen teló és milyen Android.
-
Kékes525
félisten
válasz
snowdog #121924 üzenetére
A nem rootol készülékekre ez a legjobb "teljes körű" backup Easy Backup & Restore, természetesen annyira teljes körű, amennyire root nélkül lehetséges.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snowdog #98519 üzenetére
A 3.0-s verzióból létezik még csak béta. Abba került bele elég sok újdonság.
(#98517) Mr.C: [link]
(#98518) darvinya: Igen, és? Ha a digitalizált anyag 24 bit/96 kHz-es, akkor már jobban szól. Nem írtam, hogy az MP3-ból csinál jobbat.
Egyébként ha bekapcsolom, akkor azért az LC-AAC anyagok is valamivel szebben szólnak, érezhető a különbség, bár ez már más téma, hogy mitől.
-
pacman789
aktív tag
válasz
snowdog #60897 üzenetére
Igen tudom, de egy HTC one.om van és egy LG g2.
A cégest hordanám mindig magammal, a privátnál meg a hívásátírányítást nem szívesen fizetném, de folyamatos net az van mindkettőn.Köszi MaTMaN, megpróbálom ,de ahogy Somatom-on mondta, nem tuti. De egy próbát megér
Közben találtam ami a hívásról küld emailt, de smsm-ről nem. Tesztelem, ha jó lesz, akkor megírom
-
air
nagyúr
válasz
snowdog #52250 üzenetére
"rendőrségi megkeresés nélkül nem fogja elvégezni a bemérést"
Nyugodj meg, még azzal sem.
Pontosan milyen többi jöhet?
Ugyanis már többen, több fórumban leírták, hogy még rendőrségi feljelentés után is jó nagyot szart a szolgáltató a kedves ügyfélre.
Semmit nem tettek az ellopott telefon felkutatásának vagy bemérésének érdekében. Nekik ugyanis nem áll érdekükben. Technikailag nem megoldható hadovával elhajtják az ügyfelet, és persze azt ajánlják neki, hogy inkább vegyen náluk egy új készüléket. (Magyarisztán. Ennyi.) -
blt.62
őstag
válasz
snowdog #49642 üzenetére
Oké értem,de ha beírom a kedvencekbe a lottószámaim akkor a lekérdezéskor minden megjátszott számot tudnom kell fejből? Mert be kell vinni a számokat lekérdezéskor. Azt hittem, hogy beírom a kedvencekbe a számokat és sorsoláskor a neten keresztül automatikusan le ellenőrzi, hogy van-e találat.
-
-
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #45647 üzenetére
Vannak okos tolvajok, akik valószínüleg nem buknak le, és a telefon sem lesz meg, és vannak a hülyék, akik lebuknak, és jó esély van arra, hogy a telefon is meglesz. Szóval a reményt nem szabad feladni. Annyit megér egy program telepítése, hogy esélyt adjunk a telefon előkerülésének.
Egy tanulságos cikk ( a hülye tolvajokról). [link]
-
válasz
snowdog #38573 üzenetére
Köszönöm, ez eddig jó is, de ha majd nem jelez, hogy lett-e találat, akkor gyakorlatilag ez annyit ér, hogysorsolás után appon beleül ugyanúgy ellenőrizgetni kell, hogy nyertem-e az adott héten. iOs-en pusholt az app, és az adott heti nyerőszámok alatt ott volt a következőre a tippem, ha már fogadtam arra a hétre, így mindig tudtam, hpgy töltöttem-e ki,nyertem-e, mert egy képernyőn látszott a dolog, nem 2 különbözőt kellett hasonlítgatni. Mindenesetre kutatok tovább, valami megoldás biztos van
-
tonyrulez
őstag
válasz
snowdog #38371 üzenetére
Pocket-ben nem lehet beállítani automatikus mentést, ráadásul a Pocket nem is a weboldalak letöltésére való. Ezzel csak cikkeket lehet elmenteni későbbi olvasásra, csak az adott weboldal lebutított verzióját menti el, ráadásul ha egy oldal túlkomplikált, akkor azt mondja hogy sorry, inkább itt a link, nyisd meg magad. Egyszóval nem értem ezt miért ajánlották.
Esetleg még a Tasker-t lehetne összeboronálni egy működőképes letöltővel, állítólag agyon lehet paraméterezni/állítani.
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #38367 üzenetére
Vagy nem tudom kezelni, vagy nem erre van szükségem. Ugyanis az eredeti oldalt nem engedi lementeni, hanem elmegy az adott aktuális oldalra, és azt jeleníti meg. Csakhogy azért szeretném letölteni, mert az oldalon minden nap más adatok találhatók. Ezeket az adatokat kellene napi bontásban mentenem. Erre ezzel a programmal nem látok lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest