Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
consono
üzenetére
Megértem, nekem sem sok van :-)
Ezért jó a drivo a kocsihoz, azt tankoláskor gyorsan feltöltöm a megfelelő adatokkal.
Aztán alkalom adtán mehet az exelbe.
A többivel az a gond, hogy amikor vissza kell keresni valamit, már 1-2 hónap távlatából sem biztos, hogy precízen emlékszik az ember. Hosszabb időről már nem is beszélve.
Ezért dokumentálok nagyjából mindent, ha lehet akkor fotóval is.
Persze nem arról van szó, hogy tegnap előtt mennyi kenyeret vettem a boltban. -
Zototh64
őstag
válasz
consono
üzenetére
Minden hová, mindent manuálisan kell felvinni.
A kocsikhoz egy ideje használom a drivo-t, nem rossz, de az exelben számomra nagyobb a potenciál, még mindig, csak jól kell be képletezni, és a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és nincs olyan app, ami felvehetné vele a versenyt. Szerintem. -
consono
nagyúr
válasz
mobilizmo
üzenetére
Az pont az, ami nem hiányzik, mikor hazamegyünk a boltból pl.
Tudom, vezessem mobilon, de nekem ez nem megy. Kocsi fogyasztással próbáltam, ott még napi két sor sem volt, hanem havi 2-3 max és az sem ment
Szerencsére most már erre is van app a gyártótól, fogyasztás, utak, idő, stb. -
válasz
Zototh64
üzenetére
Én eddig még nem használtam ilyen appot (excelben vezetjük a kiadásainkat, >=1000 Ft nagyságrendig, de sokkal részletesebben mint amit ezek tudnak, két szintű kategória rendszert csináltam, plusz csomó saját kimutatást építettem be), de ezért érdekel ez a lehetőség. Amikor lehetett az ERSTE-nél engedélyeztem ezeket a jogokat, de az csak lekérdezésre ad lehetőséget. Tehát ameddig nem tudnak a bankhoz bejutni és ezeket a jogokat átírni, addig én biztonságosnak gondolom.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Olyan költségnyilvántartó programot keresek, amely kezeli a bankszámlákat (PSD2), tehát össze lehet vele kapcsolni.
Évek óta a Koin-t használom, viszont az a K&H számlával nem kapcsolható össze.
Olyan appra lenne szükségem, amely a K&H, CIB és az Unicredit számláit is tudja kezelni. Hogyha van webes felülete az sem gond, ha nincs, akkor marad az app.
Van valakinek valamilyen javaslata?
-
w.miki
veterán
Jegyzeteket mivel lehet átvinni másik telefonra vagy elmenteni Pcre? Samsung
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Éjjel meló közben volt egy kis időm kísérletezni a Gboardal. Rájöttem egy dologra ami remélem nálad is működik. Írj egy szót, aztán mindjárt utána próbáld swypolva ugyanazt a szót beírni! Elvileg így megjegyzi és legközelebb már beadja írás közben. Ha ez megint csak nálam működik akkor valami speciális telefonom van😀
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Melyik a legnagyobb tárhelyet biztosító INGYENES Szolgáltató?
-
cidalain
veterán
FB Messenger működik most mindenkinek?
Nálam állandóan elszáll. FB app megy. -
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Keresek wifi manager programot amivel wifi prioritást tudok beállítani.
Problémám. A gyárban gyenge a wifi jel. De a laptopom ról is hotspotolok wifi jelet. Na már most ha ki megyek a laptop hatosugarabol vissza vált gyár wifijere. De ha ismét a laptop közelében vagyok, már nem vált át a laptop wifijere. Pedig jóval erősebb és gyorsabb is.
Köszi előre is!
-
kmarci25
veterán
A Simple app nem működik? Vagy csak nálam?

Ja, a webes felületen írják, hogy "rendszerlassulás". Így már tárgytalan a kérdés.
Lui04: arról írtak valami üzenetet, hogy nem fog működni, de nem tudom megnézni, mert ugye...
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tud valaki olyan app ot andorid ra (tv) ami olyan média lejátszó amiben lehetőség van a képet forgatni.
A helyzet hogy van jópár családi videónk amit tv lejátszva valamiért helytelen tájolással hoz. Jó lenne egy olyan VLC szerü lejátszó aminél választani lehet forgatást. Előre is köszönöm. -
Somatom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Válaszolt a TuneIn. Köszönik, hogy jeleztem a problémát és azt kérdezik, hogy
-Mióta tapasztalom?
-Milyen készüléken, milyen Androidverzión, milyen app verzión?
-Wifin és/vagy mobilneten?
-Csak ennél a csatornánál, vagy másiknál is?
-Hol vagyok (ország, város)?Ez most komoly? Engem tornáztatnának ahelyett, hogy a tökmindegy milyen körülményeik között ránéznének a jelzett problémára. Mellesleg az e-mailemben megírtam az összes szükséges infót.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az általad küldött képen látható [Sound] csempét megérintve mi történik, az nem pont erre való? Ha nem, akkor esetleg próbálj ki plusz csempéket biztosító alkalmazásokat, mint például ez.
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Gboard szótár.
Ha beírok egy szót/nevet, mi kell ahhoz, hogy utána fel is ismerje? Vagy legalább javasolja.
Fiam nevét képtelen megjegyezni hónapok óta... -
bexinho23
őstag
Miért van az, ha telefonálok, akkor a 4G helyett Edge mobilhálózatom van? Mit kell állítani a telefonon, hogy ne Edge menjen közben. Ugyanis telefonbeszélgetés során lehetetlen Edge hálózaton böngészni.
-
svgyula
addikt
válasz
hódmaci
üzenetére
Szia! Talán próbáld meg azt, hogy amikor hívnak azonnal nyomd a hangerő + gombot. Pont úgy mint a hívás közbeni hangerő beállításnál. Azt sem lehet sehol külön beállítani csak akkor lehet rajta változtatni ha hívás közben tapizod a hangerő gombot. Épp tegnap találkoztam egy "pláza szőkével" akinek meg az utóbbi volt a gondja.
A telónak a szilikon(nem csak az volt szilikon
) tokja nyomta a gombot és ha a közelben fogta meg már halkított is..... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
hódmaci
üzenetére
Nézd meg ezt: Caller Name Talker!
Még én sem próbáltam, de annak tűnik, amit írsz. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogyan állítani hogy, ha valaki hív akkor bemondja a hívófél nevét is?
csörgés előtt esetleg közbenA52s 5G
Android 12 -
szimi57
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A legtöbb launcherrel ki tudsz rakni egy "Beállítások" parancsikont és rákattintva máris ott vannak előtted a csúszkák. Macrodroiddal egyéb módon is indíthatod.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben elindultam más vonalon is, de megcsináltam ezt is, meglátjuk. Köszi szépen!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mármint arra gondoltam, hogy ez elvileg egy egyszerű dolog.
Xiaomin pikk-pakk beállítom, a Huaweit sajnos, nem ismerem ilyen mélységben.Ennyit találtam: [link]
-
-
Somatom
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, azt meg kell írni hozzá. A Macrodroid topikban kaphatsz hozzá segítséget. Sztem egy floating widget lenne a tuti. Értesítési sáv sem kéne. Macrodroidnak kéne megadni, hogy home hosszan nyomásra jelenítse meg a widgetet. Csak kéne találni egy csúszkás widgetet. Az Elixírnek volt ilyenje, de azt régen magára hagyta a fejlesztője. Én most elhavazásban vagyok, hétvégén tudnék segíteni.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tehát akkor csak a háttérben futást kell rendbe tenni.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most, hogy írod ezt, próbáltam telepíteni, és akkor látom, hogy ez fent is van. (nem az én tabletem, páromé) Szóval ez volt az amivel múltkor is próbálkoztam. Elindítottam, meg is jelent a "pull down" menüben az ikon, ami jó is lenne, csak vélhetően akkor az van amit fentebb írtál, hogy bezáródik, mert később amikor kellene, már sokszor nincs ott.
PitLee, valami ilyesmi lenne az ideális, de eddigi kereséseim alapján ez elég reménytelennek tűnik.
[kép]Somatom, ez se lenne rossz, csak hát a makró...
Azt meg kéne írni hozzá? Vagy lehet valahogyan rögzíteni? Vagy, hogy működik? Nem használtam még macrodroid-ot. -
Somatom
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem vittem végig, csak belepróbáltam Macrodroiddal. Van eszköztár ikon lehetőség, de akár az értesítésén is meg tud jeleníteni ikonokat. Pl. így. Odabiggyesztettem két hangerő ikont, amiket lehet bökdösni. Csak makrót kell hozzá társítani, ami bökdösésre változtat a hangerőn.
A másik lehetőség, ami eszembe jutott, az egy floating felület. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyet találtam: Volume Notification
Tud értesítési sávból működni, de 7.0-tól fölfelé kitehető gyorsindítási ikonként is, mint a Bluetooth, Wi-Fi, stb. -
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valami Gesture Control szerűség nem segítene ?
Vagy valami Equalizer szerűség ami kipakolná magát eszköztárra, passz. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hogy melyik appot próbáltam azt már nem tudom megmondani, mert kb. 2-3 hónapja próbálgattam néhányat. Most perpillanat nincs rajta semmilyen plusz app erre. De egyébként lehet, hogy ez történt...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem az a baj, hogy a rendszer bezárja az appot a háttérben, így az nem fut tovább rendben?
Melyik app ez? -
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Másnál is behalt a csodálatos george? nyávog hogy nem friss az android, de mégis melyik verziotól hajlandó elindulni ?
-
Sziasztok!
Adott egy Huawei tablet, aminek kissé gyengélkedik a hangerő szabályozó gombja, vagyis elég erősen kell nyomni, hogy működjön. Nézelődtem valami app után, amivel az eszköztárra ki lehetne tenni a fényerőhöz hasonló hangerő csúszkát, de eddig hiába, nincs. Olyat találtam ami egy gombot rak ki erre az eszköztárra, de sajnos az is hol elindul automatikusan, hol meg nem, így amikor kéne, nincs ott az ikonja.
Tudtok esetleg valami működő appot erre?
-
Beni2360
félisten
Erre valaki?
Már kipróbáltam sok felveőt de mindegyik szaggatva rögzíti az anyagot.
-
kispe82
tag
Hali! Ingyenes videó szerkesztő appok közül melyiket ajánlanátok?
-
csipuka
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Pixel6, nekem ott van.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem van, de csak droid 11-en vagyok, ráadásul Xiaomi telóm van.
De gondom az nincs vele.
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
YouTube Premiumot használ valaki? Nekem a zárolt képernyőről eltűnt a navigációs sáv, ami eddig ott volt (szerintem az Andoid 12 óta). Hogy lehetne előcsalogatni? (Galaxy S20 FE teló)
[link] erre gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Annyit nekem nem ér.

) tokja nyomta a gombot és ha a közelben fogta meg már halkított is.....
crok