- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Poweramp alkalmazásban korábban volt olyan lehetőség, hogy az unlocker ikonját el lehetett rejteni az alkalmazások közül, de most nem találom.
Kivették belőle ezt a lehetőséget, vagy csak én vagyok bamba? -
Betaville
csendes tag
Sziasztok Srácok!
A Fairemail-be, hogy tudok másik e-mail címet is aktiválni?
-
aldebaran
addikt
válasz
D1L1ZS #159193 üzenetére
Időjárás és Radar
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb időjárás app?
Előre is köszi az ajánlásokat.
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #159190 üzenetére
Honlapja itt - vagy a Play Store-ban is olvasható:
Ide vonatkozó rész alább:
Premium options (Unlocked via in-app purchase plan)
• Cloud backups for apps
• App Labels
• Custom backup/restore configuration for apps
• Scheduled backups
Én sokat használom pl. az ütemezett bacup-ot, az app címkézést és az az alapján történő backup -> új ROM -> restore-t. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Lehet ezt is félre értem, akkor bocsi.
A Swift Backup appot ha meg veszem, pontosan mivel is lesz több az ingyenes verzióhoz képest ? -
p.t.r
aktív tag
válasz
Angelina87 #159184 üzenetére
Magic Earth Navigáció & Térképek [link] - köztes pont, illetve több pontos útvonal lehetőséggel!
-
válasz
Angelina87 #159184 üzenetére
pl Here We Go vagy Osmand vagy iGO, illetve a google maps is megy (majdnem) offline, ha előre le van töltve a térkép, akkor csak az útvonal tervezéshez kell internet kapcsolat, utána már megy net nélkül.
-
Angelina87
tag
Sziasztok!!
Vásároltam egy samsung galaxy A52s-t...
Következő kérdésem van, elég belépőszíntű lesz... egy alcatel1-esem volt, ami tényleg csak belépő kategória, de volt rá egy nagyon jó offline gps-em!!!, amit fizetőssé tettek és azóta se találom...
Tudtok-e megbízható offline GPS_-t??? ( nincs internet előfizetésem, és a közeljövőben nem is tervezek)... próbálgattam új Offline progit találni, de nem jártam sikerrel.. Hátha valaki már előréébb jár.. -
Somatom
veterán
Az aktuális TVGO (2.0.600) támogatja a floating kisképernyőt? A 2.0.452 támogatja. Egyszer frissítettem, de az utána következő azt írta, hogy a funkció nem támogatott. Visszaálltam a régebbire, de azóta minden indításnál nyavajog a frissítésért. Ha azóta észhez tértek a fejlesztők, akkor frissítem.
-
crok
Topikgazda
Poweramp Full Version Unlocker - most épp 750HUF-ért látom ha valakit érdekel.
-
eclipse19
senior tag
válasz
MaciG #159165 üzenetére
Azt azért tartsd észben, hogy nem csak az az app fut a mobilon, amit Te éppen az előtérben használsz, hanem más appok háttérfolyamatai is és még egy rakat rendszer folyamat/szolgáltatás is, amik érzékenyek lehetnek a rendszer idő össze-vissza állítgatására.
Neked olyan valami kellene, ami azt oldja meg, hogy a kérdéses app számára más rendszer idő legyen látható, mint a többinek.
Nem tudom van-e ilyen, de root biztos kell hozzá... -
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
olyan appot keresek, amivel a gyári értéknél feljebb lehet húzni a hangszóró hangerejét és a mikrofon érzékenyéásgét. Létezik ilyen?
(Galaxy Note9 / Android 9 - kihangosatón szinte használhatatlan)
-
-
tomy86
addikt
válasz
Tökimanó #159175 üzenetére
Az összes általad említett csatorna megtalálható a TVProfilban is. Én pl. Telekom előfizetőként kiválasztottam a listából a szolgáltatót és az tartalmazta az összes csatornát. Én pont azért váltottam korábban, mert a TV24-ben még nyoma sem volt az Arena4-nek, de a TVProfilban már elérhető volt.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Note 9 készülékem, amire szeretném felrakni a Huawei Back up ot, azonban hiába próbálkozom az áruházból korábbi verziók letöltésével is, azt írja hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ezt hogy lehetne javítani? mert az áruházból is engedi letölteni, de nem tudja telepíteni. Fontos lenne, előre is köszönöm. -
Ilyen nekem is kell! Csak beállítom a szerencsejáték appot a következő vasárnap reggelre és letölti a nyerőszámokat.
-
tomy86
addikt
válasz
SunMount3r #159167 üzenetére
Régebben a TV24-et használtam, de kb. egy éve váltottam a TVProfilra. Egyikkel sem volt különösebb problémám.
-
SunMount3r
nagyúr
TV "műsorújság" app-ok közül melyiket ajánlanátok? Látom, hogy van Port.hu-s is, de eléggé rosszak az értékelései.
-
crok
Topikgazda
válasz
MaciG #159165 üzenetére
Root nélkül app-el állítani 10+ éve nem lehet ilyet 3rd party alkalmazással csinálni.
A ClockSync (@XDA @saját oldal) volt erre a megoldás bár az is NTP-t használt alapvetően. Root nélkül is tudott "működni" hogy pontosan be tudd állítani az időt: megjelenítette magát afelett a menü felett ahol a rendszeridőt be lehetett állítani, így a kézügyességed / reflexed pontossága szerint be tudtad állítani a helyes időt (ha jól nyomtad meg az OK gombot).
Nade.. neked akkor miért nem jó az, hogy a beállításokban (Beállítások - Idő és dátum) nem hálózati időt hanem manuális időt állítasz be magadnak? Arra csinálhatsz egy shortcut-ot (pl. Activity launcher-el vagy QuickShortcutMaker-el) aztán kiteheted a főképernyőre pl. és ha az adott alkalmazást akarod futtatni akkor nem kell (relatív sokat..) matatni.
Annyit azért megjegyeznék hogy az óraállítgatás (főleg ha elég nagy az eltérés) ritka hülye hibákat tud ám szülni pl. lejáró weboldal SSL / TLS tanusítványok, lejáró Widevine tanusítvány, oldalak nem töltenek be, nem tudsz belépni alkalmazásban, eldobja a login-t, Play Store használhatatlanná válik, GPS durván akadozhat / nem működik, etc. amiket utána a rendes, pontos idő meg egy készülék restart és|vagy alkalmazásadat törlés old majd meg. -
MaciG
addikt
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan applikáció amivel lehet manipulálni a telefonon a rendszeridőt? (mint pl a fake gps appok)
Arra gondolok, hogy a valós időtől eltérően beállítok valamit, és ha egy másik appot futtatok, ahol jelentősége van annak, mennyi is az idő, akkor az a beállított idő szerint fog dolgozni. -
crok
Topikgazda
válasz
user26 #159160 üzenetére
Pont ezért kérdezem, mert ha a telepített alkalmazás adatait is át akarod vinni akkor a másik készülék is root-olt kell legyen. Belépsz a másik készüléken ugyanazzal a Google fiókkal amivel a Swift-el mentést csináltál (vagy talán külön is hozzá lehet adni a fiókot Swiftben..) aztán hajrá, látod a mentést amit GDrive-ba mentett, vissza is állíthatod. De nyilvánvalóan kell a root.
-
user26
senior tag
Hát gondolom igen, kiszeretném próbálni milyen ez.
Vagy az egészbe az a rossz, hogy ilyen esetben nem elég a .apk mentés, más is kell hozzá ?Neten minden sarkon fent van, lényegében nincs értelme ilyent csinálni, ebben igazad van, csupán csak kiszeretném próbálni milyen ez.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Rootolt rendszer alatt működik a SwiftBackup, amivel tudok az eszközre, és felhőbe menteni.
Kipróbáltam, ha a teszt apk -t (alkalmazást) letörölöm, vissza állítja, amennyiben mentettem korábban.
Azt hogyan lehet elérni, hogy készítek mentést vele, kimondottan az .apk -t azt PC-re fel tenném, és onnan egy másik telefonra felmásolva tudjam telepíteni ? Ezt hogy tudom megoldani ?
Ha felhőbe mentem, akkor értem, hogy a 2. telefonon is töltsem le a SwithBackupot, és közben ez is legyen root-olt hozzá. Csak így járható ? Amit én szeretnék nem ? -
svgyula
addikt
válasz
öregpapa #159153 üzenetére
Szia! Autón kívül is próbáltad? Csak azért kérdezem mer azoknál az autóknál ahol van "drót fűtés" a szélvédőben ezt szokta csinálni a kicsit gyengébb antennával rendelkező telefon. Persze ha ezelőtt nem volt gond de volt esetleg mostanában rendszer frissítés, akkor mindenképpen egy teljes reset ajánlott!
-
válasz
akyyy #159150 üzenetére
A Google Tárcsázó tud olyat, hogy ha a híváskor van aktív internet kapcsolat, akkor kiírja a cég nevét, vagy nálam pl tegnap kiírta pirossal hogy spam hívás, kíváncsiságból felvettem és valami hallás vizsgálatot ajánlottak, szóval tényleg spam volt!
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #159152 üzenetére
Próbára feltelepítettem, de nálam több hívásnál sem jelent meg a hívó cég neve (illetve egyiknél sem), csak a telefonszáma. Pedig tényleg jó lett volna látni a hívó cégnevét. Kíváncsi lennék rá másnál mekkora a hatékonysága.
-
-
akyyy
senior tag
True Callert használok, ez, vagy esetleg más alkalmazás tud olyat, hogy ha bizonyos számokról hívnak, akkor kiírja, hogy honnan kereshetnek?
A gondom az, hogy a szám vége mindig más:0620 123 456
0620 123 834
stb.az eleje az biztos (bár csavar a történetben hogy néha 0670-el kezdődik)
-
crok
Topikgazda
válasz
öregpapa #159148 üzenetére
Itt találsz egy tippet (pontos óra, iránytű kalibrálás) meg teszt alkalmazást amiben van A-GPS adat letöltés, az is jól jöhet. Ha ezekkel a tesztalkalmazásokkal is csinálja a fesztivált akkor közelebb lehet a hardver mint a szoftver hiba. Fejlesztői menüben esetleg kapcsold be a teljes GNSS mérést (akkor az összes műholdat nézi nem csak a regionálisan relevánsakat) de ennek igazából alapból jól kellene mennie enélkül is.
-
öregpapa
tag
válasz
Viktor0610 #159147 üzenetére
Köszi! Pont a legjobbkor jött elő ez a probléma,hétvégén utazás!!!
-
-
öregpapa
tag
Üdv. mindenkinek! Mi lehet az oka,hogy egyszerüen nem tudom használni a navigációt mert miután elindulok azonnal eldobja a gps jelet.Ugyanezt csinálja a Waze és aGoogle Térkép is tehát nem az alkalmazás lehet a probléma.Hogyan lehet kiszürni,hogy szoftveres vagy hardveres/pl antenna/ a problémám?Kérlek adjatok tanácsot!
-
crok
Topikgazda
válasz
justmemory #159143 üzenetére
Esetleg még itt nézz körbe.
-
Probert75
addikt
válasz
justmemory #159141 üzenetére
Próbálj ki alternatív youtube progikat!
Összefoglaló:
"YouTube alternatíva: NewPipe vagy OGYouTube vagy iYTBP" -
justmemory
senior tag
válasz
svgyula #159140 üzenetére
Szia,
nem tudom, hogy képes-e, de elhiszem, csak van bennem egy csakazértis elindítom mentalitás is már. Amit lehet, használatban tartok, amíg lehet, nem akarom gyártani a hulladékot amúgy jól működő készülékekből pusztán azért, mert nyomják rám a fogyasztási kényszert. Ha meg lehet kerülni, megpróbálom. Van egyébként újabb - használatban tartott - telefon, azon játszanak olykor; ha minden kötél szakad, megkapja azt.
-
svgyula
addikt
válasz
justmemory #159136 üzenetére
Szia! Ami még fontos lehet az a telefon már nem képes a tartalom megfelelő sebességű letöltésére és lejátszásra.
Inkább tedd a vitrinbe és vegyél neki egy akármilyen mostani "occó" telefont. Hidd el azzal jársz a legjobban. -
justmemory
senior tag
válasz
Viktor0610 #159137 üzenetére
és @SunMount3r
Nagyon köszi; a min. 6-os android igényt nem láttam. Ezek szerint mondjuk a google/youtube oldalon lehet valami korlátozás, hogy noha az apk-ból feltelepített alkalmazás kompatibilis az eszközzel/android verzióval, inkább frissítésre tolná? Vagy az lehet az automatikus frissítési beállítás miatt (ezt nem néztem, hogy be van-e kapcsolva).
Ha így nem megy, vagy alternatív app lesz, vagy rom-olás. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
ApkMirror-ól valami korábbi verzió esetleg, aminél írják, hogy kompatibilis ezzel az Android-al. Van egy média Box-omon (igaz az Android 7-es), de egy eléggé régi verzió van rajta és mai napig tökéletes és nem is frissíti magát (feleslegesen). Aztán van egy 5.1-es Tablet-em is, annál semelyik újabb YT nem jó már, igaz régebbit sem próbáltam, de ott pl. a NewPipe vált be nálam.
-
válasz
-
justmemory
senior tag
Sziasztok!
Ha nem ide való a kérdésem, akkor irányítsatok át légyszi.
Youtube kapcsán szeretném a segítségeteket kérni. A gyereknek szánt telefonon (Samsung Ace 3, zenehallgatásra használná, hogy ne a tv-n boldogítson ezzel minket
) csináltam gyári visszaállítást (Android 4.2.2), youtube gyárilag fönt van. Elindulni viszont nem akar, frissítené magát, viszont ha rányomok, a Play áruházban nem találja. Böngészőben igen, de frissíteni onnan sem hajlandó. Apk-ból felraktam egy frissebbet, de azt is frissítené, illetve ott a Play már annyit ír ki, hogy nem kompatibilis az eszközzel az alkalmazás.
Van erre valamilyen megoldás, vagy engedjem el, esetleg az alternatív app-okban gondolkozzak (Vanced, stb.)?Köszi!
-
válasz
m_kovacs #159134 üzenetére
Nem fals e-mail címre gondoltak, hanem valósra. Vagyis a legegyszerűbben ezt úgy lehet megoldani, hogy létrehozol egyet amit csak ilyesmire használsz (regisztrációra). Mivel semmi mással nincs kapcsolata, túl sok bajt nem tud okozni ha feltörik. Egyébként azért az sem olyan egyszerű, ha használod a mostanában már normális szolgáltatónál általánosan elérhető beépített biztonsági opciókat.
-
m_kovacs
tag
válasz
Tökimanó #159126 üzenetére
Fiatal koromban még néha néha használtam fals e-mail címet. Ma már nem használok.
Meg aztán a tapasztalatom az, hogy validálják sok helyen.
Át kéne gondolni, vajon az app készítője miért is akarja hogy fiókot hozzak létre nála?
(fel is törhetik a serverét, meg is halhat, tűz is lehet nála, be is törhetnek hozzá, stb , szóval miért hozzak létre fiókot?, ha működhet egy app nélküle is) -
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #159128 üzenetére
Biztosan nem mert más alkalmazásokkal (eddig ma bármi mást néztem) egyezik az ár*. Volt már ilyen, hogy egyes területekre nem ugyanaz az ár volt megadva árleszállításnál, volt, ahol azért mert a területi legalacsonyabb ár volt megadva mindenhol. Itt most ez nem lehet a helyzet.
* Pl. a Banana Studio - FTP server 1.30 USD -> 479 HUF -
-
crok
Topikgazda
FolderSync Pro: most 1300 HUF (..bár a legtöbb forrás 3 USD-t ír én akárhogy / akárhonnan nyitom meg (nem saját fiók alatt, mert nekem megvan amúgy) mindig 1300 HUF az ár amit mutat a Play Store.. annyira meg nem rossz ma (még) a HUF - na mindegy, a lényeg hogy engedtek belőle most egy kicsit).
-
Tökimanó
senior tag
-
m_kovacs
tag
Létezik olyan jelszókezelő app amihez nem kell sehova regisztrálni? Csak és kizárólag az adott készüléken kezeli a jelszavakat? (pl:telefon, tv box, stb) Amit idáig próbáltam, azok mind valahol fiókot akartak létrehozni.(lastpass, bitwarden, meg már a nevükre sem emlékszem...)
-
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó #159121 üzenetére
Pontosan ahogy írod! Ma raktam vissza egy mentést mert a "codda(hogy)" telefonom önálló életre kelt! vagy két napja néztem akkor írta a play, hogy x db alkalmazás frissült.Tegnap elkezdte azt csinálni, hogy híváskor nem tudtam felvenni mert mire kivettem a zsebemből (nem értem a kijelzőhöz) kinyomta és küldött egy SMS- a hívónak! Ez nagyon jó! Ma reggelre meg az időjárás widget a fő képernyőn is meghülyült! Nem volt átlátszó és látszott a közepén a fő alkalmazás ikon!
A többit nem is néztem SD-be rendszer visszaállítás. Úgy voltam vele a balta vagy 100-as szög és kalapács előtt adok neki egy esélyt. Szerintem megijedt
-
-
Aryan
senior tag
Sziasztok! Facebook app-ba megjelent ez a Reels Video baromság. Kilehet valahogy kapcsolni hogy ne jelenjen meg?
-
válasz
tylerddd #159099 üzenetére
A kontaktok, sms-ek, a híváslista mentésére áttöltésére ott van a Szuper mentés...
Az offline cuccok (képek, zenék, egyebek) másolása pedig fájlkezelővel PC közbeiktatásával plusz app telepítése nélkül egyszerűen megoldható. De ha telefonról telefonra akarsz másolni akkor ott van az Airdroid és még ezer egyéb hasonló app. -
válasz
SunMount3r #159111 üzenetére
Ahogy az látható a képen is base64 kódolásban megy át a kép.
A fogadó oldal meg visszafejti. És megjeleníti gond nélkül.
-
kress
aktív tag
válasz
SunMount3r #159110 üzenetére
tippre amikor beilleszted akkor html tagként rakja be a képet, de az elküldötteknél valahogy nem értelmezi utána.
ha a <> jelek és az azok közötte levő szöveget átrakod egy .html fájlba és megnyitod böngészőben akkor látnod kéne a képet. -
poirot
őstag
válasz
SunMount3r #159111 üzenetére
Konkrétan hogyan illeszted be a képet a Gmail-ba? Mert mint képet nekem nem sikerült, csak csatolni tudom. Ha megírod, kipróbálom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159110 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Ismét a G-mail a téma, de most az, hogy ha beillesztek egy képet (Másolás->Beillesztéssel) egy levélbe (tehát nem csatolmányként!), akkor azt ugyan rendesen elküldi a G-mail és a fogadónál rendesen meg is jelenik a kép a levélben, de ha küldő telóján megnézem az "Elküldött" mappát, akkor a képek helyett csak csupa és ilyen irdatlan hosszú valami szám és betűsorokból álló url féleség szerepel csak. Ez mindenkinél így van? Mert én nem találok magyarázatot rá. Mindegy, hogy a képet csak simám a Chrome-ból másolom e ki, vagy előtte lementem e a telóra, mindig ugyan ez. Mintha a G-mail nem mentené el a Kimenő levelekbe a képet rendesen. Szóval ez mindenkinél így van, vagy van valamii beállítás erre, hogy ez "helyre lehessen tenni"?
THX!
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan lehet egy weboldalt full screen-ben megjeleníteni a beépített chrome-mal?
Köszi! -
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #159101 üzenetére
A youtube vanced meg mindig jo.
-
g_g_g
őstag
válasz
g_g_g #159078 üzenetére
A lenti dolog megoldódott, a MIUI kezdőképernyő teljes adattörlése segített.
Újabb kérdés.
Megoldható valamilyen úton-módon, hogy a telefon kijelezze ha átirányított számról érkezik hívás?
(buborék vagy bármilyen más kijelzés jó lenne)
MIUI13, Android12, EU stabil ROM, Magisk (root) van.Köszönöm.
-
consono
nagyúr
válasz
SunMount3r #159101 üzenetére
YT Premium előfizetés
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Lenne egy pár újabb kérdésem: A "gyári" YT app-ban hogyan lehet megoldani a legegyszerűbben a reklámblokkolást? Ezt linkeltre valaki nemrég, itt elég pl. az dns.adguard.com-om megadni privát DNS-nek és kész? Ez sok más app-ban is hatékonyan blokkolná a reklámokat (pl. Viber, játékok)? És van ennek valami "hátulütője"? Gondolok itt pl. az adatbiztonságra.
Vagy ott van a telepítős AdGuard, az mennyivel lenne jobb, vagy az már felesleges is?Vagy ha ezek közül egyik sem ajánlott, akkor mit javasolnátok, kinek mi vált be?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest