- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Help me please.
A mobilomon (poco f3) nem megy a YT vanced. A gyári app megy. A tableten működik a vanced is. Próbáltam wifin és mobilneten, újra is telepítettem. Semmit nem változtattam mostanában, talán csak a teló szoftvert frissítettem (Xiaomi.eu heti), de szerintem korábban mint ahogy jelentkezett a hiba.
Azt írja nincs internetkapcsolat, lásd kép.
-
Cs1csó
titán
válasz
bringasisti #158293 üzenetére
Huh, lehet régi az oprendszer neki, tehát vagy egy régebbi 8-as droiddal kompatibilis verzió kellene vagy 12-es droid kellene.
-
Illusion1010
senior tag
Sziasztok.
Van valami megoldás arra, hogy a youtube app ne váltogassa a felbontást? Azt szeretném, hogy mindent 1080p-ben játsszon le. Van prémiumom, így nem alternatív alkalmazást keresek, bár ha nincs más lehetőség...
Köszönöm.
-
efi99
őstag
válasz
bringasisti #158296 üzenetére
Ezt olvastam, de mihez kérsz linket?
-
-
efi99
őstag
válasz
bringasisti #158289 üzenetére
Most akkor mi a kér(d)és?
A Cube ACR fent van még a GP-n, ha azzal nem megy, alighanem mással sem fog. -
gyulank
addikt
Olyat lehet, hogy hangot rögzít wifin netre, és a gépen, vagy másik mobilon jelez is, ha van valami, és lehet közben hallani, ha akarom?
-
-
Cs1csó
titán
válasz
bringasisti #158291 üzenetére
Annyi történt, hogy a Google áruházából ilyen alkalmazást már nem lehet letölteni hanem neked kell - jellemzően a fejlesztő oldaláról vagy egyéb megbízhatónak tartott oldalról - letölteni és telepíteni kvázi külső forrásból.
-
Cs1csó
titán
válasz
bringasisti #158288 üzenetére
Van apk-ból telepíthető megoldás
-
bringasisti
őstag
Üdv. Samsung A8 eddig 8 droid volt rajta, és mindig megkérdezte, hogy mikor akarom telepíteni. Mivel számomra létkérdés, (tudom már illegális), hogy a hívás rögzítő működjön, a telepítést mikor felajánlotta nyomtam egy később opciót. Reggel szintén felajánlotta, kicsit késésben voltam kapkodtam, és a kijelzőről a pórszemcsét egy kézmozdulattal letöröltem, és elindult a telepítés. Mindent nyomkodtam, de már késő. Létkérdés a rögzítés, nem beszélek idegen nyelvet, örülök ha önállóan egy sms-t el tudok küldeni, pénztárcám a telefonon van. Tud valaki biztonságos megoldást, vagy vissza a 8 verzióra, vagy olyan alkalmazás ami nem töri meg az adataimat, de tud hívást rögzíteni? Fizetős megoldás is megfelel.
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Egy összetett problémám lenne, de mivel alkalmazást is érint így remélem maradhat itt.Az asszonny mindig kihangositva használja a telefont ha beszélgetünk. Amivel Nincs is baj, csak akkor ha én egy tws fülest használok (Haylou W1). Ilyenkor torzabb a hang, ha messzebb kerül a telefontól alig hallom.
Viszont ha ezt Facebook messengeren csinálja kihangositva akkor ez a probléma nincs jelen. Szépen hallom őt.Kérdés:
Mitől másabb a messenger hívás minősége (headseten)?Szerk :
Bocsánat, nem válasznak szántam. -
GEPESZ66
veterán
Amikor a Samsung böngészőn belül a kezdőlap ikonra kattintok, mindig felugrik a Samsung Upday ablak, ahol az Egyetértek gombra kattintok.
Hiába Értek egye, a kezdőlap ikonra kattintva újra felugrik az ablak.
Hogyan lehet megszüntetni, hogy ez az Ubday ablak előjöjjön? -
GEPESZ66
veterán
A Samsung Pass-ba belépve kézzel hozzáadok egy webhelyet, ahova ujjlenyomattal szeretnék belépni.
Nem a Chrome jelszó mentésével szeretnék belépni.
Viszont hiába nyitom meg Chrome-ban a webhelyet, nem jön elő a Samsung Pass, hogy ujjlenyomattal belépjek.
Miért nem működik?
Vagy esetleg hogyan tudom a Chrome-ban egy oldalra belépve a Samsung Pass-t aktiválni? -
mizoli
addikt
válasz
Rigormortiis #158278 üzenetére
ymusic
Javaslom vedd meg a prémiumot, tökéletes. -
Somatom
veterán
válasz
Tubemate.net
Ez a hivatalos oldal, itt vannak azok az alternatív szoftverboltok, ahonnan a hivatalos verzió letölthető. -
crok
Topikgazda
válasz
Olyan app nem jo ami ezt megoldja? Ha mar Android alkalmazasok topik..
-
Rigormortiis
veterán
Vannak még működő yt to mp3 alkalmazások/oldalak? Ha ez itt nem megengedett téma, akkor elnézést
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy régebbi androidos telefont szeretnék webkameraként, megfigyelő kameraként (élő kép) használni állvánnyal + másik telefonra/laptopra/táblagépre eljuttatni a képét. Milyen applikációt ajánlanátok a "webkamerához"?! Az sem baj, ha fizetős! Köszönöm!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Youtube Vanced kérdés!
Huawei Mate 20 lite telefon, android 10.
Az a hiba, hogy zölden pixeles lesz a videó, szétesik a kép, talán valami kódolás hiba lehet, nézhetetlen!
A legutolsó friss Vanced van fent, nálam pl hibátlanul működik, ismerőseim között 10-15 ember használja hibátlanul.
Mi lehet a baj? -
Somatom
veterán
válasz
Nikaré #158266 üzenetére
Miért ne rögzíthetném? Mi tiltja? Én igenis szeretném legálisan rögzíteni! Beállítanám bizonyos számtartományokhoz. Mondjuk, amikor az anyós hív és fogadom, akkor a telóm lenyomná neki a rögzítésre figyelmeztető szöveget, az összes idevonatkozó paragrafussal, cirka 10-15 perc terjedelemben. Ha kivárja, akkor jöhet egy pár perc zene közbeni megnyugtató duma, hogy mennyire fontos számomra a hívása. Ha még ezt is kivárja, akkor egye fene, beszélgessünk!
-
Nikaré
őstag
válasz
_Atesz #158265 üzenetére
Mert fordítva van jogod!
Jogod van telefonos megkereséskor pl. igent mondani, ez által szóbeli szerződést kötöttél.
Fordítva nincs jogod. Mármint Te nem rögzítheted, ha mégis megteszed akkor az a felvétel nem érvényesíthető (részedről) jogilag.
(sőt, lassan már büntetnek érte) -
_Atesz
addikt
válasz
Oldman2 #158262 üzenetére
Ez azért elég érdekes, hogy tudom bizonyítani, ha hang alapon ígérnek valamit, de azt nem tartják be utána?
Tudom, mindent írásban kell ilyenkor intézni, de van, hogy írásban nem válaszol egy cég egyhamar, telefonon előbb elérem.
Max. ha ilyen van visszarakom a régebbi telómba a SIM-et. -
totron
addikt
Kamerán keresztüli, ojjektum méretének jó érzékkel való megbecslésére íródott appot keresek. 10 méteren belüli ojjektum mérete érdekelne, semmi irreális. Van, ami ezt tudja hozni?
-
_Atesz
addikt
Sziasztok
Régebbi Xiaomi telefonom tárcsázó appjában volt alapban hívásrögzítés gomb, az újabban ez már nincs. Van erre valami app?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu #158254 üzenetére
Most eladás miatt beüzemeltem egy régebbi LG-t, de azon is megjöttek az értesítések.
Pedig nem szoktam semmit állítani. Nem zárolok alkalmazásokat, sem egyéb varázslatok, amiket Xiaomi meg másik készülékeknél szoktam olvasni.Sajnos ez a számítástechnika már csak ilyen. Amitől 100 helyen működik valami, nem biztos, hogy a 101. helyen is fog.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy factory részét (Galaxy s10+). Gmail alkalmazás 2 egész napig jelezte is az üzeneteket, de ma 1 emailről sem jött értesítés. Értesítés és akku beállításokat ellenőriztem. Van valami ötletetek vagy másik levelező app ajánlása?
Előre is köszi -
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Akadt egy kis problémám.
4 és fél éve használom a Solid Explorer fájlkezelőt /pro verziót, még a legelején megvettem/ és ma, amikor fel szerettem volna tölteni fájlokat /ahogy eddig mindig tettem/ a Driveba, egyszerűen nem csinál semmit! Ezelőtt mindig felugrott egy kis ablak, hogy melyik Google Drive fiókba szeretném feltölteni, de most semmi sem történik. Képnézegetőből simán feltöltni a képeket, ugyan erre a Drive-ra, de a fájlkezelőből egyszerűen nem.
Mit tudnék tenni, hogy ismét fel tudjak tölteni?
A telefonnal alapból ebbe a fiókba vagyok bejelentkezve. Esetleg valamilyen engedély elállítódhatott, bár ezt kétlem.Köszönöm
-
válasz
gyulank #158241 üzenetére
és punky10
A logikát valószínűleg a gyártók tudnák elmagyarázni.
Nem az OTG kábel határozza meg, hogy lehet-e tölteni az adott készüléket, hanem a készülék. Hogy ezt szoftveresen és/vagy hardweresen teszi, ezt nem tudom.
Saját tapasztalat alapján (ami egy FIreTv Stick üzembe helyezésekor történt, aminek az összes típusa Micro-USB csatlakozós) állapítottam meg a fentebb írtakat. Történt ugyanis, hogy a FireTv Stick mellé rendeltem Y-OTG kábelt és ez tökéletesen működött, de mivel van itthon több éve régi USB-OTG és USB-Y kábelem is, furdalt a kíváncsiság, hogy vajon ezek működnek-e.
Igen, a régi OTG kábelekkel, amelyekkel nem lehetett tölteni a Telefonokat, Tableteket, egy időben töltő és OTG üzemmódban működik az Amazon FireTv Stick összes típusa. -
punky10
addikt
válasz
Somatom #158237 üzenetére
Ez nem biztos.A Huawei P20- hoz van egy adapterem,egy type c papa csatlakozóval. A csati a telefonba,az adapteren van egy másik type c csatlakozasi lehetőség,ezzel tölthető a telefon,egy normál a USB mama,ez az OTG,és egy HDMI.
Tehát a P20 ezzel a csatlakozóval tud egyszerre tölteni,és OTG csatlakozást biztosítani.
Mással még nem próbáltam,mert a P20 utáni telefonok már nem adtak ki videojelet a type c-n...
De holnap lehet,hogy megnézem a Honorral,hogy a töltés és az OTG megy-e egyszerre. -
gyulank
addikt
válasz
sbwolf #158234 üzenetére
De múltkor kipróbáltam egy alkalmazást, és jó wifi mellett se volt jó, mert lement a framerate, meg droppolt, konkrétan időnként fehér képkocka jelent meg. Pedig előtte mikor közelebb volt a router nem csinálta ezt. Nem jó a wifis megoldás. De hol kéne kérdeznem az ilyenekről, hogy felhőbe mentés meg ilyenek? Mert azzal is csak a telefonra tudtam menteni. Én azt akartom, hogy automatikusan, gondozásmentesen csinálja a dolgát, aztán időnként én manuálisan szabadítok fel helyet, ha nincs semmi érdekes. De fontos az is, hogy a gépre is mentse, mert az akkor is működik, ha a net nem. És de, nincs rá keret, a mobilt akarom használni. Csomó videó meg minden van arról, hogy működik az az izé. Mondjuk nekem az kevés megoldás, mert még azon kívül kell először egy otg, hogy ne merüljön le, és abba ez.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
gyulank #158233 üzenetére
Bocsánat, de Te kezted azzal, hogy ethernettel akarsz csatlakozni a telefonhoz. Erre írták, hogy jobban jársz egy IP kamerával. Többnyire azokon van ethernet csatlakozó, onnantól kezdve oda mentesz ahova akarsz. Ha viszont a wifi is játszik, ahhoz vannak programok. Pl. Alfred webcam. Mostanában nem használtam, de régen jól működött.
-
gyulank
addikt
válasz
consono #158231 üzenetére
Te kb ugyanazt írtad mint én. Ők akarják erőltetni a kamera saját tárhelyét, én azzal kezdtem, hogy nem arra akarom rögzíteni. Az meg, hogy másoknak nem szar, ha görbül a tér pl. az az ő dolguk, nekem az. Ezen kívül azt is írtam, hogy vezetéken akarom összekötni, de vegyek wifiset, meg az ami máshova rögzít az nagyon drága, de akarjak mást, mint akarok, és felejtsem el a telefont amit nem kell venni, és a képe is jobb...
-
svgyula
addikt
válasz
gyulank #158227 üzenetére
Nos ez amit írtál szimplán nem igaz. Nekem üzemel védelmi kamera évek óta akár online akár offline SD rögzítés és nagyon jó a képe. Töredéke egy mobilnak és nincs felesleges csicsa-micsa. Kamera-wifi antenna-táp az egész elfér a tenyerembe. Wifi kapcsolaton keresztül lehet konfigurálni. A működése SD-vel pedig olyan mint a DVR kamerák. Olyat ami több napig is képes jó minőségben tárhelyre rögzíteni NINCS!
Gondolkodj és rájössz, hogy egy 32GB SD 1024x768 felbontásban ~3-4 óra anyagot tárol. A nagyobb tárhelyekhez már sokkal drágább hardver tartozik. A több kamerás rendszerek pedig HDD-t használnak ami ugye ott kezdődik, hogy 60eft HDD-nélkül...... Tehát olyan rendszer kell amit vissza tudsz nézni napok múlva jó minőségben mélyen a zsebbe kell nyúlni! A mobiltelefon pedig felejtsd el! -
gyulank
addikt
válasz
Mcrazy #158225 üzenetére
Nem érdekel a telefon tárhelye, mert ha ellopják a telefont akkor sokra megyek vele... Direkt azzal kezdtem, hogy nem a telefonra ment, meg azért IP, hogy ne a telefonra mentsen, elindítani a felvételt és otthagyni valahol IP nélkül is lehet.Doogee S40; Redmi 3. Én azt olvastam, hogy Android 6-tól működik ez az eszköz. De azt is, nem mindegyik. Erre nagyon jó javaslatot tettek, győződjek meg róla, hogy milyen működik, mielőtt veszek. Az, hogy hogy győződjek meg róla, ha nem veszek, nem írták. Viszont az összes IP kamera szar amit láttam. A mobilok képe annyira nem. Meg már van. De wifin meg akad.
-
válasz
gyulank #158218 üzenetére
Neked nem erre a "látszólag megoldhatatlan" dologra, hanem egy IP kamerára van szükséged.
Egy telefont OTG-n keresztül ilyesmire rávenni, miközben a régi telefonokat OTG módban töltetni sem lehet, teljesen értelmetlen próbálkozásnak tartom. Egy újabb telefont meg kár lenne ilyenre befogni, mert az árának a feléből lehet IP kamerát venni.
És akkor még a rögzítésről nem is beszéltünk. Egy telefon nem tud 8-10 órában rögzíteni, mert a tárhely sem biztos, hogy elég lenne. A több nap meg teljesen felejtős. -
kalasz
tag
Üdvözlet!
Keresek egy "Car mode" nevű alkalmazást ami működik 1w-es droidon is. -
FattyDove
őstag
Van olyan reddit alkalmazas, ami nem zabalja az akksit?
-
tknof1871
őstag
válasz
Viktor0610 #158193 üzenetére
LOL. De most megnéztem a jegyet és nem írják rá a megnevezését.
-
gyulank
addikt
Nekem olyan program kéne, amivel otg-n keresztül lehetne routerre kötni, és ip kameraként használni a mobilt, és menteni dolgokat gépre és netre. Egyre többször visznek el dolgokat valakik.
-
kaciokos
őstag
válasz
GEPESZ66 #158215 üzenetére
Első körben próbáld meg törölni a gyorsítótárát és az alkalmazás adatait, akkor elvileg frissen telepített állapotba kerül, ha ez nem elég simán szedd le, és rakd újra. Előfordulhat, hogy nincs jogod leszedni, csak a frissítéseket, mert beleintegrálták a ROM-ba, akkor tedd azt.
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A51-en mostanában,mióta Android 12-re frissítettem,gyakran nem jön be a Facebook.
A Facebook gyári app.
Hogyan tudom újratelepíteni? -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Revolut kártyát hol és hogyan lehet(ne) használni, ha letölteném az app-ot és regisztrálnék? -
ikg
csendes tag
Sziastok!
A Huawei P30 Lite (Android 10) készülékemen van két naptár alkalmazás, a Google-féle, meg egy másik, ami szerintem a Huawei sajátja lehet (sajnos névjegyet nem találok hozzá és az Play Áruházban sem találom ikon alapján). Ebben a másodikban verzióban új bejegyzés rögzítésekor van lehetőség Google fiókba is menteni a bejegyzéseket. de sajnos nem figyeltem oda, a fiókhoz a Telefon lett kiválasztva és éveken keresztül így használtam. Sajnos utólag nem lehet a bejegyések szerkesztésél a fiókot Google-re változtatni, illetve az új teleonra (Realme GT2) való költöéskor sem mentek át ezek a bejegyzések, pedig kellenének.Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt utólag hatékonyan megoldanI? Előre is köszönöm, ha bárki tud segíteni!
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék, már nem tudok kihez fordulni.
Adott egy Samsung S21+ 5G.
Beköltözés közben észrevettem hogy a netflix ami alapból telepítve van nem frissül, és a play áruház azzal fogat hogy már nem kompatibilis vele a készülékem és nem telepíthető a netflix.
Telepítettem külső APK telepítővel, de csak SD minőséget enged Widevine L3 miatt.
A Safetynet teszten elhasal, gondolom ott lehet a bibi.
A készüléket lecsekkoltam, elvileg nem volt rootolva. Mi lehet a gond?
-
svgyula
addikt
Üdvözletem! Van egy kérdésem ami felugró ablakok tiltásával kapcsolatos. A telón letiltottam egy csomó alkalmazásnak a mobilnet használatot. De bármelyiket indítom feldob egy ablakot erőszakosan, hogy márpedig neki szüksége van a mobilnetre és engedélyezzem! Ezt természetesen akkor is ha van éppen wifi kapcsolat! Csak annyit tudok tenni ilyenkor, hogy a "később" opcióra nyomok és megy rendesen. Ezeket milyen módszerrel lehet erről leszoktatni? Nyilván az alkalmazás-értesítések közt nem találtam és a rendszerben sincs ilyen opció.
Ha mégsem ez a megfelelő hely a kérdésre akkor elnézést. -
-
Jazz
veterán
Más: melyik a legmegbízhatóbb pass kezelő progi? (ha van ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest