- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
-
B.Ricsike
őstag
válasz
kovacs65 #79295 üzenetére
Magyarul, ha veszek mondjuk egy Dell Tablet-et, amihez a kiadásakor 2048-as érzékenységű toll volt, most pedig vennék hozzá egy 4096-os érzékenységűt, akkor annak lenne értelme?
Mert pl a dell honlapján ha nézem, akkor az újabb tollakhoz is írják, hogy kompatibilis a tablettel.
Ez alapján azt gondolom, hogy akkor érzékelni fogja az érzékenyebb tollat és finomabb vonalakat lehet húzni vele. I think..... -
ViragL
tag
Sziasztok!
Egy CHUWI Hi9 Prot szeretnék rendelni, de Geekbuyingon az EU raktárakból kifogyott, a "Hungary via HKEU Priority Line" többletköltség mentes szállítási mód? Tartják a 7-15 munkanapot? Olyan megoldást keresek, ahol 2-3 hét alatt megkapom.
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok!
Mennyivel jobb a 4096-os érzékenységű toll, a 2048-ashoz képest? Pontosabb, gyorsabban reagál? Nem laggol, késik annyit?
Illetve, ezt a toll vagy a képernyő szabja meg, tehát ha lecserélem a tollat, olyanra ami 4096-os érzékenységű, akkor javul e a rajzolás, írás érzése? Vagy ez a képernyőn múlik nem a tollon? -
Banggood hírlevélben van egy Teclast T20 kupon,
63cc63
$183.99
Szerintem ennyiért jó vétel lehet.
Helio X27 Deca Core 4GB RAM 64G Dual 4G SIM Android 7.0 OS 10.1 Inch Tablet -
vadkörte
addikt
válasz
aradebil2 #79284 üzenetére
Nekem limit volt a 8" környéki méret. Előtte 7" volt, kollégámnak 10"-os Huawei-je van, azt kézbefogva a 10,1" már nagy (NEKEM!)
Teclast P8-at nétem, de nincs benne GPS, ami szintén kritérium. Így lett Chuwi Hi9Pro (az újabbakban már Helio X23 SoC van)
Nem csalódtam benne, de érezhetően annak a 2560x1600-nyi pixelnek a mozgatása nem kevés erőforrást igényel. Félreértés ne essék NEM gyenge, a 3GB RAM bőven elég arra amire én használom. A minőségével sincs problémám. Érzetre nem rosszabb, mint kolléga BF-ben is 2x drágább MediaPad-je. -
-
Viszonylag gyorsan kellene, de nézelődök. Kösz
-
aradebil2
senior tag
én most pont ezen pörgök, és ezek között vacillálok (fontos az EU raktár mert ajándékba lenne egy hónap múlva, főleg netezésre és filmezésre kéne, de félek a 2/16os gépektől, jó lenne ha 2 év múlva nem kellene újat venni.
ALLDOCUBE M5 XS https://www.geekbuying.com/item/ALLDOCUBE-Cube-M5XS-4G-LTE-Phablet-3GB-32GB-Gray-413431.html
Chuwi Hipad
https://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Hipad-Tablet-PC-3GB-32GB-Black-413465.html
Chuwi Hi9 Pro
https://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Hi9-Pro-4G-Phablet-3GB-32GB-Black-410551.html
Teclast A10S (ez lenne a budget opcióm)
https://www.geekbuying.com/item/Teclast-A10S-Tablet-PC-2GB-32GB-White-Silver-404305.htmlEzek közül bárkinek bármilyen tapasztalata van? Ahogy nézem még a SOC is ugyanaz a Chuwiban és az ALLDOCUBE-ban.
-
Gearbesten/Banggoodon nézegess valamit elsősorban a Teclast/Chuwi vonalon. Ne rémisszen meg a nevük.
-
-
Nagyon gyenge.
28 nm (a modern processzorok 14 alatt vannak, a csúcsok meg 7 nm körül), ergo a fogyasztása óriási.
Négy mag 1,1 GHz-en szintén nudli, az elvárható minimum 8 mag 2 GHz körül.
Mondjuk amire neked kell jó lehet, ha nagyon türelmes ember vagy, csak ne adj ki sok pénzt érte. -
Sziasztok, ez a MediaTek MT8735B proci mennyire jó teljesítmény és fogyasztás szempontjából? Konkrétan egy Vodafone Smart Tab N8-at nézegettem netezgetésre, YT-ra meg kártyajátékokra.
-
felsatan
tag
válasz
cidalain #79277 üzenetére
Na, pont ezért vagyok itt, mert én is így gondolkodom
Nekem nem éri meg időt és energiát beleölni, mert korántsem biztos, hogy egyáltalán meg tudom csinálni...bíztam benne, hogy ez nem egy bonyolult dolog, amit vmi szervizben pikk-pakk meg tudnak csinálni, én pedig szívesen fizetek érte -
cidalain
veterán
válasz
felsatan #79276 üzenetére
informatikus úgy gondolkodik, hogy órabér átlag 5000 Ft.
... ha alkalmassá tudom tenni 10k-ból ... ha nem akkor veszek másikat ...
ez feltételezi, hogy két óra alatt megoldom. ha nem sikerül, akkor buktam 10k-t az új tablet árából, mert csinálhattam volna olyan melót is 5000/óra áron, ami valós bevételt teremt. de adott esetben ha 2-3 órákat fórumozok a halott linkek megtalálásával, vagy helyette 3 órát keresgetem és hívogatom a szervizeket (akik folyamatosan nem vállalják), akkor ugyanott vagyok, mint ahonnan elindultam, csak elvertem 5 órát a semmire.
ha ehelyett dolgozok, akkor 25-öt keresek. jééé pont egy új tablet ára.persze kicsit kisarkítva van ez, ha otthon magamnak szarakodom valamivel délután/este pl, akkor ahelyett most biztos nem végeznék pénztermelő melót, hanem mondjuk pihennék, gyerekekkel játszanék (mostanság ez többet jelent mint a plusz pénz, mert pénzt tudok keresni később is, de 10 év múlva nem tudok játszani az apró gyerekeimmel). de ez nem volt mindig így, volt amikor hajnalig fejlesztettem, mert úgy esett jól...
de egyébként lassan már mindenben így gondolkodok. pl szobafestés. nekem 3-4 nap. persze szabadság. eszközeim nem olyan jók. gyakorlatom sem olyan jó mint egy szakinak. sokallom e ha egy szobát 35-ért ken ki? igen. meg tudom csinálni olcsóbban? ha csak az anyagárat nézem igen, de nem lesz olyan szép, de vállalható. okés, megcsinálom? nem. mert közben a szabi meg bevételkiesést okoz, ami viszont összemérhető a szobafestő bérével. a végeredmény az, hogy szakit hívok. persze azért néha nem, á csak kis előszoba, megoldom. és a végén az jön ki, hogy elfáradtam, látom, hogy lehetett volna szebben, és úgy anyagilag sem jártam jobban -> szakit kellett volna hívni
-
felsatan
tag
Köszi a tippet! Szerintem igen, egyszer már volt rá frissítve, de egy factory reset ezt eltüntette, ebből gondolom, hogy újra youtube és facebook kompatibilissé lehetne így tenni. Meg fogom kérdezni xda-n, csak félek senki nem követi már ezeket a régi linkeket, meg hát abban bíztam találok egy szervizt, ahová el tudom vinni.
Egyébként soha nem fogom megérteni, hogy miért nem számít 2-3x árkülönbség az informatikusoknak, de ez legyen az én problémám
Van egy öregecske tablet, amit ha ~10 ezer ft-ból alkalmassá tudok tenni arra a célra, amire kell, akkor nem veszek 25 ezerért másikat. Ha nem tudom, akkor veszek. -
válasz
felsatan #79274 üzenetére
Annyit tudsz tenni, hogy XDA-n megkérdezed, hogy valakinek megvannak-e a linkeken nem elérhető fájlok.
Egyébként csak a régi android az, ami miatt most nem lehet videót nézni rajta?Szerintem sem érdemes ezzel szívni, 100 dollár alatt lehet venni teljesen jó 10" tabletet.
Teclast P10 4G LTE 2/16GB ROM 1280 x 800 Android 8.1 US$89.99
Teclast A10H 2/16GB ROM 1280 x 800 Android 7.0 US$84.99
Teclast A10S 2/16GB ROM 1920 x 1200 Android 7.0 US$98.99Ráadásul a súlyuk a kétharmada a Motorolának!
Teclast:
Size 239*167*8.9mm
Weight 515.2gXoom:
249.1 x 167.8 x 12.9 mm
Weight 730 g -
felsatan
tag
válasz
cidalain #79267 üzenetére
Nem vagyok informatikus, de nem vagyok teljesen sötét sem. Sok napot rászántam, hogy találjak (számomra is) egyértelmű leírást, ahol LÉPÉSENKÉNT le van írva, mit kell csinálni és MINDEN fájl letölthető, de nem találtam. Pont ezért inkább rászánnám azt a 10 ezret mert így is jobban járok, mintha a saját időm megy el olyasmire, amit nem is értek.
-
Somatom
veterán
válasz
Amos17 #79269 üzenetére
Jó kérdés. Az átvitel mindíg olyan gyors, amilyen a benne részt veő alkotóelemek leglassabbikának átviteli képessége. Egyáltalán nem biztos, hogy a kártya lenne a szűk keresztmetszet. Viszont, meglepne, ha találnál adatot pl. a beépített kártyaolvasó buszsebességéről. A belső tárhely egy eMMC kártya. Abban biztos lehetsz, hogy a külső csatoló ettől lassabb lesz.
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Lenovo Tab4 Plus tabletet és kezd egy kicsit szűkös lenni a 16GB memória. Ha jól tudom akkor lehetőség van a memóra kibővítésére a SD kártybelső tárhelyként történő formázásával. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen memória kártya ajánlott annak érdekében, hogy ne lassítsa le a rendszert? Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
felsatan #79266 üzenetére
Gyarilag 4.0.4-ig frissitheto fel. Ha ez nem eleg, Cyanogen OS van 4.4.4 alapon. Az alabbi linkeiden is szerintem az van, de inkabb hivatalosabb formabol toltenem le, xda-rol mondjuk. Vagy a cyanogen utodja a Lineage, lehet hogy az o oldalukon is fent van.
Altalaban ertelmesen leirjak a frissites menetet.Ez egy 8 eves konstrukcio, 8 eves hardverrel. Egy szerviz sem fogja bevallalni a frissitest, vagy ha igen akkor nem fog megallni 10 alatt, nem egy gyakori tipus, nincs meg 2 perc alatt rutinbol az ugy. En azt ajanlom keress ismerost, aki 3 sörert bevallja, vagy allj neki te.
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Van egy régi Motorola Xoom (wingray) tabletem. Szeretnék rá frissebb androidot, hol tudom ezt megcsináltatni, bármely tabletszervízben?
Elvileg ezt a három lépést kellene végigvinni rajta, de nem értek hozzá, egyszerűen nem tudom kibogozni pontról pontra mit is kellene csinálni:
1. https://www.djsmobiles.com/2013/01/how-to-root-your-motorola-xoom.html
2. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-perform-bigpart-repartition-upgrade-on-your-motorola-xoom.html
3. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-install-android-4-4-4-based-omnirom-on-your-motorola-xoom.html
Egyes linkek már nem működnek a leírásokból, másokat veszélyes oldalként jelöl meg a böngészőm......és akármilyen leírásokat nézek a neten mindig beleütközöm ebbe a két problémába, úgyhogy inkább fizetnék érte, mintsem valami hülyeséget csináljak.Előre is köszi a segítséget!
-
beholder00
tag
Mitől lehet az, hogy a képernyő random módon elalszik egy Teclast T8-nál? Vmi Android beállítás? Épp ha pl olvasók és mozdította a kezembe a helyzetét elalszik de a akár teljes youtube videó nézésénél is.
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79258 üzenetére
Azt nem tudom. Kerdezzuk meg
(#79252) tvamos
Pontosan mi idegesit a jelenlegi tabodon? Lassu, akad, vagy rossz a kepe, rossz olvasni?
Itthon a logolcsobb ertelmes 10-es tab. Lenovo tab4 10". Viszont csak HD kijelzo van benne nem fullHD. Ha kell a fullHD akkor Huawei Mediapad T5 a legolcsobb ujonnan. -
cidalain
veterán
válasz
tvamos #79252 üzenetére
a régi valószínűleg azért idegesít, mert kevés benne a ram.
így minimum 2 GB ramos gépet kellene keresni. 30-ért 10" kijelzővel kapásból csak kínai márka jöhet szóba, ami meg EU-ból nehezen, vagy ritkán szerezhető be a keretösszegen belül. kínából is lehet venni áfa nélkül, jó pár boltnak van erre szállítási metódusa (Gearbest, Banggood is tud olyat, hogy előbb behozza EU-ba saját költségen, és neked innen adják fel, így neked utólagos költséged nem lesz)
a legnagyobb probléma a töltés és USB használat egyszerre. a tabok 99,9%-án 1 db csatlakozó van erre a célra és vagy ez megy vagy az. külön USB splitter megoldás lehet, de én még nem találkoztam megfizethető jól működő darabbal. Talán a Type-C csatlakozónál már megoldható normálisan, de gyakorlati tapasztalatom nincs.
Chuwi, Teclast modellek között kellene szétnézned, 100 dollár körül már vannak használható cuccaik. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek egy tabletet vasarolni, mert a regi mar nagyon kikezdi az idegeimet.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10" vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Uj
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? EU
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Olasni rajta.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30 083Legyen bovitheto microSD-vel, ha lehet, tudjak hozza USB-s valamit dugni, mikozben tolton van, legyen rajta jack aljzat a fulhallgatonak.
-
cidalain
veterán
Alapból jár a toll a huaweihez is úgy tudom (update: Huawei szerint piactól függ, hogy benne van e a csomagban az M-Pen vagy nem. De ahol láttam itthon webshopban, oda az volt írva hogy benne van. De persze ettől még lehet szar a webshop leírása...)
szolgáltatónál viszont nem tudom lehet e kapni. mondjuk nagy elektronikai üzletben biztosan, és ott ugyanúgy elérhető a részletfizetés. -
Sziasztok!
Ismerős használ egy céges tabletet (Samsung SM-T715), s szeretne egy hasonlót magának, lehet munkahelyet vált.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? itthon, de nem feltétel a hazai tulajdonú webshop, jó az emag, alza és társai is
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) játszani főleg, de casual, ilyen farmos, kertépítős, stb, szóval szerintem ezek nem nagy hardverigényűek
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). nagyon max 100k, de örülne olcsóbban- Mobilnet képesség nem feltétel.
- Erőben szeretne hasonlót. 3GB RAM gondolom kéne hosszabb távon.
- márkahűség nincs, lehet kínai is.Ez a Xiaomi Mi Pad 4 70k-ért mennyire életképes a fentiek tükrében?
Minden javaslatot szívesen veszek, nem értek a témához.
Köszi előre is! -
cidalain
veterán
válasz
Game-over #79245 üzenetére
de egy tablet lifetime-ja 2 év, egy normál autójé 15, egy ilyen csodáé örök (ha össze nem törik)
(igazából az a baj, hogy rohadtul nem követem, hogy mikor milyen kocsi jelenik meg. először valami ferrarit akartam írni, de ami eszembe jutott az 2002-ben jelent meg, legugliztam, és azt tényleg nem írhattam, és ez a lambo jó kompromisszumnak tűnt. a koenigsegg-et akartam egyébként, de tegnap az istennek nem jutott eszembe a neve) -
cidalain
veterán
válasz
#52469760 #79241 üzenetére
Huawei Mediapad T5 egyertelmuen. 2018 oszen jelent meg, uj.
Az elobb emlitett 585-os Samu felejtos 3-4 eves modell. Hiaba jobb az akku, a kijelzo fenyereje, de gyengebb a hardver. Az a 2 GB ram mar gyengus ebben az arsavban.
Minden mas megoldas ami a T5-nel jobb, az dragabb, mint a keret 100 korul lenne meg par opcio, de felesleges arra a feladatra. Ami meg lehet, azok olcsobbak mint a T5, de persze gyengebbek is.(#79242) Ðávid
Leforditom a kerdesedet autosra. Kocsit szeretnek venni. Alapvetoen munkaba, bevasarlasra hasznalnam (kb napi 4-5 km), de 2-e hetente meglatogatnam vele a szuleimet videken (38 km). Es legyen sportos kinezete. Foleg ez utobbi miatt ez a ketto maradt; Aston Martin Valkyrie, Lamborghini Aventador.Igazabol a valaszom az, hogy totalmindegy. A tervezett hasznalati modban mindket gep kb 1%-on fog porogni, mindegyiknek rutinfeladat amit tervezel. Ha az S4 ara nem problema vedd azt, az a csucsok csucsa. Ha sporolnal, akkor lesd meg a Huawei Mediapad M5 Lite-ot is, az is tud aktiv tollat. Es kozelebb van a 100-hoz mint a ket Samu.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
#52469760 #79241 üzenetére
Huawei mediapad t5 10 3/32 GB LTE. Ez egy jó vétel lenne neked. Amire kell tökéletesen megfelel. Akár 70 000 ért is meg tudod venni. Vagy ott a huawei m5 lite de az nem biztos hogy belefér a keretbe. Nem vagyok tisztában az árakkal nálatok, mivel nem Magyarországon élek. De nézz szét. Biztos vannak akciók. Samsung ban ott a TABLET - SAMSUNG T585 GALAXY TAB A 10.1LTE (32GB) BLACK ez is egy jó vétel lehet. Attól függ melyiket tudod jobb árban. De ebből is az olcsóbb verzióba csak 2 gb ram van, viszont az aksi jóval erősebb mint a t5 ben.
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
A Samsung Tab S3 és S4 között vacillálok.
Amire kellene a gép: internetezés, alkalmanként egy-egy sorozatepizód vagy film megnézése és írás a mellékelt tollal. Főleg az utóbbi miatt szűkült le a kör erre a kettőre.
A S4-ben tetszik a Dex, viszont drágább, míg az S3 olcsóbb, de nincs benne a Dex és már 2 évvel ezelőtti modell.Szerintetek érdemes még venni S3-at?
-
-
cidalain
veterán
válasz
xzeebyt #79235 üzenetére
szerintem volt belőle 1/8, és 2/16 verzió is.
1 GB ramos tablettel el lehet manapság élni, de gyors nem lesz az biztos. vérmérséklettől függően ez ítélhető elmegy-nek, lassúnak, borzasztó lassúnak, és egy kalap szarnak is. szóval amit tapasztalsz az teljesen rendben van, ez ilyen, jobb nem nagyon lesz.
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy vásároltam egy Dell Venue 7 3730-as tabletet, kisebb hibákkal (a jobb oldali részen a navigációs részt nem érzékeli, illetve egy csík van a kijelzőjén). A hibák fel voltak tüntetve ezzel nincs is gond. A gond ott kezdődik, hogy a rendszerinfóba illetve a CPU-Z nevezetű programba is írja h Venue 7 3730. Ez a típus 2gb/16gb-vel rendelkezik, nekem viszont csak a felét írja a rendszer. 1gb ramot lát, és 4.5gb a tárhelyem, ami a 8gb-nél van ugye. Próbáltam sima gyári visszaállítást, hard resetet is, és változatlan a helyzet. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami ötlete ? Semmi ehhez hasonlót nem találtam sehol.
Illetve van egy myaudio7 708qa tablet is, ami 1gb/4gb-s de valami borzasztó lassú, úgy is, hogy tök üres a rendszer csak az alap programok vannak telepítve.. Erre se igazán találtam sehol se megoldást. Ha nem teljesen ide illő a kérésem, akkor kérlek valamit linkeljetek, és akkor ott folytatom a további kérdéseimet.
Köszönöm, szép napot
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok édesanyámnak keresek 40-50 ezerért elsősorban filmezésre, netezésre használt tabletet, mely elketyeg még legalább 3-4 évig stabilan, ezért az ajánlott 2/16osok helyett picit nagyobb kapacitásokkal rendelkező gépben gondolkodok. Kínai netes rendelés (chuwi? Teclast?) is játszhat. Előre is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Frogged #79227 üzenetére
Mivel nem tudod összekötni a géppel felejtős.
Legalább HDMI bemenet kellene, de ha talalsz is HDMI csatis tabot, az kimenet lesz. Szóval szerintem felejtős. Persze, hisz nem monitornak készültek. Ami RPI-hez van, az nyilván érintős monitor, az mást nem tud. Tényleg olyasmi kell neked. -
Frogged
aktív tag
Üdv Urak nem vagyok otthon a tabletek világában ezért némi eligazítást kérnék.
Az a helyzet hogy építgetek 1 pc-t zenélni amit szeretnék érintőképernyővel vezérelni mert nincs már hely se monitornak se billentyűzet egérnek az asztalomon.
A tabletek alkalmassak arra hogy betöltsék ezt a szerepet vagy csak másodlagos képernyőként használhatók?
Illetve ha működik a dolog akor sima Win 10 táblagép mód-ra váltásal vagy kell hozzá valami extra aplikáció?Elöszőr sima kis 7"-os érintő képernyőket néztem amit a Raspberrykhez készítenek de azok dupla ártól kezdődnek mint az olcsobb Tabletek .
-
vadkörte
addikt
Üdv!
A mai nap megérkezett a Chuwi Hi9 Pro tabletem. Január 21-én rendeltem, január 22-én adták fel, ma vettem át a futártól.
Érdekesek ezek a ferdeszeműek. A tablet maga szép. Nagyon szééép! Egyszerű, letisztult, tapintásra kiváló, eléggé prémium. A doboz recycledbarna, az egyik rövidebb oldal mentén nyílik és csak oldalra, felfelé max sniccerrel.
A tab egy 3 rétegből ragasztott- eléggé "kínaipiacos"
a feelingje - szivacs lapban dekkolt, az éléből kellett kihúzni. A mellékelt tartozékok hadától nem dobok hátast. Egy USB-C kábel (cirka 60cm) és egy 2A-es EU végű töltőfej. Egynek jó lesz.
A kijelző, hogy gebednének meg 2,5D-s, viszont van rajt gyárilag fólia. Mivel ez a széleken kicsit eláll, kérdés meddig bírja. A fólia egyébként kiváló minőségű, nem tompítja túlzottan az érintéseket. Egy kósza porszem van alatta, de az sem zavaró - viszont nagyon is látható - helyen.
A Wi-Fi jó, a tőlem kb. 8m-re lévő router-t egy 10cm-es téglafalon és 2x10cm gipszkartonfalon (+gyapot szigetelés) lényegében 100% jelerősséggel vette.
Az első benyomások kellemesek - nincs lila köd - de majd egy év múlva térjünk rá vissza. : DA tablet mellé rendeltem egy gyári tokot is, amivel sikerült szépen felsülnöm. Ugyanis nem vettem észre, hogy a Hi9 tokját rendeltem meg. A Hi9 és a HiPro pedig nem egyforma. Bár a tok méretre jó, kib***t passzentos, anyagra finom tapintású, de a hátlapi kamera kivágása ~ 2/3 kamerányival kijjebb van a perem felé mint kellene. Ebből adódóan a kamera nem lát ki. Ez a kissebb gond, úgysem használnám.
A nagyobb probléma az, hogy a hangszóró kivágása az ellentétes oldalon van, mint kellene lennie. Olyan szerencsétlen tablet hangja, mintha egy vattával teletömött dobozból szólna.
Így jártam. -
válasz
gzbotii #79224 üzenetére
Ami a nevetseges az frp-ben hogy megkerulheto viszonylag konnyen , s ez altal ertelmet veszti ,inkabb csak arra jo hogy felhasználót szivassa . Azert nem artott volna lenyegeben megkerülhetetlenre elkesziteni a killswitchet , mert jelen allapotaban nem latja el a feladatat megfeleloen .
-
gzbotii
nagyúr
-
Van valakinek tapasztalata a chuwi hipad 10.1-el , helio x27 soc , a gyerkocnek lenne , mert mar nincs szivem kinozni tovabb a Samsung p5110-el .Pro/kontra ervek johetnek .Eddig a lenovo tab 3 plust nezegettem , de az se olcsobb , bar a qualcomm soc tobb mint csabito .
-
válasz
Somatom #79209 üzenetére
Hat elvileg buntetheto lennek ,mert a frp unlock/bypass azert mar a szurke zonaba tartozik . Igaz az frp-re nem nagyon hivjak fel a figyelmet a gyartok , futottam mar bele es leiras ,video tutoriallal sikerult csak osszehozni . A jelen szituációban pedig oriasi gyartoi baki , hogy nem figyelmeztet a sw a frissites elott .
-
gzbotii
nagyúr
válasz
cidalain #79216 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem meggyőzöm őket, hogy használják a laptopon a vezetékes netet (WiFi nincs) és a SIM-et rakják be majd a leendő tabletbe.
Meg rá kell kérdezni UPC-nél, hogy a MiFi-t tiltjá-e, vagy menne az a SIM (régebb volt ilyen, hogy pár szolgáltató tiltotta). -
cidalain
veterán
válasz
gzbotii #79214 üzenetére
igen, ez igy macera.
a jelenlegi elképzelés szerint egyidőben amúgy is csak egy gép menne nettel (és a tablet+stick házasság erősen kérdéses, és inkább bukta).
ha mindkét gép csak otthon akar netezni, akkor az LTE wifis modem a jó döntés (nincs a UPC-nél megnéztem, csak az USB stick van)
ha mindkét gép ideoda mozog, akkor egy adatos társkártya lenne jó, de ez nem tudom van e UPC-nél. Ekkor a stick a laptophoz menne, a tabletbe meg 4G képes kell, és bele menne a társkártya.
utolsó verzió, mivel tablet még nincs, azért Win-es vagy dual OS tablet kell, mert Win-en menni fog az OTG stick -
cidalain
veterán
válasz
gzbotii #79210 üzenetére
ha a tablet felismeri a sticket akkor lehet, ha nem akkor nem. inkább nem szoktak ezek működni, mint igen.
miért ragaszkodik a stickhez a rokon? hozzánőtt, vagy csak nem akar a témára extra forintot költeni?
jobb lenne egy 4G képes modem, ami csinál wifit, és arra csatlakozik a tabletje. ez biztos működik, és nagyon sokba sem kerül, és kultúrált megoldás (szemben egy tabletből OTG kábelen ficegő USB stickkel ellentétben)
lehet hogy van is ilyen a UPC-nél a stick helyett...(#79209) Somatom
gondolom úgy vannak vele, hogy a google account jelszó az bele van billogozva az agyba. mert hogy a francba lenne máshogy. főleg, hogy manapság elég egyszer beírni a készülékbe, és jó esetben 2 évig nem kell. tény és való, illik feljegyezni valahova. vagy jelszószisztémát kell kitalálni, és akkor minden jelszódat tudni fogod mindig. (viszont akkor nincs olyan hogy á bakker kell bele szám is, akkor csesszük hozzá, hogy 36, jólvan elfogadta, huh, kész. na ez a 36 nem fog sose eszedbe jutni)szerintem a jó jelszó betűvel kezdődik, van benne kisbetű és nagybetű is, szám is, és különleges karakter is (kötőjel, aláhúzás, ilyesmi). Nincs benne ékezetes karakter, és lehetőség szerint én Z-Y betűket sem teszek bele. legalább 10 karakter hosszú.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Nem találkoztam ilyennel az utóbbi időben - szóval gőzöm nincs, hogy működik-e még: OTG-n lehet még valamilyen mobilnetes (adott esetben UPC) sticket tabletre csatlakoztatni?
Idősebb rokonnak kellene egy tablet, amin van mobilnet is, ragaszkodik az otthon fellelhető 4G-s UPC stickhez.. -
Somatom
veterán
válasz
this is life #79208 üzenetére
Aki ezért megbüntetne, annak kívánom, hogy ....
Frissítés előtt a tab figyelmeztethetné a felhasználóját a következményekre. -
válasz
icp1970 #79207 üzenetére
Sajnos nincs nincs ra mod factory reset protection lock-os lett a tablet, annak modjat keresd meg hogy mikent tudod a vedelmet torolni .google kereso: frp bypass .A frissites elott ki kellett volna jelentkezni,torolni a google accountot a tabletrol, igaz nem tudhattad hogy a frissites factory resettet is lefuttat.
Remelem a szurke zonaert nem kapok buntit. -
icp1970
senior tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Van egy Medion Life Tab P10506 tablettem [link] ami a mai nap fel ajánlotta a rendszer frissítést. Android 6.1 röl Android 7 re.Wifin keresztül le is töltötte és fel is települt.A probléma az hogy miután be kapcsolom mag jelenik a kijelzőn ez az ablak. Goole fiok ellenőrzése,,,Az ezköz vissza állítása meg történt.A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan google fiokkal,amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön.De hiába írom be a fiokot és a jeszót(amire sajnos nem biztos hogy jól emlékszem)nem fogadja el.Nincs rá mod,hogy egyszerűen csak el induljon a tab,és használni tudjam,és csak kősőbb keljen új fiokot csinálni?Légy szi segítsetek.Előre is köszi.
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Megjött az ALLDOCUBE M8.
Használom egy kicsit, azután írok egy tesztet róla a Logout-ra.
Addig ha van kérdés írjatok meg és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- SörcsaPH!
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest