- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még a hard reset előtt kellett volna hozzaadni egy masik Google fiókot, majd törölni az eredetit.
Ez a google biztonsagi feature-je, vedi a felhasználót, hisz ha a tabot ellopják ugyanez a szituáció. Épp emiatt, ha van is megoldás megkerülni a gyári védelmet, arra itt nem válaszolhatunk, a fórum szabályzatába ütközne. -
mutyi
senior tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem
Van egy Lenovo Yoga 3 tablet, amelyet hiába hard resetelek, törlök róla le mindent recovery módban, az első bekapcsolás után kiírja hogy szükség van arra a gmail címre amire a biztonsági mentés ment.
A helyzet az, hogy a barátom feleségének a testvére tabletje volt, aki szerencsétlen balesetben elhunyt.
Szeretnék használni a tabletet amennyiben van rá mód.
Letöltöttem a gyári firmware-t, a Lenovo Donwloadert és az SP Flash Tool-t is,de egyenlőre nem járok sikerrel.
Youtube videon láttam hogyan csinálják, de két problémám is van.
Az egyik hogy amikor betöltöm a firmware-t,akkor ott nekem dob egy hibaüzenetet ami a videon nincs.
Ha az SP Flash tool-al akarnám csinálni, akkor meg nem tudom honnan töltsem be neki a scatter nevű file-t.
Az usb drivert letöltöttem és telepítettem.
A másik gondom, hogy nem tudom pontosan mit is kellene nyomnom vagy milyen állapotban kellene tennem a tabletet, ahhoz hogy lássa rendesen a számítógép és tudjanak egymással kommunikálni. -
ricogsm
őstag
-
ricogsm
őstag
válasz
Dodeszh #81792 üzenetére
Fentebb linkelt Lenovo esetleg? Most állok érte sorba.
Eközben észrevettem,h nincs LTE benne meglátom hogy fogom megszokni. Nálam minden tabnal alap az LTE mivel autóban és néha otthoni felhasználásra szánom.
Ha nem bírok vele vissza viszem (14nap van rá)
erahurka: köszi
-
cidalain
veterán
válasz
Dodeszh #81792 üzenetére
Mi pad 4 jó, korrekt tab. Viszont a gyári rendszert kapásból javasolt lecserélni, legalább egy xiaomi.eu romra. Frissítések már nem nagyon vannak, xiaomi.eu rom nem frissül már egy ideje (a gyári sosem frissült egyébként), de a pixel experience rom még ebből a szempontból oké
-
Dodeszh
tag
Sziasztok!
Általános tartalomfogyasztásra (Netflix, Youtube, web), minimál munkára (mail, google dokumentumok) keresek 8-10" körüli új tabletet. Játszani senki nem fog rajta. Minimum a 4/64 GB, és nem baj, ha korrekt a kijelzője (minőség, felbontás). Előny az LTE, de nem feltétel, kamera nem szempont.
A legfontosabb szempont, hogy mielőbb nálam legyen, tehát elsősorban az itthoni beszerzést preferálom, max. európai raktárból 5-7 napos szállítással. Gyerek is használná a digitális iskolában, ezért lenne jó mielőbb.Ezeket néztem, de bármi más is érdekes lehet: Xiaomi Mi Pad 4 vagy Teclast T30
A Teclast MTK CPU-val milyen tapasztalatok vannak? Mi nem fut rajta normálisan? Milyen tapasztalatok vannak a fenti tabletekkel? Van esetleg más hasonló paraméterekkel bíró modell?
A keret 90-100 ezer Ft.
Köszönöm! -
ricogsm
őstag
Erre leszek kíváncsi
[link]
Lenovo Tab M10.3 plus 4/64GB
Már 9 es Android fut full hd.
Milyen LCD van benne? Fényerősséget tudja valaki? Köszikupon van most hozzá valakinek?
-
atos30
aktív tag
válasz
TaliGa #81786 üzenetére
Samsung tab A 2019. Hangosabb és tisztábban szól, mint a huawei T5. Fényereje szerintem picit nagyobb, de szerintem egy Mi pad4- nek nagyobb van. Van duplakopp, és beigérték az android10- et rá. Cserébe 2 GB Ram van, ami azt jelenti, hogy pl a chrome - t használva átváltva másik alkalmazásra majd vissza, újra tölti az oldalakat. A gboard nálam összeomlik rendszeresen.
Én használt S3- at vennék vagy S4- et, de az 100 alatt nincs. -
maestro87
őstag
válasz
TaliGa #81784 üzenetére
Az miért fontos? Vegyél rá flip tokot és ahogy kinyitod, felébred. Mi Pad 4 Plus-t én így használom.
És nem is kényelmetlen flip tokkal, mert egyszerűen hátrahajtom és még jobb a fogása is, nehezebben ejtem el.
Huawei nem tudom, hogy támogatja-e ezt a funkciót, szerintem kellene. -
TaliGa
aktív tag
Hali!
Olyan LTE-s tabletet keresek, ami hívásra, SMS fogadásra/küldésre is alkalmas (elfogadható hangminőségben a kihangosításkor), okos cuccok vezérlése, tartalomfogyasztás lenne még a felhasználási terület (játék nem szempont). Viszonylag friss rendszerrel, 8, de inkább 10 colltól felfelé bármi, és ami szintén kritérium, h tudja a dupla koppos feloldást.
100k alatt/környékén, de ha olcsóbb assebaj. Ahogy láttam nem sok ilyen cucc van, MI Pad 4 Plus? (nincs kiforrott ROM, se B20), Samsung S3? (vastagon fizetni kéne a penért, ami most nem kritérium, és nem mai darab). Ötleteket várnék...
Köszi! -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Nagyon idegesítő, h a Facebook market place hirdetései képeit levágja az Tab vagy az alkalmazás . Huawei Mediatab T5
[kép] -
cidalain
veterán
válasz
rayoliviero #81776 üzenetére
Ennyiért csak 7" méretű tablet van, kb ótvarfos 6-7 évvel ezelőtti technológiai színvonalon. 1024x600 felbontás 1 GB ram, amin még az android is akad, nemhogy a programok. Hiába nagyobb a képernyő, ha használhatatlan. 31-ért már Redmi 7A van, ami ugyan kis képernyős (5.45") de lagalább a hardver okés ennyi pénzért.
Ha nem semmiképpen, akkor 100 dolcsi körül vannak értelmes kínai tabletek kintről (Chuwi, Teclast márkákat nézegess, legfőképp Banggood-on)
Itthon minimum 40-et rá kell szánni, azért kapsz 8"-os alapgépet 2 GB rammal. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata Kínából mostanában rendelt Huawei Mediapad-del? -
kisspall
aktív tag
válasz
rayoliviero #81773 üzenetére
Egy telefonnal ütősebb hardvert kapna ennyiért. Ha tényleg csak erre kell. Tabletből meg csak a leggyengébbet.
-
rayoliviero
veterán
Tudnátok tabletet ajánlani 20-30000 Ft között. Apám akar venni Skype videobeszelgetesre.
-
ricogsm
őstag
válasz
ricogsm #81769 üzenetére
Elhoztam egyet. Nagyon fura az oldalt lévő pwr gomb, és ellentétes oldalon lévő Jack aljzat.
Ami zavar,h eggyel régebbi Lenovo z60x vagy melyik már usb C port és dolby atmos hangzást tud 3/32gb. Majdnem azt vettem meg.A12Z procis iPad pro most nagyott rúgott ! Egyszer biztos beszerzem.
-
alex73
tag
Üdv!
örlődöm : Samsung tab S4 vagy iPad 2019 7 gen vagy 6gen esetleg 206os pró.
szerintetek? -
darkling
tag
Üdv!
Apró kérdés. A TAB 4 8 Plus Kids Case jó lehet a sima 8-ra is? A gépek méretében minimál különbség van úgy látom.
Köszönöm!
D. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ez milyen Lenovo Tab M10? [link]
A média Markt Huawei T 5 LTE hez képest?
Netflix, Clash royalehoz szeretném. -
cidalain
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #81765 üzenetére
Nem szokott magától egyszercsak jelszót kérni. Körbe kell kérdezni a családtagokat, hogy nem babráltak-e rajta, és nem nyomtak-e rá véletlenül egy jelszókérést.
Ha ez nem jár sikerrel, akkor factory reset recoveryből sikerrel járhat, de ekkor minden törlődik a tabletről, és indítás után a jelenleg beállított google account jelszavára is szükség lesz.Más opció nincs, vagy ha van is akkor nem legális, így itt több infó nem nagyon lesz a fórumon. Google lehet hogy okosabbat is tud mondani.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Van egy Sony Xperia Tablet Z-m, és minap amikor használni szerettem volna akkor a bekapcsolás után jelszót kért
Én soha nem védtem se jelszóval se mással,most mégse enged belépni. Már próbáltam több tucat "jelszót " de a "helytelen jelszó,próbáljam 20 másodperc múlva újra" üzenet fogad!Hogyan tudnám resetelni, vagy mi a teendő hogy használni tudjam újra ?
Előre is kösz a segítséget. -
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #81761 üzenetére
Nálam még nem volt benne SIM. Atos30-tól vettem, ő tesztelte (meg is írta itt, vagy a Teclast topikban) és azt írta, hogy valóban tudja a B20 -at. Esetleg kérdezz rá a Teclast topikban, mert van, aki használja SIM -mel. A TVGO -t nem tudom kipróbálni, mert nem emlékszem a jelszavamra. MyTV -t használok, az szépen megy HDMI -n is. HBOGO kliensben szépen fut (HDMI -n is), de Kodi alatt nem tudom beüzemelni. Állandóan megszakad és pufferel. Érdekes, hogy a másik tabomon is ugyanez a hiba és senki sem érti az okát. Arra tippelek, hogy az MTK SOC -ra allergiás a Kodis addon.
-
Radványi
aktív tag
Szaisztok,
10" Tabletet szeretnék vásárolni.
Tartalomfogyasztásra főleg: Netflix, otthoni streamelés, esetleg egyszerübb játékok.
Jó lenne ha 70.000 be beleférne.
Mit javasolnátok?Előre is köszönöm!
-
tobias40
veterán
Hátha itt hamarabb kapok választ.. :
"Mi a legnagyobb kijelzős készülék ami androidot futtat és sim kártya tehető bele és tudja a B20-t !?
Gondolom vmelyik tablet,melyik ami a BB lehet ilyen elvárások mellett?" -
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #81754 üzenetére
Asszem kinai cucc, csak Alcor matrica van rajta.
Ezen az áron akár be is vállalható, gari legyen rá minél több, annsl jobb. Nincsenek csodák, a 4 mag 2 GB ram manapság már belépő szint. A FullHD panel bónusz, de szerintem a fényerőtlenebb olcsóbb kínai panelek vannak benne. Belépő szint (ami ez alatt van már tudásban az ma ipari hulladék gyakorlatilag), így alap feladatokra elég lehet, ha a SW-t sikerült stabilra megcsinálni. -
törölt tag
Alcorok mennyire ajánlottak? Alapvetően kerülöm az ennyire gagyesz márkákat, de amire használnám (film + képregény olvasás) talán elég lehet.
Mi a véleményetek erről?
-
cidalain
veterán
Jójó, de olcsóbban nincs jobb. Ami meg jobb, és érdemes lehet megvenni (erősebb, több ram, jobb kijelző) az már 60-ba kerül minimum.
Szóval mondhatjuk, hogy adott árért korrekt, de nem egy erőgép. Net facebook, mail menni fog rajta gond nélkül.
Hasonló áron kínai tablet van, ami jobb. De jelen helyzetben annak érkezése időben behatárolhatatlan, 2 héttől 3 hónapig bármi lehet. -
Joker88
őstag
erről a tabletről van valakinek infója, tapasztalata ?
Páromnak venném,elsőkörben netezésre használná..
LENOVO Tab M8 -
cidalain
veterán
De, ajánlható a Yoga. Ahogy a Samu Tab S2 is. Egyszerűbb, napi feladatokra tök oké, köszönhetően annak hogy ezek 3-4 éve csúcs gépek voltak az adott gyártónál, így erősek egy mai belépő szinthez képest is.
Xiaomi Mipad 4 Plusra pl van aktív Pixel Experience rom, ami még frissítenek, ha minden igaz. Lineage is volt rá, de már nem frissítik, ahogy a xiaomi.eu romot sem már. Itthon is beszerezhető, bár kintről talán olcsóbb.
-
eight
senior tag
válasz
cidalain #81746 üzenetére
Hat igen, támogatott modelt szeretnék, de nem igazán fontos a LineagOS, azért azt írtam mert ismerem. A lényeg, hogy én tudjam lefordítani, bármilyen aktívan fejlesztett nyílt forráskódú rendszert támogató eszköz beleférhet.
A Yoga Pad 3 Plus LTE pl. ugyanacsak több mint 3 éves, de nem tűnik rossz darabnak.
Nem ajánlott model (mondjuk csak használtan találok sajnos)? -
cidalain
veterán
Odamentem most a Lineage oldalára, de alig van most a tamogatottak listáján tablet. Samunál is Tab S2 van csak, ami msr 4 éves gép. Illetve tudom, hogy a Xiaomi Mi Pad 4 Plus-hoz is volt, de most már nincs a listában.
Valószínűleg nem aktív támogatás már, így nincs felsorolva. De persze kérdés, hogy jó e az neked ha ráteszel valamit, és nincs több frissítés, annyi.(#81745) Kukcaman
De legalább androidos tablet van a csomagban? Vagy olyanról írtad a kommentet, hogy legalább valami köze legyen már a topichoz -
Kukcaman
senior tag
Német DHL Packet csomagszámmal adták fel a csomagot még most elsején. Még nem tudom nyomon követni. Általában pár napon belül már rá tudok nézni merre tart a motyó, most nem.
Akadozni fog a szállítás is, mit hallani? -
eight
senior tag
Üdv!
A jó öreg Nexus 7 LTE társam végleg elment az örök vadászmezőkre.
Lineageoshez keresnék egy bevált, megbízható táblagépet hosszú tárvra:
- 8"+ (minél nagyobb annál jobb)
- LTE
- Jó kép/hang, (pl.: M5 lite szintű vas már bőven elég lenne, játszani nem akarok rajta).
- Ár nem lényeg, szeretném itthon megvenni újjonnan, jótállásal.Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valami olyan cuccot keresnék, ami 10"-nál kisebb (lehet 10" is ha best buy), legalább Full HD felbontású a kijelzője, és megeszi a Micro SD kártyát.
Képregény olvasásra és filmnézésre használnám. Lehet használt is, az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen de még használható kategória. Itthonról venném, nincs nagy bizadalmam ilyen drága holmiknál az előre utalós majd 3 hét múlva megjövős folyamatban.
Múltkor hirdetett valaki egy Kindle tabletet elég jó áron, az mennyire élhető kategória Google nélkül? MX Player és Comic Screen lennének szerintem a legsűrűbben használt appok rajta.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #81728 üzenetére
Kipróbáltam és a játék jól megy rajta, de a böngészés (asztali nézet Chrome) nem túl acélos. Szóval egy kicsit feljebb keresgélek árban.
-
Zolee__
csendes tag
Sziasztok
A kitkat-nek van valami hátránya az újabb androidokkal szemben ha csak netezni használnám a tabletet?Meg esetleg facebook,instagram meg ilyenekhez.El lehet lenni vele még egy darabig ha másra nem nagyon használnám?
Köszi a választ! -
nOvOp
senior tag
Böngészés, film, szövegszerkesztés, e-book kb.
Köszi a hozzászólást, de már megrendeltem a huaweit. Árban nagy lépés lett volna és a kiegészítők sem olcsók. A kettő más kategória így első ránézésre. Az ipadnek gyönyörű a kijelzője. Ha lett volna felesleges 60e, akkor azt választom. De szerintem ezzel is boldog leszek -
Sziasztok!
Kolléganő venne új tabletet a fiának, a Telekomos kínálatból az alábbiak közül tud választani:
HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE 10.1 32 GB
SAMSUNG GALAXY TAB A10.1 (2019)
LENOVO TAB M10
LENOVO TAB 4 8
HUAWEI MEDIAPAD T3 10 16 GB
LENOVO TAB 7 ESSENTIALEzek közül melyikkel járna a legjobban? (pontos típust nem tudott adni
) Egyrészt kell a suliba is nekik a tablet, másrészt idővel biztos játszana is rajta valamennyit, bár elmondása alapján nem egy nagy játékos. Most jelenleg valami nagyon alsó kategóriás tabletje van, aminek a képe olyan, hogy bárhogy nézed, torzulnak a színek. Olyat nem akarna még egyet.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Somatom #81714 üzenetére
Lehet hülye kérdés. Ma a MM-ban megfogdostam a T5-öt, meg mellette egy ipad 7-et (120-ért van 3GB rammal is). Először azt hittem nagyobb a kijelzője az ipad-nak, de nem, csak az oldalak elosztása más. Pedig nagyobbnak tűnik. És a képe... Szóval megérné a kétszeres árat szerintetek?
-
Somatom
veterán
válasz
Márton0000 #81729 üzenetére
Én a Samsungot preferálom. Eddig kb. 10 -et vettem, persze csak eredetit. Az első olyan 7 éves lehet. Mindegyik működik.
-
Márton0000
csendes tag
Sziasztok!
Milyen tokot és memóriakártyát (128GB ) vegyek a mediapad t5 Lte tabomhoz? A tokból valami strapabírót szeretnék ami kitámasztós, a microSD kártyából bármelyik vehető? Magyarországról rendelném.
Köszi -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy egy Huawei MediaPad M5 lite tabletet vennék páromnak. Többnyire a Wild West: New Frontier játékkal játszik. Akinek ilyen tablete van ki tudná próbálni, hogy folyamatosan fut-e?
-
cidalain
veterán
válasz
ricogsm #81725 üzenetére
Erről van szó? [link]
75-ért a Huawei Mediapad T5 LTE a pajtása itthon, hasonló áron. De ehhez van bill, kicsit nagyobb az akku, 3 ev gari van. Cserébe csak 4 magos.
Update
Francokat, a Mediapad T5 LTE tipust most rommá akciózzák 65-ért elvihető. Nem ér annyit a bill, de cserébe kevesebb soc.
Így akkor végülis annyira mégse jó deal az Aldi tab. Ennyiért legalábbis. -
cidalain
veterán
válasz
Yanchi8 #81722 üzenetére
De általában alap a GPS az olcsóbb cuccokban is. A specifikációkban ez általában jól le van írva.
(#81721) ricogsm
Tipikus szezonális termék, nem az állandó kínálat része.
Valószínűleg nem olyan tablet pontosan mint tavaly, így a konkrét típussal nem lesznek tapasztalatok. Az meg nem nagyon játszik, hogy megvárod hogy vesz valaki, és beszámol róla, mert a pár darabos bolti készlet általában hamar elfogy. A 4 mag szerintem kevés, de általános feladatokra elég a 3 GB rammal. Gyári bill jó dolog, ilyen más tabnál nem nagyon érhető el. Megérheti a dolog, pláne ha a szokásos 3 év garival adják. -
Somatom
veterán
válasz
Yanchi8 #81722 üzenetére
A net megosztása kevés ahhoz, hogy a tab beépített GPS vevő nélkül tudjon navigálni. Ahhoz a pozíciót is meg kell osztani. Egyébként lehetséges és működik (próbáltam). Kell hozzá egy GPS tether app és azt ki kell jelölni a tab fejlesztői beállításaiban a helyimitációnál.
-
Yanchi8
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy használt 10 colos tabletet. Autóban GPS-ként, spotifyon zenehallgatásra és filmnézésre használnám.
Gondolom az olcsóbb modellekben nincsen helymeghatározás. Ha telefonról megosztom a netemet, működik megbízhatóan a GPS?
Nagyjából szerintetek ilyen célra milyen hardver kell legalább, hogy megfelelően ellássa a feladatot?
A GPS és a spotify jó lenne, ha tudna szimultán futni, viszont ennél megterhelőbb dolognak nem lenne kitéve, a social media dolgokat, emailezést stb a telefonomon kezelem.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Aldis Medion 10 es tablet pc van most 74990 körül. MTK 2.0Ghz quad procis, 3Gb RAM.
Full hd LTE képes, GPS? (Azt tudja?)
Billentyűzet stb.
Valaki használ ilyet? Megéri ? Szép a kijelzője?
Nem találom az Aldi lapján. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Egy lenovo A10-70F tablettel van olyan gondom, hogy mióta Android 6 van rajta azóta nagyon lassú a tablet. Szeretném rá visszaállítani az Android 5öt. Melyik programmal tudom ezt megtenni illetve hol találok hozzá gyári firmwaret?
-
Somatom
veterán
Nekem egy Rapoo e6300 és egy régebbi típusú Apple bluetooth billem van. Mindkettő Magyar kiosztású. A Rapoo akkus, usb -ről tölthető (létezik belőle elemes, az e6100). Kisebb, mint az Apple, azon viszont sokkal jobb gépelni. Ha nem kell Magyar kiosztás, akkor sokkal nagyobb a választék. A tesztben a funkcióbillentyűk működésképtelenségére panaszkodást ignoráld! User error. External Keyboard Helper -rel bármilyen billentyűt, vagy billentyűkombinációt lehet remapolni. Akár alkalmazásindítást is lehet billentyűhöz rendelni.
Ezek nem tapipadosak, mert én inkább az egeret preferálom. Egy Logitech m555b -m van. Ez is Bluetoothos. Van USB adapteres egér-bill kombóm (Logitech MK220) és légegerem is, de a hadonászás idegesít. -
minek?:S
őstag
Köszönöm, sajnos nem én veszem és akinek lesz, neki "csak az új" az elve, szóval mindenféleképpen boltból kell, bontatlan.
Még a BOLTX nevű webáruház jöhet szóba, állítólag márc. 5-én érkezik hozzájuk. Érdemes megvárni, van valakinek tapasztalata az üzlettel? Árukeresőn ~2k értékelés van és nagyrészt pozitív, de jobb szeretek adni ph-s visszaigazolásra. Itt 1-2 boltos topicban rákeresve semmit nem találtam róluk. -
w.miki
veterán
60e-90e Ft körül keresnénk új, androidos tabletet, garanciával.
Skype, FB, Youtube, híroldalak olvasása lenne a cél.
Nagy betűk, szembarát kijelző, jó/közepes első/hátsó kamera, 10".
Ha lehet Samsung, mert olyan telefonja már volt, arról vinné át az adatokat, de lehet más típus is, ha az jobban megéri.
LTE jó lenne, de nem feltétel, nagyon ritkán lenne használva úgy. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
10" körüli tabletet szeretnék venni 60-65e lenne a keret. Filmezésre (pl. netflix), netezésre, ekönyvnek használnánk első sorban. Ezt a hármat néztem ki: Samsung T510, Huawei MediaPad T5, Huawei MediaPad T3. Azt látom, hogy a specifikáció alapján a T5 lenne a jobb, de nem tudom, hogy a samunak a kijelzője nem jobb-e. Illetve, hogy a 2GB ram mennyire lehet kevés, mert ahogy észrevettem, mobilok esetén néha már annak bizonyul a mindennapos használatnál is. Köszi! -
z123456z
őstag
válasz
zsoltzsolt #81711 üzenetére
Akkor nem veszek rá, köszönöm.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Lenovo Yoga Tab3 8 van valami kijelző védelme alapból, vagy kell rá fólia? Autós használatra, karcok ellen. Ha elég ellenálló az üvege, akkor nem költenék rá feleslegesen.
Köszönöm.Csak azért merült fel bennem, mert a mostani, csaknem egy éves olcsó Tab3 7 essencial nem karcolódott még, ez pedig egy magasabb minőségi kategória, ha jól sejtem.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek választani:
- CHUWI Hi9 Pro 3GB /32GB MT6797D Helio X23 8.4" Android 8.0 Dual 4G: US$120
- Teclast P10HD 10.1" SC9863A Octa Core 3GB / 32GB 4G LTE 1920*1200 FHD GPS Android 9.0 10.1: US$108
Ár / érték arányban melyik éri meg jobban?
Azért nem tudok választani, mert mind a kettő megfelelne a célnak. (autóba navigációnak waze, netrádió - más nem futna rajta)
Itt kérdéses lehet esetleg a képminőség, fényerő. - erről vannak tapasztalatok?
Teclast külsőleg jobban tetszik a vékonyabb kávákkal, és mert nagyobb a kijelző.
Chuwi pedig erősebb hardvert kapott, ha jól sejtem?
Külföldről venném...
Mit jelent ez pontosan? "Broken Screen Service" - kell ez nekem? -
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81704 üzenetére
Nem szeretném, hogy esetleg csalódjál. Ha a főfalu jó neked, akkor összefuthatunk, megnézheted, kipróbálhatod az enyémet. Van két bluetoothos billentyűzetem is, azokkal is kipróbálhatod. Nem annyira természetes ám angol billen, Magyar nyelven pötyögni. Megszokást igényel. Főleg úgy, hogy ezen a billen gyárilag nincs Í -betű. Azt házilag kellett remapolnom rá. Nem nagy ügy, viszont annak a helye is megszokást igényel. Szóval, nem biztos, hogy a gyári (angol) billes tablet koncepció jönne be neked a legjobban.
-
Janusz001
őstag
Kizárólag zene lejátszására szeretnék 8-10 -es méretben android tabletet. Másra nem lenne használva, csak rá lenne dugva keverőre. 3.5 jack nem ártana. Jelenleg egy celeron1 533 -as laptop szolgál erre a célra, ezt szeretném kiváltani.
Más elvárás nincsen, csak tegye a dolgát, lehetőleg minél olcsóbban. -
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81700 üzenetére
Persze. Én is azért vettem ekkorát. A TV -t is helyettesíti a kamionban. MyTV, TVGO, HBO GO, stb. Persze, hifire ne számíts! Ha jobb hang kell, akkor használj fülest! Ha van TV, akkor meg használhatod a HDMI kimenetet.
A vásárlásról majd mások írnak, én itthon vettem, egy fórumtársunktól. De, ha jól látom, akkor a linkem egy cseh raktárat mutat, ami egyszerűbb, mintha Kínából jönne.
-
tigipuf
senior tag
válasz
novakalex #81700 üzenetére
Akkor szerintem ne is most kezd el, és főleg ne ekkora összegű vásárlással.
Kiszámíthatatlan feladási idők,szállítási csúszások,korona vírus,,,,
Európai raktár esetén garantált csak az áfa és vámmentesség,és még akkor sem 100%.
De ha ragaszkodnál hozzál mindenképpen kérjél segítséget rutinos fórumtárstól vagy a topikjából..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest