- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
aradebil2 #79284 üzenetére
Nekem limit volt a 8" környéki méret. Előtte 7" volt, kollégámnak 10"-os Huawei-je van, azt kézbefogva a 10,1" már nagy (NEKEM!)
Teclast P8-at nétem, de nincs benne GPS, ami szintén kritérium. Így lett Chuwi Hi9Pro (az újabbakban már Helio X23 SoC van)
Nem csalódtam benne, de érezhetően annak a 2560x1600-nyi pixelnek a mozgatása nem kevés erőforrást igényel. Félreértés ne essék NEM gyenge, a 3GB RAM bőven elég arra amire én használom. A minőségével sincs problémám. Érzetre nem rosszabb, mint kolléga BF-ben is 2x drágább MediaPad-je. -
-
kóóó
aktív tag
válasz
aradebil2 #73804 üzenetére
A hetedikes kisfiamnak kellene egy tablet ami 20-30 ezer korul megall. Felhasznalas egy atlagos gyereknek. Youtube, zene, video es jatek. Meret teljesen mindegy igazabol. De gondolom egy minimum 2GB Ramosat kellene valasztani.
Gearbest es Bangood akciok vannak most, esetleg onnan berendelnem neki valamelyik kinai csodat amit ajanlotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest