- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
aradebil2 #79284 üzenetére
Nekem limit volt a 8" környéki méret. Előtte 7" volt, kollégámnak 10"-os Huawei-je van, azt kézbefogva a 10,1" már nagy (NEKEM!)
Teclast P8-at nétem, de nincs benne GPS, ami szintén kritérium. Így lett Chuwi Hi9Pro (az újabbakban már Helio X23 SoC van)
Nem csalódtam benne, de érezhetően annak a 2560x1600-nyi pixelnek a mozgatása nem kevés erőforrást igényel. Félreértés ne essék NEM gyenge, a 3GB RAM bőven elég arra amire én használom. A minőségével sincs problémám. Érzetre nem rosszabb, mint kolléga BF-ben is 2x drágább MediaPad-je. -
kóóó
aktív tag
válasz
aradebil2 #73804 üzenetére
A hetedikes kisfiamnak kellene egy tablet ami 20-30 ezer korul megall. Felhasznalas egy atlagos gyereknek. Youtube, zene, video es jatek. Meret teljesen mindegy igazabol. De gondolom egy minimum 2GB Ramosat kellene valasztani.
Gearbest es Bangood akciok vannak most, esetleg onnan berendelnem neki valamelyik kinai csodat amit ajanlotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest