- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
sógorom régebben vett egy Alcor Q883i tabletet. Sose használta,mert használhatatlanul lassú. Feleségem elkérte tőle, hogy azon nézné a sorozatait, de jelen állapotában ez nem lehetséges. Első körben egy hard resetet csinálnék rajta, de nem tudok. Menűből gyári visszaállításra ujraindul és nem történik más. Bootloaderbe belépés hangerő fel+bekapcsra szintén nem működik. Valami tipp hogy lehetne visszaállítani? -
Aprósólyom
addikt
válasz
#81524480 #79602 üzenetére
Ez jó hír. Pont egy T5-t tervezek venni az ősöknek. Bátrabban használnak tabletet, mint a PC-t.
(#79680) MMA87: Egyik youtube videóban a T5-t az árkategóriájában a legjobb vételnek titulálta a tesztelő. T3 valamivel gyengébb és kisebb felbontású. Ha jó a szemed még, akkor kicsit zavarló lehet az "enyhén pixeles" HD felbontás, pláne ha olvasnál rajta sokat. Így én inkább T5-t preferálnék.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
cidalain #79694 üzenetére
Ehhez mit szóltok: Én a regisztrációkhoz használatos e-mailhez és a regisztrált oldalakhoz két különböző jelszót használok. (Két csoport: email és minden más) Az e-mailt lehetőleg ne tudják feltörni, ha valamelyik oldalról esetleg kiszedték az email címem és jelszavam. A jelszó ne egyezzen a mail belépéshez szükségessel. Másrészről, az email belépés telefonos megerősítést igényel. Ha valahonna mégis kiszedik (pl. egy fórum) a jelszót és reg. mail címet, akkor az emailbe, amin keresztül a regisztrációk megerősítései, stb. megy, nem tudnak hozzáférni. Szerintem ez jól működő és egy mezei polgárnak elég lehet. De kíváncis vagyok, hogy informatikusnak erre mi a véleménye.
-
cidalain
veterán
Még egy dolog lehet de csak lezárásra jó. Egy régi tabom tudta az előlapi kamerán keresztüli arcfelismerést, így olvasás közben nem zárta le a kepernyőt a beállított 1 perc után, és ez tök jó volt. Persze vaksotetben nem ment jól. Ehhez annál nem kellett külön app, menüből tudtam bekapcsolni ezt
-
cidalain
veterán
válasz
kezman #79693 üzenetére
Igen ez egy jo otlet.
Cegnel mi is keepass-t hasznalunk. Pont mostanaban jutottam elnaddig, hogy itthonra is alkalmaznom kell ilyet, mert mar sok a megjegyezni valo.
Mondjuk en szisztematikusan generalt jelszavakat hasznalok, igy jól megjegyezhetők, csak lassan azt felejtem el hogy hova is vagyok regisztralva tulajdonkeppen. -
kezman
őstag
válasz
cidalain #79692 üzenetére
Egyetértek, de már annyi jelszó meg azonosító kell mindenhova, ha nem jegyzed fel valahova elvesztél, én erre használom a Password Safe and Maneger appot, mesterjelszóval védett, ujlenyomatot is kezeli, és ha új telefonra ,tabra telepíted mentésből ott van mindened 👍
-
cidalain
veterán
Tul van huzva az ij.
Ne hagyd el a kulcsot, ne felejtsd el a jelszót stb. Ennyi ami elvaras a felhasznalon fele. Google acc eseten lehet megadni teloszamot es altetnativ email cimet is amik segitsegevel hozzajuthatsz az elfelejtett jelszohoz.
Az emberek meg mindig nem veszik eleg komolyan az informatikai temat. Ismetek olyat, akinek azert van 5 email cime, mert elfelejtette a jelszot az elozoekhez. De basszis azota se irja fel, be van allitva a teloban, de amikor telot fog cserelni csinalni fogja a következőt... -
Kront
tag
válasz
cidalain #79686 üzenetére
értem én, hogy gőzgép, de... csudri topiktárs felháborodását is megértem.
azért valljuk be, túl van ez dimenzionálva a Google részéről. és nyilván nem biztonsági, hanem "piszkos" üzleti okokból. ha valaki csak sima tartalomfogyasztásra használja a tabletet, mint pl. én is, akkor semmivel nem több a tablet, mint egy tv vagy egy nyomtató, és azok tulajdonosait sem szokták kötelezni mindenféle fiókok beállítására, titkos cserkész kézfogások elsajátítására, és nem úgy oldják meg, hogy ha véletlenül elnyomsz a tv távirányítón egy gombot, akkor az egy olyan féltéglává változik, amin a konnektoros ki- és bedugás sem segít.
a netbankkal való párhuzam is sántít. a netbank a pénzügyek kezelésére lett kitalálva, míg a tablettel lehet bankolni is. már aki akar. (nekem pl. eszembe sem jutna, pedig 3 tablet is van a polcon) a golyóstollam sincs leláncolva és retinaszkenner sincs beleépítve, pedig azzal töltöm ki a csekkeimet, amit a bankom bevált. és a wc papír tartómon sincs lakat (láttam már ilyet közintézményben) mondván, meg kell óvni attól, hogy egy vendégem "illegálisan használja vagy elvigye".
a régi androidoknál - ahogy írod is - korrekt megoldás volt, ami törléssel megvédte az adatokat, de nem lehetetlenítette el a tulajdonost.
és nem kellene feltalálni egy korrekt megoldáshoz a jégkocka receptjét, mivel az összes üzleti laptopon (amiken azért vélhetően értékesebb adatok lehetnek, mint egy tableten és anyagilag is húzósabb az "elvesztésük") vagy hardveresen vagy szoftveresen már sok éve tökéletesen megoldott ez a biztonsági kérdés. a felhasználó szíva... ellehetetlenítése nélkül. -
cidalain
veterán
válasz
csudri #79684 üzenetére
Akkor vegyuk azt az esetet, hogy veletlenul bezartad az autoba a kulcsot, de elfelejtetted hol a potkulcs (vagy tudod hol van, csak a lakaskulcsod is bezartad. Vagy masik varosban vagy)
Az ilyen vedelmeket pont azert talaltak ki, hogy egy tablet vagy telo ellopasa eseten a tulaj adatait vedjek, illetve a tolvajnak ne legyen konnyu dolga az unlockkal.(Regebbi droidos telefon eseten siman eleg volt a factory reset, es kiszedte a beviteli minta jelszót, es az eredeti google account sem kellett hozza. De az android 4.0 volt.)
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy tabletre, amelyen főleg olvasnék szakmai könyveket (nagyrészben pdf), internetezésre, utazás során filmnézésre használnám. De főleg az olvasás a fontos (sajnos 4 db könyv árából már kijön egy 50000Ft-os tablet).
Most jelenleg van nálam ideiglenesen egy Samsung S2 Tab (T819), ez eléggé meggyőző idáig, de főleg szeretném kideríteni, hogy hosszútávon bírja-e a szemem a nem e-ink kijelzőt.
Az előző tabletem egy LG G -Pad V480 volt, ami 8"-os és rájöttem, hogy olvasáshoz minimum ~10" kell, mert ez nagyon apró, megerőlteti a szemem.
Az S2 Tab kiesett, mert elég húzós az ára, a max keret 50k körül lenne. Most még nem utazom sokat, ezért inkább esti olvasásokhoz kellene a tablet, meg egy évben 1x-2x hosszabb utakhoz, hogy ne kelljen könyvet cipelni.
Huawei MediaTab T5 vagy T3-asokat néztem jelenleg, ami beleférhet a keretbe.
-
cidalain
veterán
Ha van benne kozelseg erzekelo, akkor azt ra lehet venni, hogy vezerelje a kijelzo kikapcsolast. Vagy beallitod auto kikapcsolasra 1 perc utan, es akkor nem kell nyomkodni. (Bar bekapcshoz kelleni fog. Duplakoppos ebresztest ha tudja akkor tudsz ott is nyomast sporolni)
(Itt jegyzem meg, hogy a Mi Pad 4 tudja a duplakoppos ebresztest, teloiknal mindig ezt hozzak fel (vagy hoztak fel regebben) nagy negativumkent. De a tabletnel megy szepen eu romnal)
-
cidalain
veterán
Bar most utananeztem, letezik hozza gyartott magnetic flip cover (ebayen, amazonon lattam), szoval lehet megis van benne.
Francot, meglestem a termekvideot. A tok zarodik magnesesen (a tokba van a vas es a magnes is), de a kijelzot nem vezerli. Szoval eselyes hogy ezt nem tudja
-
Sziasztok!
Huawei Mediatab T5-nél be lehet állítani valahol, hogy mágneses tok lecsukása esetén kikapcsolja a kijelzőt, kinyitáskor pedig bekapcsolja?
Van egy Lenovo tabletem is, azon így működik és szeretném a Huawei-t is így használni.
Köszönöm a segítséget
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Itthonra kéne nekem tablet, Messenger,face,youtube videók és fontos lenne még,hogy a PUBG is fusson rajta.
"Huawei Mediapad T5 10 32GB Wifi" jó választás?
Amoled kijelzős tablet 60 körül álom kategória? -
cidalain
veterán
válasz
csudri #79669 üzenetére
Samsunggal sikerult ezt ilyen korulmenyek kozott megopdania a kollegamnak.
Az a megoldas csak Samu kompatibilis volt, de lehet hogy van megopdas a Huaweire is, de nem 2-3 kattintasos 1 perces lesz, az biztos.
Ha megvan a szamlaja, ilyenek (= tudjatok bizonyitani hogy az a tietek), akkor a hivatalos szerviz is lehet hogy tud segíteni (persze nyilvan nem ingyen) -
csudri
őstag
válasz
cidalain #79667 üzenetére
Na, gáz van, mert anyosomnak fogalma sincs a google jelszavarol. Probaltam masik gepen jelszot valtoztatni ahhoz az accounthoz, de sikertelen.
Meg nem gyalultam le, de utana olvasva a Google-ön, tök reménytelen az egész.
Komolyan az van, hogy nem ferek hozzá a sajat gepemhez,ha olyan bena vagyok, hogy nem tudom a jelszot es hiába gyalulom le???
-
Aprósólyom
addikt
válasz
aprokaroka87 #72680 üzenetére
MTKlog téma: Mi a csoda ez? Van egy MTKlog könyvtár a tableten. Azon belül pedig egy audio_dump könyvtár, amiben *.pcm kiterjesztésű hangfelvételek youtube használat hanganyagát rögzítette. Ez a könyvtár 3.3GB-nyi hanganyagot tartalmaz. Legrégebbi 2017. decemberi, a legújabb kb. 2019. februári. Egyes felvételek közel 500MB-t foglalnak és 47perc (gyanítom folyamatos, nem hallgattam végig) felvétel tartalmaz. Nem gyanús ez egy kicsit?
-
cidalain
veterán
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Anyósom Huawei T3 tabletje egyszer csak elkezdett jelszót kérni. Senki nem vallja be, de szerintem valamelyik unoka beállított egyet, csak nem tudja egyik sem, hogy mit, mindegy, ez most itt OFF.
A kérdéseim, amiben szeretném a segítségeteket kérni:
- hogy lehet ezt valahogy kilőni a tablet legyalulása nélkül?
- egyáltalán megoldja-e egy factory reset, ha igen, akkor hogy kell ennél a típusnál?Előre is nagyon köszönöm!
Üdv
csudri -
s4tch
veterán
Sziasztok, 70 éves férfiember kezébe, jövő szombaton tartandó születésnapra vennénk tabletet, olyan 60k körüli értékhatárig. Netezni, emailt írni fog rajta. Családban már van Lenovo Tab4 8, parádés a kijelzője, úgyhogy ennek a Plus változatát néztem emagról (63k). Lényegesen jobb ajánlat van hasonló áron? Van esetleg olyan tablet ebben a kategóriában, ami hasonlóan jó, és létezik hozzá passzoló billentyűzet? Köszi!
-
Geza74
tag
Szia!
Szerintem egy Chuwi Hi9 Plus tökéletes lenne neked a leírt célokra.
Én most vettem egy ilyet, nagyon meg vagyok elégedve vele, szuper gép.
Főbb paraméterei: 10,8 coll (hatalmas!), 2560x1600, 4/64, 2 SIM, LTE, GPS, szűz Android 8 (2019. második negyedévben ígéri a Chuwi a 9-es Androidot rá).
A billentyű (ami tartó és tok is egyben) és a toll külön megvásárolható.Ajánlom a következő oldalt, ahol minden egyéb paramétert megtudhatsz a tabletről, illetve egy baromi jól szűrhető, nagyon jól használható összehasonlító oldal is egyben:
https://www.kimovil.com/en/tabletsA gépet a Banggoodról rendeltem, kb. 50.000 Ft-ra jött ki, biztosítással, EU-ból szállítva (2 hét alatt jött meg).
A billentyűjét az Aliexpressről fogom rendelni hamarosan kb. 9500 Ft-ért (a Banggoodon jóval drágább lenne), ráadásul magyar ékezetes plusz feliratozással (nyomtatva).
Tollra nekem nincs szükségem. Ha nem ujjal akarok matatni, arra ott vannak a gumi végű "mű tollak" (nem tudom, mi a neve).Hivatalos promo videó:
https://youtu.be/Hc828qZkGnoPromo termékadatlap:
https://www.chuwi.com/index.php/mobilep/index/Chuwi-hi9-plus.htmlHa rákeresel, elég sok (külföldi) tesztet olvashatsz és nézhetsz róla. Nagyon dícsérik.
Amit külön kiemelnek mindenhol:
- A billentyűzete NAGYON minőségi, állítólag az iPad-énél is jobb
- A képe gyönyörű (tanúsítom)
- Aránylag gyors (amire neked is kell, több mint tökéletes)Amit negatívumként írnak:
- Nincs gyorstöltése, úgyhogy ha nagyon hagyod lemerülni, sokáig tölti fel a 7000 mAh-s akksiját.
- Állítólag érdemes lecserélni a gyárilag hozzá adott töltő adaptert egy minőségibb darabra (még nem mértem ki, hogy mennyivel tölt, megvan-e a 2A), én rendeltem jó áron egy Blitzwolf töltőt mindenesetre, még úton van. Meg egy C-s kábelt is, mert csak egy kb. fél méterest adtak hozzá.
- A tolla állítólag nem a legjobb.Ha ilyet vennél, érdemes odafigyelni rá, hogy a 2019-es (frissített) modellt vegyed, ugyanis javítottak rajta pár hibát a pár hónappal azelőtti (első) verzióhoz képest. Onnan lehet felismerni, hogy a 2019-es modellnek piros a bekapcsoló gombja.
Remélem tudtam segíteni.
Egyúttal szeretném kérni a többi Chuwi Hi9 Plus tulajt (ha vannak), hogy osszák meg ők is a tapasztalatukat, mert még nekem is új a gép, és én is szívesen olvasnék gyakorlati dolgokat, tapasztalatokat.
-
cidalain
veterán
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Adott egy vodafonos Smart tablet android 6.0 val. Ki van kapcsolva az ismeretlen forrásból való telepítés. A menupont halványan van inaktív nem tudom bekapcsolni. Mi lenne a módja hogy bekapcsoljam?
Üdv Ákos -
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79654 üzenetére
Az MHL már elavult. Az új samukhoz van gyári multiport adapter.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79652 üzenetére
Tudomásom szerint a Tab S4 támogatja a HDMI kimenetet (mint, ahogy 8 -tól az összes S és Note, de már nem MHL protokollon). Hirtelen ezt a videót találtam.
-
Somatom
veterán
Ezért vettem a Teclast T10 -et. Azon van külön mikro-HDMI port. De, ez sem fenékig tejfel, mert 16:10 -es a kijelző, ezért a kiadott kép gyászkeretes a 16:9 -es monitoromon. Ahogy írták, okos TV -vel szokott működni a wireless képátvitel. De, ez sem 100%, mert a stock Androidon a Google tiltja ezt a funkciót (szoftveresen, a build.prop -ban). Tehát, gyártófüggő, hogy megy-e a Miracast. A Chromecast viszont mindegyikkel megy. Annak viszont az a hátránya, hogy minden indulásnál net kell neki, mert a Google -től kap egy azonosítót. Utána viszont meglepően jól használható a képernyőtükrözés. Akciójátékra alkalmatlan, de netezni, filmezni, fórumozni símán lehet vele. Egy CC Ultra -m van, azzal teszteltem.
MADcat:
Meglepne, ha a T3 tudná. Az új Huawei telók támogatják, de az más protokollon megy (nem MHL), amihez USB-C kell. -
cidalain
veterán
Ha okos es wifis a TV akkor a vezeték nélküli megoldasok altalaban remekül működnek, bár atvitel8 hiba röcögés soman benne van a pakliban.
Ha mindenkepp vezetekes kell akkor MHL tamogatas kell a tabban. Ilyen nem sokban van. Samu csucsgepeiben talan, de fejbol nem tudom. -
tkesy
őstag
Sziasztok,
Micro USB - HDMI átalakítóval gond nélkül ki lehet tolni egy TV-re a tablet képét? Mik a tapasztalatok e téren?
Nagy eséllyel egy MediaPad T5 lenne az alany.Előre is köszi a választ!
-
sgery
őstag
válasz
aprokaroka87 #79644 üzenetére
Igen, én sem nagyon találok.
Eddig a surface book 2 amit találtam (igazából egy ativ tab 7-es aktuális kiadása..) és megfelelne az igényeimnek, mondjuk elég borsos az ára (még itt H.A-n is féláron..) és ki sem használnám a nagy tudását. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Meglévő hordozható munkaeszközömet cserélném le (samsung ativ tab7) újabbra. Picit már viseltes, vannak vele gondok, ezért lenne cserélve.
Átgondolva a felhasználásomat, nincs igazán szükségem már windows rendszerre, az android is ellátja ami kellhet útközben.
Méghozzá: levelezés, word és excel kezelés, böngészés, tollal jegyzetelés. (erősebb munkákra, minden másra otthoni gépet használok).Tehát amit keresek:
- Toll is legyen hozzá, lehetőleg olyan, hogy a házába lehessen tenni, mert tuti elhagyom
- Legyen hozzá kemény billentyűzet (persze becsatolható), amit ölbe is tudok használni
- minél nagyobb a kijelző, annál jobb
- lte kompatibilis legyen
- új/használt nem számít, beszerzési forrás sem, bizonyos keretekig az ára sem, bár mivel nem apple termék így nem lesz elmebeteg ár...Előre is köszönet
-
zserrbo
aktív tag
cidalain
Lehet félreértettél. Egy olcsóbb, noname gyártótó nem várom el a folyamatos frissítést. Csak az olcsóbb is lesz. Veszek egy olcsóbb kínait pl a Gearbestről és kész. Van 45 nap pénzvisszafizetési lehetőség is. Ha elromlik, a szállítást fizeti a Paypal. A Huawei is ontja magából a termékeket, aztán úgy látom le is vannak tojva. Továbbra is a Samsung telefonommal tudok példálózni, lassan 2,5 éves, középkategóriás és még mindig kap security update-et. Lehet mást nem érdekel, de szerintem kellene.
"Ha felfedeznek egy nagy bugot..." Lazán kapcsolódóan hogyne, a Huawei is imád titokban tartani dolgokat, lásd UFS-eMMC chipek a P10-nél anno. Már a specifikációjuknak sem szabad hinni.tuki2200
Engem nem zavar, ha nem vált főverziót feltétlenül, bár 2 főverziót el tudnék viselni. Jobban zavar, hogy a gyártó 2 évig sem vállalja a felelősséget a termékért csak hardveresen.Más: mikor megkaptam a tabletet a USB töltő adapter zúgott, ha rádugtam a tabletet. Rákérdeztem és csak egyben lehet visszaküldeni gariba.... Magát a töltőt nem. Inkább használok egy sajátot, de gratulálok a supportjuknak.
-
Somatom
veterán
válasz
gardener #79639 üzenetére
Ez a Rapoo is kékfogas Egy E6300 -at vettem. Ez akkus, a 6100 -as ceruzaelemes. Ez a külön bill koncepció nekem jobban bejön, mint a tokba integrált. A linkben a funkcióbillentyűk inkompatibilitására panaszkodik a tesztelő. Valószínűleg Ő nem ismerte az External Keyboard Helper -t.
Engem nem zavart a megvásárlásban az, hogy IOS -hez optimalizált, mivel előtte Apple BT bill. -t használtam Androidon.
-
tuki2200
senior tag
válasz
zserrbo #79634 üzenetére
Nem ismerem az EMUI 7.0 rendszerét, de Samsungon a 7.0 óta 1értelmes újdonság jött a 9.0-val, a gyári sötét téma. Ha Playstore-on kívülről nem lopsz appokat a tabletre ilyen-olyan illegális forrásból, mi veszély fenyegetne? Van egy eszköz, ami tökéletesen működik és a telefonos topikokba is brick-kelik meg rootoljak a telefonokat, annyira remegnek a frissítésekért. Miért?
Apple-nél is 2 évig van támogatás utánna a megjelent frissítések semmi up-to-date feature-t nem tartalmaznak, csak a beállítások almappájában nő a verziószám és ettől mindenki eldobja az agyát. Nem értem..
-
gardener
senior tag
Huawei MediaPad T5 10
Szeretnék hozzá egy tokot Bluetooth-os magyar billentyűzettel.
Nem találok hozzá. Csak ezt az Alcor BT-100-at találom, de élőben kipróbálva egy üzletben, az í betűt nem tudtam előcsalni.
Nem tud valaki ajánlani? köszi.
-
cidalain
veterán
válasz
zserrbo #79634 üzenetére
Ez egy ilyen sport. A 2 eves szoftvertamogatas nem azt jelenti hogy ket evig folyamatosan kapsz frissitest. Ha felfedeznek valami nagy bugot, akkor ezt befoltozzak. Ha letelt a 2 ev, akkor ugy jartal.
Vehetsz felsőkategóriás Samut. Vagy csucs Huaweit is, ott allitolag megy a folyamatos frissites. Vagy veszel Xiaomit, es tolod fel magadnak a xiaomi.eu romokat rendszeresen. Vagy olyan készüléket veszel, amire van rendszeresen frissített custom rom.Erdekelne hogy melyik lett volna az az olcsobb cucc, ami kevesbe ismert gyarto termeke, es rendszeres frissitest kap automatikusan... En ilyenrol nem tudok.
Ezt a kérdéskört itt mar kitargyatuk korabban. Akinek a havi google biztonsagi szint fontos, akkor tudunk ugy is ajanlani, de tudnunk kell rola. Amugy viszont ha nem kolbaszolsz a sotet weben, nem kiserted a sorsot, akkor gyakorlatilag tokmindegy milyen a biztonsagi szinted, nem vagy nagy veszelyben.
-
zserrbo
aktív tag
Mondanék pár szót miért nem fogok Huawei tabletet és úgy egyáltalán Huawei terméket venni a jövőben. Van egy Huawei M3 lite 10.0'-os tabletem, 2017 júniusában jelent meg és ami 2018 júliusától nem kapott egyetlen szoftverfrissítést sem. A tableten 7.0-ás Android verzió fut. A Google minden hónapban ad ki biztonsági frissítéseket még a tableten futó 7.0-ás verzióhoz is. Választhattam volna egy olcsóbb, kevésbé ismert gyártó termékét is, ha tudom a Huawei ennyire nem törődik a vásárlóival. Jeleztem a Huawei ügyfélszolgálata felé a panaszom és a következő választ adták:
"A számokat ellenőrizve nem találtam elérheztő frissebb verziót az Ön készülékére.
Az, hogy egy készülék nem folyamatosan, minden hónapban, vagy egy idő után egyáltalán nem kapja a biztonsági frissítéseket, normálisnak mondható.
A Huawei a készülék megjelenésétől számított két évig garantálja a készülékek szoftveres támogatását.""A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti válaszunkat nem fogadja el, a területileg illetékes Békéltető Testülethez, vagy az illetékes Járási hivatalhoz fordulhat...."
Akkor most garantálják két évig vagy nem? Mert mind a mai napig egy update sem jött. Míg a 2017.01.-ben megjelent Samsung A5 2017 telefonomra most jött meg az áprilisi biztonsági frissítés.
Sokáig gondolkoztam, hogy beadom a békéltető testülethez a keresetem, de túl kevés esélyt látok a sikerre. Marad a tájékoztatás. Az én véleményem az, hogy minimum 2 évig folyamatosan adjanak szoftveres támogatást a gyártók. Persze veszek ettől "kínai" cuccokat, de a Huawei nem ez az árkategória. -
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Sziasztok srácok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lassan 2 hónapja van nálam egy mipad4 plus, épp most nyitottam ki a bootloadert.
Bekapcsolás után a wifi beállítás képernyő után nem tudok tovább lépni, hiába csatlakozok wifire. Nyelv választás nem volt, csak kínaiul ért most a tab.Ki tudnátok segíteni hogy milyen romot érdemes felrakni rá, illetve egy telepítési útmutatót is elfogadnek. Köszönöm szepen, kellemes ünnepeket.
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Elregéltem a problémám egy memóriakártyás topicban is de nem érkezett válasz, hátha itt tudtok segíteni nekem. A problémám a következők:
Adott egy Teclast M20 tablet, illetve egy Kodak 64 GB os memóriakártya.
Amikor belehelyezem a tabletbe a kártyát, akkor rögtön "sérültként" kezeli, majd formázás után exFAT fájlrendszert ad neki 128 kilobájt lemezfoglalási mértékkel.
A gond csak az hogy ezután gépről már 4 GB felett nem bírok a kártyára másolni mivel nem engedi a mérték miatt. Ha a windowsba bármit is módosítok formázok stb.. akkor utána a tablet újra sérültként kezeli, és kezdődik az egész előről.
A gond pl. akkor is fenn áll, ha a tabletbe hagyom az sd kártyát, usb vel összekötöm a gépre, és úgy akarok másolni rá 4GB felett filmet vagy akármit.
A segítséget megköszönöm a probléma megoldására :R -
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
60K-ig lehet normális pad-et venni?
Amire kell:
youtube
film
zene
fényképnézegetés
egyszerübb gyerekjátékok (puzzle, tetrix stb)Thx.
egyelőre ez a 2 kiszemeltem van
Huawei T5
Samsung T590 -
cidalain
veterán
Jo lenne most, mert azert korrekt darab. De csak 2 GB ram van benne. Ami korlátozó tényező lesz majd...
T5 jo aron van, de az LTE verzio 70 felett van mar, a sima wifi van 62 korul. Ebben 3 GB ram van, jobb felbontasu kijelzo. Hosszabb tavon jobb valasztas lehet.gzongz01
Huawei Mediapad M5 10 Lite? Ez mar nagy meret? Elonye hogy van hozza aktiv toll, igy kezirassal is tudnal jegyzetelni.
-
truz
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire érdemes még beruházni a HUAWEI MediaPad T3 10.0 LTE-re? Nem mai darab.
2-3 évet még kihúz vajon a tudása szerint, lesz rá frissítés, és hasonlók? Menne rajta videó, néhány játék is, bár nem feltétlenül a legerőigényesebbek, de azért elvárás, hogy ne küzdjön egy kisebb terheléstől.Ilyen Huawei van a családban, ismerjük, viszont az összefoglalóban jelzett többivel nincs tapasztalat. Frissebb kiadású, minimum hasonló ár-érték arányút, kizárólag LTE-t melyiket ajánlanátok? Kb. 60 körül húzva a határ (akciókkal a felsőbb kategóriából is jöhet, nem bánom
).
-
gzongz01
újonc
Sziasztok! Egyetemre keresek tabletet, jegyzetelésre és pdf olvasásra, interneten böngészésre. Közepes méretű képernyővel. Esetleg alapszintű Python vagy R programozásra is használnám, ha jók ilyenre a tabletek... Köszönöm!
-
Papesz01
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, adott egy Galaxy Tab S4 társkártyával, hol tudom beállítani, hogy a hívások és sms-ek ne menjenek át erre az eszközre? Igazából a rendes sim-em mobilinternetét akarom csak rajta használni.
-
cidalain
veterán
válasz
martin66789 #79601 üzenetére
nem igazán.
az ELINK 101i a típus azt gondolom. Ez erősíti hogy az Archos 101 amit írtam korábban talán ugyanez. Találtam ez alapján egy Bravis NB105 típust is, ami még nagyon hasonló.
Ezért írtam korábban, hogy ez a típusú probléma egy noname tablet esetében gyakorlatilag megoldhatatlan, egyenlő a gazdasági totalkárral. lehet hogy x óra guglizás után találsz valami romot, ami lehet hogy működik, de 100% biztos soem lehetsz benne, és abban sem, hogy az a rom nem machinált rom.
ha ez idő alatt inkább pár szomszédnak levágod a füvet egy kis zsozsóért, akkor annyit kereshetsz amivel vadiúj garis tabot kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest