Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Na, pont ezért vagyok itt, mert én is így gondolkodom

Nekem nem éri meg időt és energiát beleölni, mert korántsem biztos, hogy egyáltalán meg tudom csinálni...bíztam benne, hogy ez nem egy bonyolult dolog, amit vmi szervizben pikk-pakk meg tudnak csinálni, én pedig szívesen fizetek érte -
felsatan
tag
Köszi a tippet! Szerintem igen, egyszer már volt rá frissítve, de egy factory reset ezt eltüntette, ebből gondolom, hogy újra youtube és facebook kompatibilissé lehetne így tenni. Meg fogom kérdezni xda-n, csak félek senki nem követi már ezeket a régi linkeket, meg hát abban bíztam találok egy szervizt, ahová el tudom vinni.
Egyébként soha nem fogom megérteni, hogy miért nem számít 2-3x árkülönbség az informatikusoknak, de ez legyen az én problémám
Van egy öregecske tablet, amit ha ~10 ezer ft-ból alkalmassá tudok tenni arra a célra, amire kell, akkor nem veszek 25 ezerért másikat. Ha nem tudom, akkor veszek. -
felsatan
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nem vagyok informatikus, de nem vagyok teljesen sötét sem. Sok napot rászántam, hogy találjak (számomra is) egyértelmű leírást, ahol LÉPÉSENKÉNT le van írva, mit kell csinálni és MINDEN fájl letölthető, de nem találtam. Pont ezért inkább rászánnám azt a 10 ezret mert így is jobban járok, mintha a saját időm megy el olyasmire, amit nem is értek.
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Van egy régi Motorola Xoom (wingray) tabletem. Szeretnék rá frissebb androidot, hol tudom ezt megcsináltatni, bármely tabletszervízben?
Elvileg ezt a három lépést kellene végigvinni rajta, de nem értek hozzá, egyszerűen nem tudom kibogozni pontról pontra mit is kellene csinálni:
1. https://www.djsmobiles.com/2013/01/how-to-root-your-motorola-xoom.html
2. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-perform-bigpart-repartition-upgrade-on-your-motorola-xoom.html
3. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-install-android-4-4-4-based-omnirom-on-your-motorola-xoom.html
Egyes linkek már nem működnek a leírásokból, másokat veszélyes oldalként jelöl meg a böngészőm......és akármilyen leírásokat nézek a neten mindig beleütközöm ebbe a két problémába, úgyhogy inkább fizetnék érte, mintsem valami hülyeséget csináljak.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest