Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

Üdv!

A mai nap megérkezett a Chuwi Hi9 Pro tabletem. Január 21-én rendeltem, január 22-én adták fel, ma vettem át a futártól.
    Érdekesek ezek a ferdeszeműek. A tablet maga szép. Nagyon szééép! Egyszerű, letisztult, tapintásra kiváló, eléggé prémium. A doboz recycledbarna, az egyik rövidebb oldal mentén nyílik és csak oldalra, felfelé max sniccerrel.
    A tab egy 3 rétegből ragasztott :Y - eléggé "kínaipiacos" :DDD a feelingje - szivacs lapban dekkolt, az éléből kellett kihúzni. A mellékelt tartozékok hadától nem dobok hátast. Egy USB-C kábel (cirka 60cm) és egy 2A-es EU végű töltőfej. Egynek jó lesz. :)
    A kijelző, hogy gebednének meg 2,5D-s, viszont van rajt gyárilag fólia. Mivel ez a széleken kicsit eláll, kérdés meddig bírja. A fólia egyébként kiváló minőségű, nem tompítja túlzottan az érintéseket. Egy kósza porszem van alatta, de az sem zavaró - viszont nagyon is látható - helyen.
    A Wi-Fi jó, a tőlem kb. 8m-re lévő router-t egy 10cm-es téglafalon és 2x10cm gipszkartonfalon (+gyapot szigetelés) lényegében 100% jelerősséggel vette.
    Az első benyomások kellemesek - nincs lila köd - de majd egy év múlva térjünk rá vissza. : D

A tablet mellé rendeltem egy gyári tokot is, amivel sikerült szépen felsülnöm. Ugyanis nem vettem észre, hogy a Hi9 tokját rendeltem meg. A Hi9 és a HiPro pedig nem egyforma. Bár a tok méretre jó, kib***t passzentos, anyagra finom tapintású, de a hátlapi kamera kivágása ~ 2/3 kamerányival kijjebb van a perem felé mint kellene. Ebből adódóan a kamera nem lát ki. Ez a kissebb gond, úgysem használnám.
    A nagyobb probléma az, hogy a hangszóró kivágása az ellentétes oldalon van, mint kellene lennie. Olyan szerencsétlen tablet hangja, mintha egy vattával teletömött dobozból szólna. :U
    Így jártam.

Új hozzászólás Aktív témák