Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv!
A mai nap megérkezett a Chuwi Hi9 Pro tabletem. Január 21-én rendeltem, január 22-én adták fel, ma vettem át a futártól.
Érdekesek ezek a ferdeszeműek. A tablet maga szép. Nagyon szééép! Egyszerű, letisztult, tapintásra kiváló, eléggé prémium. A doboz recycledbarna, az egyik rövidebb oldal mentén nyílik és csak oldalra, felfelé max sniccerrel.
A tab egy 3 rétegből ragasztott- eléggé "kínaipiacos"
a feelingje - szivacs lapban dekkolt, az éléből kellett kihúzni. A mellékelt tartozékok hadától nem dobok hátast. Egy USB-C kábel (cirka 60cm) és egy 2A-es EU végű töltőfej. Egynek jó lesz.
A kijelző, hogy gebednének meg 2,5D-s, viszont van rajt gyárilag fólia. Mivel ez a széleken kicsit eláll, kérdés meddig bírja. A fólia egyébként kiváló minőségű, nem tompítja túlzottan az érintéseket. Egy kósza porszem van alatta, de az sem zavaró - viszont nagyon is látható - helyen.
A Wi-Fi jó, a tőlem kb. 8m-re lévő router-t egy 10cm-es téglafalon és 2x10cm gipszkartonfalon (+gyapot szigetelés) lényegében 100% jelerősséggel vette.
Az első benyomások kellemesek - nincs lila köd - de majd egy év múlva térjünk rá vissza. : DA tablet mellé rendeltem egy gyári tokot is, amivel sikerült szépen felsülnöm. Ugyanis nem vettem észre, hogy a Hi9 tokját rendeltem meg. A Hi9 és a HiPro pedig nem egyforma. Bár a tok méretre jó, kib***t passzentos, anyagra finom tapintású, de a hátlapi kamera kivágása ~ 2/3 kamerányival kijjebb van a perem felé mint kellene. Ebből adódóan a kamera nem lát ki. Ez a kissebb gond, úgysem használnám.
A nagyobb probléma az, hogy a hangszóró kivágása az ellentétes oldalon van, mint kellene lennie. Olyan szerencsétlen tablet hangja, mintha egy vattával teletömött dobozból szólna.
Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest