- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Jedidiah #78172 üzenetére
Ugy latom, kimaradtal
Szoval szerintem a te geped a Huawei Mediapad T5 10" lesz.
Akcioval 60 alatt is megkaphatod (foleg holnap), azaz boven kereten belul. Uj cucc, 3 gb ram, fullhd kijelzo. Nincs semmi ami jobb lenne 85-ert ujonnan itthonrol. A 4gb ramos gepeket mar 100 korul merik. De mivel nem jatekra kell, boven eleg lesz a 3 is neked. -
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989 #78196 üzenetére
Valamit benéztél. Bár, a linkre azt írja, hogy elfogyott, de a specifikáció szerint az 2/16 -os.
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek! Főként jegyzetelés, néha olvasgatás lenne a cél. a keret 65k. Most néztem a HUAWEI MEDIAPAD M3 LITE 8" 32GB jó áron van. Megéri ezt a típust venni? Kérdésem, hogy a tablet rendelkezik stylus támogatással, lehet úgy használni mint egy jegyzetfüzetet?
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a Wifi nem működik és ezért folyamatosan újraindul a tablet? Konkrétan egy ASUS MeMO Pad 7 (ME70CX)-ről van szó. Factory reset, cache törlés megvolt, utána is ugyan úgy hozta ezt a gondot. Frissítettem rajta gyári firmware-t, ugyan az a hiba előjött. Egyszerűen már tanácstalan vagyok, hogy ez mégis mi lehet. Tettem rá egy WIFI-s appot, de az sem tudta bekapcsolni a WIFI-t, illetve mindig invalid SSID-t ír, pedig a WIFI ki volt kapcsolva. Nagy mágiam hogy mi lehet itt..
Valaki találkozott már ilyennel?
-
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78189 üzenetére
Ó, ez nagyszerű! Köszönöm szépen, ez igazán nagy segítség volt! A Kids mode miatt nem hiszem, hogy megéri. Gondolom lehet rá valami launchert pakolni, ami csinál belőle Kid mode-ot, elvégre Android
Akkor T3 8 lesz. Sajnos a linkelt akciós áron már elfogyott, pedig kosárba még engedte bepakolni. Gondolom volt vagy 5 darab készleten
Megnézem mennyi lesz éjféltől eDigitalon vagy máshol.
A linkelt tok tökéletes. Kár, hogy Kínában van, nem fog ideérni már az idén
Mondjuk találtam egyet Angliában, rájuk írok. Kell majd egy jó üveg a kijelzőre.
-
eddie17
addikt
-
Game-over
aktív tag
válasz
gurabli #78188 üzenetére
Pont az első hozzászólásod felett beszéltünk az 1/8-as gépekről, hogy ha nem muszáj akkor nem érdemes ilyet venni (jó ez 1/16-os, de a RAM mennyisége kevés itt is).
Ha csak nem a Kids mode miatt kellene a gép, akkor nem érdemes ezt venni, HA holnap 5k-ért többért megkapod a T3 8-at.
Érintőtoll az 100 Ft-os tétel, a tokból meg hasonlót 3-4k-ért lehet kapni Ebayen: [link]
Ha holnap lesz valami jó tablet akció akkor valaki majd úgyis bedobja ide is, érdemes figyelni a topikot
-
gurabli
őstag
válasz
Game-over #78187 üzenetére
Köszönöm!
A Huawei Media Pad T3 8 szimpatikus.
Sajnos nagyon mem vagyok otthon tabletben, van erre olyan tok, ami valamennyire gyerekbiztossá tenné? Ahogy írod, erre én is gondoltam, de lövésem nincs melyik tok megy rá...
Amit linkeltem Kids Tablet, nagyon nem jó választás? Mert ott meglenne minden egyben. Mondjuk 1GB RAM és Mediatek, de alap dolgokhoz az is ok, nem? Pl Plex megy rajta gond nélkül, ahogy a legtöbb egyszerű játék is. Vagy tévedek? -
Game-over
aktív tag
válasz
phoenix1989 #78186 üzenetére
Itthonról újonnan Lenovo Tab 4 8, vagy Huawei Mediapad T3 8, remélhetőleg holnap ezek 35k-ért lesznek (múlt pénteken ennyi volt Ediginél)
gurabli: Neked is ez a kettő gép lenne optimális egy jó kis rugged tokkal, + Huawei-en gyárilag le lehet kódolni külön az alkalmazásokat
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Az öt éves kislányomnak szeretnék egy tabletet venni. Elsősorban minél masszívabb, ütésállóbb darab kellene, ami nem riad vissza, ha leejtik. 7" méretre gondoltam, az akku jó, ha sokáig bírja. Wifi elég, LTE nem kell.
Nem baj, ha nem sebességbajnok. Egyszerű, elsősorban oktató jellegű app-ok, játékok mennek majd rajta és mesék. Utóbbi Plexen keresztül.Ezt néztem ki: Huawei MediaPad Kids Tablet Itt egy jó kis tokban, tollal kapható: Link
Van pl. eDigitalnál, de ott sehol nem látom a tokot és a tollat: LinkErről vélemény? Esetleg mi jöhetne még szóba? Hmm, mindjárt fekete péntek, mondjuk egy jó kis akció?
Köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989 #78183 üzenetére
Ennyiért nem nagyon lehet jobbat venni, de ez nem jelenti azt, hogy ez a tab jó. Ettől még egy Rockchip RK3188 -as is jobb, mert abban legalább 2GB RAM van.
-
Game-over
aktív tag
válasz
phoenix1989 #78179 üzenetére
1/8-as, normál használatra sem nagyon, játékra meg főleg nem.
-
zebede
őstag
válasz
Aksomatic #78178 üzenetére
Én most ezt venném, ha nem volnék abszolút elégedett a mostanival.
Igaz még csak "preorder" december 13-ig. -
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989 #78179 üzenetére
28nm -es Spreadtrum SOC, amiben egy Mali 400 a GPU. Abból is a leggyengébb (MP2). Játékok közül talán a sakk elfutna rajta.
-
phoenix1989
őstag
üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire éri meg egy huawei media pad t2 7.0 20k ért? pár napos. játékra lenne használva.
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék, főként pdf-es diasorok olvasására, YT-ra, hírolvasásra, böngészésre.
Akár külföldi rendelés is jó lehet, a keretem max. 50k. Mik jelenleg az ajánlottak? -
Csababá
tag
Köszönöm, mobilon valahogy nem láttam a klasszikus nyitóposztot.
Letérdelt (akku, hdd) az eleve használtan vett, több mint 5 éve csak youtube és filmnézés céljából használt Lenovo SL 510. Arra gondoltam, a feltámasztás költségén talán tablet is lehetne a dologból. A felhasználási terület maradna, tehát min 10" jó lenne. Kb mindegy mit és honnan, de minél olcsóbb és megbízhatóbb legyen. Amolyan belépő bestbuy érdekelne, ha jól sejtem. Van erre reális esély? Köszönöm -
Somatom
veterán
válasz
Szevaszam #78174 üzenetére
A kettő közül én is a Samut választanám, első sorban a méretállítás miatt, ami excell -nél fontos lehet. Esetleg nézd meg a Lenovo Tab 4 10 plus -t! Abban 625 -ös Snapi van (a Samuban 425). Létezik 3/16 -os és 4/64 -es verzióban. Otthon vásárolható még az Acer Iconia A3-A50-K3ES, amiben az a Mediatek SOC van, mint a Teclast T10 -ben, csak alacsonyabb felbontású (1920x1200) kijelzővel és ujjnyomatolvasó nélkül.
-
Game-over
aktív tag
válasz
Szevaszam #78174 üzenetére
Arra teljesen jó, én 2 hónapig használtam tavaly leltározásra excelt a T580-as Samsung gépen, kicsit butítottabb az androidos verzió a wineshez képest, de a célnak megfelelt tökéletesen.
A kettő közül látatlanban én biztos a Samsungot venném, az előző modellük tapasztalaira építve.
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Jedidiah
csendes tag
Sziasztok!
Táblagépet vennék, és tanácsot kérnék benne.
- Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minimum 9. Vagy innét felfelé
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon
- Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Olvasás, email, filmnézés. Nincs komoly grafikai igényem.
De legyen megbízható, és ne akadjon az olvasó alkalmazások használatakor.
- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
85 -
Csababá
tag
Sziasztok! Ez a megfelelő topic laptop vásárlás előtti kérdésekre, tippekre?
-
tomek017
tag
Haliho.
Lenovo A3500:
Durvan 1 evig pihent a szekreny polcon. Gondoltam megnezem, "el-e" meg. Halozati toltore csatlakoztatva a Logo felugrik par masodperce, majd fekete kepernyo es kezodik elorol..logo... Se rezges, se hang a logo alatt, igy gondolom nem tud bootolni. Probaltam recovery modba lepni, de az arra hivatott gomb kombinaciokra sem reagal. Probaltam Pc- rol, parancssorbol recovery-be lepni, de nem talalja az eszkozt ( usb csatlakozasnal a Win jelez, uj eszkoz, majd arrol is, hogy le van valasztva. Nem egy nyuzott tablet, nem is sok applikacio volt rajta. Utolso ra valo frissitest megkapta, meg amikor eloszor hasznaltam.
Mi lehet a problema? Valamelyik app, vagy inkabb hardware?
Koszonom elore is a hasznos segitseget!Udv.
-
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
10"-os táblagépet keresek max. 100.000 Ft-ig, amit irodai munkára (főleg excel táblák, megrendelők útközbeni szerkesztésére), internetezésre, facebook-ra és filmnézésre használnék.
Ezt a ketőtt néztem eddig:
- Huawei MediaPad T5 10 32GB
- Samsung T585 Galaxy Tab A 10.1 (2018)Ezek közül érdemes választani vagy mást ajánlanátok inkább?
Köszi! -
atos30
aktív tag
Sikerült belakni a T5-öt. DPI beállítás tényleg nincs. Nekem nem probléma, szeretem a nagy ikonokat. A Swiftkey keyboard van rajta, ez nekem nem jött be. Lecseréltem Gboard-ra. Arcfelismeréshez kell a fény, viszont szemüvegben is felismer. Kétkoppintásos ébresztés kimaradt. Automata fényerőszabályzás nincs. Viszont a kijelző nagyon bejön. Jó az érzékenysége, nem akadozik, szépek a színek, jó a fényerő. USB kábelre érzékeny: az egyik töltő kábeléről nem vette a delejt, a másik kábellel viszont igen. Gyorstöltést még nem próbáltam, de szerintem azt nem tudja. Wifi erős, 4k youtube videóknál sem gondolkozott. A hangzása pedig teljesen jó. Eddig a kis bluetooth hangszórót kellett használnom, de ennél el lehet felejteni, nincs szükség rá. Azt nem tudom, hogy az M5 lite megéri-e a plusz pénzt a négy hangszóróért meg az ujlenyomatolvasóért, de nekem ez jó vétel volt.
-
Samott
addikt
válasz
kristof123 #78157 üzenetére
Jo cucc, en is ajanom. Egyetlen problemam van vele hogy minden UI elem tulmeretes, szelesek a keresomezok, nagyok a gombok meg minden. Valamit elcsesztek a dpi beallitasoknal, a regit tabletem 240-es dpi-vel ment ez meg valamiert 320-ast kapott (pedig mindketto huawei es 10" / 1920x1200). Most levelezek a supporttal, hogy lehetne ez megjavitani. Elvileg van a huaweinek egy beallitasa az emui 8-ban pont erre, de ebbol a modelbol ez pont kimaradt. Addig a fejlesztoi beallitasokban at lehet allitani a "Legkisebb szelesseg" parametert a gyari 566-rol peldaul 758-ra. Azzal mar majdnem jo, de ujrainditaskor elfelejti.
-
atos30
aktív tag
válasz
kristof123 #78152 üzenetére
Ma jött meg a MediaPad T5 wifi only verzió.
Van rajta jack. Értesítő led is. Pixeleket nem látni, csak 5 centiről nézve. Ha a tesztekben nem írják a kis műanyag keretet az oldalán, akkor észre se vettem volna. Nagyon egyben van a gép. Kellemeset csalódtam a hangszórókban. Tisztán , szépen, hangosan szólnak, de megsüketülni nem lehet tőlük.( a bluetooth kis hangszórót el is raktam a fiók mélyére) Betüméretet lehet növelni. A gombok nem lötyögnek, fémes érzetűek. Érintés érzékelés teljesen jó. Akadozás eddig nem volt. Rögtön lefrissítette magát. Sötét háttérnél van egy minimális fényszivárgás a széleknél, de normál használatban nem lehet észrevenni. A kijelző színei és fényereje nagyon rendben van. Az , hogy csak 3 GB Ram van benne, eddig nem okozott problémát. Gyors.
Még ismerkedünk, de eddig pozitív a cucc. Gyári fólia nincs rajta. -
törölt tag
Srácok, az Amazon Kindle Fire 10 HD mennyire ajánlott darab? Most 99 euróért szórják őket a német Amazonon!
Lehet rá valahogy Play Store-t varázsolni root nélkül? És ha nem, mennyire elegendő az Amazon saját alkalmazás boltja? Külső forrásból származó apk-kat lehet telepíteni rá? Billentyűzetet lehet csatlakoztatni hozzá?
Óóóó, most látom hogy Ungarniába nem hozzák még ohne spezialangebóten se!
-
troland26
őstag
válasz
kristof123 #78152 üzenetére
[link] írja , hogy van
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Egy ideje fontolgatom, egy tablet beszerzését és úgy érzem, most jött el az idő. : D
Kicsit beleolvasva a topikba a Huawei MediaPad T5 10 tűnik nagyon jó vételnek. Csak egy dolgot nem találtam, sehol sem említették: van rajta 3.5 Jack csatlakozó?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
K. -
fungeld
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a tabletet csak simán tok nélkül, az asztalra/ágyra letéve butább lesz az érintésérzékelés? Konkrétan az ujjhegyemet nem nagyon érzékeli, csak ha nagyobb felületen érek hozzá. Ha a másik kezemmel megérintem a tabletet a kávánál vagy akárhol, akkor viszont tökéletes. Huawei T5-nél tapasztaltam ezt.
Hiba és vigyem vissza vagy normális? Más tapasztalt ilyet, esetleg van rá megoldás?
-
cidalain
veterán
Abszolut nem problema a 6-os droid.
4.4-gyel is vigan elvan ma az ember. De mivel a hardver nagyon alap, ezert az elobb lesz gyenge lancszem, minthogy a 6-os droid esetleg nem tamogatotta valna. Kb 100 rugo alatti tabletre nincs verzioupgrade, szoval barmit is veszel a low budget kategoriaban, az marad rajta amivel vetted. -
Ano
senior tag
Sziasztok!
Habár van okos telefonom, de a témában ennyire nem vagyok otthon és segítenem kellene tabletet venni, amit gyerekeknek szánnak (9 év alattiak)
Amit kiszemeltek (elsősorban a kedvező ár a fontos) egy az ajánlóban is szereplő Huawei MediaPad T3 7.0 lenne csak a "kids" verzió ...
A hardveresen megfelelő lenne, mert elegendő most a belépőszint, de amin megakadt a szemem az az android 6.0 ... azaz eléggé régi ...
Ez mennyire problémás, ha nem lehet frissíteni (főzött romokkal nem akarunk foglalkozni) ?
Milyen veszélyekkel járhat, hogy ilyen régi az android rá?
Mivel elsősorban gyerekek használnák, így ez kifejezetten fontos kérdés lenne ...
Válaszokat előre is köszönöm!
-
MCs88
aktív tag
válasz
yossarian14 #78146 üzenetére
A nem international verziónak valószínűleg zárt bootloadere van, így csak unlock után lehet rá romokat rakni. Az unlockra jelenleg 1 hónapot kell várni.
-
yossarian14
tag
Van eltérés a választható nyelveken kívül a két Xiaomi Mi Pad 4 verzió között?
Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB + 64GB
Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 64GB ROM Internatinal VersionIlletve jól tudom, hogy némi mókolással a nyelv probléma is megoldható és akármilyen custom ROM felrakható mindkét verzióra?
-
tuki2200
senior tag
válasz
kkdesign #78143 üzenetére
Pixel C-re nem jon tobb android frissites, a Google sajat gyartmanyu tableteire. A tobbire ugyanugy jonni fog, az android tablet tamogatasa amirol beszelnek pedig sosem letezett, vagyis az android mivel teljesen open a fejlesztokre van bizva csinalnak-e az app-hoz vagy nem, nyugodtan kerdezz meg barmilyen adroid fejlesztot. A magyar "szaksajto" ultragaz, sokan meg idegen nyelvet sem beszelnek csak eldontottek, hogy a mondandojuk erdekel valakit es a net lehetoseget ad nekik... ez a dolog is egy felreforditasbol, ertelmezesi hibabol indult es szepen atvette az osszes utanna nezes nelkul...
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Ipad2017-em, de számomra az android a megfelelőbb. Mit ajánlotok ebben az árkategóriában? max 10 colost, de jobb lenne a kisebb. számomra nem igazán felel meg az az ökosztisztéma.
Valamint másik kérdés: elvileg az android 8.1 után nem jön frissítés a tabletekre, tehát már a pie sem jön ki rájuk. Mi lesz így ezekkel? pl a tab s 4el? vagy az kamu hogy elkaszálták a tablet droidot? anoniminc mesélt erről egy videójában, meg ezen kívül csak az ő videójában mutatott posztot találtam meg erről... valaki tud vmi infót ? : )
-
cidalain
veterán
-
fcjuveka
csendes tag
Hali! T5-höz tudnátok sima fóliát ajánlani, nem üveget. Alin vagy itt Magyarországon van ilyen? Köszönöm!
-
-
eddie17
addikt
válasz
bmwsan #78133 üzenetére
Akkor inkább a T5 WiFi legyen olcsóbban, a Kirin 659 szerintem erősebb mint a 435 snapi ami az M3 Liteban van.
Mert az M3-ban már Kirin 950 van, azért az már más liga. -
bmwsan
senior tag
Sziasztok
Egy ismerősöm (14 éves), szeretne egy új tabletet.
A fontos szempontok:
—10''
—erős 3D, mert szeretne játszani rajta
-Wi-Fi only verzió is elég.
- olyan 70-80e forint a határ.
Gyorsan végig nézve a kínálatot a Huawei M3 Lite 10 Wi-Fi tűnik a befutóknak.
Ti mit ajánlanátok? Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
firemano #78128 üzenetére
Tokmindegy, vedd a lenovot, az olcsobb, ujabb a droid. Vigyazz, mert van belole 8 GB hattertarral is, azt nem erdemes, mert annyival nem dragabb a 16-os, igy inkabb ezt.
Most volt akcioban 8"-os ebbol a lenovobol 2 GB rammal, jobb felbontassal, nagyobb akkuval 35-ert. Az mar csak kicsivel tobb, mint a Huawei ara, viszont a 2 GB ram miatt 3x olyan jo a felhasznaloi elmeny.
Az 1GB ram ma mar eleg gyengus, csak akkor vedd, ha tenyleg nagyon arerzekeny vagy, es emellett kompromisszumokatis tudsz kotni a hasznalat soran. Lassu programvaltasok kozott, keves bongeszoful, koztuk lassu valtas, oldalujrabetoltes stb.Update: meg most is 35 az Emagnal a Lenovo tab4 8
-
firemano
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni hogy mi lenne a jobb a két tablet közül
● Lenovo Tab4 7 Essential - 1/16GB, 7” (1024×600)
● Huawei MediaPad T3 7.0 - 1/16GB, 7” (1024×600)Amire használnám:
40% böngészés
30% online póker
20% filmnézés
10% minimális szövegszerkesztés, emailAz árban ~ 4000-5000Ft különbség van, (a hauwei a drágább) de nem az ára a döntő. A huawei android 6, a lenovó android 7.
Szerintetek melyik volna jobb? -
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Mi Pad 4 a Bangggod-ról.
Mivel direkt nem olyat rendeltem, aminél "CM ROM" felirat volt, így volt rajta magyar nyelv és Google Play is.
Ránézésre egy régebbi xiaomi.eu-s ROM volt rajta, de mivel a franc se tudja, hogy tényleg így van-e, így rátettem én a legfrissebbet a xiaomi.eu-ról. (A bootloader alapból nyitott volt, mivel valakiknek rá kellett tenni a nem gyári CN rom-ot, így nem kellett kivárni az 1 hónapot a bootloader unlockra).Maga a gép rendkívül korrektnek tűnik. A kijelzője szép, feltűnő röccenést nem érzékeltem eddig, elégedett vagyok vele.
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Kérem, pár linket, vagy típust adjatok: olyan 7".os tabletet keresek, ami 20 000 Ft alatt 1024x600-nál jobb felbontással, 1GB-nál több RAM-mal, minimum 2600 mAh-s aksival és 4 vagy 8 maggal rendelkezik.
Gyereknek kellene, youtube, egyszerű játékok, semmi más.
Előre is köszi:
Gabesz -
fungeld
aktív tag
válasz
Somatom #78119 üzenetére
Lehet vele
Van bármi hátránya az LTE verziónak a +6 ezer forinton kívül sim kártya nélkül használva? Felugráló ablakok, stb. vagy teljesen úgy viselkedik, mint a wifi only verzió? Talán ér 6ezret, hogy lehet bele tenni külföldön mobilnethez sim-et vagy a mobilból is átlehet tenni, hogy ne merüljön le a net megosztás miatt.
-
atos30
aktív tag
Lecsaptam egy Mediapad T5-re én is. A Teclast T20 volt az elsődleges amit akartam, de rájöttem nem kell a sim. És erre lesz garancia!!
-
fungeld
aktív tag
-
cidalain
veterán
válasz
oliwwer #78108 üzenetére
Igen, egyet ertek Game-overrel.
Most elegendo a feladatokra. De 1-2 ev mulva mar keves lesz. Kevesbe idotallo mar a 2 gb ram 4 magos snapdragon soc, ami amugy is van vagy 3 eves.
Masreszt ez csak 8"-os, ami kisebb mint az elvart, bar szerintem ezen tul tudnatok lendulni. -
-
cidalain
veterán
Lenovo tab4 8 wifi, fekete vagy fehér
34990 Ft, Emagnál -
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék Androidos tabletet most black friday-kor.
Leginkább a Travian nevű online böngészős játékkal játszana vele. Facebook, recepteket nézni rajta, esetleg facebook. Talán gagyibb kártyás játékok, kyodai, ilyesmi.
40-60k-ig kellene valami, és wifis legyen, mobilnet nem kell bele. Minél gyorsabbat szeretnék, meg hogy ne kelljen kidobni 1-2 év után.
kijelző méret nem igazán számít, 9" körüli..
Köszönöm!
-
cidalain
veterán
Igazabol tokmindegy, ilyen feladatokra mindegyik megfelelo.
Samu fele az billenti a merleget, hogy olyan teloja van, talan a Samu Touchwiz nem ismeretlen neki. Es asszem ez a legolcsobb.
A huawei a 4 gb rammal jobb persze kicsit.
Az iPad meg iPad. A rendszer onmagaban stabil, bar ha soha nem almazott, akkor lehet hogy gyulolni fogja, mert androidos szemmel nezve, semmi sem logikus.
Ha mast nem menjen el egy nagyobb elektronikai uzletbe, es tapizza meg mindegyiket, melyiket kenyelmesebb hasznalnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged