- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan tabletet amivel telefonálhatok is.
Tönkre ment az lg g2 telom, jó részt böngészek
ezért inkább tabletet vennék. -
kezman
őstag
válasz
cidalain #78787 üzenetére
Kösz szépen, egyenlőre csak tájékozódom, ár értékarányba elég jónak tűnnek, 2-3 Gb RAM kell mindenképp, majd ehhez igazítom, Banggood-on nézelődtem, ha tudtok jobbat ne tartsátok vissza.
Mr.Mercury:
Neked is kösz, ha leírnád a tapasztalataidat nem bánnám akár privibe is jöhet.
-
Callisto
őstag
Nem igazán tudok dönteni. Melyiket? Az árkategória 120-140e. Eddig felmerült opciók:
Galaxy Tab S3 LTE 32GB
Huawei MediaPad M5 10.8 4G 64GB
Xiaomi MiPad 4 Plus 4GB 64GBTudom, hogy vannak a varázslatos nevű egyéb kínai tabletek is olcsóbban, de azoknak utánajártam és számomra nem megfelelőek minőség szempontjából (design, anyaghasználat és egyéb apróságok).
Pl. Chuwik is ilyenek. -
Game-over
aktív tag
válasz
RockHaRD #78789 üzenetére
Teljesen jó a kijelzője (mármint sz*r, de sajnos ez a gyári képe).
Ha ez az a tablet, akkor az Edigital elírta, mert ebben nem IPS van, sima TFT képernyő
A 10"-os verzióban már IPS van, arról van rendes teszt, ott látszik hogy jó a betekintési szöge.Ha online vetted, akkor állj el a vásárlástól, ha személyesen, én akkor hivatkoznék rá hogy az oldalukon rossz infó miatt választottad ezt, és emiatt nem kéred.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Tegnap vettem egy olcsóbb Alcatel tabletet a gyereknek, mert betörte az előző kijelzőjét. Edigitalban vettem, ma vissza is vittem, hogy nem jó a kijelző
EZ szerintetek normális? Konkrétan nincs betekintési szöge. Ez egy fekete alapon lévő logo. Értem én, hogy nem OLED kijelzős, de elvileg IPS, nem tudom elhinni, hogy ez normális, az eladó meg lerázott, hogy nem lát hibát.
-
cidalain
veterán
válasz
kezman #78786 üzenetére
Nekem van Chuwi. Teljesen jo ar ertek aranyban. Sokaknak van itt a forumon teclast. Ok is azt mondjak. Ha eros hardverrel veszed, akkor is olcsobb, mint egy kozepes hardveru tab itthon. A garancia ugyon kell tudni tullepni. Nyugodtan bevallalhato barmelyik az emlitett ket markabol, ezek a jobbfajta masodvonalas kinai gyartok.
Ha kell, es pontos tipust is irsz, akkor konkretabbat is tudunk mondani, esetleg hogy melyik jobb, ilyesmi. -
kezman
őstag
Üdv, véleményere lennék kiváncsi, Chuwi és Teclast tabletekkel mik a tapasztalatok, 'vásárlás előtt állok és van pár ajánlatom, érdemes vagy inkább nézzek másikat és melyiket, kösz előre is?
-
cidalain
veterán
válasz
.zSoLTi. #78784 üzenetére
Miui.hu/forum
Nagyon jol le van irva a xiaomi cuccok romolasa hogy mukodik.
Ellenorizned kell, hogy a keszuleked bootloadere nyitott e vagy zart. Ha zart akkor kerned kell a xiaomit, hogy nyissa ki (ez 2-3 het is lehet). Ha mar nyitott, akkor mehet ra custom recovery (twrp), majd aztan mehet a miui.eu rom. Vagy a miui.hu rom. -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg tud segíteni xiaomi mipad4-re miui global rom telepítèsben? Sajnos miui 10 kínai rommal jött ès kínai valamint angol nyelvek vannak csak.
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de hátha tud valaki ötletet adni:
Van egy Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 tabletem ami jó ideig nem lett bekapcsolva és meghalt az aksija.
Érdemes lehet javíttatni? -
Game-over
aktív tag
válasz
chef69 #78778 üzenetére
Ha Samsung fiókra regisztrálva van, akkor így
Ahhoz hogy kikapcsold hagyd hogy lemerüljön, aztán töltőre dugva elvileg nem kapcsol be egyből, akkor tudsz hard resetelni.
A merülés gyorsításához meg rádugnék OTG-n valami nagy fogyasztású eszközt, pl. rendes billentyűzetet, usb lámpát, stb.
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek működésre bírnia Galaxy S Tab 8.4-es tableten az Android Auto-t?
Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
chef69 #78772 üzenetére
Tudom, mar keso, de masnak meg lehet jotanacs
Csak ugy vedheto ki, hogy a gyerek/asszony/nagymama pint/mintat tegyen a gepre, es ezzel zarolja, ha megelozzuk oket, es mi zaroljuk elottuk. Es nem felejtjuk el azt a rohadt kodot! Ha kell, bele kell vesni a tartogerendaba.Egy samu telonal multkor a munkatarsam 2 delutant szopott ezzel. Es ez a jobbik eset, mert mas markanal sokkal nehezebb, vagy neki se erdemes allni.
-
chef69
tag
Sziasztok.
Nagy bajban vagyok! Céges Samsung A8-nak beállított a gyerek egy feloldómintát, és elfelejtette. Már kerestem, hogy hogyan tudom visszaállítani, azt az ötletet találtam, hogy a Google készülékkeresőjével zároljam, és utánna beállíthatk egy kódot amivel máj feloldhatom. Ezzel elértem, hogy már ki sem tudom kapcsolni,bhogy hard resettel indítsam.
Volna ötletek, hogyan tudnám ezt megoldani, vagy merre keresgélnek megoldás után? -
jFox
addikt
válasz
Mr.Mercury #78769 üzenetére
Ha telefonról rendeled, ott van az ár alatt, higy processing Time: xx
Ez irányadó lehet. De mindig az aktuális rendeléskori az érvényes.
[kép] -
Mr.Mercury
aktív tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy a Banggood hány nap alatt szokta kb. postára adni a rendelt csomagot? A 3-án rendelt tablet még mindig processing alatt van és nem tudom ez normális-e...
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Rypejakten #78763 üzenetére
Úgy tudom ezek egyike sem támogatja az aktív (nyomásérzékeny) stylust. Én is ilyet keresek egy ideje. Talán a Voyo i8 Max vagy Plus megfelelő lehet, viszont a YouTube tesztek nem igazán sok jót szóltak a stylusról.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten #78763 üzenetére
már nem tudtam szerkeszteni:
a Teclast 98-at is bevenném a kérdésembe. köszi!
-
Rypejakten
addikt
sziasztok!
egyetemhez keresek tabletet, így böngészésre, pdf-olvasgatásra és jegyzetelésre használnám - tehát kerülne mellé egy stylus is. játszani abszolút nem tervezek vele, cserébe klassz lenne, ha tudna némi multitaskingot - tudjak egyszerre olvasni és jegyzetelni, pl. GoodNotes-ba. fotózni nem tervezek vele, de ha az előlapi tud valamennyire értelmezhető képet kibocsátani skype-oláshoz, az előny. amúgy tényleg semmi más appot nem használok.
nagyon sokáig az idei iPadbe voltam beleszerelmesedve, de erősítsetek meg, erre a felhasználásra gondolom overkill lenne.
kínai tabokat (Teclast, Cube) néztem eddig, 10 colos kivitelben mit ajánlanátok? vagy esetleg van más, jobb versenyző?
Cube M5S - 35k
Teclast A10S - 29k
Teclast P10 - 31k
Teclast T10 - 52ka T10-zel kapcsolatban ugyanaz a kérdés, mint az iPaddel, megéri-e erre a felhasználásra a +20k-t? (légyszi, tudom, azon felül hogy nekem megéri-e, objektíve hogy gondoljátok.
)
köszi előre is!
-
jFox
addikt
válasz
beholder00 #78757 üzenetére
A kínai verziót belpiacra szánták jellemzően csak kínai, angol és néhány arrafelé sűrűbben használt nyelven tud. Nincs benne Google.
A globál verzió az amit Európába is szántak. Sok nyelv + a Google szolgáltatások is benne vannak.
Ha LTE/4G verzió akkor még a támogatott ferekvencia sávok is.
Legalább is telefonoknál így van. -
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #78760 üzenetére
Ha amúgy is két kézzel kezeled, akkor mért nem fogod a két kezed közé? Én még a telómat is úgy fogom (a telefonáláson kívül). Nincs péklapát kezem, de két hüvelykujjal símán átérem a fekvőbe fordított, 10" -os kijelzőt. A billentyűzeten (Anysoft) is így, két ujjal pötyögök.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
beholder00 #78757 üzenetére
Laptop helyébe nem elég a 8 (bár talán a 10 sem). Ami nekem szempont, hogy egy kézzel tudjam tartani, és akkor a másikkal lehet érinteni a képernyőt. És ez 10" esetén már nem megy, így nálam a tablet maximális mérete a 8".
-
beholder00
tag
Oda értem én is 26 éves fejjel, hogy kéne egy tablet itthonra. Csodát nem várnék (kb. 60K-ért), de néha már kényelmetlen a laptopot ölbe venni. Egyik legnagyobb kérdés, hogy elég a 8" vagy kellene a 10". Kb csak lakásba használnám, keveset utazna, főleg böngészésre lenne, pdf olvasgatás, se játék se filmezéshez nem.
Akár kínából is rendelnék egy Xiaomi Mi Pad 4 4/64-et, de mit takar itt a kínai verzió? És mit a nemzetközi?
Ellenfele olvasgatás után LENOVO TAB 4 8-10 PLUS vagy a HUAWEI MediaPad M3-M5 Lite lenne. Azt is látom, hogy most picit felment az utóbbiak ára, türelmes vagyok, lehet várok picit vele.
Arra is gondoltam, hogy elhozok egyet most vmi edigital,alza stb-től és nyomkodom 2 hétig, max visszaviszem. Talán ti tudtok okosabbat mondani, tanácsolni -
Aksomatic
senior tag
válasz
zebede #78755 üzenetére
A hozzászólás nem konkrétan a Voyorol szólt, csupán arról, hogy ezek a kisebb gyártótól származó tabletek nincsenek annyira optimalizálva, mint a nagyobb gyártóké. Ezt abszolút meg is értem. Viszont ha te nagy megelégedéssel használod a Voyo-t akkor nem lehet vele gond. Stylust is használsz vele?
-
zebede
őstag
válasz
Aksomatic #78749 üzenetére
Én nem emlékszem ilyen hozzászólásra Voyo-val kapcsolatban. Linkelnéd?
Feltelepítettem most az Antutu Benchmark-ot, életemben talán harmadszor, mert egyáltalán nem érdekelnek az ilyen tesztek.
Számomra egyedül az fontos egy ilyen eszköznél , hogy maradéktalanul kiszolgáljon (sebességben, megjelenítésben, megbízhatóságban, üzemidőben) és ha lehet inkább legyen picit erősebb a kelleténél.
Ja! Meg még az hogy én tabletre nem adok ki 50-60k-nál többet, de ez csak az én dilim...Nos az Antutu 87.617 pontot hozott a Voyo i8 Maxomra, ebben ugye még X20-as proci van.
A Voyo i8-ra az x27 procival Kimovil 105.419 pontot ír.Huawei Mediapad T5, ez lehetne esetleg ellenfele a Voyo i8-nak ha majd esetleg hozzá lehet még jutni 60-65k-ért, ennyi különbözetet talán megér a hazai gari, ha valakinek elég a 3/32 giga.
Antutu: 75.400 pont.
A 100k- körüli Huawei Mediapad M5 Lite, nem meglepően ugyanennyit hoz. -
Somatom
veterán
válasz
Aksomatic #78751 üzenetére
Megpróbálom érzékeltetni. Anno sokat mókoltunk Androidos "TV -okosítókat". Akkor még a Rockchip volt az elterjedt. A 3066 -os 40nm -en készült. Nem is annyira a CPU volt a necces, hanem a GPU. Gyárilag 240MHz -en ketyegett a Mali 400. Kernelbuherával lehetett ösztökélni, de 270MHz fölött szó szerint leolvadt a panelról. Az RK3188 -asban ugyanaz a Mali 400 volt, viszont 28 nm -en. Gyárilag 480 MHz -en ketyegett. Minél kisebb a csíkszélesség, annál nagyobb frekvencia érhető el. A Teclast T10 -emben is 28nm -es a SOC, ami ma már erősen elavult. Melegszik is rendesen, ha meg van hajtva a GPU. A melegedés pedig egyrészt órajel korlátozással, azaz teljesítménycsökkenéssel jár (hővédelem), másrészt a meleg energiát (pontosabban energiapazarlást) jelent, ami egy tabletnél az akku rovására történik.
-
Somatom
veterán
válasz
Aksomatic #78749 üzenetére
Az MTK -nak mindíg is a modern gyártástechnológia hiánya volt a rákfenéje. A Samsung 7-10nm -nél tart, az M5, T5 párosban szereplő Kirin659 16nm -es, ezzel szemben az MTK csak 20nm -en tudja gyártani az X27 -et. A 16 és a 20 között nincs nagy diferencia, de azért ....
-
-
Somatom
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz
zebede #78743 üzenetére
+1,azt kéne tisztázni itt az embereknek magukban, hogy a hazai gari túl van misztifikalva, és durván dob az árakon. Rendeltem egy Teclas P80pro-t, ami 8colos 3giga ram 32giga rom,stb piti áron. Aki még annyira kíváncsi a többi tablet specifikácioira az a youtube -on biztos talál. De hogy egy magyar gari nem ér +15-20rugot az tuti.
-
zebede
őstag
válasz
Aksomatic #78740 üzenetére
Most komolyan egy 100k-ba kerülő M5 Lite-ot akarsz összehasonlítani egy árban kevesebb mint feléért megkapható tablettel?
És az a vicc hogyha ár-érték arányt nézünk, csúnyán alul marad a Huawei.Nekem már volt rendes M5-öm nem a Lite, most pedig épp egy Voyot nyúzok, amiben gyengébb proci van mint amiről érdeklődsz, így nyilatkozom.
Persze sok mindenben (összeszereltség, kijelző, hangzás...) valamivel jobb az M5 Lite mint a Voyo, no de egyikben sem kétszer olyan jó.
M5 Lite-ra van két év garancia, már akinek ez számít, viszont még ez mindennel együtt is kevés ahhoz (szerintem) hogy kifizessem érte a dupla pénzt.
Tekintetbe véve pl. azt a nem elhanyagolható tényt hogy a Voyo 4/64 a Huawei 3/32-es. -
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Korábban ajánlottátok itt a Voyo i8-at Helio X27-el és 4GB rammal.
Azóta láttam egy Huawei M5 lite-ot élőben és nagyon tetszett, a sebessége meg az egész mükődése nagyon meggyőző volt. Viszont a kettő között azért komoly az árrés. A Voyoról pedig online jelenleg nem nagyon van elérhető teszt.
Lehetséges hogy megkapom a hasonló élményt a Voyotól?
(Igazából nagyon tetszik még a MiPad4 Plus is de az pedig hasonló specifikáció mint a Voyo) -
galaxy tab a6 (32gb, lte verzíó) wifi+chrome-os szörfözés, 100%->25% akksi.
-
jFox
addikt
válasz
cidalain #78731 üzenetére
Erről beszéltem én is. Mesét nezni, youtube, web-hez elég. Ettől függetlenül az Teclast P80 szinte azonos árban tényleg jobb vétel.
Ha már Teclast: korábban kérdeztem, mert nem ismerem ezt a márkát. A Master T8 érdekelne, ha valakinek van tapasztalata ezzel.
Milyen üzemidőre lehet számítani. Az M89-et néztem még, arról jókat írták a RK oldalon.
Viszont ez a T8 pár ezerrel lenne drágább és több memória, ujjlenyomat olvasó, papíron jobb kamera... -
cidalain
veterán
válasz
kisbanda #78735 üzenetére
Huawei Mediapad T5. 3 GB ram van benne, fullhd felbontas, 2 ev gari.
Most pont kijon a keretedbol, de volt ez sokkal olcsobb is karacsony elott (60k). Szoval lehet erdemes varni, hogy feltoltodjenek a bolti keszletek. Mondjuk a 75-ot emiatt sokallom, de teny, hogy mas meg nincs. Ami olcsobb, az gyengebb is muszakilag (2 GB ram, csak hd felbontas) -
-
kisbanda
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, tudnátok segíteni?Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10 colosatÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat mindenképptthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Ha megoldható hogy legyen rá garancia, 2 év legalább, akkor a külföld is lehet.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Föleg tanulás, böngészés, pdf olvasás, és word szerkeztés (veszek hozzá billentyűzetet)Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
75ezer max, de nem baj ha olcsóbb.És még az lenne a kérdésem, hogy 2 giga ram mennyire elég? Ezekhez a feladatokhoz 2 évig jó?
Előre is köszi -
cidalain
veterán
válasz
Mr.Mercury #78733 üzenetére
Fu ezek nagyon regi konstrukciok, szerintem felejtos mindegyik.
(#78727) Jedidiah
Max 8" es max 55k alatt csak egyetlen hasznalhato samu tab van:
SM-T280. Bar ez is kompromisszumos az 1,5 GB ram miatt.Helyette inkabb a Lenovo tab4 8, vagy a Huawei Mediapad T3 8 ugyannyiert.
Olcsobb is lesz, mint a kereted, 40 korul vannak. Hiaba tobb a penzed, a kovetkezo muszaki lepcso sajnos mar tobbe kerul, mint 55. -
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #78728 üzenetére
Nem csak ez a bibi. ARM specifikus, hogy előre definiálva van a partíciók memóriahely szerinti kiosztása. Egy 16GB -os eszköz ROM -ja akkor sem fog bebootolni egy 32GB -os eszközön, ha egyébként a hardverösszetevők megegyeznek.
-
cidalain
veterán
Persze, vannak hasznalhato tabok 1 GB rammal is, csak nem mindegy mire akarjuk hasznalni. Pl en most is 1 GB tabrol gepelgetek itt a forumon, meg emailezgetek, mert arra elegendo, sajnalnam most lecserelni. Ellenben ha vennem kellene most, tuti nem vennek ilyet.
A P80 Pro uj cucc, eddig csak sima P80 volt 2 GB rammal. Gearbesten lattam ezt a jo arat flash sale-ben. -
jocoka75
tag
válasz
kiraly.andra #78728 üzenetére
Értem köszönöm szépen a választ!
Egyébként tudja az otg-t . Otg disk Explorer free nekem ez van rátelepitve és a File commander és beolvasa a 32gb memória kártyát csak nekem kényelmetlen ezért szerettem volna ezt a megoldást.😀 -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
jocoka75 #78725 üzenetére
Nekem is volt ilyen tabletem, és bár nem volt szükségem tárhelybővítésre, 99%-os biztonsággal azt mondom, hogy ez nem lehetséges. De szerintem más tabletben sem, mert ez egy alaplapra forrasztott komponens, és nem olyan, mint asztali gépben a HDD vagy a RAM. Ez a tablet ráadásul OTG-t sem tud, így az sem járható út (még akkor sem, ha a fenti oldalon valaki pont ezt ajánlja ;-))
-
Jedidiah
csendes tag
hali!
Táblagépet vennék, és tanácsot kérnék benne.
- Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-as. Nem kisebb és nem nagyobb.
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon
- Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Csak olvasás és filmnézés. Nincs komoly grafikai igényem. Játékra nem lenne használva.
- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
55
- Elég csak wifi. Nem szükésges 3G/LTE modem.
- Ha lehet Samsung legyen, bár nem minden áron ragaszkodom hozzá
- Minél hosszabb ideig használható legyen -
jocoka75
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne felétek , van egy Asus Google nexus 7 2013 táblagépem , ki lehet e cserélni a 16gb-os tárhelyet 32gb -ra ?
Elöre is köszönöm a segítséget! -
kbyte1024
veterán
válasz
Mr.Mercury #78722 üzenetére
Ahogy a kolléga írta az a Gearbest-nél van,de lehet máshol is azt jelenti. Én is most rendeltem egyet a Gearbest-ről.Ott alapból az van beállítva de most külön kellett választanom merrt csak air mail volt.
-
cidalain
veterán
válasz
stigma #78718 üzenetére
Banggoodnál Priority Direct Mail kell, az fog áfamentesen bejönni. De Banggood topicban kérdezz rá. (Priority Line a Gearbestnél jó opció úgy tudom)
Mi France store: kérdés, hogy ez csak a nevében france, vagy helyileg is ott van. Ha franciáktól jön a cucc, akkor EU-n belül van, így nem kell fizetni semmit.
-
stigma
addikt
Szaisztok.
Ismerösöm eléggé rá van feszülve, hogy venni szeretne Xiaomi Mi Pad 4-et (3/32-es verziót)
Több oldalt megnéztem, az alábikat találtam:1. Aliexpress: Mi France store => 170 dollár DHL-es szállítássa. (sajnos melóból linket nem tudok keresni)
2. Banggood: LinkMindkettő esetén még számolni kell vámmal is?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
cidalain
veterán
Amíg kapható Teclast P80 Pro 86 dollárért kintről, 3/16GB rammal, ami szintén támogatja az 5GHz wifit, addig nem ajánlott részemről Kínából semmi, amiben csak 1 Gb ram van. Extra költség elkerülő posta durván 2 dollár.
Ez így nagyjából 25000 Ft, amiért sokkal-sokkal többet kapsz, mint az iPlay 8 lenne.
Itt a fórumon többen panaszkodtak az iPlay 10 szériával kapcsolatban, hogy voltak rajta gyárilag malware-ek. -
zebede
őstag
Ha valaki most szeretne egy nyolc colost, Teclast T8, Banggood app-ból vásárolva 37k.
-
jFox
addikt
válasz
cidalain #78714 üzenetére
Amit ajánlottam 1/ 16-os. Azon kívül tudja az 5GHz-es wifi-t is. Ez lakótelepen előny lehet. 1,3GHz négymagos proci. Ez jobb mint amit itthon kap 20k-ért.
Van amikor 20 alá is lemegy az ára.
Mesét nézni meg meg másra is ideális.Nekem volt Cube tabletem, nem volt rajta semmi kém.
-
aua
tag
válasz
Linda1 #78698 üzenetére
Köszi a válaszod, szándékosan választottam olcsóbbat, hogy ne kelljen annyira vigyázni rá, mint az iPad-re.
Remélem színeket be tudom állítani, WiFi-vel meg majd meglátom, mit produkál.
Mondjuk megfelelő tokot meg védő üveglapot sem találtam még hozzá, szóval, ha tud valaki, írja meg.
Köszönöm. -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok,
Ti milyen tabletet vennétek max 40-ért, ami 10 colos és minimum 4.1-es benne a Bluetooth? Jó lenne, ha adott összegből a legerősebb dolog jönne ki. Full HD nem követelmény. Leginkább külföldi rendelősben gondolkodom, mert ahogy nézem, itthon ebből nem sok jó terem.
Köszi! -
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78705 üzenetére
Csak emiatt ne cseréld le szerintem.
De ha más miatt is tervbe van, akkor pl. egy asus jó lehet.
Van itt routeres topik pontos tipusra kérdezz rá ott.De ha csak távolabb van gond vele, akkor egy ilyen jeletősítő segíthet.
Ugyanitt szokott lenni Xiaomi MI Router is, ugy emlékszem tudja az 5.0GHz-et is. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
zebede #78695 üzenetére
A beírásod alapján utána néztem a készüléknek és meggyőzött annyira, hogy rendeltem is egyet a banggood-ról vám és szállítási biztosítással együtt, Priority EU line opcival ~41.000-Ft-ért. Remélem nem fogok csalódni benne.
Viszont fura, mert a rendelésem áttekintésénél a shipping method-nál azt írja, hogy "Air Mail", de most nem tudom, hogy ettől az még Priority vagy sem...Mondjuk a vámbiztosítás miatt annyira nem izgat, de azért jó lenne tudni, hogy biztos nem lesz rá vám.
-
Linda1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest