- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy vásároltam egy Dell Venue 7 3730-as tabletet, kisebb hibákkal (a jobb oldali részen a navigációs részt nem érzékeli, illetve egy csík van a kijelzőjén). A hibák fel voltak tüntetve ezzel nincs is gond. A gond ott kezdődik, hogy a rendszerinfóba illetve a CPU-Z nevezetű programba is írja h Venue 7 3730. Ez a típus 2gb/16gb-vel rendelkezik, nekem viszont csak a felét írja a rendszer. 1gb ramot lát, és 4.5gb a tárhelyem, ami a 8gb-nél van ugye. Próbáltam sima gyári visszaállítást, hard resetet is, és változatlan a helyzet. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami ötlete ? Semmi ehhez hasonlót nem találtam sehol.
Illetve van egy myaudio7 708qa tablet is, ami 1gb/4gb-s de valami borzasztó lassú, úgy is, hogy tök üres a rendszer csak az alap programok vannak telepítve.. Erre se igazán találtam sehol se megoldást. Ha nem teljesen ide illő a kérésem, akkor kérlek valamit linkeljetek, és akkor ott folytatom a további kérdéseimet.
Köszönöm, szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest