- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi pad 4 vs Huawei Mediapad T5 kozul melyik a jobb?
Bonusz kerdes:
Kinai oldalakon vannak ezek a billentyuzetes windowsos tablet csodak (chuwi termekek pl) ezek mennyire erosek gyorsak egy normal tablethez kepest? Nagyon elvereznek a gyenge proci miatt? -
cidalain
veterán
válasz
mazda83 #80697 üzenetére
Nem valószínű, max 1-2 szoftverbug javítás, ha volt.
(ha olvastál róla rosszakat, akkor miért vetted meg? egyébként annyira nem lehet gáz, átlag felhasználásra, tartalomfogyasztásra bőven jó lehet 30000 forintért, olcsóbbat nem kapnál. ami olcsóbb mégis, az ennél is gyengébb, rosszabb) -
mazda83
csendes tag
Hello!
Rendeltem egy onda v10 pro tabletet 4/32gb 95$ ért
Olvastam a tesztet róla ami kb 2éves,eléggé rosszakat írtak róla.
Elképzelhető,hogy azóta javítottak rajta? -
cidalain
veterán
válasz
Adamsfamily2 #80694 üzenetére
inkább az 590, a 3 GB ram miatt.
akcióval 75 körül megcsíphető, mondjuk többet nem nagyon adnék érte, a 90 feletti alapár szerintem erősen túlzás.(#80693) g@bo
A Mi pad 4 itthon is beszerezhető 100 alatt tulajdonképpen. Így legalább a gari könnyebben érvényesíthető. Bár igaz, hogy a gyári Global rendszer egy kalap kaki, szóval illik rajta romot cserélni, legalább egy xiaomi.eu romra. Az meg nem tudom hogy ugrasztja e a garanciát. (Az enyém kb fél éve van meg, kintről rendeltem, elégedett vagyok) -
Adamsfamily2
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vételhez.
A keret 80.000 ft körül lenne,filmezésre,netezésre max. Pubg színtű játékra (ritkán) kellene.
Samsung Sm-T590 és T510 amiket néztem,ezek jók lehetnek?Köszönöm,szép napot mindenkinek!
-
lifehacker
újonc
válasz
Norby-007 #80691 üzenetére
köszi a válaszokat.
most találtam ezt az oldalt, azokat hozza amiket ti is ajánlottatok.
megrendeltem tegnap egy telcast t8-ast kínából, de most azt írja, hogy 2-3 nappal a gyerek szülinapja után érkezik, szóval b_szhatom
így továbbra is nagyon nézegetem a hardverapró használt kütyüjeit (köszi a privát üzit is!) illetve ha ott nem jön össze akkor jó eséllyel marad a huawei t5 -
Norby-007
tag
válasz
lifehacker #80676 üzenetére
Szia,
Alldocube-ot semmiképpen nem javaslom. Én idén februárban vettem egy m5x-et a banggoodról 179 $-ért, tök jó volt amíg működött, ez kb szeptember magassága volt. Ekkortól nem ment rajta a wifi és a bluetooth valamint olyan szinten melegedni kezdett, hogy egy tojást meg lehetett volna rajta sütni. Nem küldtem ki javításra, de a banggood visszaadta a felét az árának. Én ekkor döntöttem úgy, hogy soha többet nem veszek Kínából tabletet és telefont sem.
Viszont most kellene egy tablet és sajnos idehaza ugyanezekkel az opciókkal bíró masinák 100 ropinál kdezdődnek -
Enrico77
csendes tag
válasz
sharkypeti #80688 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem hogy sikerült ennyiért rendelned?
Most nézem, én 42-ért látom csak. HK raktár, EU priority line és biztsítással. -
sharkypeti
aktív tag
Megrendeltem Bangoodról egy Chuwi Hi9 Pro-t, 35-ért úgy gondolom jó vétel lehet. Remélem beválik.
-
cidalain
veterán
válasz
CsabaSteel #80685 üzenetére
Pontosabb felhasznalasi terület?
Általános hasznalatra itthonrol mondjuk a Huawei Mediapad T5 60000 forint környékén, de szigorúan csak a 3 GB-os verzió. -
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Ár arànyban az az közép kategóriàba tudnàtok ajánlani egy tabletet, hogy melyiket érdemes megvenni?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Mágneses érzékelő van a Teclast M30-ban?
Ha tudnátok olyan tokot ajánlani amely összecsukáskor mágnesesen rögzül vagy egy fül ráhajtásával annak örülnék. Elfáradtam a keresésben... Köszönöm!! -
Somatom
veterán
Igen, az sokat segít egy ilyen másodvonalas SOC gördülékenységén, terhelhetőségén, ha nem kell nagy felbontású kijelzőt meghajtania. Az én T10 -emben is ugyanaz a SOC van, mint a T8 -ban és bizony nyög a 2560x1600 -tól. Persze, ez inkább grafikaigényes játékoknál ütközik ki, de ott viszont markánsan.
-
tthom
senior tag
válasz
Somatom #80679 üzenetére
Persze, ennyi pénzért nem várhat az ember utolsó genes cuccot..
Én most nézegetem ezt a P80X-et, ha valakinek nem kell magas felbontás, annyi pénzért tényleg egész jónak tűnik, még a játékok is használhatóan futnak rajta.. Nálunk most is 1280x800-as van, igaz csak 7"-en, szóval lehet elég is lenne.. Főleg, hogy bármit veszek, kettő kell. -
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80677 üzenetére
Hm, ez Teclast T8 tényleg nem rossz.. De sajna kupont nem találtam rá hirtelen.
Na majd figyelni kell. A GX6250 nekem hirtelen szimpatikusabbnak tűnik, mint a Mali a Chuwiban. Kösz a tippet.
Szerk: Viszont a Teclast P80X, ha igaz a spec, azzal a felbontással egész jól mehet. Eldobható tabletnek simán jó 75 dollárért. -
cidalain
veterán
válasz
Enrico77 #80675 üzenetére
Nem rossz a Teclast T8. Masik opcio a Chuwi Hi9 Pro.
Kupont erdemes nezni, eselyes, hogy 110 dollar alatt megvan a Cuwi vagy 100 alatt a Teclast.
Le kell csapni most, nem fog ideerni kesobbi rendeles eseten. Karacsony elott mindig megnő a szallitasi idő. Sőt anno másik topicba mindig azt mondták karácsonyi ajándék oktober elott legyen megrendelve. Most még talán befér.(#80676) lifehacker
Alldocube nekem nem szimpi, korabban volt olyan tabletjuk amiben gyarilag kemprogram volt (bar ki lehetett szedni, mokolassal)
Szerintem 8 evesnek nagy a 10", nehez szeles. Ha ket kezzel tartja nem tud irni, kozepen nyomkodni, nem eri at huvelykujjal.
Fenti kettőt lesd meg te is, ezek kisebbek meretben. De persze nem lebeszellek a 10-esről. Egyébként lesd meg a Teclast M30-at is, alapból 50k, kuponnal olcsobb is lehet, es megiscsak ujabb, jobb, mint az M20. -
lifehacker
újonc
Sziasztok, kérdésem kicsit hajaz az előttem szólóéra..
ebből a kettőből melyiket (8éves a célszemély, youtube és game)?
A Telcast m20 43Kért
B Alldocube cube X1 42Kért -
Enrico77
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, fiamnak (8 éves) keresek Karácsonyra egy tabletet, 75% youtube/internet böngészés, 25% egyszerűbb játék.
Nem kell hogy SIM kártyás legyen, elég a wifi, legalább 8 inches legyen a kijelzője és az akksija bírja töltés nélkül pár napig (átlag napi 1, max 2 órát lenne használva).
Illetve a megbízhatóság is fontos lenne, ha kintről rendelném, macerásabb az ügyintézés.Kicsit visszaolvastam, úgy látom, ajánlott a Chuwi és Teclast modell.
Fel tudnátok világosítani, mit kell néznem, ha mondjuk a Gearbest-ten, vagy Banggood-on keresztül rendelnék?
A támogatott nyelvben, ha angol van, az már OK nekem.
Illetve "okosposta" lehetőséget is nézném, mint Priority Direkt Mail, vagy Priority Line.
Ezen kívűl, van még más?
Ez a modell pl. jó lehet?
https://www.banggood.com/Teclast-T8-MT8176-4G-RAM-64G-ROM-Android-7_0-OS-8_4-Inch-Tablet-PC-p-1214374.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNMint írtam, Karácsonyra szánom ajándékba, de mivel egyre többen vásárolnak webshopokban, így nem ritka a 3-4 hetes szállítási határidő.
Van esetleg valakinek tapasztalata, érdemes várni, vagy ha van most akció, akkor le kell csapni rá?Köszi előre is a segítséget!
-
jdeutsch
tag
válasz
Zotyatv #80671 üzenetére
Szép napot Neked és minden forumozónak!
Azt is kalkuláld be, hogy október első 8 napja nemzeti ünnep volt Kinában!
(kicsit feltorlódnak, fel torlódhatnak a dolgok)
Banggood korrekt cég, meg fog érkezni, legfeljebb picit késik.
Belgiumban vámolják, (Flyt Express) utánna felgyorsulnak az események, azt követően pár nap és a kezedben lesz.
Üdv: DJ -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
12-én rendeltem a Teclast M30-at a Banggoodról, de a nyomkövetési szám alapján még semmi hír róla. Ez normális? -
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #80669 üzenetére
Emagnál ráadasul most csak 45 ezres. Az úgy viszont már kezd nagyon jól kinézni.
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #80667 üzenetére
Frissitettem az előzőt. Akcióval 1 tipus belefér. Ajánlható is, de csak 2 GB ram, es csak 8" HD kijelző. Idei, uj cucc, ez mellette szól, de emiatt meg nincs tapasztalat sem.
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #80665 üzenetére
Nincs ennyiért uj Samu tablet.
Update:
Illetve akciósan talán. SM-T290 [link]
Deez elég alap tablet a Samutól. Ezért 50-nel semmiképpen sem adnéi többet. A konkurensek hasonló gepei 40 körül vihetőek. -
sharkypeti
aktív tag
Gyors kérdés: ha csak a Samsung tabletek jöhetnek szóba, van olyan, ami nem rossz cucc egy max 55 ezres kerettel rendelkező vásárlónak?
-
cidalain
veterán
válasz
Kurrens #80661 üzenetére
Olyan posta, ahol az eladó garantalja hogy a kifizetett dijon felul itthon nem kell extra dijat (vámot, áfát) fizetni. Ezt ugy oldja meg, hogy sajat koltsegen elobb behozza Kínából az EU-ba, es neked az EU-bol adja fel. Ez teljesen rendben van a te nézőpontodból, totál legális. (Az eladónak persze macerásabb, igy ezert ez altalaban nem szokott ingyen lenni, par dollár postaköltség szokott lenni)
-
bizi990
senior tag
válasz
cidalain #80660 üzenetére
Köszi!
Akkor S3 vagy S4.
ÁFA: S4-nél nettó 110e-t hasonlítottam a használt 70-80-hoz.
4:3-as arányt nem is vettem észre, nekem jobban bejön, de kivetítésnél, tükrözésnél (nem film) nem tudom hogyan kezeli az eltérő képarányt.
Kép tükrözése hogyan oldható meg tabletnél, milyen lehetőségek vannak: hdmi, chromecast, miracast, dex, stb.
S3-at vennék inkább az ár miatt, ha nem jön be jegyzetelésre kevesebbet bukok. -
-
bizi990
senior tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
~10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használ vagy új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Jegyzetelés, prezentáció (Google Chrome, kisebbrészt ppt)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Nem tudom mennyire jön be a jegyzetelés, ezért minél kevesebbet, de max 150.Munkára lenne, kézírásos jegyzetelésre. Utólagos kézírás felismerés hasznos opció, de egyáltalán nem elvárás.
Böngésző (GChrome) és office fájlok bemutatása lenne a másodlagos feladata monitorra vagy projektorra kirakva. Ezt nem tudom hogyan lehet megoldani: hdmi, chromecast, miracast, dex, stb.
LTE előny, ha nem sokkal drágább.
Samuban gondolkodom, ők adják legrégebb óta a ceruzát. Tab S3-at néztem használtan 70-80 körül lenne. S4 ~110 körül van (ÁFA-t visszaigénylem újnál).
Melyiket lenne érdemes? Mi van még, Mediapad-ok milyenek? -
bostone
addikt
Sziasztok!
Asztali állványt, amely magasabb pontra emeli a táblagépet és nem kerül 30000Ft-ba tudtok ajánlani?
-
cidalain
veterán
válasz
Amalgam #80652 üzenetére
Ha iOS-t szeretnél akkor Apple-t, ha Androidot, akkor Samsungot.De most komolyan, milyen kérdés volt már ez? Nem ismerünk téged, fogalmunk sincs mire szeretnéd használni, milyen gépeket használtál eddig, stb. Akkor mi alapján döntsünk már helyetted? Dobjak fel pénzt? De ahhoz miért kellünk mi?
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek milyen tabletet vegyek?
Galaxy Tab S6 vagy iPad Air 2019 -
kezman
őstag
Sziasztok! Meghalt a régi Huawei medipadom, utódját keresem, Mediamarkt-ba nézegettem, 10" Huawei T5 és LenovoM10-P10 -ről mi a véleményetek, gyakorlatilag a wifi elég, játszani, egyszerűbb játékok, filmet nézni, böngészni használják, vagy ha van jobb ötletetek szívesen fogadnám, kösz előre is. Ja lehetőleg 100-alatt ár jönne szóba, ha kicsit több az még belefér.
-
yzfz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlása előtt!A legfőbb szempont lenne a világosban is jól látható nagy fényerejű élénk kijelző,mivel mezőgazdasági gépben használnám változatos fényviszonyok között.A jelenleg használt tablet 7"-os,de lehetne akár 8",vagy max 9" is.Nagyobbat nem szeretnék,mert limitált a rendelkezésre álló hely.Az egyéb hardveres jellemzők csak annyira lényegesek,hogy fullhd filmeket gond nélkül lejátsszon,esetleg nagyobb belső tárhely jól jönne,de nem feltétel.Akku mérete,hangerő nem lényeges,usb,aux minden gépben van.A keret max 60e Ft.Ilyen paraméterekkel tudnátok konkrét típust ajánlani? -
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom az alábbi típusú Tabletet android OTA frissítésre rávenni?
Huawei MediaPad T2 10 Pro LTE
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Üdv!
Ha kifejezetten filmnézésre, esetleg néha BT vagy USB billentyűzettel pötyögésre kellene 8" vagy 10"-os tablet Full HD kijelzővel, akkor mit érdemes keresni? 2 GB RAM elég lehet ilyen visszafogott használatra? Játék, értesítések, ilyenek nem érdekelnek.
Előny, ha van rajta egy Type A USB port is, bár nettó lehetetlennek tartom, hogy ez megoldható legyen a "minél olcsóbb" árkategóriában (ami amúgy nevetséges szerintem, de ez van).
-
-
cidalain
veterán
legegyszerűbb külföldről (kínából) rendelni az ilyeneket. Ebay, Aliexpress. Töredék áron megkapod, és tutira van.
Ha ez nem opció, akkor kis GSM shopban kell próbálkozni, vagy valami magyar websopban (akár műszaki áruház, PC bolt, akár telefonos kiegészítős bolt)
Itthon jellemzően 2-3000 forint, plusz ha webshop, akkor hozzá 1-2000 posta. Kínában 4-5 dollár mindennel együtt.
Kétféle opciód van: sima fólia, vagy üvegfólia. utóbbi vastagabb, nemcsak a karctól véd, hanem ütéstől is (az üvegfólia törik össze, nem a kijelző). Sima fólia olcsóbb. -
coco2
őstag
Jah, ha az úgy lenne, hogy a dolgokhoz mindig csak én érek hozzá, és sosem vagyok feledékeny elhagyni valamerre, sosem vagyok fáradt mondjuk néha egy kulcscsomó tetejére rakni (képernyővel lefele), gyerekek sincsenek a világon, akik szeleskednek időnként, és az összes többi. Hogy mitől karcolódna? Csak karcolódik.
Vagy talán nem tud karcolódni?
-
coco2
őstag
Vettem ma egy tabletet, és érdeklődtem üzletben képernyő védőfóliáról. Az eladó pislogott rám, hogy az meg mi? Mondom neki, okosság arra, hogy ne karcosodjon a tablet képernyője. Pislogás tovább, mitől karcosodna?
Lehet, hogy én maradtam le a világtól, miközben az idő haladt. A mai tabletek képernyői már karc mentes kristályüvegek mind? Samsung t510
-
cidalain
veterán
válasz
Danecay #80629 üzenetére
Ja, az elnevezés ne tévesszen meg, a kínaiak randomgenerátorral nevezik el a tableteket. Sima, pro, plus, se, pad, air. A számok sem feltétlenül mindig a pontos kijelző méretet jelentik, a Hi9 pro pl csak 8.4". Igazából a nevekből semmire nem lehet következtetni háttérinfó nélkül.
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80625 üzenetére
Szürke szerintem arra gondolt, hogy ha már Pro és nem sima akkor a simával szemben valamiben jobbnak kellene lennie, nem csak az árában mert akkor Pro helyett inkább Lite-nak kellene hívni
Ezzel szemben a simában több memória és háttértár van, igaz a SoC némileg régebbi benne.
-
cidalain
veterán
Arra jo ez a gep, amire akarod. 2 gb ram eleg a stabil rendszermukodeshez, es a youtube sem fog akadni. Ez itthon 50k, szoval a kinti ar most elegge jo.
(#80621) szürke
Miben jobb? Az árában :)
Mindig lesz olyan amiben tobb a ram, jobb a soc, tobb a hattertar. Volt egy keretosszeged, a Hi9 Pro belefért, a masik nem fert volna bele. Szerintem adott zsetonért a legjobb választás lesz. Hatalmas ugras lesz a jelenlegi 512 ramos cucchoz. -
IPHUN
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Venni szeretnék egy tabletet. Igazából egy-két dologra használnám csak pl.: magazin/újság olvasásra és max youtube-ozásra. Mondjuk jobb lenne egy 10 colos. Elolvastam az összefoglalót és most azon vacilálok, hogy vajon érdemes-e megvennem a Huawei MediaPad T3 16GB Wifi only-t kb. 31 000 forintért (dániai ajánlat) vagy várjak ki a Black Friday-re? Az árkövető alapján, már 4-szer le volt értékelve hasonló árra az év folyamán.
[link]
Úgy érzem, hogy Black Friday alkalmával max hasonló ajánlatok lesznek, szóval nem biztos, hogy érdemes kivárni, és amint láttam, ezt a modelt ajánljátok.
Plusz még olyan kérdésem lenne, hogy közép/hosszú távra (kb. 3-5 évre) elég lenne hardverileg a magazin/újság olvasásra és max youtube-ozásra?
Előre is köszi a válaszokat! -
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80620 üzenetére
Nekem is egy ilyen példány jött meg pár napja mint korábban írtam is. Összehasonlítási alapom nincs de alapvetően meg vagyunk vele elégedve. Szürke fórumtárs gyerkőce is feltehetően elégedett lenne egy ilyen masinával tekintve, hogy milyen a jelenlegi. Persze nem akarok rá beszélni senkit és lehet a fentebb linkelt Lenovo is ugyanúgy megfelelő lenne ráadásul "hazai" piactérről, gyorsabban és könnyebben érvényesíthető garanciával. A CHUWI-val még annyi érdekességet vettem észre, hogy az én példányomban pl. már nem is a leírásban szereplő Helio X23, hanem Helio X27 SoC van, aminek nem tudom, hogy van e valódi jelentősége, valamilyen területen remélhetőleg igen, de mint mondtam elsősorban érdekesség.
-
Egon
nagyúr
válasz
szürke #80616 üzenetére
Én ilyet vettem a gyereknek: [link] Szerintem hazai beszerzésből nincs ennél nagyon jobb vétel ebben a kategóriában. Ha eddig telefonon nyomult, nyilván elég neki a 8 col is, felesleges 10 colosat venni (meg eleve kisebb a kezük is).
Persze ehhez még venni kell egy tokot, meg nem árt egy memóriakártyával bővíteni a háttértárat, ezért picit többet kell rászánnod, de szerintem megéri. -
szürke
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tablet vásárláshoz.
Gyerkőcnek keresek egyet játékra. Nézegettem Teclast, Chuwi meg társait, leírását. Pont annyi értelme volt részemről mint ha koromsötétben kinéznék az ablakon...
Megálmodott ár 30-35e körül.Előre is köszönöm a segítséget, javaslatokat!
-
cidalain
veterán
nem kell extreme, elég bőven az ultra, főleg ha csak képek, videók zenék tárolására használjátok. ultrából van 16 gigás 1600-ért
-
Egon
nagyúr
Hát igen, csak próbálnám minél olcsóbban megúszni. Van a családban 2 db 16 GB-os tablet a gyerekeknek, vannak telók kevés háttértárral, akarok venni 2-3 db médialejátszót, amihez kell microsd a Kodi-hoz,stb. Ez már tetemes mennyiségű kártya, zömében elég lenne akár 16 GB-os kapacitással is, csak lenne gyors kártya viszonylag olcsón...
-
-
Egon
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, azért jó lenne tudni, hogy egy U1-es (30/80-as) microsd biztosan kevés-e.
A Kingston helyett inkább ezt preferálnám: A Kingston helyett inkább ezt preferálnám: [link] Kb. 500 Ft-tal drágább, és kétszer akkora kapacitású (minimálisan lassabb írási, jóval gyorsabb olvasási sebességgel). Kár, hogy perpill nincs 32 GB-os kiszerelésben. -
Josi
aktív tag
Mondjuk egy ilyen:
Kingston 32GB SD micro Canvas React (SDHC Class 10 UHS-I U3) (SDCR/32GB) memória kártya adapterrel
Csatoló felület :MicroSDHC
Kapacitás :32,00 GB
Sebességosztály :Class 10UHS-I U3
Olvasási sebesség max. :100 MB/s
Írási sebesség max. :80 MB/s
Viszont az ára is több mint a sima kártyáknak. -
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit off, de szeretném megkérdezni, hogy milyen sebességű memóriakártyát érdemes venni állandó tárhelybővítés gyanánt?
A fiam Lenovo Tab4-esébe tettem egy régi, de a maga idejében gyorsnak számító (kb. 15 Mbyte/sec-os írási képességű) microsd-t, de a droid szerint ez túl lassú. Érdeklődnék az ilyen irányú tapasztalatokról. -
cidalain
veterán
válasz
Lajos41 #80607 üzenetére
Add el a francba, az arabol vegyel egy normalis tabletet
[link]
Viccet félretéve, nincs jo hirem. A vas gyenge, es a tunetek emiatt vannak. Ha a gyári visszaállítás sem segít (mert nem megy), akkor nem nagyon van mit tenni (max egy rendszer ujratelepites, de ahhoz kell hozzá való rom, illetve nem ujjgyakorlat) -
Lajos41
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Kérdésem lenne; van egy Lark Evolution x4 10.1 tabletem,gondom a következő: használat közben sorra leállnak az alkalmazások. Nem tudom a gyári visszaállítást végrehajtani,az alkalmazások nagy részét töröltem a hiba továbbra is fen áll. Kérem ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném. -
cidalain
veterán
válasz
Szaszabond #80604 üzenetére
Azert az androidos office app, nem használható olyan jól mint a wines. Igy osszefoglalva, hogy office, bill, es eger kell neked, es kb 120 rugód van ra (tab+tok+bill+eger) en inkabb egy uzleti kategorias hasznalt laptopot ajanlanek ssd-vel core i5 procival 8 gb rammal (Pl valami 13-mas hp elitebook, vagy dell, ilyesmi) Persze win 10-zel
-
jdeutsch
tag
válasz
Szaszabond #80604 üzenetére
Szép napot!
A Teclast M30-at alig több mint harmadából meg tudod vásárolni kintről, ( Banggood BG4a53eb kupon kóddal kb 2 hét alatt itt van áfa és vám mentesen) és megitélésem szerint semmivel sem marad el az Huawei M 5 lite-tól.
A megmaradó összeg pedig felhasználható másra.
Én ezt a billentyűzetet használom hozzá: Canyon CND-HBTK7-HU (Bestmarkt.hu 8530 HUF)
WIFI+3x bluetooth 4.0- +Akku
"Powerpointot és wordot is kellene használnom rajta"
Amennyiben a Huawei-n használható, ugy az M30-on is.
Üdv: DJ -
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, egy Huavei M5 Lite 10-et néztem ki. Három kérdésem lenne:
1. Van e ebben az árkategóriában valami job vétel?
2. Powerpointot és wordot is kellene használnom rajta. természetesen nem csak olvasásra, hanem szerkeszteni is kellene. Lehetséges e?
3. Milyen külső billentyűzetet ajánlatok hozzá? Tokkal együtt? Vagy van lehetőség normál USB HUB-on keresztül egér és teljes értékű billentyűzet csatlakoztatására?köszönettel
-
Jimbo75
tag
válasz
sityupityu #80602 üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
Jimbo75 #80601 üzenetére
Én class 4-es kártyát már tuti, hogy nem vennék semmibe sem. Szerintem vegyél neki egy 32 gigás "sima" class10-es kártyát, már 3 ezerért lehet kapni. Azért írom hogy sima, mert a class 10-nél is ugye nem mindegy hogy milyet vesz az ember, különböző írási és olvasási sebességek vannak, de ez az árakon is látszik egyből és leginkább csak a kameráknál van jelentősége.
-
Jimbo75
tag
válasz
sityupityu #80600 üzenetére
Általános felhasználás van, tehát internet meg néha filmnézés, erre elég vajon a class 4 vagy legyen class 10? 16GB hely van rajta, arra gondoltam +16 vagy 32 GB elég lehet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest