Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Új tablet kellene, min. 2gb -16GB-s ,8"-10"-s.
Eddig Lenovok voltak. Van egy Lenovo TB 8504F-s, ennek az a baja, hogy túl sok helyet foglal a rendszer, kevés marad rajta.
Mit ajánlotok max. 40.000-ig?
Külföldi rendelés is szoba jöhet, bár még kütyüt nem rendeltem kintről, ha lehet eu- raktárból, Huawei is számításba jöhet.
A fentebb linkeket tab3 8 plusz-nál van jobb alternatíva?[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz TwoLoki517 #78395 üzenetére
Elfogadom a sütiket.
-
TwoLoki517
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet főként netezésre és játékra használnám, de csak 40 ezer forintot tudnék rászánni. Van-e ennyiért olyan ami használható? Vagy inkább várjak, és rakjak hozzá többet? -
csutiadm
csendes tag
Sziasztok .
Tegnap előkerült egy Navon Platinum 10 es tabletem .olyan problémám van vele hogy semmi életjelet nem ad magarol kb fél evet hasznaltuk utanna el lett rakva ma elő került .hogyan lehetne életre birni?van még rá esély?valaki tudna mondani pár hasznos infot.
válaszotok elöre is köszönöm
üdv.jános -
Somatom
veterán
válasz varmi2 #78388 üzenetére
A custom firmware akkor szokott kelleni, amikor valaki úgy jóárasít, hogy kínai belpiacos tabot vesz.
Nálam eddig jól teljesít a Teclast T10 és nem kellett hozzá custom firmware. Viszont, csak 3.x kernel van alatta, "csak" 7 -es Android és biztos vagyok benne, hogy nem is lesz rá újabb. Engem ez egyáltalán nem zavar. Talán a szoftverekben (pl. böngészők) az ujjnyomatos belépés lehetősége az egyetlen feature, ami jó lenne a 8 -as Androidból.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Volt már androidos tabom,, most windowsos van. De lehet kipróbálnék ismét egy ansroidosat. Még mindig az van, hogy a kínai androidos tabokon lévő androiddal használhatatlan, és kell valami custom firmware?
Kérdésekre a válasz:
-10" kép méret, minimum fullhd kijelző
-csak net, youtube, facebook videobeszélgetés
-csak új jőhet szóba, de csak is kínai
-nem dual bootos
-nem lényeg a nagy háttértár, de az android gördülékenyen fusson rajta, mint egy középkategóriás mobilon.
Mit tudtok ajánlani?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Lenovo Tab 4 8-at vett egyik jó barátom, de nem tud belépni a google fiókjába, mert amikor ki akarja választani google fiókot, akkor azt írja, hogy hiba történt a google szervereivel való kommunikáció során. Egyébként wi-fi-n megy minden, már 8.1-es droid fut rajta, youtube-ot viszi, böngészés megy, de google fiókot nem tudunk kapcsolni, így play áruház nuku.
Ötlet?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Kicseréltem a WayteQ xTAB-100qcr-ben az akkut, viszont a töltéssel gond van, nagyon lassan tölt és 52%-nál nem megy feljebb. Gondolom az akku statot kellene nulláznom.
Ezen leírás alapján beléptem a recovery-be viszont itt merre találom a wipe battery "valamit"? Az egész gépet nem szeretném nullázni.Vagy nem ez a gond?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Alzarol Huawei Mediapad T3 8" 44 000 ert elheto ar? Hbo go plusz szovegszerkezteszre lenne hasznalva!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
villifog
tag
Sziasztok!
10"-os tabletet szeretnék:
1: Navigálásra lenne leginkább (kell ekkora méret).
2: Internetezés, csak wifin.
3: Esetleg néha telefonálás (van benne simkártya hely, alkalmas e telefonálásra?)
4:Semmi játék.
A kinézett Huawei tablet alkalmas e ezekre a dolgokra?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
daw460
csendes tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének 1 tabot venni. Igények: böngészés, facebook(+ottani játékok), semmi komolyabb igényű játék. A keret kb. 50-60k. Mi lenne a legjobb választás? Esetleg megéri-e feljebb menni árban, ha ilyen célra kell a gép?
Méret: 10", itthoni beszerzésKöszönöm a segítséget!
-
afoyem
tag
Üdv megint. Úgy néz ki ebből a kettőből fogok választani:
- Lenovo Tab 4 10 / TB-X304F
- Acer Iconia One 10 16GB / B3-A40Acer egy ezressel olcsóbb is lenne. Melyik legyen szerintetek?
-
cidalain
veterán
válasz JoolsNOS #78375 üzenetére
Ez igy lehetetlen kuldetes.
25-ert csak 1 GB ramos 7"-os gepek vannak, ami rengeteg kompromisszummal jar. Laggol, programbetoltes 10 masodperc, facerol mondjuk chromera valtani szinten ennyi. Rovidtavon is zavaro lehet.Azert erre a feladatra is ajanlptt mar a 2 GB ram egy tabletbe
Lenovo tab4 10, Huawei Mediapad T3 10. Vagy esetleg ezek 8"-os verzioi, amik olcsobbak is, de a kereted felett vannak.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Anyumnak szeretnék tabletet karácsonyra. Főleg facebook, böngészés képnézegetés lenne a fő feladata. Tehát nem kell erőgép. 10 colos kellene mindenképp. 25nél többet nem nagyon szeretnék költeni rá.
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
cidalain
veterán
válasz zebede #78373 üzenetére
Ja lassan eljonnek majd a masik forumtemakba az olyan beirasok, hogy 6,5" phablet melle keresek egy kicsi hurcibalos telefont, hivas, sms funkcio eleg, fo szempont hogy kicsi legyen, max 3,5" kijelzovel, hogy mindenhova elferjen, nyaron bikinifelsobe, futaskor a zsepi meretu nadragzsebbe, stb
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz #81733120 #78369 üzenetére
Mivel a manapsag itthon kaphato 7"-os tabletek mindegyike hulladek (gyenge 4 magos soc, 1 GB ram), igy azt kel hogy mondjam, hogy nem. A telod alig kisebb, cserebe 5x olyan eros valoszinuleg.
8" eseten azonban mar mas a helyzet, vannak eleg jo konfigok is, viszont nem is olyan olcsok mint a 7-esek. 40-tol indulnak 2 GB rammal>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
afoyem
tag
Üdv. a Lenovo Tab 4 8-10 és Huawei T3 8-10 (vagy T5 újracsomagoltan) között vacilálok, nekem fontos hogy rátudjak tenni twrp-t utána pedig rootolni tudjam. Most olvastam hogy a Huawei már nem engedélyezi a bootloader nyitást így viszont nem tudok mit vele csinálni igaz? Mert akkor kilöve és marad a Lenovo. Várom a megerősítést egy Huawei tablet tulajdonosától.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
6"-os telefon mellé szerintetek megéri 7"-os tabletet venni?
-
Somatom
veterán
-
MCs88
aktív tag
válasz gaborino986 #78354 üzenetére
Ha unlocked a bootloader, akkor xiaomi.eu-ról tedd fel rá a 10.x.x.x stable-t, vagy a weekly-ket, ha folyamatosan a legújabb buildeket szeretnéd. (Előtte azért tanulmányozd át, hogy hogyan kell)
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, gyanús, hogy a tiedén a Google mentes kínai rom van, amire nem jól hekkelték rá a Play store-t. A Gmail (és a a legtöbb másik app esetén is) push notifokhoz kell a Google Play Services csomag is.
Egyébként nincs hivatalos Global ROM rá, csak a xiaomi.eu-s, ami a kínai ROM-ra épül, de rajta van az összes nyelv és Google szolgáltatás. -
sntt
csendes tag
végül rászántam magam, és kicseréltem a 80 dolláros Alldocube Iplay 10 tablet törött kijelzőjét.
a műtét a konyhaasztalon sikerült, hibátlanul működik.
ez a lengyel video azért kellett hozzá: [link]................................................................................................................................................................
-
zebede
őstag
Egyharmadával olcsóbban vennéd a Samsungot, azért így már meggondolandó, ha fontos az ár.
Nekem volt T585, semmi gondom nem volt vele, az akksija pl. brutál volt, mondjuk játszani nem szoktam, nemtudom a lányod mennyire hardver igényes játékokat nyom.Ha viszont nem gond a plusz 20k, akkor a T5 mellett szól az hogy új, plusz a garancia megér mondjuk 10k-t, valamivel jobb proci, meg hogy mégis pár évvel újabb konstrukció meg a másik tízest.
-
zebede
őstag
válasz Somatom #78355 üzenetére
Az érdekes, mert pl. ezen a videón pontosan 9:30-nál mikor lehúzza a fószer a rolót, ott virít a location gomb.
Nem csak rá kell nyomni a rolón, jobbra lent a szerkesztés gombra és hozzáadni?
Mondjuk végül is mindegy, ha a beállításokban van ilyen kapcsoló. -
cd930
aktív tag
Nézem a használt és az új piacot is.
Tudás alapján melyik a best buy?
Samsung T585 Galaxy Tab A 10.1 (használt, másfél éves, 39 ezer Ft)
Huawei T5 10 (újonnan 60 ezer)20+ éve a Prohardveren
-
Somatom
veterán
Úgy látom, hogy a beállítások -> tartózkodási helynél van egy ON/OFF "főkapcsoló". Sztem azzal lehet aktiválni/deaktiválni az almenüjében megadott helymeghatározási módot. Ha lekapcsolom, akkor a Google Térkép és az IGO is nyüszít miatta.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Per Degaton
tag
Sziaszok!
Teclast T10-hez, vagy T20-hoz tud valaki európai raktáras rendelési helyet?
Sajnos a Geekbuying olasz raktárból elfogyott, máshol meg nem találtam...Kínából meg már nagy valószínűséggel nem érne ide karácsonyra.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült egy Xiaomi Mi Pad 4 3/32-es GlobalRom-os tabletet beszereznem kintről, és az alábbi kérdéseim lennének azokhoz, akik MIUI alapú tablettel rendelkeznek:
Gmail automatikus szinkronizálás beállítása:
Mivel még nem volt MIUI alapú eszközöm, így nem tudom hol kell még beállítani az autosync-et.
Magában a Gmail alkalmazásban beállítottam, az install apps-ban a Gmail alatt beállítottam, és a Permissions menü alatt is mindenhez megadtam az engedélyt, de sajnos így sem működik.
Dream League soccer19 elindítása:
A Google Play-ből sajnos nem engedte feltelepíteni a tabletre 109-es hiba miatt, így kénytelen voltam letölteni máshonnan.
Az alkalmazás fel is települt, de az elindulás után mikor a játék le szeretné tölteni a csomagot az alábbi hibaüzenet jelenik meg: download paused because no network is available
Valamiért nem észleli, hogy a wifi bekapcsolva van, így nem is tudok tovább menni.A segítségeket köszönöm!
Gábor
-
cd930
aktív tag
válasz zebede #78347 üzenetére
"az értesítési felületet kell itt is lehúzni és ott rányomni a location, vagy helymeghatározás, vagy gps ikonra."
Na ezen semmi ilyen ikon nem volt. A helymeghatározást engedélyező piktogramm (fordított vízcseppben kicsi kör) megjelent ugyan a fenti sávban, de a legördülő menüben semmi erre utaló jel nem volt.20+ éve a Prohardveren
-
fungeld
aktív tag
Látom sokan kerestek Huawei T5-öt, nekem van egy berendelve 60.000 Ft-os áron és át is vehető a Corvin Plazaban lévő Euronicsben, december 6-ig. Ha valaki utánajár, hogy át lehet-e ruházni másra a rendelést, illetve mi a legegyszerűbb módja, annak szívesen átadom. Még a Black Friday előtt rendeltem, de volt jobb ajánlat, 32GB-os WIFI only verzió, tehát SIM nélküli.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
zebede
őstag
válasz Somatom #78348 üzenetére
Vagy akkor azért tudja ilyen olcsón adni.
11 eladása van az eladónak itt aprón, minden vevő pozitívan értékelte, többen kiemelték hogy korrekt eladó.
Nem feltételezném hogy fake tabletet árul, sőt azt se hogy Teclast T10-ből gyártanának klónt.
Inkább user errora gyanakszom.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Nincs ilyen tabletem, de gondolom csak az értesítési felületet kell itt is lehúzni és ott rányomni a location, vagy helymeghatározás, vagy gps ikonra.
Nem értem ezt a gyanusan olcsó dolgot sem, most is lehet 177$-ért kapni kínai raktárból az cirka 50k, ha valakinek sürgősen kell a pénz, bevállal ennyi bukót.
E helyett a test your android app helyett, jobban jártatok volna egy gps test appal.
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz zebede #78344 üzenetére
Elég sokat vártunk, fél órán át bűvöltük az eladóval a T10-et, de semmi. Ha láthatóan működött volna benne a GPS, megvettem volna.
De itt is óva intettek, hogy gyanúsan olcsó, lehet, hogy valami probléma lehet vele.
Emiatt eleve fokozott (lehet, hogy túlzott?) óvatossággal közeledtem. Ha valamit elkeffentettünk a próbálás során és mégis működik benne minden, akkor természetesen sajnálom a dolgot.Holnap beugrom a Media Marktba, megnézem, van-e 60 ezerért Huawei T5 10.1.
Vagy az LTE 70 ezerért. Nem is tudom, szükség lehet-e rá..@Somatom!
A helymeghatározást / GPS-t hol lehet ki-bekapcsolni benne?
Egy menüpontot találtunk benne, ahol emlékeim szerint az alábbi 3 verzióból lehetett választani
1. GPS + Wifi a minél pontosabb helymeghatározás érdekében
2. nemtom már mi volt
3. Csak GPS
Az elsőnél a Térkép alkalmazás megtalálta a wifi alapján, merre vagyunk
A harmadiknál meg se nyekkent.A Test your android appnak csak az apk-ját húztuk rá, ott nem minden működött. Gyorsan kellett keresnem valamit, ez jött fel elsőnek.
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
tony_snow
tag
válasz Game-over #78332 üzenetére
Köszi szépen az infot, ma délután felhívtam a Westend MM-ot, mondták van még 3 db, félretetettem egyet és fél óra múlva már nálam is volt.
A másik rendelést amit egy kisebb üzletnek adtam le, töröltem. Legkésőbb holnap kellett volna megkapnom, de kiderült, hogy majd csak valamikor jövő héten kézbesítik. Persze erről semmi tájékoztatást nem adtak csak amikor rákérdeztem. Az ügyfélszolgálatosok ügyfélkezelése meg.. inkabb hagyjuk...
A többieknek is köszönöm az ajánlást.
60-ért szerintem remek vétel volt.
Amúgy szerintem ez az a szint ahonnan (legalábbis számomra) a felhasználói élmény megfelelő. -
-
Somatom
veterán
Csináltam egy screenshotot a T10 -zel menet közben. Sztem nem kell hozzá magyarázat.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz #38015744 #78339 üzenetére
1 hete a Huawei Mediapad T5 53 korul volt. Az megfelelt volna neked. Most mar inkabb 70 korul van. Varj akciora, vagy emeld a keretet. Mas nincs ennyiert.
Hasznaltban Huawei Mediapad M3 8 Lite esetleg kaphato ennyiert.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
Sziasztok..Tudtok nekem olyan Tab-ot ajánlani ami 8 magos proci,minimum 3Gb Ram és maximum 50e.ft....Használt is jó,mert a drónomhoz kellene.....8"-os elég....
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
válasz cidalain #78225 üzenetére
Egy másikat megpróbálnék életre kelteni. Az volt eddig, hogy az Android feliratnál nem megy tovább. Ki se lehet kapcsolni.
Mi az ultimate módszer, amivel be lehet menni wipe- (sorrend?) gyárira visszaállítani? Remélhetőleg egy hülye biz
tos menü fogad. Már nem emlékszem milyen lehetőségek voltak.Reset gomb nem segített.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
.nodi.
tag
Üdv újra. Mivel a bf nél lemaradtam a mediapad m3 rol igy mas után kell néznem,viszont arra jutottam hogy 100k lenne kereret ami még olyan 20k val bővithető szükség esetén. Ez fölé már csak akkor ha meg éri. Első sorban időt álló legyen, film,játék. És azért ennyiért talán elvárható a prémium érzet. Gondolok itt a megjelenésre. 8,4 ben gondolkodom. de változhat 10 col ra igy mind ketto erdekel. Medialad m5 néztem. Itthon besuerezheto elsosorban de kinti is meg oldhato ha konnyu intezni a garanciat. Londonbol tudok hozatni ha esetleg ott kaphato valami nagyon jo keszulek. Mi a javaslat? elore is koszonom
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Zsocy155 #78331 üzenetére
Kérdés mikor megy nyugdíjba, mert most éppen ilyen holt időszak van kedvezmények szempontjából, így a sok BF és karácsony között félúton.
Tehát vagy várnak egy kicsit a vásárlással a karácsonyi akciókig, mert per pillanat nincs olyan tablet itthon amit szeretnének, vagy ha most kell akkor összedobnak még egy tizest egy Mediapad T5-re.
-
Game-over
aktív tag
válasz Zsocy155 #78329 üzenetére
A billentyűzet az necces, valami jófajta Bluetooth-os billentyűzetet érdemes néznetek pl.: Logitech K480,K400, de a billentyűzet miatt biztos nem áll meg 60k-ban.
Gépnek a Huawei MediaPad T5 10" lenne a legjobb, most akciós a [Médiában 60k-ért, ez jó ár érte, viszont online nincs jelenleg, fel kell hívni a közeli MM-et (ha van a közelben), hogy van-e nekik.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. A nejem főnöke nyugdíjba megy és mivel jó főnök, a kollégák meglepnék egy tablettel.
Olyat szeretnének, ami 10"-os, legyen bőven tárhely, megbízható és gyors legyen. Itthon vennék meg, újonnan. Email-re böngészésre, videózásra használná főleg. Valamint szeretne hozzá billentyűzetet. 60.000 ft körüli összeg jön össze rá.
Előre is köszi. -
Somatom
veterán
Az vagy egy hamisítvány volt, vagy a tesztprogram tévedett. Ha nem volna benne GPS, akkor meg sem vettem volna. A penge jelző túlzás, mert cirka 20 mp -cel később talál pozíciót, mint a Snapis telóm és a Huawei T1 10 LTE, de azért használható.
-
cd930
aktív tag
válasz zebede #78326 üzenetére
Teszteltük egy darabig, az eladó is segítőkész volt.
Google térképet elindítva nem közelített rá a környékre, csak ha a wifit is ráengedtük a pontosabb helymeghatározás érdekében.
Azt mondta az eladó, hogy több darab is volt neki belőle, egyikben sem látott GPS-t.
Inkább otthagytam, annál is inkább, mivel garanciát már eleve nem adott volna rá.A konkrét terméken:
A pontos modellverzió: T10 W64GB G
Vonalkód: 694070968040720+ éve a Prohardveren
-
-
zebede
őstag
Az M-PEN LITE Stylus-t imádná a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! 20 e koruli tabletet tudtok ajanlani, paromnak net hbogo meg konyvirashoz kellene koszi
Kijelzo merete mindegy
Ujat szeretnek es itthonrol.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
fabko
tag
Sziasztok,
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Gyerekjáték, net
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 90.000- ftKöszönöm szépen a segítséget!
-
cd930
aktív tag
Sziasztok!
A lányom 7"-os halódó tabletét cserélném le egy 10"-osra.
Az ajánlás és jó vélemények alapján a napokban nézegettem a Huawei T5 10.1-est.
Tűnődtem, mennyit is szánok tabletre meg, hogy elég-e a wifis.
Akkor az Euronics-ban volt 60k-ért, de olvaslak benneteket, hogy ez már a múlté..Milyen 10"-os tablet ajánlott még hasonló árkategóriában, ha karácsony előtt nem vágják megint meg az árát?
A Teclast T10-est még képen sem láttam, de arról is jókat írtok. Menürendszere, átláthatósága, használhatóság, minőségérzet milyen?
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
atos30
aktív tag
Nem igazán a boltok akcóztak, hanem a huawei akciózott nagyot. Ezért is fogyott ki az akciós készlet hamar. A Huawei adott akkora kedvezményt a viszonteladóknak, hogy én is 52 ezerért vettem meg a wifi only veriós T5-öt edigitaltól. Remélem karácsonykor is fog akciózni a Huawei.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
zebede
őstag
válasz Samott #78313 üzenetére
Ez a tablet, hazai árakat nézve, hatvanért ajándék volt.
Többször le lett ez itt írva.
Aki észen volt megvette, most örülhet igazán, aki most akar venni várjon és reménykedjen hogy azért árazták fel hogy karácsonyra ismét leakciózhassák.
Egyébként szerintem, viszonyítva mondjuk csak a mediapad vonal áraihoz, valahol 70-75k körül lenne a reális ára. -
Samott
addikt
válasz cidalain #78311 üzenetére
Nem tudom vegigkovetni hogy pontosan melyik tabletrol beszeltek, de az a T5 amit en vettem most 75e korul megy (LTE verzio) en 67-ert vettem az aquabol, a black friday alatt volt 60-ert is nehany helyen. Edigitalban most pont 85e. A franc se tudja mi ezeknek a rendes ara.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
cidalain
veterán
válasz re-d-evil #78310 üzenetére
Tulakcioztak a termeket, es elkapkodtak. Vagy rajottek hogy tul nagy a kereslet, dragabban is el lehetne sutni, es abbol csak ugy tudnak kijonni jol az akciozos idoszak kellos kozepen, hogy keszlethianyt mondanak...
Ez nagyjabol minden boltra igaz, szoval valoszinuleg a forgalmazo lesz a hunyo talan, nem gondolnam hogy az osszes bolt...
Aztan a franc tudja.
75-ert meg azert kaphato, mert annyiert nem vette senki, mert volt tobb nagy bolt is ahol 60 volt. Igy ezeknek megmaradt a helyi keszlet. Ami tovabbra is viheto normal aron.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tony_snow
tag
válasz cidalain #78307 üzenetére
Tapasztaltam az ügyfélszolgálat minőségét, cseteltem velük meg hívtam őket. Eredetileg 2-3 munkanapos szállítást írtak, kérdeztem, hogy a héten megérkezik-e, mondták, hogy biztos nem, mert "országos szintű hiány" van ebből a tabletből.
Amúgy már az oldalon nem is lehet rendelni, meg 60k elég alacsony ár érte, szóval félek, hogy jövő héten simán törlik a megrendelést. Amivel nem lenne gond, ha nem húznák jövő hétig, mert megvenném ezen a héten máshol, igaz 75 ezerért, de 1 napos átvétellel. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
SEGÍTSÉG kellene!
Van egy MOTOROLA XOOM tabletem.
Néha újraindul magától, néha meg addig indul újra, míg le nem merül.
Alapbeállításoknál is ezt csinálja.Hogy lehetne rendbe tenni, hogy rendesen működjön?
Más szoftvert kellene rátenni a gyári helyett?
Van valahol valami szaki, aki megcsinálja?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
cidalain
veterán
válasz nerozol #78302 üzenetére
Ugy tudom a sima M5 nem tamogatja. Viszont van M5 Pro, ami igen. Mas kerdes, hogy szerintem ez itthon nem kaphato. (Ertelmes boltban teszem hozza, mert alzan mintha lenne...)
Ezert is voltam meglepodve, hogy az M5 Lite meg tudja az M-Pen erintest.(#78304) tony_snow
Ha azt kuldik, amit rendeltel, akkor jo a bolt. En sajna jartam veluk ugy tavaly, hogy egy laptop teljesen mas specifikacioval jott, mint amilyen ki volt irva a weboldalra. Ez egy decemberi megrendeles volt, de a vegen megoldodott a dolog, aprilisban mar hasznalatba is tudta venni a kollega a gepet
A supportjuk rem gyenge, lassu es korulmenyes, de ha nincs gond, akkor nem is talalkozol a supporttal. Magan rendelesnel elalltam volna 14 napon belul, de ez ceges volt, es a beszerzesrol kellett az azevi szamla, igy muszaj volt otthagyni a zsetont, es veluk leborkozni az ugyet. 4 honap volt, de sikerult...[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tony_snow
tag
válasz Somatom #78303 üzenetére
Köszi szépen, megrendeltem notebook specialistan 60-ért.
A boltról elég vegyesek az értékelések, de megkérdeztem tőlük és gyártói garanciát adnak.Remélem filmnézésre 3 évig megfelelő lesz.
Ja meg azt is remélem, hogy kiszállítják, mert írták páran, hogy 1 hete várnak a megrendelt termékre. Mondjuk még nem kaptam értesítést a vásárlás visszaigazolásáról, ami érdekes, mert mindig szokott jönni hamar erről egy email.
-
tony_snow
tag
Sziasztok,
Az alábbiak alapján szeretnék egy tabletet venni.
- méret: 10 hüvelyk
- új
- elsősorban itthoni beszerzés, de nem zárom ki a külföldit sem
- elsődleges felhasználása film és sorozat nézés, emellett internetezés, de semmi játék
- jó lenne 70 körül, de ha az igényeimhez mérten ez az összeg alacsony, akkor ez rugalmas
Azt már olvastam itt, hogy ekkora összeg mellett a Huawei Mediapad T5 10 32gb Wifi az ajánlott. Ez szimpatikus is, csak nem tudom, hogy a 3/32 mennyire megfelelő erre a felhasználásra (telefonban már biztos nem vennék ilyet), illetve jó lenne ha 3 évig lehetne akadás mentesen használni filmnézésre, vagy inkább megérné drágábban venni egy erősebb tabletet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest