Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
-
Linda1
aktív tag
Szia. Én Gearbestről rendeltem kínai raktárból, mert eu-s raktárakban már nem volt elérhető. Erre Németországból küldték, nagyon meglepődtem rajta, priority-vel 140$ volt, és 2 hét alatt ért Romániába.
Fiam első mondata mikor kézbe vette az volt, hogy "sz@r". Egy 4 éves Lenovoja volt előtte a3500-s, annak gyönyörű színei vannak, meg most is megy, csak kinőtte a tárhelyet. Chuwinak sárgásak a színei, és veszíti el a térerőt, míg az előzővel nem voltak ilyen problémái,viszont nagyobb tárhelyes. Nekem annyira nem tetszik. -
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Új tablet kellene, min. 2gb -16GB-s ,8"-10"-s.
Eddig Lenovok voltak. Van egy Lenovo TB 8504F-s, ennek az a baja, hogy túl sok helyet foglal a rendszer, kevés marad rajta.
Mit ajánlotok max. 40.000-ig?
Külföldi rendelés is szoba jöhet, bár még kütyüt nem rendeltem kintről, ha lehet eu- raktárból, Huawei is számításba jöhet.
A fentebb linkeket tab3 8 plusz-nál van jobb alternatíva? -
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Segítségeteket kérnem szépen, egy 7", vagy 8"-s tabletet szeretnék, 2GB ram, 16 GB tárhelyest, Lenovo vagy Huawei-t, a legjobb ár értékűt. Max. 45 ezerig. Köszönöm.
-
Linda1
aktív tag
válasz
csendes #68515 üzenetére
Köszi. Van itthon egy Lenovo A7-40 (A3500), ezt nyúzzák 1éve, szerintem a tab 2 A7-20- nál maradok, 3G nem fontos még a 8GB-t is elég.
Csere lesz és sajnos a tab 3 ,egy árban van az Asusokkal, 34 ezer, a tab 2-s meg 20 ezer, remélem tudnak még rendelni, most nincs raktáron. -
Linda1
aktív tag
Sziasztok.
A legjobbat szeretném ezek közül gyereknek játszani. Lenovo tab2 A7-20, Lenovo tab3 TB3-710I. Megéri a tab3 a felárat?
Esetleg Asus ZenPad Z170C-1L037A, Z170CG-1B043A, 1C027A, 1B031A, 1A038A, ezek 16 GB-sok, nem tudom, mi a külömbség közöttük és azt sem, hogy az intel atom processzor mennyire jó játékoknak.
Árban kb. egyformák, szerintetek melyik a jobb? Csak ezek közül lehet választani.
Köszönöm. -
Linda1
aktív tag
Tudna valaki segíteni a garit illetően?
-
Linda1
aktív tag
válasz
Linda1 #59776 üzenetére
A tegnap megrendeltem a Lenovo A3500-t, ma meg is érkezett, nagyon jónak tűnik....csak egy probléma van, nem kaptam mellé garancia levelet...azt írja a számlán, hogy majd email-ben elküldik.
Van okom aggódni szerintetek???
Eddig akárhányszor webshopból rendeltem, a gari levél benne volt a bontatlan csomag mellett.
Tudtok erről valamit, vagy postázzam vissza. Köszi. -
Linda1
aktív tag
válasz
cidalain #59762 üzenetére
Már találtam is Lenovo A3500-t , 20e forintól kezdődően, de nem baj a 4.2 android, meddig lehet ezt akadásmentesen használni, vagy kapja a frissítéseket?
Annyira nem sűrgős, június végéig kellenne, várható valami újabb, elfogadható áron , vagy ez is megteszi?
Amúgy nem fogják nyúzni egész nap, 2-3 órát max. mivel ketten vannak, ikek, felváltva. -
Linda1
aktív tag
Hali.
7 éves gyereknek kellene tablet, 25e-ig,elsődleges szempont a játék, 7" körülit, jó lenne, ha kitartana egy napot az akkuja.
Most láttam akciósan egy, Goclever Insignia 700 Pro-t, mit szóltok hozzá?
Vagy más? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest