Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
Game-over #78332 üzenetére
Köszi szépen az infot, ma délután felhívtam a Westend MM-ot, mondták van még 3 db, félretetettem egyet és fél óra múlva már nálam is volt.
A másik rendelést amit egy kisebb üzletnek adtam le, töröltem. Legkésőbb holnap kellett volna megkapnom, de kiderült, hogy majd csak valamikor jövő héten kézbesítik. Persze erről semmi tájékoztatást nem adtak csak amikor rákérdeztem. Az ügyfélszolgálatosok ügyfélkezelése meg.. inkabb hagyjuk...
A többieknek is köszönöm az ajánlást.
60-ért szerintem remek vétel volt.
Amúgy szerintem ez az a szint ahonnan (legalábbis számomra) a felhasználói élmény megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest