Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
Emberek! Akkor most mi a helyzet ezzel a Teclast Master T10-zel? Ajánlott, nem ajánlott? Most 215 USD-ért egész jó vételnek tűnik.
-
cidalain
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #76195 üzenetére
Ebbol a keretbol igen, Lenovo tab4 7. Ha belefer, inkabb a 16 gigas hattertarasat, mert a 8-ban nagyon keves a hely (bar 3 giga azert van ott is, de memokartyara nem lehet telepiteni ennel, ha jol remlik)
A szervizelesi gondokkal nem foglalkoznek, nem azert veszem ugye, hogy javitgatni kuldjem. Normalis boltban kell venni 2 ev garival, es ha elromlik, akkor a boltba kell visszavinni. Szopjanak ok a szervizzel, ez nem a te problemad. Ha a javitas nem sikerulne, akkor vissza a boltba. A normalis bolt ezt megunva vissza fogja adni az arat/levasarolhatod masikra.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
t72killer
titán
válasz HartgeH3-2.8 #76195 üzenetére
Tudtommal a Lenovot Mo.-on a Telemax szervizeli, ami csak ront a gépen, ha beküldöd, én kerülném a Lenovo termékeket - bár ezt csak hallomásból tudom, saját tapasztalat nincs.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Otthonra (és) kicsit munkára, de semmi extra csak pályatérkép megjelenítés, meg lista (és ennyi) keresnék tabletet. MM akciós kupon napokat kapnám el. Igazából a célnak egy NAVON is megfelelne akár, olyan 20k környékén költenék rá. Melyiket tudnátok ajánlani (MM) webshopról ami azért a low end szint felett áll?
Pl: LENOVO TAB4 ?!
Thanx
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
Game-over
aktív tag
válasz Meghivott #76190 üzenetére
Holnaptól Huawei Mediapad T3 8" 40K-ért akciós lesz az MM-ben, ez már jó ajánlat (ennél olcsóbban csak BF-es akcióban láttam).
-
Meghivott
addikt
Üdv, a Huawei Mediapad T3 7" tabletben az 1 Gb RAM nem sovány? Kezdő tab lenne 5-7 éves közöttinek. Ha igen, akkor mi ajánlott helyette? Köszi
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76186 üzenetére
Ismerem a típust, nekem egy keménytok kéne inkább
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #76184 üzenetére
a mi házunk vízálló. hozd ide az M5-ösödet, vigyázok rá
régebben volt dolgom LogiLink vízálló tablet tokokkal, ami elég jó volt (mondjuk búvárkodáshoz nem használtam, de az eső nem ártott neki használat közben) ez olyan volt, hogy egy átlátszó műanyag tasak, abba kellett tenni a tabletet, a tetején volt összezáró csík, majd még azt le kellett hajtogatni vagy 2-3x aztán patenttel bekapcsolni. hátrány volt hogy a műanyag tasak csillogott a napon, illetve ennek használatával nem tudsz madzagot/töltőt bedugni a tabletbe[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A Huawei M5-höz csinál valaki jó vízálló házat?
-
Dr.NX
Topikgazda
Lehet rootolni is az iPlay 10-et, és úgy is le lehet szedni a malware-t.
Itt egy videó a folyamatról:
https://www.youtube.com/watch?v=zcxOFz7CR-I
Ez a letöltendő fájl: http://www.mediafire.com/file/c59wyp8h2z51w63/ROOT_CUBE_IPLAY_10.rar
1. tableten USB debugging bekapcsol
2. MTK driver telepít
3. SP Flash Tool telepít, MT8163 scatter fájlt betallóz
3. Download gomb
4. Tabletet kikapcsolva PC-re rádug
5. Rootolás lefut
6. Tabletet lehúz, bekapcsol
7. Magisket telepítHa gond lenne, itt a gyári firmware (U83_V1.0_20170401):
http://www.mediafire.com/file/mxsnkrkb2tvvcxs/iPlay10%EF%BC%88U83+ALLDOCUBE%29FW.zipElfogadom a sütiket.
-
t72killer
titán
válasz Pacino68 #76176 üzenetére
Nagy kár, hogy nem lehet egy független pl cyanogenmodot rájuk húzni.
Hogy ebből mennyi a valóság és mennyi az amcsi vásárlók iPad irányába terelése, nem tudom.
-
t72killer
titán
válasz Pacino68 #76174 üzenetére
Az előző pár post alapján puszta biztonsági okból se veszek noname tabletet. Az se teljesen világos, hogy a Huawei nem tartozik-e ide, vagy ennek egy kifinomultabb csoportba, amibe a kínai szolgálatok tesznek profibb/keresők által nem észlelhető backdoort. Mivel netes masina, nekem erről menne netbank, email, minden...
-
Pacino68
tag
Egy vélemény: "A caution, Chuwi is not a reliable brand so don't be taken by their cheap pricing. Their products are crap! A victim here buying their Surfbook and used it only for 5 days before it stopped working and attempts to get it repaired was ignored by their service staff. A good lesson learnt here!!!"
[ Szerkesztve ]
"A 22-es csapdája"
-
t72killer
titán
válasz Bdanyy #76169 üzenetére
Aztamocsok... A Huawei gyári ROMok mennyire megbízhatók?
-
Bdanyy
addikt
válasz t72killer #76168 üzenetére
Pont egy ilyenről kéne leszednem a gyari meglepetéseket
Pl /system/app/AdupsFota/AdupsFota.apk az eset szerint Hiddad.EN
A malwarebytes pedig ezeket találta:
FotaProvider: PUP.Riskware.Autoins.Fota
Wireless Update: Trojan.Downloader.Fota.e
UpgradeSys: PUP.Riskware.Autoins.Fotahttp://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
Malwarebytes vagy eset sem talál semmit rajta?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
sz_abika
addikt
Sziasztok,
egy Alldocube iPlay tableten próbálnék frissíteni/más OPot tenni rá, ugyanis egy megbízható forrásból származó Androidot azért mindenképpen tennék rá. A gépen semmilyen China szoftver nincs, csak az lehet gyanús, hogy az "official" honlapon iplay10(U83_V1.0_20170421) Firmware van megjelölve legfrissebbnek, nekem pedig egy 20171205ös verzió fut.
Nem vagyok képben így a kérdés annyi csak, hogy az Androidok mennyire univerzálisak? Mondjuk egy olyan droid elmegy rajta ahol szintén egy MT8163as dobog benne alapon? (Lásd Zenpadok pl)
PSN: xszabikax
-
t72killer
titán
Érdekes, teljesítményben a Hua M3 és M5 közé jöhet, kérdés egy ilyen zuggyártó mennyire tesz rá jó, támogatott ROM-ot?
Ennyiért Kínából én se rendelném meg, vámmal ÁFÁ-val alig lenne olcsóbb egy M5-nél...
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Erről mi lehet a véleményetek ?
4/64GB, 10.1" és Android 8.0 - $200 a BG-n a kezdő, pre-order ár, kérdés ott van-e EU-EXP, hogy ne kelljen vámot fizetni. (Priority Mail-t látok USD 14, de az nem tudom mi.....)
.:. bl4ze .:.
-
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76157 üzenetére
Snapdragon 835-el jön tudtommal, ez érdekesnek tűnik
#76156: nehéz ügy, másnak inkább ne
-
G@ben
addikt
válasz t72killer #76154 üzenetére
Azt hiszem, itt adom fel a keresést. Nem nekem lenne a tablet, hanem tesóm gyerekeinek, azt sem tudom igazán, mivel játszanak, fogalmam sincs azoknak a gépigényéről, tehát nem tudok konkrét felszereltséget keresni. Annyiból tudok kiindulni, hogy a telefonjuk 1,5-2GB rammal szerelt, az egyik egy Galaxy A3 2016, aztán most azon játszanak. Hogy egy tabletbe a nagyobb kijelző miatt mennyivel erősebb hardver kell, nem tudom.
Szóval a kérdés marad a részletekbe belemenés nélkül: 80.000 Ft-ig van-e olyan tablet, ami játékra jó?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
nagyúr
Sziasztok ismét.
Nézegettem sokat a tableteket, informálódtam. Mivel ugye egy iPad mini 2, amivel elvoltunk pár évet, gondoltam, mégis megvárom az új iPad-et. 100k, szép erős, de csak 2 GB RAM-ot kapott, ez az én hosszútávú terveimhez neccesen lesz elég (mondjuk 4 év).
Ennyit kellene kibírnia élvezhető sebességet megtartva egy tabletnek, valamint szoftveres támogatottság sem elhanyagolható, bár droidon ez annyira nem fontos, appok meg minden frissülnek szépen. Továbbra is YT, net volna a legfontosabb, de nekem ne legen szívás az ezek közötti váltás, több tab megnyitása böngészőben.Jobban szeretnék 4:3 arányút, e ez nagyon ritka.
Amiket néztem:
- Lenovo Tab4 Plus 4/64 - (Kb. 100k) előny az USB-C (telefonom is az, powebankom is).
- Huawei mediapad M5 - (kb. 140k) - hátrány: nincs jack, ez elég fontos lenne. Átalakítóval bohóckodni, keresgetni meg nem lenne jó.
- Samsung Tab S3 (kb. 160k).Van még ami játszhat? Elég volna 8" is, de ha már nem kapok 4:3 arányt a legtöbb esetben, akkor legyen 10".
A cél, hogy minél tovább használhassuk látványos lassulás nélkül, az előbb említett dolgokra.
iPad is bár főverziót nem frissítettem, a progik egyre lassabbak, még bőven használható, de messze nem olyan fürgék, mint amikor kijött (YT, bögészés, stb).
-
t72killer
titán
CPU-ban Kb fele olyan gyors, mint a Kirin 960, grafikánál még nagyobb a különbség, ha a notebookcheck bencheit hasonlítjuk:
#76152: Értem, akkor a Hua a jobbak közé tartozik ezekszerint/nem érdemes a drágább samu tabletek környékén szaglálódni
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz ®abstract® #76149 üzenetére
Az már túl van a kereten.
t72killer: és a Snapdragon 625? A Lenovo TAB4 Plus 8" azzal van szerelve, és nem mondják rossznak.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76149 üzenetére
A gyártók/ROM-ok memóriakezelése között mennyire van különbség? Majdhogynem külön oprendszerek ezek gyártónként, még ha android is az alap...
-
t72killer
titán
-
G@ben
addikt
Nézegettem az összefoglalót, de nem vagyok képben. Gyerekeknek kéne tablet játékra, pl Lords mobile, Zombie Catchers, ilyenek. 50-80000 Ft-os kategóriát néznek. Nem egy évre kéne, van olyan az ajánlottakból, ami hosszú időre jó lehet a játékokhoz?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
saphancs
aktív tag
sziasztok! Szeretnénk a párommal egy tabletett venni. Nézegettem már párat csak nem tom megéri e azon az áron azzal a tudással meg amire nekünk kell. Mindenképpen nagy kijelzős legyen továbbá bővíthető a tárhelye, wifi legyen benne GPS vevő, a kamerája is lehet egy erősebb fajta. zenehallgatás filmezés fényképezés netezés esetleg navi ezekre lenne használva olyan 50-60 körül gondoltuk vmennyi eltérés lehet árban +- irányban köszi előre
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Joekey
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Szeretnék tabletet venni (gyereknek mese nézés, lego játék stb.)
Milyen memória, processzor érték lenne az ideális?
Vagy ha van jó típus tippetek azt is szívesen fogadnám.
Kb. 8-10 col kijelzőben gondolkodom!
Segítségeteket előre is köszönöm. -
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76140 üzenetére
Ahhoz, hogy a kodi jól pörgesse a húsosabb videókat, azért hardveres gyorsítás is kell. Ebből nem tudom, mennyire up-to-date a kirin 960...
-
Game-over
aktív tag
válasz t72killer #76137 üzenetére
Nem is volt célom abba az irányba terelni, én csak arra válaszoltam, hogy wines táblagépen a 10 jobb mint a 8 (ezért is tettem offba).
Egyébként nekem van mindkettőből, mindegyiknek megvan az előnye-hátránya, nálam a droidos gép tartalomfogyasztás + pdf olvasás, a windows-os gép meg inkább munkára (laptop helyett tökéletes nekem).
-
konyi79
addikt
válasz t72killer #76137 üzenetére
Nagyon régóta szeretnék egy jó win táblagépet, a 2017-es surface pro pl nagyon bejövős nekem. Be is vállalnám, kicsit átgondolva a mostani szokásaimat sokszor kiváltaná a laptopot, sokmindent meg is könnyítene nekem a profi cerkájával. DE
De a pi@...*ba már nem képesek LTE modemet belerakni. Vagyis már raktak, csak azt meg itthon nem lehet megvenni. Számomra egy eszköz addig mobil, amíg önállóan képes magának netet varázsolni.
Persze, tudom létezik mindenféle hordozható bizbasz, ami szórja ami kell, de az akkor sem ugyanaz. -
Game-over
aktív tag
válasz ®abstract® #76134 üzenetére
Asztali gépen én is 8.1-et használok, de wines táblagépen a 10 sokkal jobban felhasználóbarát mint a 8.1 (szvsz)
-
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76134 üzenetére
GPU-knál nálam az a legfontosabb, hogy a létező összes videószabványt támogassák, a 60Hz-es 10bites HEVC-ig bezárólag. Nincs kedvem külön konvertálgatni az útravaló filmeket. (Tárhely bőven van, van egy wifi-s 2.5"-os winyóm)
-
®abstract®
őstag
válasz t72killer #76132 üzenetére
kb.ahogy irod.core m3 7y30 proci(ilyen win.tabok 400-500$ korul) alatt nem biztos,hogy erdemes a windows tabon matekozni. az x5 vagy x7 atomok elfogyhatnak eroben,alap dolgokra eleg lehet mondjuk. hiaba van kinai vonalon 4-6-8giga ramos verzio.
win 8.1 jobban tetszik,mint a 10.
a kirin 960 ba mali g71 gpu van,eros.
gpu kat pontosan megtalalod a www.notebookcheck.com on en is ott nezem,hogy mit tudnak a hardverek.
a tab s4 nagy elonye lesz a 16/10 keparany es a snapdragon 835 proci
jo hogy vannak ilyen erdekessegek is.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76131 üzenetére
Ezenkívül akadnak kicsi cégek, akik masszív vízálló tableteket csinálnak, ilyenből is leeshet egy modernebb, 10"-os érdekesség.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz ®abstract® #76131 üzenetére
A windows tablet érdekes gondolat lenne, de 1000EUR alatt én még nem láttam 6-8GB RAM-mal szerelt tabot.
Az ARM prociknál érdemben gyorsabb i3-i5-i7-eseket is aranyárban mérik, egy Atom x5-Z8350-re (~300EUR körül kapható lenne már) meg ha fel is szenvedném a droidot, erősen kérdéses, hogy a konkrét vasra optimalizált driverek hiányában egyáltalán megközelítenék-e a kirin 960 szintjét. A win10 meg oda jutott, hogy már desktopon is irtózom tőle, úgyh inkább marad a natív robot.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz #81733120 #76125 üzenetére
ezekkel a cuccokkal mindig csak a baj van!
több olyannal találkoztam, ami ugyanezt ígérte, aztán nem működött. a legnagyobb gond inkább az volt, hogy nem ment egyszerre az USB-s eszköz, és a töltés.
nem tudok rá mit mondani, minthogy ki kell próbálni. ha valami gond lesz, az biztos nem a tablet miatt lesz. az adott, tudja az OTG-t és veszi a töltést. ha ez az elágazó kábel jó minőségű, akkor tudni fogja amit szeretnél úgy vélem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
t72killer
titán
válasz Geresics #76124 üzenetére
Attól függ, mire kell. Multimédiára és általános használatra nekem a Hua M5 már majdnem szimpatikus, csak lenne vízálló...
SoC erőben, ha az kell, nem hiszem, hogy az idei iPad-et bármi verné most a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
van az új (2018-as) iPad 9,7-nek androidos alternatívája?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
t72killer
titán
Köszi. Mondjuk felmerül a kérdés, meddig marad ez így. Tartok tőle, ha újra lemennek a RAM-árak és teló-tablet fronton elterjed a 6-8GB, akkor "érdekes módon meghízik" a webes tartalom, és idővel böngészni se lehet majd 2GB-on.
De gondolkozok még rajta egy kicsit. Vagy most óccó Iconia, amit 2év múlva kukázok egy jobb kedvéért, vagy egy értékállóbb m3/m5 4GB-tal duplaannyiért. A kettő közötti kb 200EUR éppen nem hanyattvágó összeg, csak baromira idegesítene, ha fél éven belül kidobnának egy 6-8GB RAM-mal, Kirin 980-nal szerelt szépséget, én meg ülök a "hosszútávú tabletben".
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #76116 üzenetére
Teny, az ilyen routeres, vagy egyeb hardweres okossag, leginkabb csak otthon mukodik, mobilhalozaton nem.
Ceges telon 3 GB ram van. Amikor ranezek, akkor meg sosem lattam olyat, hogy ne lenne legalabb 1,5 giga szabad. Szoval boven-boven elegendo (xiaomi redmi 4x)
Privaton a 2 GB eleg szokott lenni, meg nem fordult elo emiatt problema. (Xiaomi redmi 2 pro)
Tableten most epp egy kozel 4 eves LG Gpad 7-tel nyomom 1 GB ram. Ez el-elfogy. Alkalmazasvaltas kb 5-10 masodperc, mert jellemzoen ujra kell tolteni. De mivel altalaban bongeszek, vagy kozossegi mediazok egyidoben igy ez nekem nem problema (itthon hasznalom, jellemzoen olvasas). Tobb feladat egyideju hasznalatara nem elegendo, dolgozas eselytelen.
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76115 üzenetére
Jó 5let, ez olyasmi mint egyes (openWRT-s?) routerek adblock-megbabrálása. Mondjuk én sok helyen fogyasztok netet, úgyhogy nemigazán kivitelezhető az extra tűzfal megoldás.
A 4 gigának persze elégnek kell lennie - lévén manapság mobileszközben ennyi a max. Érdekelne amúgy, hogy a 2 giga manapság droidon mennyire kompromisszumos?
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #76114 üzenetére
Van 4 gigas tablet. Elegnek kell lennie.
Raklamblokkolas nekem regen ment root nelkul, de tenyleg fogta a gepet, igaz abban nem 4 giga volt.
Akinek a reklamblokkolas az achillese, az miert szarakszik eszkozonkenti blokkolassal? Neten kell utanajarni, raspberry + adblock. Bedugod a halozatra, es minden forgalmat ezen keresztul tolsz vegig, ami hirdetes, azt kidobja a francba. Volt nincs reklam, semelyik eszkozon. (En meg nem csinaltam meg, de nem hulyeseg)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76110 üzenetére
Hogy a kollégát idézzem, nagyobb helyen elvárná az ember, hogy többminden beleférjen. Az meg már mindennek a teteje, hogy 2018-ban 1.5GB-os tableteket árulnak, amikor ennél többet eszik 8-10 tab a chrome-ban. Ha telesz@rják a netet reklámmal/izgő-mozgó-scriptelgető felesleges szeméttel, egy alap netezős tablet is igényelni fogja a RAM-ot - még ha az extraerős procit nem is. A garivesztéses root miatt tudtommal teljesértékű reklám/szemétblokkolás sincs, tehát izomból kell megoldani a dolgot.
A "feeling" csak folytatódik azzal, hogy egy 10"-os tepsibe nem képesek egy teljes méretű SD-kártya olvasót, horribile dictu egy jack-csatlakozót beletenni. Azt meg ne próbálják már bemagyarázni, hogy kényelmesebb microSD-vel kipótolni a hiányzó tárhelyet, amikor már jó ideje kaphatók 512GB-os normál SD-karik és alkalmasint normál fényképezőgépben is ilyet használ az ember.
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a cucc vajon működik a Huawei MediaPad T1 7.0-ával? A gép tudja az OTG-t, csak azért kérdem, mert van egy USB hubom, amivel a táblagép 1-nél több pendriveot, egeret, vagy bármit nem tud fogadni. -
konyi79
addikt
válasz cidalain #76110 üzenetére
Nem, nincsenek almás dolgaim, és nem is lesz.
Ellenben amit írsz, ott hibás, az ipadok nem épp gyengébbek az aktuális telóknál.
Adja magát eleve nagyobb helyre lehet beletömni lapkát, nagyobb akku mellé. Igény igenis van rá, én pl nem csak este lazulok vele, napközben is adatbevitelre sokszor jobb, mint vinni alaptopot. De az már nem fér bele, egy táblázat alatt bekakkintson. -
cidalain
veterán
válasz t72killer #76108 üzenetére
A mai vilag nem arrafele mutat, hogy megveszed a csucstelodat 300k folott, amit indenhol elokaphatsz, es melle megveszed a 300k koruli csucstabletet hogy otthon estenkent lazulj vele 1-2 orat. A kulonbseg a ketto kozott csak, es kizarolag a kijelzo merete lenne. Nem eletszeru, es az eladasok is ezt mutatjak, igy a kinalat igazodott a kereslethez. Emiatt is van az, amit korabban is irtam, ha kijon egy uj soc, akkor nem a tabletreszleget ugrasztjak legeloszor, hogy uj eszkozt kellene dobbantani a piacra most azonnal.
-
t72killer
titán
válasz t72killer #76108 üzenetére
P.S.: rápillantottam a "nyugati" használtpiacra, nagyon gáz, bolti ár alatt 10-15%-kal akarnak túladni a vackaikon azzal a kifogással, hogy benne hagyják a gagyisztáni micoSD karijukat, háát kösz nem, memkarim van sokkal jobb, 10%-nál meg a puszta érzés többet ér, hogy én szedem le a szűzhártyát a kijelzőről...
Ami nem kicsit aggaszt, hogy a 2GB RAM, ami ezekben az olcsó gépekben van, mire elég? Két telóm van itthon, köztük az egyik fő különbség, hogy az egyik 1 a másik 4GB rammal van szerelve (galaxy s2 és s7e), az s2 kvázi használhatatlan, a böngészőtabokat is elfelejti, ami sztem a kevés ram számlájára írható.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz konyi79 #76101 üzenetére
Valahogy az az érzésem, hogy szándékosan spórolnak ki olyasmit a csúcsmodellekből is, amit a technika mai állása szerint bőven bele lehetne tenni, pl 6-8GB RAM, vagy már 5éve (vízállóság) - csak azért, hogy 2-3-4év múlva "óriási újítás" címen eladhassák a mai vasat pl vízálló kivitelben.
#76103: az áron túlságosan nem vacakolnék, ha nem kéne súlyos kompromisszumokat kötni. Így viszont lehet inkább egy LTE-képes "olcsó" <200EUR/60kFt körüli ideiglenes példányt nézek, amitől nem lesz különösebb szívfájdalom 1-2év múlva megválni.
-
konyi79
addikt
-
Mist_13
csendes tag
Úgy látom ez egy eléggé élő fórum. és hozzáértők mozognak itt.
Honda Jazz kocsimban az egysoros kijelzős fejegységet kiváltattam egy 8"-os, a régi rádió csatlakozóit tartalmazó (sőt a műanyag burkoló lemez is) kínai tabletre. Iszonyú sokat tud, videó kamerák, TV, külső memóriák (SD, USB, Jack, GPS antenna stb) csatlakozók, van kb 8 db hw-es gombja, kormányról is vezérelhető, BT kihangosítás, telefonkönyv, mikrofon, wifi, érintőképernyő, sw rádió felület, equalizer, vagy 60 rádió memóriával, videólejátszás, DVD, CD lejátszás, navigáció, zenelejátszó, szóval mi szem szájnak ingere. (kivéve SIM kártyahely, de a teló hotspotját szépen használja). HONDA logóval jelentkezik be, szóval teljesen a típushoz lett idomítva.
Sajnos a tabletről semmi info, eléggé le van egyszerűsítve a 6.1 Android, és a cég is elérhetetlen aki berakta.
Gyönyörű a hangja, mindent finoman be lehet állítani, megbízhatóan működik, nagy belső memóriája is van
Két dolog amivel nem vagyok teljesen elégedett:
-Bár az ablak "pöttyös" részére GPS antenna van ragasztva, a navi lassan talál holdakat. Illetve ha a gps teszttel indítom, gyorsan ~5 mp alatt kapcsolódik 5-8 holdhoz, de a Maps valahogyan lassan (2-5 perc) veszi át a GPS adatokat. A Wazze még lassabban. Mit lehetne tenni?
-A másik problémám, hogy az idétlen informatikus, aki a zenelejátszó képernyőjét tervezte, középre berakott egy hatalmas mappa ikon képet, s ezért a bal oldalon kilistázott zeneszámok csak kb 20 karakter hosszú neve fér el, ott csonkol!
Nekem valami egyszerű, listázó zenelejátszó kéne, ami a címet teljes hosszában megjelenítené. Mint egy fájlkezelő. Tud valaki javasolni egy jó lejátszót? -
Dr.NX
Topikgazda
Milyen tapasztalatokra vársz? Aliexpressen, Banggoodon van egy csomó értékelés, olvasd el azokat. Itt a fórumban szinte biztosan nem lesz néhány tulajnál több és általában elenyésző azok száma, akik valamit írnak is és nem csak kérdeznek.
Ha van akció, vedd meg.Elfogadom a sütiket.
-
bl4ze
veterán
válasz konyi79 #76101 üzenetére
Igen, elég nehéz jó tab-ot találni, megfelelő áron.
Kicsi a választék, kezd "kipukkadni" a tablet piac, vagy mi van?MÁS : a Teclast T10 is visszament a 296 USD árhoz, az már tuti nem "megvevős".... Remélem megy lejjebb megint.... 218-ért nem zsákoltam be, várok a tapasztalatokra....
.:. bl4ze .:.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az alábbi probléma miatt írok. (remélem jó helyre) Adott egy M3 lite Huawei tablet, és egy xbox one gamepad, az a gond ha csatlakoztatom, majd kikapcsolom ujra kell párosítani, törölni. Az előző M3 pronál simán ujracsatlakozott magátol. Az alapdolgokat megprobáltam, mit tudok még tenni?
-
konyi79
addikt
válasz t72killer #76100 üzenetére
Nem, nem vízálló, már volt róla itt szó.
Kicsit kipukkant ez a tablet piac a kezdeti lendület óta. Nagyon szeretem a kis Sony-t, 3/16 LTE-hez képest nem látok túl nagy ugrásokat, meg abból is volt 3/32, csak sajna LTE nélkül. Csak a Sony azóta se jött elő új masinával. Ami gáz, felsőkategóriás QC chippel egyáltalán nincs táblagép, pláne kisebb.
Az új Huaweiken kívül tényleg nemigen van komolyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest