Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
nerozol
üzenetére
Ugy tudom a sima M5 nem tamogatja. Viszont van M5 Pro, ami igen. Mas kerdes, hogy szerintem ez itthon nem kaphato. (Ertelmes boltban teszem hozza, mert alzan mintha lenne...)
Ezert is voltam meglepodve, hogy az M5 Lite meg tudja az M-Pen erintest.(#78304) tony_snow
Ha azt kuldik, amit rendeltel, akkor jo a bolt. En sajna jartam veluk ugy tavaly, hogy egy laptop teljesen mas specifikacioval jott, mint amilyen ki volt irva a weboldalra. Ez egy decemberi megrendeles volt, de a vegen megoldodott a dolog, aprilisban mar hasznalatba is tudta venni a kollega a gepet
A supportjuk rem gyenge, lassu es korulmenyes, de ha nincs gond, akkor nem is talalkozol a supporttal. Magan rendelesnel elalltam volna 14 napon belul, de ez ceges volt, es a beszerzesrol kellett az azevi szamla, igy muszaj volt otthagyni a zsetont, es veluk leborkozni az ugyet. 4 honap volt, de sikerult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Path of Exile (ARPG)
- Billentyűzet gondom van
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX