Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz Amos17 #77799 üzenetére
Ha esetleg a Huawei még nem esik nálad a chinchung márka kategóriába.
8 colosból
10 colosból nem baj az ha LTE, kitudja mit hoz a jövő.[ Szerkesztve ]
-
Amos17
tag
Sziasztok,
A meglévő Lenovo Yoga Tab 3 8", tabletemet szeretném lecserélni mivel már nagyon belassult szegény. Így keresnék egy legalább 8" tabletet, wifi only kivitelben max 80e Ft-ig. Kína rendelések, chinchung márkák nem játszanak csak az ismertek (Samu, Lenovo, Asus meg ilyenek).
Felhasználás: netezés, filmnézés és játék. Jó lenne ha bika aksija lenne mert a jelenlegi yoga tab-om aksiját nagyon szeretem mivel kiváló az aksija, csak az a fránya 1GB ram kevéske már mostanság
Amiket nézegettem:
Lenovo Tab4 10" plus
Samsung Tab A 10"
Lenovo Tab3 plus 8"
Lenovo Tab4 plus 8" Eddig ez a favorit
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz apholyon #77795 üzenetére
Azokat írom amiket én nézegettem, mikor legutóbb rendeltem.
Teclast T10, ez sláger itt a topikban. Teclast T20 ez az újabb modelje.
Chuwi Hi 9 Air.
Voyo I8 Max, ilyen van nekem most merem ajánlani.
Onda X20.
Cube M5(Jönnek most majd hozzászólások hogy jújj Helio x20 procival minek ajánlani az már nem is jó... francokat nem. )
Webshopok:
Gearbest, itt előfordulhat eu raktárban is elvétve, ha nincs akkor EU Express/Priority line az ÁFA és VÁM mentes vásárlás.Bangood, itt European Direct Mail néven fut ugyanez.
GeekBuyingnak ilyen szempontból jó a keresője, könnyen tudsz keresni az eu raktáras készletekre, itt azokat nézegesd.
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz zebede #77794 üzenetére
Végsősoron nem sürgős, viszont ezeket a márkákat annyira nem ismerem, így azt sem, hogy milyen minőséget képviselnek. Illetve a garancia végett húzott az eszem inkább az itthoni vásárlás felé. Ha nem nagy gond, írnál pontos típusokat illetve webshop címeket?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
zebede
őstag
válasz apholyon #77791 üzenetére
Ha nem nagy ügy a külföldi rendelés a helyedben biztos nem vennék itthon 2/16 gigás tabletet 60k-ért.
Amikor kínai webshopból ennyiért 4/64 GB-ost kapok.
Még európai raktárból is megvan (és csak pár nap alatt) egy jó teclast, chuwi, voyo, cube tablett 200$ körül.
Ha nem sürgős, meg még olcsóbban is kínából áfa mentes szállítással, pár hét alatt.[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Androidos tabletet vennék, újonnan, 50-60k körül, minimum 8", 2 GB RAM és 4 magos 1.3-as procival (nyilván jobb lehet ). Sajnos mivel eddig nem használtam tabletet, nagyon el voltam tájolva, 40k-ig néztem, de hamar rájöttem, hogy az nem lesz elég nekem.
Ami eddig tetszik, az a Huawei T5 10, jókat is írnak róla, Lenovo Tab4-eket néztem még, illetve Asus Zen sorozat. Samuk szerintem túlárazottak a spec-hez képest, de kijavítotok, ha tévedek. Általános használatra kellene, netezés, film, esetleg néhány játék. Wifi és LTE közti különbség megéri a felárat?
Mit ajánlanátok? Külföldi rendelés belefér, bár gari miatt inkább itthon venném. Amazon Fire HD10 van még agyonajnározva, de itthon nem kapni.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
cidalain
veterán
válasz zebede #77778 üzenetére
Az, amit linkelt szar.
De van Yoga tab3 bol 4/64GB-os LTE kivitel nagyonjo felbontassal is.
Hogy milyen neven fut, passz, Lenovo nevpolitakajat sose ertettem, de ez a kodja ZA0G0108BG. Viszont itthon kifuto...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
-
zebede
őstag
válasz Somatom #77781 üzenetére
Csak a közszolgálati adók mennek, többi nem tölt be, én meg leginkább meccset nézni vettem.
Tud a hibáról a telekom, azt mondták javítják majd később egy app frissítéssel, de nem vártam meg.Elég szégyen hogy egy telekomtól vásárolt tableten nem megy egy telekomos alkalmazás a 180$-os kínai voyomon meg simán jó. Ez van, telekom...
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz deuvox #77776 üzenetére
Nagyon jó tablet az M5, én csak azért adtam el mert nem megy még rajta a TVGO.
Jack csati hiány megoldható egy ilyesmivel, vagy ez, vagy mondjuk ezzel.
Van aki szerint szétcseszhető vele a type-c csati, én nyugodtan használtam volna ha marad a tablet.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz deuvox #77776 üzenetére
BT füles autóban? Sztem nálam többet nem tartózkodsz autóban. Telóról adom a netet a T10 -nek. Cirka 10 napja kezdtem a gályát az autóban, azóta megy a hotspot a telón. Eddig bírja. Viszont a jack aux in pótolhatatlan. Én biztos nem vennék autós használatra olyan tabot, amiben nincs jack.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zebede
őstag
válasz zsoltzsolt #77777 üzenetére
2/16GB, android 6, 1280x800...
Nem egy kategoria a többivel.[ Szerkesztve ]
-
-
zebede
őstag
válasz deuvox #77774 üzenetére
Én a yogát ejteném és inkább ezt a lenovót venném fel a listára.
Aztán bemennék egy olyan helyre ahol mindhármat megnyomkodhatom, összehasonlíthatom.
Akkor dönthetne a méret, bár 1-2 centi különbség lehet köztük de kijelzőben azért nem mindegy hogy 9,7 vagy 10.8 col.
Dönthet a super amoled kijelző a samsung javára (vagy pl. az s-pen), bár tapasztalatból mondom hogy az M5 kijelzője is nagyon szép.
A lenovo felbontásban elmarad a másik kettőtől, de a dupla tárhely, meg az hogy olcsóbban kapsz belőle ráadásul LTE képeset, kárpótolhat, meg így akkor megspórolhatod a mifizést.És akkor még ott van az M5-nél a jack hiánya, van akit zavar hogy nemtudja egyszerre tölteni meg fülest beledugni, esetleg egy utólag vásárolt elosztóval.
Meg még biztos van ami az egyik vagy másik mellett szól, olvass mindháromról teszteket és döntsd el neked mi a fontosabb és miről mondanál le könnyebben.
[ Szerkesztve ]
-
deuvox
csendes tag
válasz deuvox #77772 üzenetére
Hali Urak,
a kovetkezokben gondolkodom:
Samsung Galaxy Tab S3 T820 9.7
Nemtbe rendelnem ezert nezegetem a nemet amazont. Arra lennek kivancsi, hogy a Lenovobol van-e valami bicosabb valtozat mondjuk jobb felbontas tobb RAM hiaba keresgelek csak a PRO-t talaltam.
Egyenlore a Wifi-s vonalon gondolkozom, autoba hosszabb utazasra gondoltam az alabbiakat:
aztan hetkoznap a taskamban vinnem a MIFI routert igy mindig lenne netem, szerintetek ez egy varosi kornyezetben mar eletkepes?
A tabletet en munkara hasznalnam touchdown mail, chromban salesforce/jira/git/bugzilla, webex teams video calling, jatekra fallout shelter, spottify youtoubevanced, kodival videozas (SD kartyarol) kb. ez a felhasznalas ami eszembe jut.
Az lenne a lenyeg, hogy a Galaxy S9 hez kepest ne legyen sokkal lassabb...Sajt
-
deuvox
csendes tag
Hali Urak,
a kovetkezokben gondolkodom:
Lenovo Yoga Tablet 3
https://www.amazon.de/Lenovo-Convertible-Tablet-PC-Qualcomm-Snapdragon/dp/B01F94XFSA
Huawei MediaPad M5
https://www.amazon.de/Huawei-MediaPad-Tablet-PC-interner-Prozessor/dp/B079S8NYKH?th=1
Samsung Galaxy Tab S3 T820 9.7:
https://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-Touchscreen-Android-schwarz/dp/B06XBTJDLG/ref=sr_1_5?s=computers&ie=UTF8&qid=1539769869&sr=1-5&keywords=Samsung+Galaxy+Tab+S3Nemtbe rendelnem ezert nezegetem a nemet amazont. Arra lennek kivancsi, hogy a Lenovobol van-e valami bicosabb valtozat mondjuk jobb felbontas tobb RAM hiaba keresgelek csak a PRO-t talaltam.
Egyenlore a Wifi-s vonalon gondolkozom, autoba hosszabb utazasra gondoltam az alabbiakat:
https://www.amazon.de/Huawei-E5577Cs-321-Wir-Hotspot-150-0Mbit-Schwarz/dp/B011YM0OXU/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1539694799&sr=1-2&keywords=Huawei+e5573
https://www.amazon.de/Hochleistungs-Verst%C3%A4rker-Antenne-Richtantenne-Signalverst%C3%A4rker-Verst%C3%A4rker/dp/B07FM7G75Z/ref=sr_1_1_sspa?s=computers&ie=UTF8&qid=1539688168&sr=1-1-spons&keywords=ts9+antenne&psc=1aztan hetkoznap a taskamban vinnem a MIFI routert igy mindig lenne netem, szerintetek ez egy varosi kornyezetben mar eletkepes?
A tabletet en munkara hasznalnam touchdown mail, chromban salesforce/jira/git/bugzilla, webex teams video calling, jatekra fallout shelter, spottify youtoubevanced, kodival videozas (SD kartyarol) kb. ez a felhasznalas ami eszembe jut.
Az lenne a lenyeg, hogy a Galaxy S9 hez kepest ne legyen sokkal lassabb...Sajt
-
IG55
senior tag
Teclast T10-en fiam fiókjában valami történt, állandóan felébreszti a gépet egy reklám. El lehet ilyesmit távolítani?
-
cidalain
veterán
válasz Rekureku #77760 üzenetére
Felejtsd el a az 1GB-os Alcatelt. Inkább vegyél 2GB ramos gépet.
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
igaz, ezek 8-asok, de a szülő nem attól látja jobban hogy nagyobb a tablet. sokkal többet számít, ha jobb a használati értéke. márpedig a 2GB ramosnak sokkal jobb.(#77755) slemo
Pár éve volt Acer tabom. Szerettem. a konkréttal nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
demike93
tag
Megjött a T10
Az első benyomások nagyon pozitívak.
Jó súlyban van a kicsike, könnyebbnek gondoltam
Mivel nem kaptam hozzá töltőfejet (úgy olvastam GB-n, hogy ez normalis), egy xiaomi töltőfej+kábel kombóval kezdtem el tölteni. Az normális, hogy youtube videók nézése közben töltés közben merül?So Long, and Thanks for All the Fish
-
Rekureku
tag
Sziasztok! Szüleimnek keresek tabletet max 40 ezer forintig. Csak internetezni kell ès fontos hogy minnél jobban látható legyen. Ajánlottak közöl Alcatel A3 10 néztem ki. Jó lesz? Van mas? Varjak karácsonyi akciókra? Köszi!
-
Bertiee
senior tag
Adott egy Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM tablet, kijelzőt fedő üveg berepedt, tudnátok javasolni valakit aki tud javítani?
-
slemo
tag
válasz cidalain #77739 üzenetére
Helló
media pad M5-ön kívül valami más opció van 10" feletti gépre Mi Pad 4 plus helyett? Böngészés, alap játékok (nem full grafikás), filmezés. Azért lenne jó külön jack mert egész nap nyüstölve lenne, este meg egy film és lehet azt már nem bírná az aksi, és ugyebár vagy füles vagy töltés. De ha nagyon nincs más...A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.
-
demike93
tag
Főleg Somatom, bl4ze kollegától kérdezem (róluk tudom itt, hogy T10-ük van).
Nemsokára az enyémnek is meg kell érkeznie
Memóriakártyát használtok benne?
Ezt néztem ki magamnak, filmnézéshez ez jó lesz, ugye?So Long, and Thanks for All the Fish
-
nsbikes
csendes tag
Mert akciós most
XBOXONE, XBOX360, XBOXClassic, PS5, NSW, PC
-
Somatom
veterán
válasz nsbikes #77744 üzenetére
Én másképp közelítem meg a problémát. Van egy alap szoftvercsomagom. Nova, TotalCommander, SolidExplorer Classic, VLC, NPlayer, TubeMate, Music Folder Player, Servers Ultimate pro, Opera, Firefox, Clipper+, Anysoft Keyboard, E-Robot, External Keyboard Helper, Foldersync pro, stb. Ezeket alapból feltelepítem, a beállításaikkal együtt. Így tök mindegy, hogy milyen az új kütyü, én mindíg a megszokott felületen, a megszokott programjaimat használom.
-
nsbikes
csendes tag
válasz Somatom #77743 üzenetére
Biztos tudná, igazából én nem szeretem ezeket a megoldásokat, anno kipróbáltam párat és elég sokszor összeomlottak stb. szóval maradok a gyárinál mert az legalább stabil. Azért 2018-ban engedhetnék hogy a felhasználó szabja testre hogy neki hány kezdőképernyő legyen és azon milyen ikonok legyenek. Na mindegy ezt eltudom nézni neki, igazából csak meg kell szokni aztán kész! Magának az EMUI-nak a kezelőfelülete egyébként nekem tetszik.
-
-
nsbikes
csendes tag
Sziasztok!
Írtam pár hete hogy kéne nekem egy tablet és végül egy Huawei Mediapad T5 lett belőle. Valaki írta hogy ha meglesz írjak egy-két szót róla. Szóval így két nap után azt kell mondanom mint offically Samsung fan hogy kellemeset csalódtam ebben a gépben. 75 ezer forinthoz képest szerintem elég szép a képernyője (szép színek, nem fakó), nagyon gyors, szinte minden teljesen laggmentes (talán a PUBGnél volt egy kis lagg szerintem csak a net miatt), korrekt az anyaghasználata ( jó a fogása, hátlap fém, aránylag vékony). A kamera elég tré az S7-hez képest de nekem ez igazán nem számít, illetve az Emui-hoz hozzá kell szokni! Pl engem zavar hogy alig van lehetőség az ikonméret állításra, és a legsűrűbbnél is van vagy 1cm a két ikon között, alap kezdőképernyőt nem lehet letöröni (kettő van), de még néhány ikont se.Talán még a töltőt tudnám kicsit kritizálni hogy nem gyorstöltő! Összegezve szerintem 50-80 ezres árkategóriában ez jobban megérte mint a két éves Galaxy Tab A.
[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
Mi a véleményetek a Huawei M5 lite-ról?
3GB RAM és 32GB háttértár az Oreio mellett három-négy évig elegendő lesz átlagos, nem kifejezetten játékos felhasználásra vagy érdemesebb inkább egy erősebb modellt választani?https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
cidalain
veterán
Gyarilag adjak hozza az atalakito kabelt. Igy lehet hasznalni jack fulessel, igaz, picit macerasabb, mintha beepitettek volna. Elvezeti erteket tekintve egyenerteku.
A tabletvasarlas kompromisszumos. Keves a gyarto, keves a valasztek, a kereslet sem tul nagy. Kerdes van e olyan aprosag, amin konnyen tullep az ember...
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem.
Van egy Huawei Mediapad M3 10" Lite tabom.
Nagyon sokat filmezek (filmeznék) vele, sajna melóban olyan helységek vannak ahol erős neon fénycsövek vannak, és szinte semmit nem látok a kijelzőből úgy becsillan rajta a fény még max. fényerőnél is.Eldöntöttem, hogy cserélem.
Mit tudtok ajánlani? Amúgy normál felhaszánlás, böngészés, youtube, filmnézés, keret 200k.
Köszönöm a segítségetek.
Üdv!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
cidalain
veterán
Ha a Wifis cucc elegendo, akkor 111-ert van Huawei Mediapad M5.
100 folott van, de kinabol rendelve is akcioval tudod kifogni 350 dollar alatt a Mipad 4 Plust. A plusz penzert 3 nap alatt a kezedben van, es kapsz 2 ev hazai garanciat. Ez utobbi ketto megerheti a felarat a Xiaomihoz kepest.
De persze a felbontas is jobb, es a teljesimeny is nagyobb kicsit a Huaweiben.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #77729 üzenetére
Emígy sem, meg amúgy sem.
A 220 USD még OK ezért a vasért. De, a 10" -osban mi a 100 USD feletti felár? Nézd meg mondjuk a Teclast -nál a 8" -os és a 10" -os árkülönbözetét! Pár fitying, ami nagyjából reális is. Arról nem is szólva, hogy a Mi Pad SIM -es verziójában nem csak az LTE a különbség, hanem pl. a GPS is.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #77728 üzenetére
A sima mipadhez kepest, vagy amugy?
Mipad4 jo cucc, 220-ert mar megvan a wifi 4gb-os verzioval akcioban. Eleg jo ar.
A plus semmivel sem jobb, csak ugye 10"-os a kijelzo. Viszont 350 dollar felett van, az mar annyira nem bestbuy.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
Nem tudom, hogy mi ez a nagy hájp a Mi Pad 4 plus körül. A Snapi 660 középkategória. Az Adreno 520 sem egy kiemelkedő cucc. A BT 5 jól hangzik, már ha van hozzá olyan eszköz, ami ki tudja használni. Az 1920x1200 sem egy nagy etwas, az LTE -je meg nem tudja a B20 -at.
[ Szerkesztve ]
-
slemo
tag
Helló
Mi Pad 4 plusban gondolkodom. Valakinek van esetleg már tapasztalata? Tudom, még nagyon friss a termék.
Esetleg ezt az oldalt ismeri valaki?
Segítségetek előre is köszi!A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet venni bruttó 50, indokolt esetben max 60-ért. Szeret a facén lógni, böngészni, unokáról fényképeket nézegetni, tehát semmi különös. Legalább 8"-as legyen, de az sem lenne baj ha nagyobb. Tavaly vettem magamnak egy Huawei M3-at, a gyereknek meg egy T3-at, mindkettőt nagy megelégedéssel használjuk, gondoltam most is szakértőktől kérek tanácsot. -
Game-over
aktív tag
válasz kiraly.andra #77716 üzenetére
Itt van egy eset a Xiaomishoppal kapcsolatban + a hozzászólások is, meg linkeltek egy homár posztot is az ebay-es topicban, a lényeg hogy nagyobb biztonságod van ha megbízható webshopból rendelsz kintről, mint tőlük.
Látom pesti vagy, a Mi Store a Lurdyban még megérhet egy próbát, hátha tartanak MiPad-ot is.
-
Somatom
veterán
válasz Dingle #77713 üzenetére
Életképes. Nekem egy Rapoo és egy Apple BT billem van. Mindkettő Magyar kiosztású. Ezeken kívül, van BT egerem és egy Logitech MK220 vez. nélküli egér/bill kombóm. Mindegyikkel működik. External Keyboard Helper (pro) -val használom. Ez egy felület nélküli virtuális billentyűzet. Bármilyen kiosztást lehet vele remapolni, vagy bármilyen Androidos művelethez lehet gombot, vagy kombinációt rendelni.
-
Ronam
addikt
Nekem nyitott BL-el jott gearbestrol az Mi Pad-om, kb 10 perc volt feldobni az eu ROM-ot, de van ra Mokee is.
-
Game-over
aktív tag
Az a baj, hogy nem jutsz el odáig, hogy elvidd a szervizbe a gépet, mert meg se fogod kapni
Pár hete volt erről a boltról szó másik topicban, holnap délelőtt megkeresem és linkelem. -
kiraly.andra
aktív tag
Azt írják, hogy "magyar ügyfélszolgálattal, magyar garanciával". Ha tőlük veszem, akkor itthon veszem, ami azt jelenti, hogy nekem nem Pekingbe kell menni javíttatni, hanem a Ceglédi utcába. Az, hogy ők rendelik meg kintről, az nekem jó, az meg nem érdekel, hogy mennyi ideig tart, amíg ideér.
Ami érdekes lehet, az a kínai ROM, de ha ez angol nyelven is működik (ahogy írják), akkor nem tudom, miért lenne rosszabb, mint a német, piréz vagy bármilyen ROM.
:a:
-
kiraly.andra
aktív tag
-
Dingle
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom kérdésemet.Szóval arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek valami tapasztalata androidos tabletre jegyzeteléssel, bluetoothos kis méretű billentyűzettel? Mennyire életképes koncepció?
-
vittorio7
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz kiraly.andra #77708 üzenetére
"Itthon is beszerezhető"
"Kínai rommal érkezik. ... Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron, az átlagos szállítási idő 19 nap"
Magyarul megrendelik neked kintről. A xiaomishop egyébként sem ajánlott, nem hivatalos forgalmazók.Elfogadom a sütiket.
-
zebede
őstag
válasz kiraly.andra #77708 üzenetére
Nekik sincs készleten.
-
kiraly.andra
aktív tag
Xiaomi eszköz azért nincs az összefoglalóban, mert sok baj van velük? Vagy? Mert ugye ezek itthon is beszerezhetőek (pl.: nekem most ez egy opció), így ez nem lehet a kizárás oka. Rákerestem a cég nevére itt a topikban, a találatok alapján nem derült ki semmi, ezért kérdezem.
-
-
Game-over
aktív tag
válasz kiraly.andra #77705 üzenetére
Naszóval:
Pontosan nem tudom, hogy ilyenkor mit enged átrakni, vagy hogy hogy működik a gyakorlatban, mert még sosem tettem bele kártyát ilyen módon, csak sima tárhelyként. Egyébként ez a kép jön be: [link]
Milyen kártya kell:
Én 32 GB-os Transcend kártyákat és Samsungot szoktam használni, amiről a fotót lőttem az egy 64-es Samsung Evo+, a lényeg hogy Class10-es kártya legyen.többsége engedi:
Ez azt jelenti, hogy amit én eddig próbáltam Lenovo gép, az engedte, de nem merem azt állítani, hogy mindegyik tudja ezt:
Lenovo Tab 3 8 OK
Lenovo Tab 3 8 Plus OK
Lenovo Tab 4 8 OK
Lenovo Tab 4 10 ? (itt nem én tettem bele kártyát)Nagy valószínűséggel tudja a Tab 4 8 Plus is, Supportnál ennyit találtam: [link]
U.i.: Az oké hogy az M3 van ezüst színben is, de a kijelző oldalán a keret mindig fehér
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz Game-over #77702 üzenetére
Ez az "engedi a memóriakártyát belső tárhellyé formázni" jól hangzik, még nem hallottam róla. Az ilyen módon létrehozott tárhely teljes értékű? Milyen paraméterekkel rendelkező kártya kell ehhez? Mert elképesztően széles sávban vannak ilyenek. Gyors kereséssel: egy 32Gb-os microSD 5 000 és 60 000 között van (vs. 30 000 a két tablet között). Ha ez alatt megoldható a gyakorlatilag egyenértékű tárhelybővítés, még akkor is 33%-kal több a memória a 4/64-ben.
És az, hogy a "többsége engedi", alapvetően egy érdekes adat, míg a hasznos az lenne, ha tudnánk, hogy ez a modell is engedi-e ;-) A Lenovo support szerint ezt minden "smartphone" eszközük tudja (Android 6.0 felett).
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz Game-over #77695 üzenetére
A Huawei Mediapad M3 8 Lite kezelőfelületéről szörnyű dolgokat olvasok, úgy tűnik, hogy nagyon messze van a tiszta Androidtól. A 2016-os Huawei Mediapad M3 8 felmerült a nagyobb erő és 4/32 miatt, és bár valóban nem fekete, az ezüst az nem is fehér ;-), a "csak nougat" meg nem gond, hiszen azt adtam meg minimumnak.
-
Game-over
aktív tag
válasz Somatom #77699 üzenetére
Rácáfoltál
Szvsz nem éri meg a 30k-s felárat a sima géphez képest, a Lenovo gépek többsége engedi a memóriakártyát belső tárhellyé formázni, és meg is van oldva a dologtroland26: A Lenovo Tab 3 8 Plus-t (alias Lenovo P8) neked találták ki: 3/16-os fullHD Snapi 625, itthon 53k, kintről vámmentes szállítással 136$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest