- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mechvill
újonc
Sziasztok !
A segítségetek kellene,volna nekem egy arnova 7gb tabletem,és kéri a google fiókom belépési adatait,de hiába adom meg neki azt írja hogy hibás e-mail cim vagy jelszó,próbáltam ezt a visszaállítási dolgot,csak egy gond van nálam ezzel hogy nekem nincs rajta csak a kikapcsolási gomb,a többi minden az érintős,és nem tudom mit csináljak!
Remélem tudtok nekem ebbe segíteni !?
Előre is köszönöm ! -
Looserke
őstag
-
asvald
senior tag
Helo!
Szeretnek a sracomnak venni egy tabletet ,de en sajnos nem ertek ezekhez a kutyukhoz,ezert is kerek egy kis helpet toletek.
Amire hasznalna az jatek/youtube .
Jo lenne ha ezeket a tulajdonsagokat tudna:
wifi (alap dolog )
7 -es (v nagyobb)Ips kijelzo
1 gb ram
Android alapu.
Gondolom a tobb processzormag itt se jobb sokszor..(de ha lehet ne 1 magos)
Leginkabb uj erdekelne max 32 k ig ,de ha van hasznaltan ilyen aron jobb alternativa akkor az is szobajohet.Elore is koszi
-
calogero198
csendes tag
Sziasztok!
Teljes a zavar nálam... Egy legalább 7"-os 3G-s gépet szeretnék (amivel telefonálni is tudok). Játékra egyáltalán nem kell és filmet sem nézegetnék rajta (max Youtube). Böngészni viszont annál inkább. Árban 30e körül gondoltam, de ha ennyiért nagy valószínűséggel szervizbe kell rohangálnom vagy frissítések után kell böngésznem, akkor többet is rászánnék (max 50e-ig). Amiket néztem és az eladó szerint rengeteg a visszavitt, garanciáztatott példány a következők:
Concorde Kronos IPS - 27.900 Ft
Alcor Access Q787I - 29.000 Ft
Alcor Access D786M - 28.000 Ft
Kérdeztem mi volt a jellemző probléma ezekkel és amit mondott, azon ledöbbentem:
egyszerűen nem érzékel a kijelző, kitörnek a kapcsológombok vagy eleve gyári hibásak(???) és ezeket felküldik a pesti szervízba majd 30 nap után lehet hogy ugyanolyan hibával visszakapom...Amit ajánlott:
Lenovo 50.000 Ft értAztán másik üzletben ezt ajánlották:
Prestigio PMP30073 - 29.900 Ft
A 3. üzletben szintén 50.000 Ft-os Prestigiot ajánlgattak.
Tényleg csak 50.000-ért lehet használható (megbízható) 3G-s tabletet kapni? Mi a véleményetek?
-
khalox
őstag
válasz
tjb007 #53091 üzenetére
Jah, 90-110 euro-s ársáv, bolgár, orosz és környéke piacokra. Mi is kaptunk belőle.
Még augusztusban nézegettem, valamikor akkortájt jelent meg - talán korábban. Először azt hittem, valami félresikerült modell... de most már akkor tudom, hogy csak olcsó, mert annak kell lennie. -
tjb007
nagyúr
válasz
khalox #53087 üzenetére
Nem váltottak le semmit sem.
A MeMO Pad 7 egy (ma már) kvázi-széria belépő szinttől kezdve egészen a felsőkategóriáig (ME572C/CL), amiben a kelet-európai piacokra szánt ME70C a belépő szintet képviseli. Nincs itt szó semmiféle leváltásról, az ASUS ezt küldi "harcba" az ezeken a piacon domináló, a szintén a belépő szintet képviselő kínai tabletek ellen. -
Sargarigo765
újonc
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi! Kinéztem két gépet, az egyik egy "Concorde Rokee c" típus, a másik pedig egy "DPS iq7".
Árban ugyanott vannak. Megnyomkodtam őket, döccenés nélkül mentek (nyilván mélyebben nem tudtam belemenni a boltban) azok a dolgok, amik alapból rajtuk volt.A rokee-ról találtam tesztet, ahol nagyon tetszett a tesztelőnek, ez mindenképpen mellette szól. Az akkuja is elég erősnek tűnik, és ahogy olvastam nem is nagyon melegszik.
A dps a nyers adatokat tekintve jobbnak tűnik (core4 vs core2), ámde tesztet nem találtam, és az akkut sem tudom hogy mekkora. Cserébe állítólag melegszik, ami nem tudom mit jelent a másikhoz képest.
Szóval ha valakinek volt már a kezében ilyen kütyü, akkor szeretném ha szólna hozzá
Elsősorban olvasásra használnám (ehhez bármelyik jó),
utána filmnézésre, de wifiről (itt már nem tudom melyik erősebb),
nyilván játék is, de az csak a harmadik helyen.Természetesen az optimumot keresem ezért az árért, de ha van más trónkövetelő, azt is szívesen meghallgatom!
Köszönöm segítségeteket!
-
DigitalAngel
tag
Hello,
Nemsokara hazautazok, es van egy tabletem.
Samsung Galaxy Tab 3 8GB WiFi-s, karcmentes dobozos,uk toltos.
Mennyiert tudnam biztosan eladni itthon? -
kurtuzov
senior tag
válasz
pengwin #53081 üzenetére
Az asszonyi logikát ne keresd ebben. 4:3-kell és kész. Nekem a G-Pad 8.3 is bejön, pláne van benne GPS, de ő használja elsősorban, jobb a békesség
RK3188-at ha lehet már túllépném. A retina kijelző nagyon menő, RK 3288 még nincs, marad ez.
Munkához meg napi netes dolgokhoz lenne használva Ha lesz egy két jó játék amit a xiaomi féllegálisan nyújt akkor játszunk. Filmnézésre ott a nagy 21:9-es kijelző. De pl ágyban lefekvés előtt vagy csak egy vasárnap délutáni pihi kapcsán megnézni valami 20 perces izét, arra jó a tabi. -
khalox
őstag
válasz
tjb007 #53086 üzenetére
Úgy értem a "korai"-t, hogy igen gyorsan leváltották az újakkal, és elképzelhető, hogy nem véletlen.
A 3200 mAh-s akkumulátor meg kicsit karcsúnak tűnik, igaz, lehet, hogy az 1,2Ghz-es 2-magos Atom nem is eszik olyan sokat. (meg mintha játszani is akarna rajta, ha jól vettem le, oda viszont kellene a kraft...). A kijelző is fura, hogy alacsonyabb felbontású: 1024x600-as. Szóval ezért.
Anno én is nézegettem, de emiatt (is) elvetettem.
De legalább az ára kedvező, az igaz.FonePad
-
tjb007
nagyúr
GPS, 2 év garancia, kicsit jobb szoftver, mínusz 1GB RAM. Dióhéjban ennyivel kapnál többet (illetve kevesebbet), ha az ASUS-t választanád.
(#53080) khalox
Idei modell, pár hónapja került csak piacra, szóval a korai próbálkozástól egy kicsit messze van. A 4.4-et még fogja kapni, de az L-t (vagy mi lesz majd a végleges neve) már biztosan nem.
Az a rövid akkuidő meg honnan jött ?
Az a PhonePad meg Fonepad lesz.(#53082) Cingáriusz
Mint az előttem is írtál ez csak a szokásos kijavítunk pár hibát és belerakunk pár újat is. Ez még a jobbik eset, tavaly volt olyanra is példa, hogy a frissítés után egyből force close-zal indult. Remélhetőleg hamarosan javítani fogják.
-
rObika8802
aktív tag
Köszönöm a Tippeiteket !!!
még nem döntöttem... :S
-
pengwin
addikt
válasz
Cingáriusz #53082 üzenetére
Nexus 4-en logikusan a készülék felbontása akadályozhatja meg. Érzékeli, hogy 720p-s kijelzővel szerelt az eszköz, és nem engedi, hogy feleslegesen terheld a youtube-ot.
TF701T-n meg próbáld meg böngészőben megnyitni ugyanazt a youtube videót, hátha. -
tepenzed
őstag
válasz
Cingáriusz #53082 üzenetére
nem kellett volna frissitened a youtube appot,mert azzal érkezett ez az ,,elmezavar"
-
Sziasztok!
Androdid rendszernél mi lehet az oka, hogy semmilyen youtube-os videót nem enged 720p-nél nagyobbra állítani? Direkt próbáltam 1080p-s videókkal, amiket pc-n simán lehet 1080p-ben játszani.
Ez valami direkt korlátozás droidra, hogy 720p a max? Sem a Nexus4-esem 4.4.4-el, sem a ASUS Transformer Pad TF701T-esem 4.4.2-vel nem engedi. Szoktam teljes filmeket nézni youtube-ról és ha már lehetne akkor miért ne 1080-ra állítsam. -
khalox
őstag
Szerintem ezt a fura hibrid modellt kerüld. 2-magos Atom, rövid akkuidő... támogatása szinte semmi, mintha maga az eszköz nem is létezne, vagy valami korai próbálkozás lenne Intel vonalon az Asus-nál, amit gyorsan el akarnak felejteni (a PhonePad-ok mennek hasonlóval, úgy emlékszem).
Ha csak a ráköltött összeg nem indokolja, akkor válassz a ME176C vagy CX modellek közül, vagy LG G Pad 7.0-t vagy Wayteq XTab 8Q-t. Mindegyikkel jobban jársz, különösen az utóbbival (árban), ráadásul 8''-es.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #53078 üzenetére
Pont onnan.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
tjb007 #53075 üzenetére
Rendben, köszönöm, megrendelem. Arra voltam csak kíváncsi, hogy nem lesz-e óvó, aggódó hozzászólás, hogy ez a MiPad mégsem lett olyan amilyennek várták, és sok a gond.
Ígérem fogunk játszani
UI rendelek MiKey-t, meg valami smart covert, épp emiatt érdekelt a melegedés, mert nem szeretném a Sous Vide-olás újabb vállfaját elindítani (alacsony hőmérsékleten, műanyag vákuumba csomagolva megfőzni)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tothgera30 #53067 üzenetére
iPad Air
(#53068) kurtuzov
Megéri, de csakis akkor, ha ki is használod a képességeit (azaz játszani fogsz rajta, de nem az Angry Birds kategóriájú játékokkal). Máskülönben nem sok értelme van az választani, persze mindenki maga dönt.
A melegedési probléma megrészben konstrukciós eredetű, azt meg nem lehet egy szoftverfrissítéssel megszüntetni.(#53069) Bird
Pontosan melyikkel ? Elég sok van.
(#53072) rObika8802
WayteQ xTAB-8Q
-
Bembee12
aktív tag
válasz
rObika8802 #53072 üzenetére
#53072 rObika8802:
Esetleg:
Asus MeMoPad 7 ME70C
Samsung Tab3 Lite 7
WayteQ xTAB-7x
WayteQ xTAB-79qci
WayteQ xTAB-8Q -
kurtuzov
senior tag
válasz
Bembee12 #53071 üzenetére
Az lehet, de engem (minket) az Androidos játékok közül sok nem nagyon köt le. Ilyen autóversenyzős, rohangászós, nem igazán.
Asszony logikai játékok én meg stratégia (ha még játszanék) de lehet, majd ez a cucc lesz ami már hoz olyan játékokat, ami tetszik is.
De a kérdés továbbra is, hogy a kezdeti bakikat orvosolták-e (szoftveresen). -
rObika8802
aktív tag
üdv!
tabletet vásárolnék
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) játék,internet
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-35köszönöm előre is a tippeket
-
kurtuzov
senior tag
válasz
tjb007 #53064 üzenetére
Csak azért érdekelne, mert ha már valamilyen formában megoldották a K1 melegedési problémáit, akkor azért belevágnék. (Nem lenne játékra használva, de azért sorozat nézés igen) Karácsonykor volt nálunk egy darabig egy LG G-Pad 8.3,egy barátnak "raktam össze". Árban, tudásban, ott van, most is azt venném, de az asszonynak nem tetszett a képaránya... Marad a 4:3 képarány.
Emiatt lenne a Xiaomi MiPad. Egy meglevő olykor munkára is használt Alcor 813IX lenne lecserélve. És a 813IX eshetne az ifjúság martalékául, a komolyabb gép meg lenne a felnőttek játéka -
kurtuzov
senior tag
Bembee, tjb köszönöm a válaszokat. Az Alcor kb addig éri meg amíg Chuwi - sítható. Azért még megkérdem a Chuwi ra romot hegesztő szakit. Ő képben van valamennyire az Alcorokkal is.
Esetleg egy Xiaomi mipad? Megéri a 90 ezret a K1? -
Komolyabb, fém házas gép kapható valahol? Business jellegű érdekelne, strapabíró igénybevételre.
-
tjb007
nagyúr
Ha nem lenne benne 2GB RAM valószínűleg azt mondanám, hogy ennyi pénzért inkább nézettek már, de 2GB RAM van benne. Akinek csak arra kell, hogy megnézzen rajta egy filmet vonatozás közben, hogy Cut the Rope-pal üsse el az árnyékszéken töltött időt, vagy hogy kényelmesen az agyban fekve olvashassa el a híreket majdhogynem tökéletes választás.
(#53052) kurtuzov
Papíron valóban csak ennyi a különbség, de ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy jó lesz rá. A borítás alatt lehet jó pár olyan különbség (plusz szoftveresen is), ami miatt könnyen téglát csinálhatsz a készülékből azzal, hogy egy másik modellre való szoftvert raksz rá.
Az RK3288-cal szerelt modellek meg nagyon lassan jönnek, nem igen akar gyarapodni a számuk, itthon sem kell mostanában számítani rájuk. Két darab 4:3-as 8 hüvelykes jut most eszembe (nem is nagyon van több), a PiPO P8, és az FNF iFive Mini 4. Hogy megkapod-e két héten belül csak a jó isten tudja megmondani.
-
Bembee12
aktív tag
-
khalox
őstag
válasz
tinti10 #53059 üzenetére
Igazad van, meg neki is.
A G Pad 8.0 egy viszonylag új készülék (valamikor augusztusban jelent meg). A SnapDragon 400, egy négymagos Cortex A7-es processzor hajtja, a középkategóriába tehető.
A tárhely 16GB (ha 8-at láttál, akkor vagy nem azt találtad, vagy elírás). Android 4.4-gyel jön.Lejjebb ott a Wayteq XTab 8Q, egy egészen jól sikerült darab.
Feljebb ott az LG G Pad 8.3, bár kifutó modell.
Az Asus Memo Pad 8 (ME181C) pofátlanul drága a tudásáért cserébe, a régebbi verziója meg (ME180A) sem frissítést sem támogatást nem kap már.
-
tinti10
újonc
válasz
gradient99 #53058 üzenetére
Hát én alapvetően mint csak egy stabil működésű tabot szeretnék amit mint egy normál felhasználó tudom használni. Köszönöm a tanácsod, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy egy miről beszélsz kettő ezeket az információkat honnan tudnám kideríteni. Azokat az tudnivalókat hasonlítottam össze a tabokról amik meg voltak adva. De ha azt mondod az LG a számomra érthető adatokon túl rendelkezik olyan plusszokkal amik miatt érdemes megvenni akkor én hiszek neked.
-
tinti10
újonc
válasz
gradient99 #53056 üzenetére
Mit kell még nézni?
-
tinti10
újonc
Sziasztok,
Tabletet szeretnék vásárolni. Egy hete böngészem már az internetet, de nem nagyon jutok előrébb a válogatásban ezért gondoltam, hogy hát ha ti tudtok segíteni.
Első sorban tanuláshoz lenne rá szükségem (egyetemhez), de szeretnék rajta filmeket nézni és játszani is. Alapvetően egy olyan eszközre lenne szükségem aminek a rendszere nem fagy le és gyors. Örülnék ha lenne rajta 2 GB ram de 1-el is megelégszek, viszont szeretném, hogy négymagos legyen és 1,6 GHz-s örülnék egy IPS-s kijelzőnek is. Nagyobb képernyőjű tabot szeretetnék, ami erős WIFI-vel rendelkezik. S mindezt 50000 Ft körül.
Eddig az ASUS MeMO Pad 8-t és az Alcor Zest Q813I-t néztem ki. Viszont elég bizonytalan vagyok mindkettőben. Az alcort nagyon szidták a gyenge wifi-je miatt az asus-ról meg alig találtam információt. Remélem tudtok segíteni a dilemmámban, ha esetleg tudtok jobb tabletet ajánlani a fentieknél annak is nagyon örülnék, az se baj ha kicsit drágább mint a keret.Előre is köszi a válaszokat
tinti10 -
kurtuzov
senior tag
13 éves fiatalúrnak lesz a születésnapja két hét múlva. Egy 7,9"-os tabot szeretne. A nővére tavaly egy Alcor Zest 813IX-et kapott. Az a tablet a penetráns Alcor ROM után kapott egy 4.4 Chuwi ROM-ot és rendben van. Most ami az Alcornál kapható az a 813IS változat.
Jól tudom, hogy a 813IS csak annyiban különbözik a 813IX -től, hogy 8GB helyett 16GB tárhely és 1GB helyett 2GB RAM? Ugyanaz a Chuwi ROM jó rá?
Van esetleg jelenleg kapható más 8" 4:3 képarányú alternatíva?
Az RK3288 szívű tabok mikor jönnek? Van már esetleg itthon két héten belül kézbe vehető típus? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Ma vettünk egy DPS IQ7 tabletet, és keresnék hozzá szilikon tokot.
tudnátok segíteni, hol találok hozzá megfelelő méretűt?A tablet mérete: 189x108x9mm
Nekem higgyetek, ne a weboldaloknak, ott kamu értékek szerepelnek...
-
Bird
addikt
Atomos Goclever Insignia 700 Pro-ról mi a véleményetek?
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
van valakinek ötlete arra, hogy a tabletem (Pipo U8) miért fejenállva (180 fokban elfordulva, és "megfordíthatatlanul") játsza le az index videóit? Csak azokat... Másutt, pl. youtube, működik rendesen, ha forgatom a tabletet, fordul a kép is. Az indexen nem :-(
4.4.2 van a cuccon.
Thx! -
tjb007
nagyúr
válasz
calogero198 #53045 üzenetére
Tehát, ha jól értem egy 3G modemes modellre lenne szükséged ?
Ha igen, akkor mindhárom felsorolt modellt kihúzhatod a listáról, egyik sem 3G-s. -
calogero198
csendes tag
Sziasztok!
Dyndns-en keresztüli kamerás megfigyeléshez(pl.: emailben mozgásra képet küld a kamera, MMS, talán mozgókép is stb.) szeretnék az okos-telefonos megfigyelés helyett (mert kicsi a képernyő) egy nagyobb kijelzős hordozható eszközt. Tudom, hogy elsősorban a GSM hálózat befolyásolja az átvitelt, de egy pl.: Wayteq xTAB 7q vagy 8q beleférne (már ami az árat és a tudást illeti). Esetleg LENOVO A3500FL. Kérdésem, hogy erre a felhasználásra megfelelne valamelyik? Tehát 7" kijelző legalább 1GB , erősebb akksi + WiFi + gondolom a 3G a jó internetkapcsolathoz szükséges?! Mivel szabadtéren is használnám gondolkodom ezen a napfényben is jól látható kijelzőn (bár nem tudom hogy ezt ez a kategória tudja e?) Játékra egyáltalán nem használnám. Főleg böngészés. -
partxxx
tag
válasz
tjb007 #53032 üzenetére
(#53032) tjb007
Köszi, végülis a Lenovot rendeltem(#53034) zka67
(#53039) tonyrulez
(#53040) doongoovan akku bankom, szerintem ha van neked is szedd szét és nézd meg, hogy valójában mennyi
nekem 30k mAh helyet összesen 3x2200 mAh
persze a cellákon gondosan le van festve feketével a kapacitás, ezért kis alkohollal le kellett mosnisokat rendelek ebayről, de azért itt a gariztatás is szempont
(#53043) zka67
stabil 5V feszültségű, áramgenerátoros (500mA) töltőm van, ami azt jelenti, hogy az 30k mAh 60 óra alatt vagyis 2,5 nap alatt tudnám feltölteni, de FIZIKAILAG NINCS BENNE ANNYI CELLA50k mAh-t 100 óra alatt 4,16 nap alatt lehetne feltölteni USB 2 szabványon keresztül
-
tjb007
nagyúr
válasz
Áfogat #53033 üzenetére
A Cube , mert az abban lévő processzornak (vagyis pontosan a GPU-nak) kevésbé okoz gondot meghajtania a QXGA felbontást.
(#53036) Mastre
A ConCorde és/vagy a WayteQ, amelyik szimpatikusabb.
Ami pedig még ezeknél is jobb, és 50 ezer forintnál nem több, az a Lenovo A8 3G a nagyobb felbontású kijelző, és a nagyobb kapacitású akku miatt.(#53041) zoli03
Igen, működne.
-
zoli03
őstag
Rá akarom a kötni a monitoromra a WayteQ XTAB-8Q-t, de csak DVI bemenet van a monitoromon. Egy ilyen kábellel működne?
-
csutiboy
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy Asus Padphone 2 vasam, melyhez vásároltam egy külső billentyűzetet. A két eszköz tökéletesen kommunikál Blutooth 3.0-val. Viszont a wifi kapcsolat teljesen legyengül. Amint kukapcsolom a Padphon-on a Blutooth-t , helyre áll a wifis net is. Próbáltam a rootert átállítani másik csatornára, de ez sem segített. Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm! -
Mastre
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Az igények kb.: GPS, olvasás, netezés (wifi és 3G), filmezés, valamennyi játék (inkább angry birds féle, nem a nagyon durva 3D-s játékok).
Eddig, amiket találtam, a lehető legolcsóbban, azok kb ezek:-Alcor Access Q787I GPS+3G tablet
-ConCorde tab KRONOS IPS tablet
-WayteQ xTAB-7X GPS + 3G tabletEzekről kérdezném a véleményeteket, hogy ezen háromból melyik a legjobb/legmegbízhatóbb?
Valamint, ha tudtok ezeknél minőségileg jobbat, max 50e-ig, ami jobban megéri, azt is szívesen fogadnám.
Köszönöm a segítségeteket.
-
zka67
őstag
Sziasztok, bocs, hogy beleszólok az akkus dolgokba, de lehet kapni u.n. Power Bankokat, egész elérhető áron, pl: 12000mAh to 50000mAh Power External Battery Charger For Mobile Phone/DV YH B20d
Egy 50000mAh-sat feltöltötök, és két hétig megy róla bármelyik tablet.
Továbbá szerintem még mindig Best Buy a 7"-os tabletek között a Cube Talk7X 7" Quad core DUAL SIM Cameras Android 4.2 8GB GPS 3G Phone Tablet PC vagy ha éppen lehet kapni a jd.com-on, akkor onnan érdemesebb megvenni.
-
Áfogat
csendes tag
Sziasztok!
Melyik jobb választás? Esetleg hasonló árban jobb vétel a lentieknél? A 3G nem érdekel, a 10" körüli méret, és egy elfogadható kijelző, valamint aksi a lényeg számomra.
Alcor Zest Q933RS
CUBE TALK9X u65gtElőre is köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz
DonCapello #53028 üzenetére
Igen, megéri (a fateless által leír dolog, plusz a nagyobb kijelző felbontása miatt is), de játszani ne nagyok akarjál majd rajta (itt most főleg a komolyabb grafikával rendelkezőket értem).
(#53029) partxxx
Ha a barátnőd vonatútja három órás, és azt 100%-ban filmnézéssel szeretné kitölteni, akkor nem nagyon fog már maradni erő az akkuban arra, hogy mondjuk még egy órát netezni is tudjon rajta. Egy kicsit javíthatsz a helyzeten, ha 3000 forinttal többet rááldozol te is a vásárlásra.
Az, hogy melyik mennyit bír meg elég sok tényezőtől függ, így nem is nagyon lehet erre a kérdésre válaszolni.(#53031) MMA87
Egyelőre semennyire (ez ugyanúgy igaz az ASUS-ra is).
-
_NCT
addikt
válasz
tjb007 #53026 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
1" nem hiszem hogy megéri a 10k felárat, ha hardveresen ugyanaz a két eszköz.
Játszani max ilyen bóvli játékokkal fogok, mint a tesztben is szereplő 3d-s autós játék, de ez kb 1 évben 2x fordul majd elő
Romolgatni mennyire lehet az LG-n? Vannak Custom ROM-ok?
-
válasz
DonCapello #53028 üzenetére
A 3450mAh vs 2400mAh engem meggyőzne a 3.000Ft jogos elköltéséről
-
tepenzed
őstag
Jó tudom android téma,de az öreg galaxy tab 10.1-em már erősen cserére szorul(kicsi felbontás,gyenge memória,nem bírja szegény már a hajtást.
Most android témában nyilván android tabletet ajánlanátok, viszont soha nem volt még apple termékem és vannak rá bizonyos appok amit nagyon hiányolok(főleg hearthstone,egyéb játékok) és azt néztem hogy az ipad air kb ugyanannyi mint egy új szériás samsung tabi,kizárólag 9"-nél nagyobb kép és full hd felbontás érdekel minimum.
Mi a véleményetek erről az ipadről androidos szemmel? [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
partxxx #53021 üzenetére
Igen, a célra a kinézett modell megfelelő.
(#53022) DonCapello
WayteQ xTAB-7Q
(#53023) MMA87
Mindkettőt érdemes, de mivel játszani nem agyon fogsz rajta, ezért inkább az LG G Pad 7.0-át ajánlanám.
(#53024) saphancs
LG G Pad 7.0, WayteQ xTAB-8Q
A kávára, és a tömegre vonatkozó igényeiddel meg nem nagyon tudunk mit kezdeni. Rajtad kívül senki sem tudja, hogy mi számít neked könnyűnek és vastagnak. -
saphancs
aktív tag
Sziasztok! Tabletet szeretnék, leginkább olvasásra, netezésre, néha játékra (nem sokszor), plusz sorozatok nézésére. Csak WiFi kell, de a GPS se hátrány. Van azonban egy hülyeségem, rohadtul idegesít az ha nagyon vastag a képernyő meg a keret közötti káva. Illetve jó lenne minél könnyebb gép. Árban max 40eFt-ig tudnék elmenni. Van szerintetek az igényeimnek megfelelő tablet?
-
_NCT
addikt
Szép jó napot!
LG Tab 7.0 vagy ASUS MeMo Pad 7 (ME176C) típusú tabot érdemes venni mostanság?
LG számomra egy picit kiforottabnak tűnik. Net, böngészés, néha videó, e-book és pdf olvasás amire használnám.
Max 50 a keret, igazából ebook olvasó helyett tab mellett döntöttem, több mindenre használható. Ám műszaki beállítottságú emberkeként fontos a használhatóság, az UI ne gondolkozzon órákat, és úgy pöcc-röff menjen. Játszani nem igazán fogok.
-
DonCapello
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok, nem szeretnék vagyonokat költeni rá, a 20-25e-s kategóriában gondolkodom. Elsődleges cél az e-book olvasás, internetezés, videónézés (youtube) és néha a játék lenne. Ha lehetséges, akkor újonnan, használtan maximum a garanciális jöhet szóba, mindenképpen itthonról, sajnos jártam már pórul a kínai csodatermékekkel :|
Előre is köszönöm a tippeket
-
partxxx
tag
Üdv, barátnőmnek nézegetek tabletet
- kibírjon 1 napot
- vonaton filmezés, sorozat, zene
- olvasás, tanulás
- wifi, netezés- 25k HUF, nagyon indokolt esetben max 30k
esetleg jobb ár/érték arány ? vagy amit kinéztem megfelelő a kategóriájában ?
-
tjb007
nagyúr
Ajánlott modell, de mint azt előttem is írták próbálj meg 16GB-osat keresni ugyanezért az árért cserébe.
(#53018) bonifa333
Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE (SM-T705)
Ennél nagyobb kijelzővel rendelkező, telefonhívások lebonyolítására is alkalmas modell nem fér már bele a keretbe. Amúgy jelenleg ez az elérhető legjobb modell, amit ennyi pénzért megkaphatsz. -
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet vennek
8-10 coll,inkabb 10
Full hd felbontas jó lenne, szerintem a 800*1200 keves
Munka, jatek, film- eros proci
Min 2 gb ram
Ha lehet dupla sim kartya 3g,4g, telefonalasra is jó legyen
GPS, plusz esetleg glonass
Arban 127 brutto maxHa nincs ilyen gep, akkor mit kell kihagyni belole, milyen alternativa van?
Koszonom
-
Gépötty
senior tag
válasz
Milka 78 #53015 üzenetére
Akkor jól gondoltam
Most, hogy mondod, neki is valami Myaudio volt régebben, amit egyszer kézbe vettem, és egy perc alatt húztam fel magam azon a tetű lassúságon, amit képes volt előadni. De ha azt vesszük, ilyen szinten igen jó paritásban van a gyerekkel, főleg ha a rendrakás, tanulás, és egyáltalán bármilyen feladat futtatását nézzük
Jó lesz, köszönöm a megerősítést! -
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Csúnya dologra foglak kérni titeket, de higgyétek el én is fizikai fájdalmat érzek, hogy olyat kell vásárolnom, amire minden elköltött fillér kidobott pénz.
Adott egy 14 éves, kamaszodó fiúgyermek, aki inkább a színpadon produkál, a technikai dolgokhoz nem igazán van affinitása. Közelgő születésnapjára a család tabletet rendelt, és én kaptam a cseppet sem megtisztelő feladatot, hogy elherdáljam az erre szánt, huszonötezer Kemény Magyar Forintot felölelő keretet.
Abból kiindulva, hogy a gyermek előző tabletjének digitizere mintegy két hét alatt változott kristályos anyagszerkezetűvé, valamint hogy a 15 és a 25 ezres vacakok élvezeti értéke egyaránt alacsonyan van, úgy gondoltam, hogy a legésszerűbb lenne ezek közül olyat választani, ami várhatóan előbb pókhálósodik be, mint ahogy garanciás problémái lennének (utóbbiak intézésével ugyanis megintcsak nekem kellene foglalkoznom).
A nap folyamán alaposan leredukálódott a jelentkezők száma (délelőtt még a kínai webshopok kínálata is játszott), mostanra ez odáig fajult, hogy a tőlünk egy kilométerre sem lévő Euronics kínálatából a két legolcsóbbat kihagytam, így maradt a következő két jelentkező:
- BEEX S4 Quad-Core
- Beex S5 8GB
Jól gondolom, hogy inkább az inteles belűt kellene választanom?
A szórólapon erre 2GB RAM-ot írnak, bár az egy giga hihetőbb ennyiért. -
tonyrulez
őstag
Csak filmnézésre 20k körül még mindig az Acube Talk7X az ajánlott, vagy van más alternatíva? Talk7X-et en.jd.com-on és más megbízható oldalon sem találtam (tudom, ebay)
-
gradient99
tag
Valaki tud tapasztalattal szolgálni az ASUS Memopad 7 ME70C-ről?
Főként az üzemidő, és teljesítmény érdekelne -
swado
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani, olyan 7-es tabletet amiban van 3g vagy 4g. Nem igazán értek a témához, de ez még egy akkora extra, hogy úgy kell vadászni rá? Eddig az asus me176c-t néztem, de ha jól látom, ebből kimaradt.
Max 60k-m lenne rá, és játékra, filmnézésre és internetezésre lenne.
-
nemespet
csendes tag
válasz
tjb007 #53008 üzenetére
Szia(sztok)!
Általánosságban tablettel kapcsolatban fordulnék Hozzátok.
A srácainknak karácsonyra tablet lesz a meglepetés és nagy gondban vagyok, mert nem igazán tudom mit vegyek.
Mire fogják használni?
1., Játék (nem szókeresőre gondoltam, hanem kb. Asphalt 7: Heat, vagy komolyabb)
2., Film
3., GPS alapú játék (geocaching, ingress)
A limitet kb. 55 eFt-ban húztam meg, ha részletre meg tudom venni. Ha nem, akkor max 35 eFt.
Kína nem releváns, mert ismerem a formám és a szerencsém...
Előre is köszönöm az ötleteket, amik jöhetnek ide is: nemespet@msn.com
Köszi, üdv:
Petiui: Nincs szüks. 3G-re
-
csendes
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
Cingáriusz #53002 üzenetére
Az ME302C a MeMO Pad FHD 10 Wi-Fi only változatának a modellszáma (az LTE-s változaté ME302KL), a kötőjel utáni rész pedig egyéb, a készülékre vonatkozó információkat hordoz magában (a készülék színe, melyik piacra van szánva stb.).
(#53003) kurtuzov
Nem tudom mikor került piacra, így arra a kérdésre, hogy mennyire próba sorozat nem tudok válaszolni.
Hazai verzió pedig nem várható belőle. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest