- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gradient99
tag
válasz
HollywoodBoy #53476 üzenetére
Üdv, látom nem nagyon válaszolnak, azért egy tippet tudok adni
A Concorde fórumán nem igazán vannak megelégedve vele, elég sok a panasz rá, szerintem kerüld -
gradient99
tag
válasz
kelzsoca #53226 üzenetére
Az MMben már kerestem, de se a weboldalon, sem a boltban nincs
A Gubacsi út nekem kicsit messze van, esetleg az Extreme Digitalban mennyi esély van hogy van bemutató darab? Az egyikben ahol jártam már párszor, ott nem nagyon vannak bemutató darab kint, és sajnos amíg nem volt alkalmam megnézni Wayteq 8Q-t addig nem tudok dönteni közte és az Gpad 7 között -
gradient99
tag
Valaki nem tudja hogy Budapesten belül hol van bemutató darab a Wayteq xTAB 8Q-ból?
-
gradient99
tag
válasz
Richee11 #53159 üzenetére
Szia, szerintem ez nem éri meg, még pontos specifikációt sem adnak hozzá.... Ráadásul biztos hogy szoftveres támogatás 0. Egyetlen pozitívuma szerintem hogy HD kijelzője van, és nem az 1024x600 vagy rosszabb
Ezt az oldalon találtam: Slot pre pamäťovú kartu, kérdem én ez mi? -
gradient99
tag
Sziasztok! Az LG Gpad 7, és a Wayteq Xtab 8Q közül melyik jobb általános sebességben, játékok terén, és FŐLEG üzemidőben?
-
-
gradient99
tag
Valaki tud tapasztalattal szolgálni az ASUS Memopad 7 ME70C-ről?
Főként az üzemidő, és teljesítmény érdekelne -
gradient99
tag
válasz
Cingáriusz #52930 üzenetére
Sziasztok!
Korábban kérdeztem már itt, de többen nem ajánlották a kínai átcsomagolt tableteket, szóval, 35000 Ft körüli értékben van valami, aminek jó az üzemideje, és megbízható? Csak is belföldi beszerzésű jöhet szóba
Előny ha 4:3as képarányú, 7, vagy maximum 8 hüvelykes képátlójú érdekelne -
gradient99
tag
Sziasztok!
Edigital oldalán találtam egy bizonyos DPS iQ8 nevezetű tabletet, szerintetek megéri megvenni, illetve mennyire alkalmas netezni, játszani, filmezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- PC Game Pass
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest