Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz csendes #54364 üzenetére
Komoly, az edigital egy héttel hamarabb megtartja a Black Fridayt (Amerikában és világszerte november utolsó pénteke szokott lenni)
Lehet, hogy addigra is tartogatnak még valamit?azolcsosag.hu - Rendelés Kínából (mobil,tablet,kütyük), levásárolható vám, PH!-soknak egyéni árak (írj)
-
Tussky
tag
válasz kelzsoca #54397 üzenetére
Csendes: a nexus lenne a nyerő, de úgy vagyok vele, hogy inkább inkább 8-as méretet szeretnék.
Kelzsoca: az LG g pad 8.0 jobb lenne mint az asus memo pad hd 8? Mivel több modell van belőle, így pontosítanék én az ME181CX-re gondolom. Illetve nem tudom megéri-e azt a +20-30-at az LG vagy az asus a WayteQ-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Tussky #54395 üzenetére
Filmnézésre, netezésre mindhárom tökélesen alkalmas. GPS mindháromban van, a kijelző fényerejét tekintve körülbelül azonos szinten van mindhárom modell, az üzemidő tekintetében viszont már vannak különbséget. Ebben az LG-t raknám az első helyre, akár 8-9 órát is ki lehet hozni belőle. Utána következik az ASUS, és legvégül a WayteQ, bár akár ki lehet őket hozni azonos szintre is.
Az 5.0-ás frissítést az LG és az ASUS szinte 100%, hogy meg fogja a kapni, a WayteQ viszont kétesélyes. Ez leginkább a MediaTeken fog múlni, de még ha lesz is időben jóval később a másik kettőhöz képest (ha csak nem történik valami csoda).
A root mindegyiken megoldott, tehát itt nincs különbség; a módisítatlan rendszert pedig a WayteQ-nél kapod meg, a másik kettőnél ugyan nem Samsung szintű, de erősen módosított rendszert kapsz. -
kelzsoca
félisten
válasz Tussky #54395 üzenetére
Amennyiben rá tudsz áldozni ~55k-t a készülékre, az LG-t mondanám, mivel az erősebb hardveresen, illetve nagyobb esély van rá hogy érkezik rá a friss Android.
A stock android és a root lehetősége a 8Q esetén biztosított, üzemidőben valahol azonos lehet a két készülék, napsütésben szerintem közel azonos teljesítmény várható el mindkét modelltől, ami a láthatóságot illeti. -
-
Tussky
tag
Tablet vásárláson töröm a fejem, az alábbiakat néztem ki:
Asus memo pad 8
LG g pad 8.0
WayteQ xTAB-8QLeginkább filmezés + netre használnám, játszani nem fogok rajta. Jó lenne ha napsütéses időben is lehetne látni mi van a kijelzőn. Valamint fontos az üzemidő, GPS is kellene.
Ami még fontos lenne:
Android 5-ös frissítés
Működő root megoldás
Amennyire lehetséges minél kevésbé módosított gyári droid -
Ruszki
senior tag
válasz kelzsoca #54392 üzenetére
Igazából nem tudom!
Mondtam neki,ha mennek valahova és van benne SIM akkor a gyerek tud a kocsiban is játszani online játékokkal,mert igazából játékra kellene meg ez lenne neki az első tabletje!
Mi lenne az alternatíva!?Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
nagyúr
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy Ghootab 9700DC, amin bármilyen programot szeretnék telepíteni kiírja a market, hogy nincs elég hely, pedig 140Mb még van. Gondoltam App2SD-vel átrakom kártyára(bár nem volt benne, mostmár van), de azt írja, hogy át van helyezve. Gondoltam, hogy cache-t kéne törölni, de nincs recovery-je.
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Egyik ismerősöm megkért,hogy intézzek a gyerekének(9 éves) egy tabletet.
Ár-érték arányban nagyon jót szeretnék neki venni erre mit mondtok!?WayteQ xTAB-7X Quad GPS + 3G tablet, fehér (Android)
Plusz megfejelném egy 2 éves prémium garanciával.
Így a végösszeg 34.224 FtRuszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Joshi
titán
válasz Kucsmagomba #54384 üzenetére
Ismerősöm bement az üzletbe és azt mondták neki hogy elírás volt a reklám újságon is és a honlapon is. Csak azért írtam hogy ne fáradj nem érdemes.
-
-
Halfer
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék olyan személynek aki keveset ért a szgéphez, a tabletet pedig böngészésre, sorozatnézésre, videóhívásra és (akár rossz minőségű) fényképek készítésére használná. Nem lenne túlságosan kihasználva, így nem szánnék rá 40-50 körül, csakis alatta.Egy fő kérdés Overmax OV-BaseCore10 II 10.1"-ról:
Mennyire fáj, hogy ilyen szép nagy átmérőhöz 1024 x 600 felbontást tettek? Nagyon förtelem?
10"-osból ennél olcsóbbat nem találtam. Ha azt mondjátok túlélhető a felbontása, akkor ez lesz véve.Másodlagos kérdés:
Gondolom jobban megérné ezért az árért (32k) a WayteQ xTAB-8Q 8", jól gondolom? Csak ugye ez nem 10" és idősebb személynek venném, lehet jól jön az a méretkülönbség.Köszi a tanácsokat előre is!
-
-
-
Joshi
titán
válasz Kucsmagomba #54370 üzenetére
Kamu az egész, állítólag elírás volt. Akkor ezek szerint már az osztrákoknál is léteznek a vevő csalogató kamu termékek.
-
Tekmen
aktív tag
Sziasztok!!
Tablet vásárláson gondolkodom, 30-40ezer forintot szánnék rá. Fontos a jó üzemidő, és hogy ne nagyon akadozzon a rendszer. Eddig a Wayteq xTAB 8Q GPS-t néztem ki, erről mi a véleményetek?
Köszi előre is!
Tekmen
-
-
Kucsmagomba
csendes tag
http://www.interspar.at/c/produkte/Samsung-Galaxy-Nexus-10-WIFI/000000000002587646/index.html&searched=true
Ez a cucc..bár 2012-es, de úgy tűnik nekem, hogy bőven megér 179 €-t.
Főleg, ha igaz a mai hír hogy ő is megkapja az Android 5-ös verzióját..
De javítsatok ki ha tévednék...
Jövő hét végén amúgy is megyünk Ausztriába...érdemes lesz betérni egy Intersparba.[ Szerkesztve ]
-
kátú
őstag
Wayteq xTab 7q jó Galaxy S Advance mellé?
It still works!
-
anonymus89
addikt
válasz csendes #54363 üzenetére
Ahogy z0d1AK is írta "Egyébként én egy Koobe legolcsóbb (25 ezres) tabletben cseréltettem kijelzőt a múlt héten, ott tényleg csak a kijelző volt rossz, azt kellett cserélni. Az bruttó 10 ezer volt."
Nekem is ennyit írtak az ügyfélszolgálattól, ennyit meg sosem ért meg tekintve a 14k-s árára. Az a baj, hogy érintőrepedt sima S7 Easy-t sehol nem találok donornak.
Ja igen akkor leírom a konkrétumot (hogy meglegyen az utókornak) a Koobe szerviz mennyiért cserélné:
"Koobe S7 Easy tablet kijelző csere ára: 9 990.-
Koobe S7 Easy plus-ban 13 990.- be kerül a kijelző csere." - gondolom dual plusra értette a hölgy kollega[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
válasz anonymus89 #54361 üzenetére
Itt talán tudják: [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sajnos történt egy kis baleset barátom S7 Easy tabjával mégpedig esés következtében betört az lcd. Semmit nem látni rajta kérdésem, hogy hol lehet ezekbe lcd-t cseréltetni vagy melyik tab lcd-je jó még hozzá?
Az S7 Easy Dual lcd-jével kompatibilis vajon?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom karácsonyra egy tablet vásárlásán.
Szeretném ha 10"-os lenne, netezésre, facebookra, esetleg játszani használnám. Kamera annyira nem fontos, de ne legyen hullagagyi, előlapi kamera jó lenne. Ebben a kategóriában milyen ártól kezdődik a már elfogadható minőség? Ill. tudnátok-e linkelni pár modellt? Előre is köszi[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Evome
senior tag
Remélem tudtok segíteni, jó topikba írok o.o
Nos a probléma egyszerű eltűnt a google play alkalmazás a tabletemről...
Ezt valahogy vissza tudom varázsolni ?Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
üszök
őstag
Érdemes ilyen gépet venni? Havi 4k-val elfizetgetném. Esetleg alternatívák onnan?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
nagyúr
En nem ajanlom, de beprobalkozhatsz vele. Az a baj, hogy valoszinuleg minosegben alul fog maradni, nem olyan lesz mint amit varsz. Hiaba az ebay protection, irhatsz kisregenyt hogy hat ennek a tabletnak szarul nez ki a kepernyoje meg milyen lassu, senkit nem fog erdekelni, mert elvileg hibatlanul mukodik.
-
R.P.
aktív tag
válasz tboy93 #54246 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszt. Nekem is eszembe jutottak ilyen aggalyok, viszont elvileg az Ebay penzvisszafizetesi garanciaja arra is vonatkozik, ha nem olyan termeket kapsz, ami a leirasban szerepelt. Arra meg plane, ha nem / hibasan erkezik meg.
A garancia kerdese jogos, viszont azt gondolom, hogy ha egy ilyen kinai csoda nem alapbol szar, akkor - persze ha nem dobalom vagy ulok ra - meg elketyeg egy evet, vagy kis szerencsevel tobbet is.
A felbontas nem zavar, nekem elegendo lenne, viszont a betekintesi szog kerdese jogos felvetes - probalok valami tesztet keriteni az eszkozzel kapcsolatban.
Ezek fenyeben sem kockaztathato meg szerinted/szerintetek egy ilyen termek megrendelese?
Udv.
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz kurtuzov #54309 üzenetére
Lehet a Tinydeal küld lcd-t is, nekik a lényeg hogy csak ne kelljen a dologgal foglalkozni. Sok kínai nem hajlandó cserélni készüléket mert nincs raktárkészletünk, hanem ők is valahonnan csak veszik az árut (hiába van odaírva hogy china wholesale).
Az biztos, hogy egy kínába visszaküldés esetén ebből idén már nem lesz Tabletazolcsosag.hu - Rendelés Kínából (mobil,tablet,kütyük), levásárolható vám, PH!-soknak egyéni árak (írj)
-
mtappi
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy tabletet vásároljak, próbálom követni a fórumot, de túl sok az infó! :-)
8 colos ,
új,
itthon beszerezhető készülék érdekelne,
általános felhasználásra (net, film, netrádió, komoly játékok nem érdekelnek). Fontos lenne a minél jobb üzemidő, felbontás. Árban 50-60 (max) ezerre gondoltam. Az eddigi kiszemelt az LG G PAD 8.0, de hátha tudtok jobbat ajánlani ebben a kategóriában. Néztem az ASUS-okat is de elvesztem a típusok között.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Ha elég 2MP előlapi kamera (és nem kell a hátlapra), akkor [Lenovo A7 50 (A3500L)][link][link]Érdemes lehet november 21-én rendelni...
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Tegyél rá 20%-ot az Antutu 3-ra és nagyjából megvan az eredmény. Az még nem derült ki, hogy 16GB vagy 32GB verzió, ez fontos lehet, mert nem bővíthető kártyával. Azt hiszem, hogy 3G verzió a kétmagos SoC-hoz nem jelent meg. Ha a játék nem fontos, és főleg otthonra kell (elég a WiFi), akkor jó vétel lehet filmet nézni és internetezni, mert a kijelzője nagyon jó, és a hangja is jó tablethez képest.
-
STKDave
csendes tag
Próbálkozott már valaki USB modem csatlakoztatásával Asus tablethez?
-
-
Zolee_70
senior tag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem kb. 70-e Ft-ig 10' körüli méretben az LG G.Pad-et ajánlottátok.
Mi a helyzet 8"-as mérettel maximum szintén eddig az összegig?Köszönöm!
-
-
válasz Jojo22 #54333 üzenetére
Egymagos WM8950 A9 SoC, TN kijelző, mára elavult. Inkább ezt ajánlanám helyette: [Wayteq XTAB 7Q]
-
Super PLS a kijelző és nagyon jó. A SoC erős, Exynos 5250 A15-ös magokkal és mellé Mali-T604. Van hozzá KitKat. Az, hogy mennyit ér attól függ, hogy milyen verzió, új vagy használt (refurbished) és mennyi rá a garancia. Tesztek: [link][link]
-
gidue
csendes tag
Sziasztok!
Harmadikos lányomnak szeretnék karácsonyra tabletet vásárolni 20000 Huf körül. Ebben a dimenzióban mely tablet most a legjobb vétel.
Köszönettel: tamás -
Joshi
titán
A Google Nexus 10 megér 180€-t? A kijelző nem IPS és csak két magos proci van benne, nem kevés a 2560x1600-as felbontáshoz? Mi a vélemény erről a Tabletről? Van hozzá 4.4 Kit-kat?
-
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
30k-ig melyik új tabletet tudnátok ajánlani, főként Skypeolásra?
Láttam van bőven választék ebben az ársávban, viszont az előlapi kameráról ritkán esik szó.
Amúgy szinte semmi más nem fontos, bár gondolom netezésre is lenne valamennyire használva.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Rive
veterán
Üdv,
10" tabletekkel kapcsolatban szeretnék úgy-ahogy képbe kerülni. Főleg internetezésre kellene. GPS kell, hosszú üzemidő kifejezett előny, inkább a megjelenítés minősége preferált az 'izom' ellenében. Új vagy használt mindegy, belföld vagy külföld mindegy, kamera mindegy.
Lehetőleg olcsón, naná
Nem feltétlen ajánlott típusok kellenének, hanem inkább, hogy hol kezdjek nézelődni és milyen tartományban mozognak az árak?
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Jojo22
tag
Ezt ismeri valaki közelről : Prestigio MultiPad 2 PRO DUO 7.0, és szerintetek egy TPC ASUS 7, használtan megbízható boltból 20ér, 2év garival megéri?
-
-
tjb007
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet!
Megfelelőbb topik híján itt tenném fel kérdésem: adott egy GDIPPO T10N tablet, amivel is akadt egy csepp probléma.
Nevezetesen az, hogy Skype hívásnál a hívott féltől érkező hangok nem a hátsó hangszórón szólalnak meg, hanem a telefonáláshoz használandó kis cicergőn, nincs kihangósító ikon.
Próbáltam már több Skype verziót is, de nem változott a helyzet. A hangszóró rendben van, filmeknél pl. az szólal meg.Tudtok megoldást arra, hogy a Skype is a hátsó hangszórót használja?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
kurtuzov
senior tag
válasz tjb007 #54316 üzenetére
Igaz, én a
MoszkvaSzéll Kálmán tér melletti üzletek árait tudom. Ott 99,9e-rel indult, aztán 89,9 lett Volt egy 10%-os akció is kis ideig, de akkor még nem vettük meg. Dec 23-án vettük ~90-ért, mindkét nagy üzletben annyi volt. Én csak ezeknek az árképzéséből indultam ki a hivatalos ajánlott ár felé. -
tjb007
nagyúr
válasz kurtuzov #54310 üzenetére
Egészen pontosan 90 ezer (89900) forinton kezdett. Tavaly karácsony körül lement 85-re, idén áprilisban-májusban 80-ra, július-augusztus környékén pedig a mostani 75-re.
(#54315) MMA87
Igen, megér annyit; és igen, fog még lejjebb menni az ára majd egyszer valamikor (amikor jön az utód és kifutó modell lesz).
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Media-ban Asus MeMoPad HD 7 ME176CX-1D012A 8GB tablet, Blue (Android) 39.900-ért vihető.
Megér ez ennyit, fog még lentebb menni az ára?
-
Bird
addikt
Sziasztok. Wayteq 7q vagy 8q ez itt a kérdés. Melyiket válasszam?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kurtuzov
senior tag
Na ez már csak külön fért bele így hajnaltájt.
Kíváncsi leszek erre a GPad 8.3 árcsökkenésre. Pont azért tudom, mert vettünk egyet tavaly karácsonykor és már előtte is figyelgettem az árát. Indult kb 100 eFt körül, karácsonyra ment le az ára 90-re. Nyáron 80 körül lehetett kapni, most 75. A "nagyobb boltok árairól beszélek, a többi korrekciót hozzá lehet tenni. -
kurtuzov
senior tag
válasz szabopeter73 #54269 üzenetére
Ez mindenesetre érdembeli válasz a tinydeal - től, még ha igen laza is.
Kapd szét, recovery, wipe, hadd szóljon. Ha itthon veszel valamit, akkor szinte ha már rossz szögből nézel a készülékre ugrott a garancia.
Ha nem lennének itt kelzsocáék, túrhatnád az xda fórumot, azt nézhetnél, mint Jenő a moziban.Egy biztos: környezetbarátabb megoldás. Nem kell minden egyes "apróság miatt" elvinni a kereskedőhöz az eszközt, az meg továbbküldi a szervizbe. Utána meg vissza az egész.
Kérdés hol húzódik az a határ, ahol a user nyugodtan nézzen be a motorháztető alá és nézze meg minden gyertya rendesen a helyén van-e.
Ha viszont pl a kijelző szalagkábelét ki kellene majd cserélni, na az már újabb izgalmas kérdéseket von maga után. Küldenek ők neked egyet? Megveszed te ők meg kifizetik? -
válasz Mythunderboy #54300 üzenetére
Van jelentősége, egyrészt van 8GB és 16GB ROM-os változat, amiknél a webkamera felbontása is eltér, illetve a 16GB-osnak sztereó a hangszórója, másrészt különböző színekben is van. Ami az árat illeti, LG G-PAD 7.0 van 40 ezer Ft-ért, illetve szintén 40 ezer Ft-ért Asus MeMoPad HD 7 ME176CX-1D012A 8GB négymagos Atommal, és mindkettő gyorsabb a ME173X-nél. Lenovo A7 (A3500L) 28 ezer Ft. Szóval szerintem a 35 ezerből még lehet alkudni.
-
balzs12
tag
Sziasztok..
El jött az idő h tabot vegyek .. A sony xperia m2-esem kicsi már..
Milyen tabot ajánlotok kb 50ezer-ig??
Használnám játékra netezésre és mikor utazok akkor zene meg film-re is szóval kb 3-4órát bírjon az aksi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest