Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz tonyrulez #50778 üzenetére
Simán csak Cube (tudom, hogy a JD oldalán így szerepel, de ettől még nem fog ilyen gyártó létezni). Az Acube egy teljesen más dolog, köze nincs a tabletekhez.
Ezek szerint akkor Kínából kell ? Azt az olcsó jelzőt is jó lenne konkretizálni.
A boltok listáját meg itt találod: [link] -
tjb007
nagyúr
válasz tonyrulez #50781 üzenetére
PiPO S1 Pro
(#50782) Szatura
Például az, amit írtam is. A Nexus 7 is ütősnek számít a maga kategóriájában. Egyszerűbb lenne, ha leírnád mekkorát szeretnél és maximum mennyiért, mert így nem nagyon tudok segíteni.
(#50783) atesz999
Igen, és még egy igen. Persze mindkettő zsákbamacska, főleg a stick, mert tabletenként változik, hogy épp melyikkel kompatibilis, és ha találsz is egy vele kompatibiliset akkor sem biztos, hogy működni fog vele.
A nyomtatáshoz viszont csak ennyi kell: [link] -
Chimpy
tag
válasz tonyrulez #51077 üzenetére
A vámeljárás akkor indul, amikor a DHL megkapja a csomagot a feladótól, tehát a webshopnak nem fizetsz Áfát, vámot, stb.
Majd felhív a DHL, vagy sms-t küld és kéri az e-mail címedet a további ügyintézéshez.
A DHL futár fogja hozni, engem előtte mindig fel szoktak hívni, hogy van-e otthon valaki, ilyenkor kérheted, hogy városon belül valahol máshol találkozzatok (én mondjuk kisvárosban lakom, itt nem nagy gond, de Pesten lehet, hogy nem viszi el a város túlsó végébe). -
Chimpy
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz tonyrulez #53802 üzenetére
Hangszóró ,wifi,látvány,érintés teljesen okés.
Üzemidő durván 5-6 óra (játéknál kevesebb,offline több).Rk3188 egy zabagép.
Rendszer sebesség,netezés egész jó(mondjuk hibernáltam egy raklapnyi felesleges app-ot),de nem ér fel egy Wayteq 8q-hoz,de ez egy régi soc.
Netezéshez,filmnézéshez,pdf/olvasáshoz teljesen jó.
Játékra nem ezt venném,de erről már írtam.(kereső)
Ha erősebben megszorítom azért meg tud reccsenni,de nem akar szétesni,kép nem hullámzik. (új tünet)
A gépnek vannak hibái (frissítés közben belassul)viszont ebben a méretben az Madaras 10.1-es van ami 40 ropi és a fém hátlapot leszámítva ami sanszosan lehúzza a wifit ugyan ilyen teljesítményű.33-ért nem fog a taknyon csúszós folyamatosságot produkálni arra ott van az Asus TF103cx/G Pad 10.1 60-70-ért.
Vagy beválalod a fenti hibákat vagy 8 colban gondolkodsz,mert 10 col körül ennyiért sokkal rosszabbak vannak és kicsivel drágábban ugyan ezt kapod.
Ennyiért a 8q az egyetlen ami értelmes választás.Üzemidőbe azért jobb,sebesség jobb,funkcionalitás jobb ellenben kissebb a képernyő.
Mérlegelni kell,hogy mi a fontos,mire kell,méret és az ezzel járó előnyök avagy a játék/sebesség a lényeg és a szerint választani. -
NoMagix
addikt
válasz tonyrulez #53816 üzenetére
Bocsi, de lehet, hogy most én fogom elvenni a kedved!
Ma úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a Vonino-t, idegesít a hátlap és kijelző alján a ropogás, a szélein hullámzik a kijelző ha megnyomom, és lett egy érdekes folt a kijelző bal alsó sarkában, az akku igen gyorsan kezdett merülni!
Konkrétan, ma hajnalban/reggel 100%-ról levettem a töltőről, megnéztem az akkuszintet 2 perc 47 másodperce voltam töltő nélkül amikor már 99%-ra lement, majd percenként 1% csökkent a szint úgy, hogy a fényerő minimumon volt + egy screen filter volt bekapcsolva,mert a sötétben kiégette a szemem minimumom is a kijelző!
Sok dolgot lefagyasztottam a droidban, de így is be be szaggatott a tábla, néha a megosztott képernyős programjuk is lefagyasztotta a gépet!
Ennyit erről.
Amúgy nagyon pofás készülék, nálam nagyon stabil volt a wifi, jók a hangszórók és nem mellesleg szemben vannnak az emberrel, de ez kevés a maradáshoz, sajnálom, hogy rosszul indult a "kapcsolatunk"![ Szerkesztve ]
-
gyurasz
tag
válasz tonyrulez #59724 üzenetére
Szia! Az általad linkelt ME102A topikja:
[link].Itt talán tudnak segíteni.
Újonnan már nem éri meg venni (ha találsz még elfekvőben egyáltalán), de használtan (garanciával) 35-ért jó árnak tűnik, ha ragaszkodsz a 10"-hoz.Egyébként ennek szintén 1200x800-as, de újabb változata az Asus ME103K.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Külpolitika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest