Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszpiere
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé elszontyolodtam, mikor elkezdtem keresgélni Tabokat.. hát igényeim lennének, csak nem akarok rá sokat költeni
Első körben erre gondoltamViszont jó lenne, ha lenne rajta HDMI kimenet.. na ott már megbukott a mutatvány, mert vagy a megálmodott határ ( 40 e vagy kicsit fölötte) vannak jóval, vagy olyanok amikről még soha életemben nem halottam..
Gondolom a linkelt LG jó választás, erre már korábban kaptam visszaigazolást, viszont ha valaki tud olyat javasolni, amin van HDMI kiment és nem csak javasolná, de ő maga is használná, ergo pénzt is áldozna rá, az kérem, adjon egy-két okos ötletet.
Előre is köszönöm!
Élvezd, hogy valamihez tisztán jutsz hozzá,Így nem kell aggódnod, hogy jön a jakobinus-puttonyszáj.
-
Milka 78
nagyúr
Intel Bay Trail soc-s Asus tabokkal (TF103c/cx,de sanszos a 176-os sorozat is)nem kompatibilis játékok (legalább is amiről tudomásunk van).
Köszönet saelin fórumtársnak
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 tabletem, szeretném rootolni. Ismertek hozzá esetleg valamilyen működő megoldást? A sok gyári appot szeretném kipucolni róla.
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ExtazZzi
tag
Üdvözletem!
Nekem is van egy ilyen készülékem pontosabban ME 173X típus,kijött az android frissítés fel akartam telepíteni és most viszont nem kapcsol be
Előjön a kis zöld android lényecske és egy betöltő csík,az ha betölt akkor csinálja újból az egész folyamatot a végtelenségig...
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudnám feléleszteni?
Mert így sajnos be sem kapcsol -
mmili
tag
Sziasztok,
30k-ig milyen tabletet ajánlanátok?
Az emagon most 30k a Samsung Galaxy Tab 3 Lite, de néztem még 28k-ért a Lenovo A3500-et is. Melyiket ajánlanátok? Esetleg mást?
Köszi. -
kátú
őstag
Wayteq 7q t vidéken melyik boltból lehet beszerezni?
It still works!
-
törölt tag
Hali!
WayteQ XTAB 8Q GPS típusú tabot melyik üzletből érdemes rendelni? Mennyi gari van rá? -
andatti
senior tag
Bocsánat, én általában bénázok és a keresőt se tudom itt használni...
Szóval van egy céges Asus K01A 7 colos tabletem, aminél arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon otg képes-e? Mert interneten sehogy nem vagyok képes ráakadni, már kerestem google-al, szétnéztem ebay-en, néztem az asus honlapját is, de nem találok róla leírást, és a készüléket sem, ahol árulnák, hogy meg tudnám nézni... mindenütt csak tokot adnak, árulnak...
(mivel eredetileg az érdekelt volna, hogy mekkora a kamerája, de az csak 2 megapixeles... tőlem meg most 3 megapixeles képet várnak...)
Szóval ez vajon OTG képes-e? Mert leírást nem találok a készülékről sehol... Egy prohardveres cikket találtam, de ott se volt szó paraméterekről, vagy a készülék tudásáról... Nekem meg jó lenne egeret csatlakoztatni hozzá...
Azért írtam le, hogy céges, mert progit nem telepíthetek rá semmit, se alkalmazást, se semmit, így alapból kellene képessé tenni egér fogadására, én meg járatlan és h... vagyok ehhez, ezekhez a dolgokhoz...[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz janakbacsi #55467 üzenetére
Pontosan melyik változat ?
(#55469) sbazsi
Hivatalosan ilyen lehetőséget egyik gyártó sem kínál, nem hivatalosan viszont pár modellnél megoldható, de nem mondható sem legálisak, sem kockázatoktól mentesnek.
A Teclast X98 3G az egyik ilyen modell, van is hozzá leírás. A másik pedig az Onda V975i, aminél ugyan a gyártó kukázta ezt a projektet, de egy nem hivatalos, nem végleges és bugos verzió viszont fellelhető az interneten.(#55471) Nataniel
Megoldható ≠ megoldott.
Attól, hogy valamit Bay Trail-T hajt még nem jelenti automatikusan azt, hogy meg is oldható rajta dual boot. Ha ennyire egyszerű lenne a történet tele lenne az internet az erről szóló tutorialokkal.
A linkelt Ramos modell gyárilag ilyen, ők a saját módszerűkkel megoldották. Az is csodának számít, hogy egyáltalán ebben a formájában piacra kerülhetett.(#55477) berzebub
Ekkora kamu hülyeséggel ritkán találkozik az ember.
Te komolyan elhitted, hogy egy random ARM-es Androidos tabletre Windowst lehet telepíteni, amin aztán a desktop alkalmazások is futtathatóak ? Meg exe to apk konverter ?
Ennyire már ne legyünk naivak. Vannak dolgok, amik a büdös életben nem lesznek megoldhatók, és ez pont egy olyan dolog. Cserébe viszont, ha letöltöd ezt az alkalmazást kapsz egy jó kis trójait és egyéb finomságokat, ami után lehet majd takarítani, és rendszert újratelepíteni. -
tepenzed
őstag
válasz gyvince #55468 üzenetére
öhm ha egy kis újdonságra vágysz próbáld ki az ipadet, viszont készülj rá,hogy lehet gyakran kell szervízbe járj vele, elég sok a gyári hibás és után is kijön néhány idegesítő hiba rajta.
gyári hibák: kijelző elszineződik ha kicsit erővel nyomod hátul(kb majdnem minden készüléknél), 50% hang felett kb rezonál az egész tab, illetve már mikor megveszed vagy később kijöhet rajta az úgynevezett pattogó hangot hallasz, mikor csak úgy random pattog az ipad(sokan vitatják hogy hw vagy sw probléma)
én visszakértem az árát, pedig vágytam rá, de az apple is átállt az olcsón csináljuk meg és basszunk át mindenkit stratégiára
[ Szerkesztve ]
-
berzebub
aktív tag
-
gyvince
senior tag
sziasztok srácok...nem tudok dönteni a Ipad Air 2 és a Samsung Galaxy Tab S 10.5 között Pro: és kontra érveket várok akiknek van valamelyik
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
janakbacsi
őstag
egy két éves nexus 7-est ajánlanak nekem megvételre. mennyi lehet a reális ár érte?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
sb
veterán
válasz tjb007 #55463 üzenetére
Tartalomfogyasztásra nekem szimpatikusabb a droid mint a win. (és talán olcsóbb is)
A 8Q-t láttam, hogy ajánljátok. Topicjába is beleolvastam, ott mondjuk az akksi anomáliák kicsit elriasztottak, de ezen kívül hw-ben elég lenne nekem arra a felbontásra.Viszont a 16:9-et 8"-on böngészni borzasztó kicsinek érzem magasságra. Nézegettem már több tabot is élőben ebben a méretben.
Amit írtál, iFIVE Mini 4 ill. Cube Talk 79 mennyire ajánlott kategória? Az RK3288-ról olvastam, hogy eléggé melegszik. A 8 magos MTK-ról mintha jobbakat olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Az RK3188-as 4:3-asok helyett én inkább a 8Q-t ajánlanám.
Windowsosban nem gondolkodtál ?(#55441) VironB
Ha tényleg hibátlan, és még garancia is van rá, akkor megérhet annyit.
(#55459) Furkoo
A 8Q-nál jobbat ennyi pénzért nem fogsz kapni.
(#55460) BennyRay
A lehető legjobb választás, ami belefér is fér ebbe a keretbe, az az LG G Pad 8.0 LTE az eMAG-tól. A gyári tok viszont problémás lesz, mert olyan nem létezik hozzá. Utángyártott van, de az is inkább csak külföldről szerezhető be.
Amik ennél komolyabbak, jobbak, azok már átlépik a 100 ezer forintos határt. Név szerint: ASUS MeMO Pad 8 (ME581CL) ~ 106 ezer Ft, Samsung Galaxy Tab S 8.4 ~ 120-130 ezer Ft, Sony Xperia Z3 Tablet Compact ~ 140 ezer Ft.
[ Szerkesztve ]
-
BennyRay
tag
Üdv Urak,
megdöbbentő módon én is tablet vásárláshoz szeretnék segítséget kérni:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? boltból, lehetőség szerint olyanból, ahol gyakorlatilag is van garanciális ügyintézés
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) csak netezés
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? bruttó 100eA fentieken felül szeretnék SIM foglalatot, jó minőségű kijelzőt, férfinak vállalható színű készülékházat és jó minőségű gyári tokot, ami nem növeli meg nagyon a készülék méretét, védi az egész készüléket és a képernyőt takaró lapja hátra fordítható. Gyakorlatilag olyasmit szeretnék, mint a Kindle Paperwhite 2 gyári bőr tokja, csak nyilván az ajánlott tablethez. (tok árát a 100 e fölött számolom)
Számomra teljesen mindegy az oprendszer is, egy olyan készüléket szeretnék, amit nem kell berhelni, anélkül is működik és nem idegesít.
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Szüleimnek szeretnénk karácsonyra venni egy tabletet.
Az igények:-8"-11"
-Szép kijelző
-Akku
-GPSÁrban 30k körül szánunk rá.
Eddig a TESCO-ban kaphatót néztem, meg a WayteQ xTAB 8Q Gps-tDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
melan
senior tag
válasz sitotomi #55451 üzenetére
Csak nehogy új járj, mint én... Kinéztem magamnak az Edigitalnal az LG 8.3-at, csak vártam, hátha esik az ára 75-ről. Mondván, jönnek az akciók. Erre már nem lehet kapni csak a fehéret, a feketét már nem forgalmazzák, máshol meg nem mertem megvenni. 75-öt most sem adnék érte, de 65 körüli áron sztem nagyon jó vétel lenne... A 10.1-es Milka78 (asszem) dicsérte itt nagyon.
-
sitotomi
tag
válasz ClioRS #55455 üzenetére
Mióta láttam az Intercellar-t kicsit én is félek Murphy miatt...
Hallgatva rátok, akkor ugrom a light boxot. Köszi az válaszokat!
Mostmár csak azon agyalok, hogy 8.3 vagy 10.1.
Most 5,2" nézem a sorozatok filmeket, olvasni kicsi nekem, nem tűnik olyan nagy kiugrásnak a 8,3", de lehet, hogy elég lenne... A 10.1 viszont csak 1 giga ram, kijelző sem olyan frankó, viszont az aksi ász és tényleg méretes.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Én is mindig vigyázok minden eszközömre, mégis volt már nem egy szervizben. Az sem mindegy, hogy pl kijelző csere esetén nem gyári kerül bele, ha nem utángyártott, ami lehet, hogy nem olyan minőségű, mint a gyári.
Lehet, hogy eddig elkerült a hiba, de csak egyszer haljon be az alaplap, mindjárt más lesz a véleményed Ne legyen így, ne érts félre, de az, hogy eddig valami nem történt meg, nem jelenti azt, hogy holnap vagy akár ma nem fog... -
q2w3
senior tag
Nem ugyan az a töltő szerintem. Nekem is G2m van, és van itthon 2 tablet. És hiába gyengébb kategoria a tablet, erősebb töltő kell hozzá. A gpadhoz is erősebb töltőt adnak. Nem csak amperben, de voltban is szóval én nem ilyeneken spórolnék. Inkább alig használtban itt megvenném a phn, jó esetben 60 körül garanciával is találsz. Teljesen felesleges ilyen light boxokkal szenvedni.
-
taip
senior tag
Jó, értem, hogy a fehér szín miatt Edigitál nem játszik, csak az aránytalanságra akartam felhívni a figyelmet.
Gsm-ben 85e bolti garival, Edigitalban 75e gyári garival. Kevesebben kapsz drágábban.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
sitotomi
tag
Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.
Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp
Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.
Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)
+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...
Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...
-
Nataniel
senior tag
Sajnos a GSM bolt megteheti hogy ekkora ghe...akarom mondani,inkorrekt...
Sajnos ez van... HA nem tudsz venni, szolisat, vagy boltost,ez a harmadik opció
Én pl. Z1 compactot szeretnék, itt 86... vagy 91... edigitalban 119...most 114. érezzük a különbséget?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
-
-
sitotomi
tag
válasz Nataniel #55444 üzenetére
Áucs...
Milyen hasznos ötlet! Erős user fail volt...
Tehát akkor 1 év gari van, és ahogy olvasom, lehet, hogy kínaiul ki kell keresnem a magyar nyelvi beállítást.Köszi a rávezetést.
Gondolom egyébként ezt itt nem ajánljátok, mármint az ilyen "occsó" csomagokat... vagy tévedek?
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Kiválasztanám a lehető legolcsóbb helyről az LG Gpad 8.3-at.
[link]A light box gondolom azt takarja, hogy semmiféle tartozék nincs, meg hogy nekem kell kínairól magyarra állítani a nyelvet... (nekem nem lenne baj, mert van egy G2-m, aminek a tartozékai jók ehhez, ha jól sejtem...)
Viszont a garanciáról nem találok semmi infót. Megvan az 1 év legalább? Gondolom 2 év kizárt ennyiért, de nem hiszem, hogy "szervizigényes" lenne ez a kütyü, ahogy olvasgattam róla (persze az ördög sohasem alszik), úgyhogy beérném az 1 évvel is.
Valakinek van esetleg tapasztalata a ligth box + garancia + linkelt üzlet kombóról?
-
berzebub
aktív tag
-
VironB
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne , h érdemes e egy Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (SM-T310) készülékért 30 e Ft-ot adni (garantáltan hibátlan , pár hónapos)?Illetve ha mégsem akkor mit ajánlanátok helyette?
Amire használva lenne: Skype,internet,filmezés és jó lenne h a gps ként is használható lenne.
A keret rá 30 e Ft.Ha ebben az árkategóriában nem tudnátok akkor max. 50 e Ft amíg hajlandóak elmenni.
Köszönöm a segítséget!
-
sbazsi
veterán
Újfent tabletet keresek.
10", min4 mag, 2gb ram, felbontás minimum fullhd. gps "jóhavan", modem nem létszükséglet.
Előny, ha van rá mondjuk miui rom.a korábban rendelt onda v989 várja a visszautat kínába. hardverhibás. külföldi fórumok alapján nem egyedi jelenség.
-
sb
veterán
válasz tjb007 #55414 üzenetére
Azt nem írtam - ill. korábban - hogy mivel csak tartalomfogyasztásra kell, semmi komoly, így 60-65k körül van a lélektani határ. Ebben az esetben jöhetne egy komolyabb soc + a nagyobb felbontás. A CUBE pl. ebbe belefér vagy ez az iFIVE is szimpatikus, ezt nem ismertem. Esetleg egy Oppo, amit korábban néztem, bár az 10".
Vagy maradok az 1024/1280 felbontásnál és akkor elég egy RK3188 körüli cucc 8"-on 30k körül. Fentebb említett 4:3-asok vagy akár Wayteq 8Q?
Nagyon átmeneti alternatívát én sem látok. Elég gáz, hogy semmi köztes felbontás.
Vagy 2k vagy 1024x768. És nyilván előbbihez - bár játszani nem akarok - kell a bika hw is.
Sokkal többet pedig nem költenék rá, ha 30-40k-ból is kijön használható cucc... csak ha hosszabb életű is lehet egy újabb, erős soc-cal. -
föccer
nagyúr
válasz Superhun #55429 üzenetére
Nem kell kézben tartania, konzolra fogom feltenni az ülése elé.
Köszi a válaszokat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Baliqua76
csendes tag
Sziasztok!
Melyik tabletet válasszam?
Asus MemoPad HD 7 vagy LG G Pad 7.0 ??
Esetleg valami más lenne olyan 40 ezer ft körül? Gyerekeknek lenne, filmnézésre, játékra, fényképezésre..
Fontos a jó wifi, és nem árt ha jó az akksi is!üdv!
-
föccer
nagyúr
válasz Superhun #55422 üzenetére
Amennyiért normális gépet lehet venni. Ezért írtam le a célt és nem a keretösszeget, nem vagyok árérzékeny. De azért játszani nem kell, csak filet lejátszani.
(#55423) Milka 78 : Köszi, leírás alapján tökéletes. Párezer forintot nekem vastagon megér az ips kijelző.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
saphancs
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Milka 78
nagyúr
válasz föccer #55421 üzenetére
7 colon Wayteq 7q ami 24 jó magyar forint.Ez jócskán túlteljesíti az elvárásokat,de legalább rendeltetés szerűen működik,egész jó képernyője van (1024x600 ips)...és ha eltévednél van benne gps
A bogyó és babócát csont nélkül viszi egy mx playerrel...Beex S4 ami 19 ropi.Ellenbe ez gyorsabban eszi az aksit és a panel is sima tn ha jól rémlik.
Ez alá már nem nagyon mennék,mert fizikai fájdalmat okoz a holt gagyi képernyőjük nézése és nálad is eltörne a mécses hogy a megkérdőjelezhető minőségből kifolyólag állandóan a szervízbe lennél.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Helló!
Milyen tabletet ajánlanátok nekem, ha csak arra lenne szükségem, hogy a lánynak, utazás közben a kocsiba mesét vetítsek rajta?
Ennek tekintetében nem ártana, ha rá lehetne passzírozni 5-6 nagyobb mesét, meg jó sok ilyen néhány perceset, mint pl bogyó és babóca, pepa malac, meg ilyenek.Köszi.
üdv, föccer
-
windlord
őstag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni ajándékba, és ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Ami biztos kellene:
- Quad Core
- IPS
- 7" kijelző
- Kellő RAM a folyamatos működésért.Ami még kellene.
Hátlapi fényképező, mert szeretnék kirándulásokon kattintgatni...Olyan 40-50kHuf lenne a keret.
Létezik ilyen Tab?
-
Tutivesztes
tag
válasz tjb007 #55414 üzenetére
Bugyuta Candy Crash, esetleg valami stratégiai, asszony használná, azt hiszem ezek nem támasztanak olyan nagy grafikai igényeket a gép felé, viszont jó lenne egy jó felbontású kijelző, és persze az hogy nem fogjuk egy év múlva lecserélni, 3-5 (tudom hogy sok) évre tervezem...
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
szabyka95
őstag
milyen tabletet ajanlotok, amit lehet mokolni + minel nagyobb a kijelzoje/illetve a kijelzo felbontasa ?
akar kinabol is johet[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Tutivesztes #55410 üzenetére
Milyen kaliberű játékokról lenne szó ?
(#55411) sb
Nexus 9, Xiaomi Mi Pad, plusz a többi kínai márka modelljei (pl. CUBE Talk 79, FNF iFive Mini 4 stb.).
Felbontásban gyakorlatilag ez a két véglet van, a kettő között a nagy üresség tátong.(#55412) szundybence
Itthon hivatalosan soha nem került forgalomba, ezért csak sufnigéesemekből lehet beszerezni bolti garanciával, sok esetben doboz és tartozékok nélkül.
-
addikt
-
szundybence
aktív tag
Ezt a típust lehet nálunk kapni valahol?
-
sb
veterán
válasz ClioRS #55365 üzenetére
8 (vagy 9")-ban nincs 4:3-as tab kicsit nagyobb felbontással, mint 1024x768?
Egyszerűen alig találok valamit.Eddig 10"-t akartam, de arra jutottam, hogy méretre, súlyra sokkal szimpibb lenne egy 8-9"-os. Viszont ebben a méretben a 16:9 meg nagyon alacsony oldalra fordítva böngészésre. Ott az 1280x800 azért egy hajszálnyival jobb felbontás.
[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
10 coll körüli tabletet szeretnék venni, netezés, játék. Maximum 80e forintot szánnék rá, a galaxy 4-et láttam ennyiért, de a teszteken lehúzták kissé, mi most az ajánlott vétel?
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
tjb007
nagyúr
válasz csendes #55407 üzenetére
Tudom, hogy mi szerepel ott, de T764 hivatalosan nem létezik. Ezt az elnevezést csak a Rockchip nagyon ötletes marketingesei találták ki. Igazából ez is helyesnek mondható, de a hivatalos elnevezés T760MP4.
Tudom, hogy mit és hogyan kezel, de itt most ugye a memória sávszélességről volt szó, arról meg nulla információ van. -
válasz tjb007 #55404 üzenetére
A hivatalos RK3288 adatlapon is Mali T764-ként szerepel a GPU [link]. A hivatalos adat szerint DDR3 1333 Mbps 32 bit x2-t tud kezelni az LPDDR2/LPDDR3 stb. mellett. Mindenesetre a retina kijelzővel elboldogul.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
válasz csendes #55400 üzenetére
de 20 nem rossz ár...
nagy felbontás, 1 gb ram, 4 mag, 2 év gar.
ennyiért a noname versenytársak két magot és 1024×600-at adnak.a medionos pc cuccok jók a lidl-ben. ha ez is hasonlóan jó minőség, akkor ez jó vétel lehet ennyiért, a beex/op3n és hasonlókhoz képest.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz greenarrows #55384 üzenetére
60 ezer forint környékén gyakorlatilag az egyetlen, ami szóba jöhet az az LG G Pad 8.0.
Nem azért, mert olyan baromi erős lenne, hanem azért, mert a többi, ami még szóba jöhetne játékra elég zsákbamacska az x86-os architektúrájú Intel Atom SoC miatt.A stickes megoldást meg inkább felejtsd el: [link], [link]
(#55385) tepenzed
Samsung Galaxy S 10.5, Sony Xperia Z2 Tablet, esetleg még az ASUS Transformer Pad TF303CL
Nexus 9-et itthon még nem kapni (legalábbis hivatalosan), az Amazon német vagy angol oldaláról viszont könnyen beszerezhető (igaz a garancia kérdéses).(#55386) csendes
Egyetlen egy dolgot felejtettél csak ki a képletből, a legfontosabbat: a memóriavezérlőt.
Lehet akármekkora sávszélessége a memória modulnak, ha a SoC csak annak a töredékét képes kezelni. A kínai alkalmazásprocesszoroknál ezt mindig homály szokta fedni, ez az RK3288-cal sincs másképp. Valamiért erről nem szeretnek beszélni, gondolom nem véletlenül.
Az meg okés, hogy a Samsung chipjei ezt tudják, de -ha csak nem szedtél már szét P90HD-t- nem tudhatod, hogy pontosan melyik gyártó chipje van benne, így felesleges is róla beszélni. Ha esetleg mégis, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.A T764-et meg legközelebb írd inkább T760MP4-nek (hisz az). Úgy könnyebben, és több mindent találhat róla az, aki utána szeretne olvasni, nézni.
(#55391) saphancs
WayteQ xTAB-8Q, LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)
(#55397) csendes
4000 mAh az Intelesben.
(#55398) Kisfundy
Szoftverfrissítést próbáltad ?
Volt ilyenre már példa más modelleknél is, azoknál ez megoldotta.(#55401) Vermilion69
Még így is megéri, hogy kiderült nem az Inteles xintron i 7.0-ról van szó, hanem a xiron 7.0 HD-ról.
(#55402) Sordoran
Hivatalosan ezt a funkciót csak a 8.0 és 10.1 kapta meg, de szerencsére léteznek ilyen célra 3rd party alkalmazások is. A SwitchMe a legnépszerűbb ilyen jellegű alkalmazás, de a teljes funkcionalitásért fizetni kell, és a rootolva is kell lennie a tabletnek ahhoz, hogy használni lehessen. Ezt is megpróbálhatod még, de ehhez is root szükséges.
-
válasz Vermilion69 #55401 üzenetére
Írtak róla már a fórumban többször, pl [link] Nagyjából 20k-t megér.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Sordoran
addikt
Üdv! Van egy Samsung Galaxy Tab3 Lite készülék amin szeretnék több fiókot is létrehozni. Család használná, és nem szívesen tenném hozzáférhetővé a saját gmail accountos dolgaimat, meg mindenkinek külön lenne saját "világa", viszont hiába 4.2-es droid van rajta, nincs több fiók kezelése. Van valami megoldás erre, amihez esetleg root se kell?
Tablet saját topikja elég kihalt, és nem kaptam választ, ezért remélem hátha itt kapok segítséget.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest