Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Bembee12
üzenetére
A link nem jó amit küldtél (nem mutat sehova). De amit írni szeretnél az teljesen megfelel.
(#54134) szabopeter73
Tinydeal nem a kedvenc garancia ügyében, annó mi is gondolkoztunk hogy velük kötünk partnerséget, de aztán a próba rendelések után elvetettük az ötletet. Most akivel szerződésben állunk nem kér youtube videót és azonnal cserélnek mindent.
Ha 45 napon belül vagy érdemes majd dispute-ot nyitni de csak a határidő vége fele, és ha még akkor mindig nem zárult le az ügy. Ha kifele küldöd az árut, ne feledkezz meg a CN23-ról hogy ne kelljen újra vámot fizetni. Itt rákereshetsz a CN23-ra -
kelzsoca
félisten
válasz
Bembee12
üzenetére
Reset gomb, vagy nyílás nincs a készüléken? esetleg próbáld meg hosszan kinyomni a power gombbal, majd miután kikapcsolt, nyomd le és tartsd nyomva a power gombot, miközben csatlakoztasd a PC-hez (asztali pc esetén kizárólag hátsó alaplapi portokat használj, kerüld az előlapi kivezetéseket) itt érdemes lehet nyitni egy eszközkezelőt, történik -e bármi a háttérben, ismeretlen eszköz megjelenése stb..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bembee12
üzenetére
A gyári recovery képernyőjét látod, itt elvileg 1x röviden megnyomva a power gombot (ha jól olvastam hangerő gombok nincsenek) be kellene jönni egy menünek, igaz ezt csak akkor tudnád használni ha touch recovery lenne, amire kicsi az esély.
Az pedig hogy nem tölt be a rendszer, hanem a bootloader egyből recoverybe küldi a készüléket nem sok jót sejtet.
Újra kellene húzni a firmware-t (amennyiben elérhető valahol) és akkor nagy valószínűséggel rendbe is hozható a készülék. -
kurtuzov
senior tag
válasz
Bembee12
üzenetére
Az lehet, de engem (minket) az Androidos játékok közül sok nem nagyon köt le. Ilyen autóversenyzős, rohangászós, nem igazán.
Asszony logikai játékok én meg stratégia (ha még játszanék) de lehet, majd ez a cucc lesz ami már hoz olyan játékokat, ami tetszik is.
De a kérdés továbbra is, hogy a kezdeti bakikat orvosolták-e (szoftveresen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX