Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz laszlohu #29154 üzenetére
Azért vegyük hozzá, hogy a +20 ezerért tiszta hátteret kapsz (áfás számla), magyar garanciát, hazai támogatottságot. Szerintem azért ez elég sokat is ér. Persze akkor, ha a honosított készülék nem szar már alapból is, hiszen akkor a jó isten sem segít.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
cuyyer
csendes tag
válasz z0d1AK #29156 üzenetére
A saját fóruma szerint a novemberi szériával kapcsolatban még magyarázkodtak, de a karácsonyi széria már annyira szar volt, hogy az egészet visszaküldték Kínába. Ahogy olvasom, emiatt várnak a garanciára akár hónapokat, de azért Kínába küldözgetni mégiscsak
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz Chaser #29117 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A 70dci tényleg jónak tűnik, illetve a prestigio pro duo a hdmi kimenet miatt is csábító, viszont, most, hogy írtatok erről a Ramos-ról, megtaláltam a 70dci hasonmását, nagyon olcsón (kb. 25k), Kínából: Ramos W28
Valaki vásárolt már innen, esetleg más kínai webshopból? Mik a tapasztalatok? Érdemes?
Gondolom a garancia érvényesítés ilyenkor nincs...
Megér +10k-t a Wayteq a support miatt? Sok lehet a hibás darab vajon?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Rag
csendes tag
válasz freemanone #29062 üzenetére
Köszi, működik
-
törölt tag
Üdv!
ismerős gyereke kapott akai tabletet
Valahol találok rövid leírást hogyan tudok rá ingyenes(?) vagy bármilyen játékot eztazt letölteni? -
stmiklosi
tag
válasz #81556480 #29164 üzenetére
Szevasz!
Ha igaz, van az ikonok között egy PlayÁruház.
WiFit indítod, Play áruházat indítod, letöltendőt (van FREE és fizetős) kiválasztod és letöltöd, a tab majd telepíti, indítható is.
Ahhoz, hogy ezt megtehesd, kell lenni egy gmail.com fiókodnak. Ha nincs, regisztrálj egyet gyorsan megy.
Ha nincs Play áruház, akkor böngészőn WiFin keresztül megy a dolog az AppBrain.com ról is hasonképpen.
Pl: http://www.appbrain.com/apps/hot-week/sports-games/
Vannak más lehetőségek is, én ezeket használom.
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
RMZ250
senior tag
válasz Prof01 #29162 üzenetére
Én most rendeltem ezt-onnan:
http://www.androidmall.co.uk/cube-u18gt-dual-core-elite-rk3066-7-inch-android-4-0-tablet-pc.html
Kértem hozzá egy 32 gigás Kingston Sd kártyát, szállítással biztosítással együtt 31.500 forintot fizettem érte.
Nem a futáros szállítást kértem(4-5 nap) hanem a légipostát(20-25 nap). Nov 27-én rendeltem Dec 24-én hozta a postás. Egy métert nem kellett menni érte, 2 magos(1.6GHz), Mali400 Gpu, 1 G ram, 8 G tárhely. Ráadásul 1024x600 felbontású. Kínából jött mihelyt az Euba ért a Magyar Posta oldalán is nyomon lehetett követni a csomagszám alapján, előtte pedig a SwissPost oldalán.
Egyenlőre nagyon tetszik, néhány sec alatt bekapcsol, HD filmet a saját képernyőjén rezzenés nélkül viszi.
TV-vel még nem tudtam összekötni mert még nem vettem kábelt, de szerintem ott se lesz vele gond.
Már csak rootolni kéne mert van rajta 4-5 kínai alk. amiről fogalmam sincs mi lehet.[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Prof01 #29169 üzenetére
IGazából Kínaba küldheti vissza, ha megadja magát, nem egyszerű menet, mivel egyrészt nem olcsó a szállítás, másrészt előfordul, hogy buziznak a kínaiak. Ők is csak addig jófejek, amíg meg nem veszed a cuccukat, utána már kevésbé.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
stmiklosi
tag
válasz anonym1s #29167 üzenetére
Szevasz!
Bármivel lehet tölteni, ha tudja a stabil(!) 5V-ot (4.9-5,5), de kell minimum 1.5A, mert a tab ha használják, persze programja válogatja, olykor megeszik 1A-t is. Na most azért a töltésre is kéne maradni valaminek.
PC USB portjáról bekapcsoltan jó esetben nem merül. Kikapcsolva persze töltődik, de hosszú idő.
Olykor, sokszor nálam így töltődik, sokat van ezért-azért a PC-n.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Chaser
legenda
válasz Prof01 #29169 üzenetére
Vissza kell küldeni Kínába, 5-6k. Aztán majd valamikor küldik a cserét. Rosszabb esetben visszaküldik ugyanúgy Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
RMZ250
senior tag
-
Biqci
aktív tag
válasz tjb007 #29094 üzenetére
Köszi a válaszod, úgy látszik rosszul emlékeztem a dolgokra.
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy nekem tényleg nem lennének extra igényeim, nem játszanék, nem hd filmeznék, csak netezés, sok és tényleg hosszútávú utazás közbeni szórakoztatás-sorozatnézés, nyelvlecke ismétlés, nameg a 6-700g kontra 2,5kg cipelés lenne a mozgatórugó. Ilyen kritériumok mellett is felejtős a Tegra2?
Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de közel azonos ár mellett inkább megbízom egy használt, de minőségibben (pl.Asusban), mint egy új kínai (és itt tényleg nem akarok senkit megbántani) gépben.
Hülyeség?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
stmiklosi
tag
válasz z0d1AK #29170 üzenetére
Szevasz!
Hát igen, kell velük küzdeni rendesen, hozzá kell szokni, hogy teljesen más a gondolkozásmódjuk, logikájuk.
Lehet őket ezért szidni, simlis bandának nevezni, innen nézve ez igaz is, de mégegyszer: nekik más az észjárásuk. Tapasztaltam, 2* jártam náluk, igaz régebben.
Én is reklamációban vagyok egy hibás (foltosnak mondható) képernyővel. De lassan dűlőre jutunk.
Küldtem nekik fotót, mondták: küldjem vissza, jön vissza a pénz. Mondtam nem jó: vámmal postával bukok 50 §. Akkor küldjem vissza, megjavítják. Mondtam nem jó, mert újabb vámmal, postával már sokat buktam.
(Nem fizettem +ban semmit e szállításnál, de volt aminél "fennakadtam")
Akkor legyen ajándék, küld 5db képernyővédőt. Mondtam: komolytalan vagy. Kérek egy micro USB-s billentyűt. (Az én tabom mini USB-s, olyanom már van, ezt másnak szántam).
Mondta jó, akkor küld egy mini_micro adaptert. Mondom: ember! nem azt kértem!
Lassan felfogta, mondta küldi.
Amúgy: ez a körömnyi gyűrű alakú folt úgy került elő 3 hét után, hogy kocsiban vittem és hidege volt.
Csak világos képtartalomnál és oldalról nézve látható. Simán el tudtam tüntetni egy öntapadós koronggal megszívva (IPS kijelző). Amikor kérte a képet panaszomra bajban voltam, még -10fokon se tudtam elővarázsolni.
Aztán csak előkerült, fotók elkészítve, küldve. Foltot azóta se láttam, de levelezünk.
Igéret van, de ettől még nem biztos, hogy megjön.
Eredeti ajánlatai egyébként korrektek, megfelelnek a vásárlás előtt olvasható garanciális információknak!
Tulajdonképpen ha nem kapok semmit, akkor sem szólhatnék egy szót se.
Mindezt vélhetően azért teszi, mert vásárlást/érkezést követően rákérdezett megkaptam-e és ha igen, rendben van-e a dolog, akkor honoráljam értékelésként 5 csillaggal, ezt hangsúlyozta is. Úgy tűnik ez fontos neki, ezért olyan készséges, amilyen. Ha nem ír, eszembe se jutott volna reklamálni, PayPalom is lejárt.
Ennyi az én storim idáig a TAB CM10-el kiváló örömömre szolgál.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet főleg játékra.
Olvasgattam már egy két dolgot de kíváncsi vagyok melyik lenne a legjobb vétel.
1-2 hónapra van a vásárlás, addigra biztos lesz sok más is mint ami most van.
Mire érdemes figyelni?
Van olyan játék ami nem megy tableten és a play áruházban ott van?[ Szerkesztve ]
(a világon mindenből kettő van)
-
tjb007
nagyúr
válasz Prof01 #29158 üzenetére
"Megér +10k-t a Wayteq a support miatt?"
Ez egy olyan dolog amin nagyon gondolkodni sem kell.
Ha probléma van a Kínából rendelttel a legjobb esetben is valahol megszívod, a legrosszabb esetben pedig akár keresztet is vethetsz rá.
Ha itthon veszed probléma esetén a legrosszabb esetben is lesz hol verni az asztalt de erre szerencsére a WayteQ esetében még nem volt példa, ha javítható volt a hiba javították ha nem akkor meg kicserélték egy újra.(#29174) Biqci
Egyáltalán nem hülyeség, teljesen érhető.
Esetedben nem felejtős, elegendő lenne. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy 10 colos legyen mert ha elegendő a 7 colos is akkor a helyedben én inkább lehet, hogy vennék újonnan 60e forintért egy P3110 -es Samsung Galaxy Tab 2 -t ami szintúgy elég lenne a felsoroltakra, ráadásul lenne rá 2 év garancia is. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Eddig egy samsung p1000-res tabom volt, de az beépült a kocsiba. Azt hittem az S2 elég lesz játszani, híreket nézni meg böngészgetni itthon, hát nem, túl pici. Ezért keresek egy másik tabot. 10"-ban gondolkozom. Fontos lenne, hogy szép legyen a kijelző (nem ezek a 20e ft-os szörnyeteg kijelzők...), sokban látok IPS panelt, ezek elvileg szépek, nem?
Szóval játszanék rajta (nem gta, inkább passziánsz, where is my water stílus stb...), neteznék, ICS kell rá.
Árban nem szállnék el, használt is teljesen jó nekem. Wifi elég, nem kell 3G, 40-50e-ig vagyok képes áldozni rá.
Köszi!FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
kiskakas
senior tag
korabban kerdeztem,h ki milyen 3g sticket hasznal Concorde Tab Play-hez. Jelentem ma vettem egy ZTE MF110-et hasznaltan, tokeletesen mukodik, Telenoros mobilnettel.
-
Biqci
aktív tag
válasz tjb007 #29179 üzenetére
Köszi a tippet, de már néztem a 7-es Samut. Kicsi. Vagy csak a szemem már nem a régi.
De komolyan, összenéztem a 7-es és 10-es Samsungot és óriási a különbség.
Csak nincs 100-am Tab-ra."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Annyiért nem rossz. ami engem zavar benne hogy FHD-hoz kevés álljtólag, meg sok lapos böngészést nem bjrja. Nyáron majdnem beleugrottam egybe, de akkor még 70-ért 50-ért garral sztem jó vétel. annyiért 1 magos 10" IPS tabit kaphatsz éppen, talán prestigionak van is.
-
Brave_86
aktív tag
Tokkal fél év garival mennyit érne meg egy ilyen TF101?
-
izomhod
őstag
sziasztok!
tudtok olyan helyet, ahol mondjuk 6havi kamatmentes részletre lehet vásárolni tabletet? 50e ft környékén lenne a cucc
köszi
-
Biqci
aktív tag
válasz Chaser #29188 üzenetére
Akkor jó, fullHD-t nem nézek, a lapokat legfeljebb bezárom, lényeg, hogy ne kelljen cipelni nehezet. Nem mintha nem bírnám, de a háromszori átszállás+bőrönd+laptoptáska+kajás hátizsák már kissé idegesít. Eggyel kevesebb összességében 1/3-al kevesebb gond. Nameg a lapost nem szívesen viszem az ágyba nyomkodni, a ventillátor porral telítődése rémálom tud lenni.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
tvamos
nagyúr
válasz stmiklosi #29091 üzenetére
"A gyártást követően különböző paraméterekre válogatják a cellákat, ezek közül kerül ki a modellezők számára kedvezőbb tulajdonságúak."
A modellezoknek keszult akumlatorokat nem kivalogatjak a "tobbi" kozul, azoknak a gyartasi technologiajuk is mas, mint a laptop, vagy tablet akkuknak. Termeszetesen a gepjarmu (elektromios bicikli) akkuk is mas technologiaval keszulnek. Nem csak valogatjak.
Amugy a modellezok is szeretik, ha nem megy tonkere 5-10 toltes utan az aksi, plane, hogy egy komolyabb 1:8, 1:10-es modell akku szettje annyiba kerul, mint a tableted.
(#29139) z0d1AK
Biztosan van az orszagban olyan team, akiknek egy tablet megtervezese nem okozna gondot. Sajnos 1-2 ezer darabert valoban nem eri meg... Szomoru...(#29174) Biqci
Nekem a telefonom Tegra2, es teljesen jo. Van 1-2 dolog, ami nem megy, meghat... nincs NEON, de elfogadhato. Munkatarsam TF101-et nyomkodtam kicsit, szerintem rendben van. De fHD filmeket nem neztem rajta. ICS alatt nem lattam gondot, tobb lapos bongeszes kozben sem."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Rag
csendes tag
Sziasztok!
Használja valaki a CIB internetes bankját Androidos tableten?
Nekem azt írja ki hogy a jáva alkalmazás nem támogatott.
Windows felületen gond nélkül működik...Ötlete valakinek?
Köszi
Rag -
Chaser
legenda
Én is ezért veszek majd tabit többek közt. Vehetnék 12" subgépet, de tömege akkor is 2-3x-osa lenne egy 10" tabletnek is. Pláne ha beleszámítom a töltőt. De úgy látom 10-esre még várnom kell.
A prestigio 10.1 ultimate 3G nélküli verzióját nem forgalmazzák itthon sehol nem találtam. 65-70k-ba meg kellene állnia ha a 3G-s 80.
-
cuyyer
csendes tag
Ez mennyire éri meg az árát? Használható, vagy felejtős? Csak böngészés, email, egy-egy doc, vagy pdf fájl olvasása lenne a cél. Semmi játék, semmi filmnézés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake