- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Prof01 #29169 üzenetére
Vissza kell küldeni Kínába, 5-6k. Aztán majd valamikor küldik a cserét. Rosszabb esetben visszaküldik ugyanúgy
Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest