- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Lakaska #14645 üzenetére
Hmhm...Gondolom az a baj, hogy feldugod és nem tudsz rá semmit se másolni mert nem látja a gép....
Ha így van akkor: Miután feldugod a gépet a tablet jobb alsó sarkában...az óra mellett megjelenik egy android és egy usb ikon. Erre kell rákattintani és feljön egy menü. Az "usb eszköz csatlakoztatva" menüpontra kell 'tappintani' (vigyázzatok levédetem
) és megjelenik egy ablak. Itt van egy gomb amire az van írva, hogy usb-tár bekapcsolása. Rányomsz és már látja is a gép. Lecsatlakozásnál érdemes megcsinálni újra.
Egyébként usb-n töltődik a gép!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lakaska #14386 üzenetére
Természetesen a 8 colon 1024x768 jobb mint a 800x480 7 colon. Hardveresen nincs vele gond mivel ugyanaz mint a többi/ugyanazt hozza viszont ronda (bár ez szubjektív) és semmit sem lehet tudni a támogatásról, lehet, hogy egy rakás kaka az egész az elcseszett szoftver miatt amire az örökkévalóságig várhatod a javítást.
Ha bevállalod akkor bevállalod, a te pénzed, a te döntésed.(#14388) Shoo
eBay, DealExtreme, Pandawill és társai.
-
morpheuss12
tag
válasz
Lakaska #14266 üzenetére
Nekem a 7015 van de semmi okom a panaszra , a kijelző lehetne jobb ez természetes de szerintem E-mailok illetve netre amire én használom tökéletes, ja és játszani sem utolsó . Wifi nagyon erős és jól tartja a jelet. Hát most kíváncsi leszek milyen lesz mert elküldtem a szervizbe ,hogy tegyék rá az ICS-t sajnos még 2.3.4. -el vettem.
-
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Lakaska #14154 üzenetére
valami ips-es Ainol esetleg? innen tudsz mazsolázni
-
tvamos
nagyúr
válasz
Lakaska #14040 üzenetére
A Concorde tab 7015-ot megfontolnam, bar dragabb, es alapvetoen ugyan az, de ICS, es van Magyar support.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iOS alkalmazások
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest