Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007
üzenetére
Azert egy multinal jobb eselyed van sokkal tobb penzert minoseget kapni. Ezt az OLED dolgot viszont nem ertem igazan. Annyira szidjak egy csomoan. En csak ket embert ismerek szemelyesen, akinek ilyen cucca van, de azok faszanyosan mennek. (Az egyik mar lassan ket eve.)
Hat... megjohetne mar az ujabb kinai tabom. Mert a ZT180 utan kiprobalnam milyen a "jo" kinai. Remelem nem kell majd elrekviralnom a gyerektol, ha neki vettem.Nem is ertem minek varnank egy 2 eves tabra meg frissiteseket. Nem gyartjak mar vagy 1 eve. A Zenithink se adogat ki GB-t, plane meg ICS-t a ZT180-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX